Kun spotpris. Med 0 øre påslag og 0 kroner i månedspris. Hvordan er det mulig?

Strøm er en nødvendighet du skal få uten å måtte betale ekstra. Derfor tar vi 0 øre i påslag og 0 kr/mnd for strømavtalen.

Vi tjener penger på salg av valgfrie tjenester, som hjelper deg å ta kontroll på forbruket ditt og reduserer strømregningen. Dersom du føler du ikke har behov for tjenestene, trenger du ikke bestille disse. Da betaler du kun spotprisen og har oversikt over kundeforholdet ditt i Vibb-appen. Vi gir deg rett og slett valgfriheten tilbake. Du skal slippe å betale for du noe ikke har behov for.

I motsetning til andre strømselskap skal du få velge hva du betaler for hos oss. Mange opplever i dag at de får “gratis” tjenester fra strømselskapet sitt, men glemmer at de faktisk betaler et fast månedsbeløp.

I tillegg til påslag, tar de fleste strømselskap også et fast månedsbeløp på strømavtalene sine. Pakket inn i dette får du ofte tilgang til ulike tjenester, som du da betaler for uavhengig om du bruker tjenestene eller ikke. Vi har fjernet månedsbeløpet slik at du skal få fleksibiliteten og valgfriheten tilbake ved å velge hvilke tjenester du ønsker og har behov for å betale for.

Det er ingen krav om å bestille andre tjenester for å få strømavtalen. Andre tjenester må aktivt velges av deg og det blir ikke lagt på noe automatisk i bestillingen.
Ingen bindingstid og 3 års prisgaranti
Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734