Kun spotpris. Med 0 øre påslag og 0 kroner i månedspris. Hva tjener vi penger på?

Vi tjener penger valgfrie tjenester som hjelper deg å ta kontroll på strømforbruket og redusere strømregningen. Dersom du føler du ikke har behov for tjenestene, trenger du ikke bestille disse. Da betaler du kun spotprisen og har oversikt over kundeforholdet ditt i Vibb-appen. Vi gir deg rett og slett valgfriheten tilbake. Du skal slippe å betale for du noe ikke har behov for.

Tjenestene du som strømkunde kan bestille hvis du ønsker er App+ og Oss-brikken.

App+ gir deg tilgang til utvidet funksjonalitet i Vibb-appen. Du får tilgang til funksjoner som hjelper deg å redusere strømregning og få kontroll på strømforbruket. App+ koster 39 kr/mnd.

Oss-brikken gir deg muligheten til å følge strømforbruket ditt i sanntid. Du kan observere forbruksmønsteret ditt og få en unik innsikt i hvordan hjemmet ditt bruker strøm. Oss-brikken koster 990 kr + 9 kr/mnd.

De fleste strømselskap tar i dag et fast månedsbeløp på strømavtalene sine. Pakket inn i dette får du ofte tilgang til ulike tjenester, som du da betaler for uavhengig om du bruker tjenestene eller ikke. I motsetning til andre strømselskap skal du få velge hva du har behov for og vil betale for hos oss.

Det er ingen krav om å bestille andre tjenester for å få strømavtalen. Andre tjenester må aktivt velges av deg og det blir ikke lagt på noe automatisk i bestillingen.
Alle strømkunder får tilgang til standard Vibb-app kostnadsfritt. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt, alle dine fakturaer, samt nedbrytning av faktura med kostnad per dag. Chat direkte med oss, verv venner og motta vervepremie.
Ingen bindingstid og 3 års prisgaranti
Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734