fbpx

Nyhetsloggen

16. November 2020

Forbedret forbrukshistorikk og ny versjon av strømpris funksjonen

Vi jobber hver dag med å forbedre brukeropplevelsen i Vibb-appen og gi deg nye funksjoner. I siste versjon har vi oppdatert siden som gir deg oversikt over strømprisen. Nå kan du se dagens timepriser ved å “scrolle” sidelengs på grafen. På samme side viser vi også historiske strømpriser (gjennomsnitt per måned). Dette er en betaversjon, så per dags dato er det kun priser for sone 1 som er på plass.

På siden som viser din forbrukshistorikk har du nå muligheten til å sammenligne forbruket ditt mellom to måneder. Vi har også forbedret brukeropplevelsen ved at du kan klikke på hver enkelt søyle, slik at du enkelt kan lese av nøyaktig forbruk for den aktuelle perioden.

For dere med flere boliger i appen, kan du nå velge hvilken bolig du ønsker å se forbruk per dag på under fakturavisning.

6. November 2020

Inviter venner og familie til Vibb

Vi har lansert verveprogrammet vårt, og nå kan du inviterer venner og familie til å bli Vibb-kunde rett fra appen. For hver person du inviterer og som blir kunde, spanderer vi ett månedsabonnement. Personen du har invitert vil også få første månedsabonnement gratis.

Du kan inviterer så mange du vil. Jo flere du inviterer og som registrerer seg i appen, jo flere månedsabonnement spanderer vi på deg💸.

For eksempel: Du har invitert 5 venner, som blir Vibb-kunde. Alle disse fem får første månedsabonnement gratis. Vi trekker i fra månedsabonnementet på din faktura de fem neste månedene. 

På dashboardet i appen er det en knapp som heter “verv”. Ved å klikke på denne kan du velge fra kontaktlisten din hvem du ønsker  invitere. Det blir automatisk generert en melding med din personlige vervelink, som blir sendt til personene du har valgt. Linke tar de til en nettside hvor de kan fylle inn sitt telefonnummer og laste ned Vibb-appen. Så fort en av de du har invitert har blitt kunde gjennom din vervelink, trekker vi fra månedsabonnmentet på din faktura (vi tar den første fulle måneden).

3. November 2020

Oversikt over ditt historiske strømforbruk

Klikk på forbruksgrafen på dashboardet så tar vi deg rett til oversikten. Denne funksjonen gir deg muligheten til å se forbruket ditt per time, dag, måned og år. Du får se når på døgnet du bruker mest og minst strøm, samt at vi viser deg ditt gjennomsnittsforbruk. Dette er første versjon av denne funksjonen, hvor vi viser forbruk i kWh. I neste versjon, som vi jobber med, vil du kunne se forbruket ditt i både kWh og kroner. Du vil også få muligheten til å sammenligne forbruk med tilsvarende periode i fjor.

2. November 2020

Følg med på dagens strømpris

Vi vil gjøre det enkelt for deg å følge med på når det billig og dyrt å bruke strøm. I appen er første versjon av siden “strømpris“ på plass, hvor du kan følge dagens strømpriser time for time. Det vil komme mer funksjonalitet og informasjon på denne siden i appen med tiden.

30. Oktober 2020

Oppdatert dasboard i appen

Vi har forbedret dasboardet i appen så du enklere kan navigere deg rundt. Du har nå direkte tilgang til fakturaoversikten fra dasboardet, og du kan laste ned fakturaen din i pdf inne i fakturaoversikten. Forbruks-widgeten er utvidet til å inneholde 7 dager fremfor kun 2 dager. Du vil også oppleve at vi har satt på en bølge på toppen for å kunne gi deg en mer interaktiv opplevelse.