HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Anne's profil

-
Litt om meg selv:
Blond ung pike med mange skojern i ilden


150 anmeldelser
5 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
507 Nyttig 373 Morsom 

Bruker siden:
Desember 2007

Anne's favoritter

-Platekompaniet(20)

Munkegata 31
7011 Trondheim

-H2 Frisør Byhaven(7)

Olav Tryggvasons gate 28
7011 Trondheim

-Dromedar Kaffebar - Olav Tryggvasonsgate(11)

Olav Tryggvasons gate 14
7011 Trondheim

-Stella Snella(2)

Nedre Bakklandet 3
7014 Trondheim

-Rosendal scene(6)

Innherredsveien 73
7043 Trondheim

-Dromedar Kaffebar - Bakklandet(10)

Nedre Bakklandet 3
7014 Trondheim

-Brukbar(16)

Kongens Gate 19
7012 Trondheim

-Ramp Pub & Spiseri(10)

Strandveien 25A
7042 Trondheim
 
Anne's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

4Café 3B(2)

18.06.2009
Vinkvelden på 3B er legendarisk. Mang en gang har forelesninger gått i vasken på grunn av mang en vinflaske. Billig vin og masser av tørst ungdom, et sliten biljardbord og løs snipp, er et velkjent syn på 3B. Klientellet er gjerne av den svartkledde, yngre emo-sorten. Unntakene finnes der absolutt, og kanskje særlig på tirsdagene. For de fleste med slank lommebok vet å verdsette billig vin. Innimellom, og mer og mer sjelden, arrangeres det også konserter i kjelleren. Spesielt stort er det ikke på 3B, så det gjelder å komme litt tidlig. 3B er kanskje ikke hva det var i glansdagene, men for de prissensitive i begynnelsen av 20-årene med lave forventninger til standard på drikke og dass, er dette er bra sted å henge.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

4Familien(3)

18.06.2009
Familien. Resultatet av en skilsmisse mellom storås Utested og Storås Artist (som driver Storåsfestivalen). Er stemningen mellom mor og far uggen, og hvordan er stå i far Sundlis hjem? Fortsatt ganske trivelig, er konklusjonen. Billig øl før klokken 23 burde lokke enhver person inn på Familien. 35 kr er rett og slett veldig billig. Peiskos, varmt interniør, sofakrok, røyeavdeling med "tak" over og relativt intimt dansegulv. Her går det absolutt an å trives. Musikken en gjengs lørdagskveld er kanskje ikke den du helst vil innrømme at du hører på, men før du vet ordet av det danser du swing til de mest pinlige 80-talls-hits. Erhm. Sjekkefaktoren er sjokkerende høy, for noen som ikke er vant til å frekventere sjekkebuler så ofte. Kanskje er det litt med Familien-stemningen - folk føler at de er litt for familiære med egne og andres kroppsdeler? Liker du lokalkjendiser, sjekking med en twist og en svingom på dansegulvet, er dette stedet. Det er sjeldent så fullt som køen utenfor tilsier, og du kan alltids trekke luft i bakgården. Dassene er ikke akkurat luksuriøsen, men sjeldent er det kø, og da får man uansett dekket sine behøv. Slik familien også, generelt gjør, på godt og vondt.

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

4Kjeglekroa(1)

18.06.2009
Kjeglekroa. I en liten veit bak store Prinsen Hotell ved Trondheim Torg, finner du en bar som er som tatt ut fra middelalderen. Nesten, i hvert fall. Den øverste etasjen har tremøbler og klientell med en viss tresmak. Stedet er absolutt en bismak av å være hotellbar. På den andre siden. Tar du trappen ned kommer du inn i et lite koselig lokale, med steinhvelvinger ikke ulike dem man fant på gamle Supa. Her arrangeres det også jevnlig småkonserter med ymse trubadurer og singer/songwritere. Stedet har absolutt sin sjarm, og selv om ølprisene er noe stive og klientellet som tatt ut av en hotell-såpe, så er stedet et koselig, lite sted man absolutt kan tilbringe en kveld over et vinglass, lyttende til en ennå ukjent musiker.
Spesielt bra: Atmosfæren i underetasjen

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

4Dattera til Hagen(23)

22.04.2009
Gode dj-bookinger. Tridvis litt for stor tetthet av trendnisser og folk som _er_ no. Lokalene har sin sjarm, koselig førsteetasje, mer intim andreetasje. Det er likevel et sted jeg aldri finner noen naturlig holdepunkt. Foran baren er det stappfullt, likeså rundt de få bordene i andre etasje. Hadde det ikek vært for musikkprogrammet, hadde nok gåturen bort til Grønland ofte føltes litt for lang.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

4UFF Second Hand(3)

22.04.2009
Stort utvalg, til dels veldig stive priser. Her finner man kanskje ikke kuppene man forventer av en second hand butikk, men i tillegg så er det relativt grei standard på klærne. Til festivalsommeren finner man alltids en treningsjakke, og noe funky accessories. Men, helt det store er ikke UFF. Jeg trålet butikken og prøvde sikkert 40 foldeskjørt uten å finne noen som var i nærheten av kledelige. Stort utvalg av jakker trekker opp, og generelt trivelig betjening og godt med plass rundt de mange klesstativene.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

3Gina Tricot - Akersgata(5)

22.04.2009
Kø, kaos og klær. Det virker som om Oslo-borgerne fortsatt ikke har ristet av seg Gina-fascinasjonen, og til en viss grad er det forståelig. Tidsvis går det an å finne rimelige og fine klær, særlig kjoler og gode strømpebukser har jeg hatt suksess med. Men til tross for de hyppige utskiftningene av kolleksjonen, virker Gina stort sett ganske tamt og trygt. Mange av de styggeste plaggene henger fortsatt på stativene, og finner om mange slitsome salgsopplevelser. Innimellom går det an å finne gode plagg, som en lang cardigan jeg så og prøvde, men ikke kjøpte, og dessverre aldri fant igjen. Fargepaljetten er blitt mer og mer pastell og gull, og selv om det kanskje har noe å gjøre med at sommeren nærmer seg, så blir det etter hvert too much. Fint i små doser, ingen stambutikk i lengden.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

5Indiska - Storgata(7)

22.04.2009
Jeg trålet hele Oslo på utkikk etter en lue. I februar! Og det var først på Indiska at jeg fant noen som i det hele tatt kunne brukes. Nå behøver ikke lueutvalget å være symptomatisk for resten av utvalget, men har finner jeg alltid noe fint! Enten det er interiør, klær, stæsj, ja til og med fine sokker har de! Designmessig er det litt hippie, litt laidback og fargerikt mikset med mye svart og hvitt. Dette er kanksje ikke butikken for alle, men om du liker den avslappe stilen så finner du garantert noe å kle deg i her. Fortrekker du lyseblå strøkede skjorter, må du nok gå et annet sted. Om du ikke vil skeie ut med noen hvite blondetopper da. For de har dét og!

Beliggenheten er også god, ofte ikke så mye kø, så her er det bare å stikke innom, enten du er på vei i retning Stortinget, Oslo S eller Youngstorget.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

4Cafe Sara(18)

22.04.2009
Er det sitteplasser du er ute etter, og du skal samle 15 nære og kjære, eller arrangere treff, er Café Sara genialt. Her er det masse bordplasser og masse sitteplasser. De ansatte er relativt trivelige og beliggenheten god. Prisene er overkommelige, og er du sulten, kan du få deg et helt deasent måltid. Enten du skal over Akerselva, opp Hausmannsgate eller skal ramle mot Youngstorget, føles det aldri langt å gå. Musikken merker man ikke mye til på Café Sara, noe som burde være et godt tegn, på sitt vis - her får du sitte i ro og kan snakke ut i de sene natterstimer. Frister ikke maten på Sara, kan du alltids gå innom en av sjappene i Torggata når øllen er drukket opp. Utvalget av hendige sjapper, kiosker og transportmidler er godt ved Café Sara. Og det gjør Sara enda litt bedre og.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

4Cacadou(12)

22.04.2009
Jeg skal starte med å innrømme at jeg ikke har vært her mange sene lørdagskveldee. Men jeg har mang en gang varmet opp til konsert på lille, koselige Cacadou. Klientellet er variert, men finner man seg en plass til seg og sine venner innerst i lokalet, er man garantert å få sitte i fred. Musikken er sjeldent for høy, tidlig i hvert fall. Det er også et såpass lite lokale at turen ut på trappa for å ta en røyk ikke føles uoverkommelig. Beliggenheten er kjempesentral, midt i Torggata, og sådan genialt for å samle venner fra begge sier av Akerselva. Nærheten til Sentrum scene, Rockefeller og John Dee gjør også stedet egnet - som nevnt - til konsertvors. Øllen er overkommelig priset og barpersonalet - ja - helt greit. Blir man sittende lenge, er det også veldig greit å kunne ramle sulten og bedugget inn på noen av byens beste kebabsjapper og spise seg mett før man skal starte hjemturen.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5John Dee(5)

22.04.2009
Intimt, trangt. Klaustrofobisk? Absolutt ikke. Her har de skjønt dette med kapasitet, og selv på fulle konserter går det faktisk an å bevege seg. Det er det også mange som gjør, over alt, og koser seg. Blant mine beste konsertopplevelser her må nevnes Animal Collective - et band og en booking som i seg selv sier litt om den kompetansen som sitter i huset. Her evner de å trekke bra band og et kresent publikum. Lokalet i seg selv er ikke særlig trivelig, men rekker man å nærstudere tapeten, sier det kanskje mer om bandet på scenen (eller deg) enn det sier om lokalet. Konsertlokaler skal jo ikke være pene. De skal være fete!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)
 

Anne's venner
Preben S

Preben S

236 anmeldelser
146 venner

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 venner

Maggie

Maggie

28 anmeldelser
2 venner

Jonny H

Jonny H

1 anmeldelser
1 venner

Ann Omara N

Ann Omara N

11 anmeldelser
6 venner

HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste