Velkommen som kunde av Vibb

Strømavtalen din hos oss har startdato 12.09.23.

Som følge av at Talkmore Strøm slutter som strømleverandør har du blitt overført til Vibb og får nå en enda rimeligere strømavtale.

Ofte stilte spørsmål

Din nye strømavtale - en av markedets enkleste og billigste strømavtaler

Spotpris per time

0 øre i påslag

0 kr i månedspris

3 års prisgaranti

Ingen bindingstid

Etterskuddsfakturering

Få valgfrihet og fleksibilitet

Hos Vibb velger du selv om du ønsker andre produkter eller tjenester. Alle kunder får gratis tilgang til Vibb-appen og det er valgfritt å bestille tilgang til våre valgfrietjenester i appen gjennom abonnement Vibb+ og Sanntidsdata, samt nye/fremtidige valgfrietjenester.

Telefonsupport

Vi tilbyr ikke telefonsupport, da vår erfaring er at vi får besvart flere henvendelser via chat og e-post. Med andre ord er det for å effektivisere kundesupporten. Vi kan kontaktes via chat i appen og på nettsiden vår, eller på e-post: hei@vibb.no

Praktisk info

Overføring fra Talkmore Strøm til Vibb

Leverandørbyttet for ditt/dine målerpunkt hos Talkmore Strøm til Vibb går automatisk. Du trenger ikke å foreta deg noe som helst.

Jeg godtar ikke overføringen fra Talkmore Strøm til Vibb,
hva gjør jeg?

Du kan sende oss en epost på hei@vibb.no og/eller benytte deg av angrerettskjema vedlagt i epost fra oss. Siden Talkmore Strøm opphører som strømselskap vil du dermed bli overført til leveringspliktig strøm fra nettselskapet ditt fom. 12.09.2023.

Faktureringer

Du vil motta en siste faktura fra Talkmore Strøm i oktober for strømmen som er levert til og med 11. September.

Vibb vil fakturere deg for strømmen du har brukt fra og med 12. september. Din første strømfaktura fra Vibb vil komme i oktober. Vi fakturerer selvfølgelig etterskuddsvis og har gjennomfakturering med utvalgte nettselskap.

Siden overføringen fra Talkmore Strøm til Vibb skjer 12.09.2023, kan det forekomme at nettselskapet ditt sender faktura med nettleie og strømstøtte for august til Vibb. Dersom fakturaen du får Talkmore Strøm er uten nettleie vil en av to ting skje:

  1. Vibb fakturerer deg kun nettleien med strømstøtte for august i september.
  2. Nettleien med strømstøtte for august vil bli lagt til fakturaen Vibb sender for september i oktober.

Har du huket av for “ja takk til alt” i nettbanken din, vil du automatisk få første faktura som e-faktura. Hvis ikke vil den bli sendt per e-post Har du e-faktura i dag vil du fortsette å motta fakturaen som e-faktura.

Ja. Det lar seg dessverre ikke gjøre å overføre avtalegiroen automatisk. En ny avtalegiro-avtale med Vibb må opprettes i din nettbank etter mottak av den første fakturaen fra Vibb.

Vibb har gjennomfakturering med utvalgte nettselskap. Hvis du har en av disse, så vil du starte å få strøm, nettleie og strømstøtte på samme faktura. Hvis ikke så vil alt være som før – nettleien og strømsøtten vil komme direkte fra din netteier. Se nettselskaper vi har gjennomfakturering med.

Tilgang til app

Alle kunder hos Vibb får tilgang til min konto i Vibb-appen gratis. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt og dine fakturaer. Du får også mulighet til å verve venner og familie. Du får tilgang i appen etter du har blitt overført den 12.09.2023.

Ønsker du tilgang til flere funksjoner i Vibb-appen er det valgfritt å bestille Vibb+ og Sanntidsdata abonnement.
Les mer og Vibb+ her og les mer om Sanntidsdata her

Nei, alle kunder blir overført til Vibb uten Vibb+. Ønsker å bestille Vibb+ kan du gjøre dette via appen etter du har blitt overført den 12.09.2023.

Du logger inn med telefonnummeret ditt og mottar en engangskode på SMS. Dette får du mulighet til å gjøre etter du har blitt overført den 12.09.2023.

Du kan bestille Vibb+ via min konto i Vibb-appen etter du har blitt overført den 12.09.2023.

Du kan dele brukeren din med andre i husstanden. De må logge inn med ditt telefonnummer og du må dele koden du mottar på SMS.

Vi har en modell hvor det er 39 kr/mnd per målepunkt, da det er funksjoner i appen som er knyttet til målepunktet, og ikke deg som kunde. Det er valgfritt å ha Vibb+ på en eller flere av boligene/målepunktene dine.

Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734