Velkommen som kunde av Vibb

Som følge av at Elekt slutter som strømleverandør har du blitt overført til Vibb og får nå en enda rimeligere strømavtale.

 

Strømavtalen din hos oss har startdato 01.04.23.

Din nye strømavtale – en av markedets enkleste og billigste strømavtaler

Spotpris per time

0,- i påslag

0,- i månedspris

3 års prisgaranti

Ingen bindingstid

Etterskuddsfakturering

Få valgfrihet og fleksibilitet

Med Vibb velger selv om du ønsker andre produkter og tjenester. Alle kunder får gratis tilgang til Vibb-appen og det er valgfritt å bestille tilgang til alle funksjoner i appen gjennom abonnementet Vibb+. Du får mulighet til å logge inn i appen etter du har blitt overført den 01.04.23. Les mer om Vibb+

Praktisk info

Overføring fra Elekt til Vibb

Bytte fra Elekt til Vibb går automatisk. Du trenger ikke foreta deg noe som helst.
Jeg godtar ikke overføringen fra Elekt til Vibb, hva gjør jeg?

  1. Du kan sende oss en mail på hei@vibb.no og/eller benytte deg av angrerettskjema vedlagt i mail fra oss. Siden Elekt opphører som strømselskap vil du dermed bli overført til leveringspliktig strøm fra nettselskapet ditt, fom. 01.04.23.
  2. Betaler du ikke første faktura fra Vibb innen forfall vil det av juridiske årsaker anses som at du ikke samtykker til overføringen fra Elekt til Vibb. Siden Elekt opphører som strømselskap vil du dermed bli overført til leveringspliktig strøm fra nettselskapet ditt, fom. 01.04.23.

Fakturering

Du vil motta en siste faktura fra Elekt midt i april for strømmen som er levert til og med 31. Mars.

 

Vibb vil fakturere deg for strømmen du har brukt fra og med 1. april. Din første strømfaktura fra Vibb vil komme i mai. Vi fakturerer selvfølgelig etterskuddsvis og har gjennomfakturering med utvalgte nettselskap.

 

Oss Norge er den juridiske enheten bak merkevaren Vibb, og dermed er vi pliktet til å ha Oss Norge AS som avsender av faktura.

Siden overføringen fra Elekt til Vibb skjer 01.04.23 vil mest sannsynlig nettselskapet ditt sende faktura med nettleie og strømstøtte for mars til Vibb. Elekt vil som normalt sende deg faktura for strømforbruket for mars.

I slike tilfeller vil Vibb sende deg faktura for nettleie, inkludert fratrekk for strømstøtte for mars. Denne fakturaen vil du motta i april. Elekt sender over kontonummeret ditt til Vibb slik at Vibb vil betale ut et eventuelt tilgodebeløp hvis strømstøtten overstiger nettleien.

Betaler du ikke første faktura fra Vibb vil det av juridiske årsaker anses som at du ikke samtykker til overføringen fra Elekt til Vibb. Siden Elekt opphører som strømselskap vil du dermed bli overført til leveringspliktig strøm fra nettselskapet ditt, fom. 01.04.23.

Har du huket av for “ja takk til alt” i nettbanken din vil du automatisk få første faktura som e-faktura. Hvis ikke vil den bli sendt per e-post Har du e-faktura i dag vil du fortsette å motta fakturaen som e-faktura.

Det lar seg dessverre ikke gjøre å overføre avtalegiroen automatisk. En ny avtalegiro-avtale med Vibb må opprettes i din nettbank etter mottak av den første fakturaen fra Vibb.

Vibb har gjennomfakturering med utvalgte nettselskap. 
Hvis du har en av disse, så vil du starte å få strøm, nettleie og strømstøtte på samme faktura. Hvis ikke så vil alt 
være som før – nettleien og strømsøtten vil komme direkte fra din netteier.

Tilgang til app

Alle kunder hos Vibb får tilgang til min konto i Vibb-appen gratis. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt og dine fakturaer. Du får også mulighet til å verve venner og familie. Du får tilgang i appen etter du har blitt overført den 01.04.23.

 

Ønsker du tilgang til alle funksjoner i Vibb-appen er det valgfritt å bestille Vibb+ abonnement. Du kan lese mer om alle funksjoner som følger med i Vibb+ her.

Nei, alle kunder blir overført til Vibb uten Vibb+. Ønsker å bestille Vibb+ kan du gjøre dette via appen etter du har blitt overført den 01.04.23.

Du logger inn med telefonnummeret ditt og mottar en engangskode på SMS. Dette får du mulighet til å gjøre etter du har blitt overført den 01.04.23.

Du kan bestille Vibb+ via min konto i Vibb-appen etter du har blitt overført den 01.04.23

Du kan dele brukeren din med andre i husstanden. De må logge inn med ditt telefonnummer og du må dele koden du mottar på SMS.

Vi har en modell hvor det er 39 kr/mnd per målepunkt, da det er funksjoner i appen som er knyttet til målepunktet, og ikke deg som kunde.

Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734