Vi kan trygt si at 2020 har vært et annerledes år. For mange har det også vært et ekstra utfordrende og vanskelig år. Nå nærmer jula seg med stormskritt og vi prøver alle å gjøre det beste ut av situasjonen vi står i. Gjengen i Vibb er over gjennomsnittet glad i jul. Det er ikke mye vi liker bedre enn å pynte til jul og nyte gode måltider med familien. Vi unner alle å få oppleve den samme julestemningen og julegleden som vi har. Derfor har vi i år valgt å støtte og fremme arbeidet Kirkens Bymisjon gjør for å glede de som gruer seg til jul.

Kirkens Bymisjon gir varme måltider og gode steder å være til de som trenger det🍽️

Mange av oss er godt i gang med å finne frem julepynten, dekorere treet og planlegge hyggelig familieselskap med god mat🎄. Dessverre er det ikke alle som får oppleve dette, og i år er jula ekstra vanskelig for flere. Derfor er det så utrolig viktig at vi har organisasjoner som Kirkens Bymisjon, som har et tilbud for de som trenger det i jula. Alle skal få muligheten til å nyte et godt julemåltid sammen med andre mennesker.

På grunn av tiden vi er i og de ulike smitteverntiltakene vi må følge, vet vi at det kan være ekstra utfordrende å gjennomføre ulike arrangementer og tilbud. Kirkens Bymisjon jobber på spreng for å gi alle en god jul og samtidig følge smitteverntiltakene. Jo mer støtte Kirkens Bymisjon får, jo flere får muligheten til å få en god jul😍.

Vibb donerer årets julebordbudsjett til Kirkens Bymisjon💰

På grunn av dagens situasjon blir flere julebord avlyst og penger som skulle bli brukt på dette blir hos mange bedrifter stående på konto. Det er nok flere som skulle ønsket seg en morsom og hyggelig kveld med gode kolleger, men det er alltid mulig å finne nye måter å spre glede på.

I år startet Söderberg & Partners initiativet årets #julebordhelter sammen med Kirkens Bymisjon👏. Det går ut på at bedrifter donerer noe av det de sparer på å ikke ha julebord, til å glede en som gruer seg til jul.

Vi er klar over at det har vært et tøft år for flere bedrifter, men vi håper at de som har mulighet blir med på dette flotte initiativet og gir av sitt julebordbudsjett.

For hver nye kunde vi får i desember donerer vi 300 kr til Kirkens Bymisjon🎅

Vi ønsker at våre kunder skal få bli en del av årets julebordhelter. Du har kanskje allerede lyst opp både hus og nabolag med julelys✨. Som Vibb kunde er du med å lyse opp hverdagen og jula til de som trenger det litt ekstra.