STRØM HAR

ALDRI VÆRT ENKLERE

Endelig er vi klare til å ta steget videre slik vi ønsker at Vibb skal bli og være. Et samlepunkt som forteller hvor mye du bruker på strøm, enkelt og transparent. Samtidig som at vi gir deg tjenester og teknologi for å bruke strøm smartere.

NY MENY STRUKTUR

Vi har innført en ny menystruktur for å gjøre det enklere og mer oversiktlig for deg å finne informasjon om strømforbruket ditt.

Prøv da vel

SKREDDERSY FAVORITTER

Nå har du muligheten til å velge de funksjonene du liker best, og plassere dem lett tilgjengelig på din personlige startskjem.

STRØMPRIS

Vi har gitt den litt mer plass, og jobbet med lagring av innstillinger, ut fra dine personlige preferanser.

FORBRUK

Alle aspekter ved strømforbruket ditt og strømregningen din er nå samlet i ett sted. Vi ønsker å gi deg full åpenhet og forståelse for hva du betaler for.

SANNTID

Det er enkelt å finne ut hva du bruker av strøm akkurat nå, når som helst. Sanntid er nå organisert dedikerte sider for smarte tjenester.

SMART LADING

Selvfølgelig har vi fortsatt smart lading for elbiler, og denne funksjonen er nå også en del av våre dedikerte sider som hjelper deg med å spare penger på strøm.

Hvor finner jeg... ?

Trykk på “Forbruk” på navigasjonsbaren nederst på appen, den øvre halvdelen av denne siden er dedikert til forbruk.

Trykk på “Forbruk” på navigasjonsbaren nederst inne i appen. Øvre halvdel har fire seksjoner, trykker du på nummer to av disse, widgeten markert med Nettleie kommer du til sidene for Nettleie oversikt.

Øvre halvdel har fire seksjoner, trykk du på nummer to av disse, widgeten markert med Nettleie kommer du til sidene for Nettleie oversikt, videre her inne finnes en knapp merket Strømstøtte. Trykker du på denne får du oversikt over strømstøtten din.

Trykk på “Forbruk” på navigasjonsbaren nederst på appen, den nedre halvdelen av denne siden er dedikert til Strømpriser. Trykk på denne delen for å få mer detaljert informasjon om strømpriser.

Trykk på “Forbruk” på navigasjonsbaren nederst på appen, den øverste delen av denne siden, hvor det står “Strømregning”.

Trykk på “Enheter” på navigasjonsbaren nederst på appen, den øverste delen av denne siden er dedikert til Sanntid. Trykker du på denne seksjonen kommer du til Sanntid undersiden.

Trykk på “Enheter” på navigasjonsbaren nederst på appen, den nederste av de to delene av denne siden er dedikert til smartlading. Trykker du på denne seksjonen kommer du til Smartlading undersiden.

Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734