Hvorfor har vi 0 kroner i påslag og månedsbeløp?

0 kr i påslag: Fordi vi ikke skal tjene penger på strøm og ditt strømforbruk. Jo høyere påslag strømselskap tar på toppen av spotprisen, jo mer betaler du per kilowattime du bruker og jo mer tjener strømselskapet på strømmen.

0 kr i månedspris: Fordi du selv skal få velge om du ønsker andre tjenester utover strøm, som dekker dine behov.

Du får kun spotpris!

PS: Vi har også 3 år prisgaranti og selvfølgelig ingen bindingstid!

Hva tjener vi penger på?

Selv om vi ikke tjener penger på strømsalg, tjener vi penger på salg av valgfrie produkter og tjenester som hjelper deg å ta kontroll på strømforbruket ditt og redusere strømregningen.

Hvorfor må jeg betale for å få App+ tilgang, andre strømselskap tilbyr dette “gratis”?

De fleste strømselskap har i dag et fast månedsbeløp på strømavtalene sine, som du betale for å få strøm. Pakket inn i dette får du ofte tilgang til ulike tjenester, som du da betaler for uavhengig om du bruker tjenestene eller ikke. Vi ønsker å gi valgfriheten tilbake til deg.

Vil du kun ha strøm, så skal du selvfølgelig få det uten noe ekstra attåt. Som strømkunde får du tilgang til Vibb-appen hvor du får full oversikt over ditt kundeforhold og dine fakturer. Har du behov og ønske om andre strømrelaterte tjenester kan du fritt velge om du vil bestille tilgang til App+.

Våre kunder har ulike behov. For eksempel har en som bor i en mindre leilighet med varmtvann og oppvarming inkludert i felleskostnadene ofte andre behov enn en som bor i en større enebolig.

Hva er målet vårt med forretningsmodellen?

  1. Vi ønsker å konkurrere med brukervennlig produkter og tjenester, fremfor strømavtaler.
  2. Vi vil gi valgfriheten tilbake til kunden.
  3. Vi vil gjøre det enkelt å sammenligne strømavtaler.