Vibb appen

Gjør det enkelt å ha kontroll og spare penger

Strømregning

Alle kostnader 
samlet på ett sted

Hold deg oppdatert og ha full kontroll på hva strømregningen blir. Følg med på hvor stor del av regningen som er strøm, nettleie og strømstøtte.

Forbruk

Få full kontroll på strømforbruket ditt

Se strømforbruket ditt time for time, både i kWh og NOK. Se når og hvor mye strøm du bruker, slik at du kan ta grep for å redusere strømregningen.

Nettleie

Få oversikt over 
nettleiekostnadene dine

Få innsikt i hva du betaler i nettleie og hvordan kostnadene er fordelt. I appen kan du se hvilket pristrinn du ligger på og bakgrunnen for kostnaden.

Strømstøtte

Løpende oversikt over hva du får i strømstøtte

Følg estimert strømstøtte og se hva du kan forvente i fratrekk på fakturaen. Få enklere kontroll på hva strømregningen lander på.

Strømpris

Følg strømprisen time for time

Se hva du faktisk betaler for strømmen du bruker, inkludert nettleie og strømstøtte. Slik får du et korrekt bilde av hva strømmen koster deg.

Strømprisprognose

Sjekk strømprisene fremover i tid

Vi viser deg forventet strømpris for de neste 7 dagene. Som med alle andre priser i appen kan du se priser inkludert nettleie og justert for strømstøtte

Favoritter

Velg favoritter og lag din egen startskjerm

Organiser og tilpass startskjermen slik at du raskt får tilgang til informasjon og funksjoner som er viktig for akkurat deg.

Forstå

Unikt innsikt i markedsmekanismene

Få innsikt i markedsmekanismene som påvirker strømprisen. Se fyllingsgraden i vannmagasinene, hvor strømmen din kommer i fra og hvor mye strøm vi importerer og eksporterer.