App+ | Strøm med smarte tjenester, selvsagt | Vibb Strøm

Ofte stilte spørsmål og svar

Selv om vi ikke tjener penger på strømsalg, tjener vi penger på salg av valgfrie produkter og tjenester som hjelper deg å ta kontroll på strømforbruket ditt og redusere strømregningen.

Vi skiller strøm og andre tjenester, så du får valget om du hva har behov for å betale for.

0 kr i påslag: Fordi vi ikke skal tjene penger på strøm og ditt strømforbruk. Jo høyere påslag strømselskap tar på toppen av spotprisen, jo mer betaler du per kilowattime du bruker og jo mer tjener strømselskapet på strømmen.

0 kr i månedspris: Fordi du selv skal få velge om du ønsker andre tjenester utover strøm, som dekker dine behov

Nei, vi har ingen bindingstid. Verken på strømavtalen eller andre tjenester vi selger. Vi ønsker at du skal være kunde fordi du er fornøyd.

Det betyr at vi garanterer 0 øre i påslag og 0 kr i månedspris på strømavtalen i minimum 3 år fra du ble kunde. Du kan selvfølgelig si opp avtalen før det om du ønsker. uten ekstra kostnader.

Ja, alle strømkunder får tilgang til Vibb-appen. Det er gratis å laste ned og logge inn i appen.

Alle strømkunder får tilgang til standard Vibb-app, kostnadsfritt. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt, alle dine fakturaer, samt nedbrytning av faktura med kostnad per dag. Chat direkte med oss, verv venner og motta vervepremie.

App+ gir deg utvidet tilgang i Vibb-appen. Du får tilgang til funksjoner som hjelper deg å redusere strømregningen og få kontroll på strømforbruket. Info om alle funksjoner ligger på nettsiden vår.

Nei, dette er en valgfri tjeneste.

De fleste strømselskap har i dag et fast månedsbeløp på strømavtalene sine, som du må betale for å få strøm. Pakket inn i dette får du ofte tilgang til ulike tjenester, som du da betaler for uavhengig om du bruker tjenestene eller ikke. Hos Vibb kan du velge hva du har behov for og vil betale for.

Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734