App og verving | Ofte stilte spørsmål | Vibb Strøm

App og verving

Her får du svar på ofte stilte spørsmål om app og verving. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du kontakte oss på chat eller e-post.

App og min side

Ja. gjennom appen. Alle strømkunder får tilgang til det vi kaller «din konto» i Vibb-appen. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt og alle dine fakturaer.

Du logger inn med telefonnummeret ditt som er registrert hos oss på ditt kundenummer og mottar en engangskode på SMS for å logge inn.

Ja, det er ikke noe problem. Andre personer må bruke ditt telefonnummer for å logge inn og du må dele koden du får på SMS.

Vibb appen er gratis for alle våre kunder, og gir deg tilgang til profilen din, alle dine fakturaer med fakturanedbrytning per dag, verving og mulighet til å ta kontakt med oss i chat.

Vi har en valgfri tilleggstjeneste som heter Vibb+, som koster 39,– i måneden. Denne må du aktivt velge selv.
Med Vibb+ får du tilgang til:
– Strømregning hittil denne måneden
– Strømpris time for time
– Se morgendagens priser
– Se estimert strømstøtte
– Forbruksoversikt
– Smart elbillading
– Unik innsikt i markedsmekanismene som påvirker strømprisen og strømregningen din
– Mulighet for integrasjon med Oss-brikken

Du kan bestille tilgang til App+ samtidig som du bestiller strøm. Du har også mulighet til å bestille tilgang på senere tidspunkt via appen.

Bare send oss en beskjed i appen så avslutter vi abonnementet ditt.

Nei, dette er en valgfri tjeneste. Dersom du ikke føler du har behov for tjenestene i Vibb+, så kan du velge uten, og får ingen månedspris og har oversikt over kundeforholdet ditt i standard app

Andre strømselskap har gjerne en månedsavgift på strømavtalen, som gir deg tilgang til appen deres. Månedsavgiften må du betale uansett om du bruker tjenestene eller ikke. Vi gir kundene våre valget om de ønsker dette eller ikke. Noen ønsker rett og slett bare strøm, har vi erfart. Alle strømkunder får så klart tilgang til kundeforhold, alle fakturer og nedbrytning av faktura per dag i appen (uten Vibb+).

Verving

Vilkår for verving finner du her.

For hver person du verver til Vibb får du og den personen du verver 300,- i vervepremie.

Du må logge inn i appen. Der finner du «verv en venn» under din konto. Velg hvem du vil verve og del din personlige vervelink. Personen følger linken du sendte og registrerer seg.

Ja, det er ingen begrensninger. Er opparbeidet ververabatt høyere enn strømregningen din, blir resterende ververabatt overført til neste faktura.

Både du og den du verver får 300,- rabatt på neste strømregning. Jo flere du verver, jo mer penger sparer du på strømregningen.

Vervepremien kommer som fratrekk på faktura og kommer den måneden personen du vervet har oppstart av sin strømavtale.

Vibb AS
Grønland 67
3045 Drammen
Org.nr 919 439 734