HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Lotte-M's profil

-
Litt om meg selv:
Jente fra Østfold, bosatt i Tr


84 anmeldelser
1 Vibb-venn


Stemmer fra andre brukere:
309 Nyttig 132 Morsom 

Bruker siden:
Desember 2007

Lotte-M's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Lotte-M's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

6Ultra - Solsiden(15)

09.03.2008
Man vet nesten ikke hvor man skal begynne. Dette er en stor matvarebutikk, med nesten alt du kan tenke deg av norske og utenlandske varer. Fra det vanlige til det økologiske, og fra billig til dyrt.

For å begynne med det som er best. Ferskvaredisken. Alt du kan tenke deg av fisk, kjøtt, ost og noe mer. Middag for en, to eller flere.

Noen ganger er det smaksprøver rundt omkring i butikken. Både kjent og ukjent i smak, middag, lunsj og desserttips. Gjerne det som er på spesialtilbud for uken. Passer både veldig bra og veldig dårlig og være sulten når man er her. Smaksprøvene letter litt på trykket, mens man samtidig kan gå bananas i utvalget ellers.

Veldig bra er også utvalget rundt den enkelte vare. Man kan få masse økologisk (men som selvfølgelig da er dyrere) og mye sunnere alternativer enn det vanlige. Feks fullkorns-ditt og fullkorns-datt. Man kan eksperimentere mye med middagen om man handler her.

For folk med ulike allergier og diabetes finnes også gode alternativer til disse. Da er jo prisen noe høyere enn de ordinære produktene, men helt sikkert verd det.

Masse å velge mellom av ferske bakevarer også. Alt fra loff til den groveste av det grove, og bakt i butikk samt fra forhandlere. Samt en liten "kiosk" rett ved inngangen hvor man kan kjøpe noe for å spise i farten.

I reklamen i posten kan man ofte se at de har tre for to tilbud og lignende. Dette kan mange manger være tilbud som passer oss studenter og våre lommebøker.

Noe som er et absolutt pluss for Ultra er de som jobber der. Det er aldri noe problem å få hjelp feks hvis man ikke finner noe eller bare har et spørsmål om produktene. De er jo spesielt dyktige de i ferskvaren da. Og blide og greie!

Om man skal kose seg, er lei rema, rimi og bunnpris koster man på seg en tur hit! Absolutt verd det en gang i blant. Ikke alt er like dyrt, det gjelder bare å ha tid og tålmodighet her.

Spesielt dårlig: Man ender garantert opp med mer enn man skulle ha!

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

4Brukbar(16)

09.03.2008
Dette er en anmeldelse av Brukbar på dagtid.

Stedet:
Utseendemessig får man absolutt inntrykk av at dette er et sted for de svartkledde, alternative eller rocka typer. Men stedet er absolutt for alle og enhver.
Ligger veldig bra til med busstoppet rett utenfor, slik at man kan sitte å ta en kopp kaffe eller øl, mens man eventuelt venter.

Uteserveringen er topp. Med en del stoler og bord sitter det ofte gjester her i vær og uvær under taket med varmelampene og gjerne under ett pledd. Dette er vel som regel de som røyker, men det er uansett kjempekoselig å sitte her ute og nyte synet av travle mennesker mens du selv slapper av.

Inne er det ganske mørkt og intimt. Med fargesprakende lampeskjermer og deilige puter kommer man i både en god og avslappet stemning her inne. Man får ikke den følelsen av høytydelighet her inne, men at man kan være seg selv og slappe av. Gjerne med en litt slakk holdning. Mange andre steder føler man at man må sitte rett på stolen og smile hele tiden, mens her kan man "være seg sjæl".

Menyen:
Ikke den største, men selvfølgelig det helt vanlige. Svart kaffe, øl, vin drinker. Dessert av småkaker. (anbefaler den sjokoldaekaken) Prisen er overkommelig.

Service:
Veldig bra. Plinktoppfyllende og kjempekoselige folk. Ikke de raskeste på labben, men det hører kanskje stedet til;)


Spesielt bra: På en god dag blir det raskt fullt

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

4Burger King - Olav Tryggvasonsgate(8)

09.03.2008
Nå er jeg et Mc-donalds menneske, hvis jeg må velge, men siden lokalet til sistnevnte ikke er særlig hyggelig her i byen, faller valget på Burger King i O.T.gt.
Her er jeg oftest på de sene nattetimer i helgene for å tilfredstille behovet for salt og fett. Da er jo Burger King midt i blinken.

Lokalet er i grunn fint. Med store vinduer ut til gaten og med en god del sitteplasser. Samt et lita lekegrind for den som måtte ha med noen med behov for å leke seg litt mellom jafsene.
Dessuten virker det veldig rent og ryddig her, noe som er veldig viktig på steder med en god del gjennomfart.

Menyen sier seg vel stort sett selv. Jeg synes baguettene til Burger Kongen er best, for burgerne er tamme. Pommes friten er også en smule kjedelig og slapp.
Men aller best er Oreo-iskremen her. Den smelter på tunga og har en nydelig smak av oreo-kjeks og fylldig krem.

Servicen er veldig god. De er hyggelige og raske på foten.

Spesielt koselig er det å gå forbi synes jeg, for innenfor vinduene ser folka så mette og tilfredstilte ut. Selv liker jeg ikke å sitte ved vinduene og føle meg dømt av alle som år forbi;)
Åpningstidene er heller ikke til å klage på.


Spesielt bra: god plass. Renslig.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

4Jordbærpikene - Torget(1)

09.03.2008
Sted:
Denne cafeen/restauranten har sitt lokale innerst inne på Torget. I helgene er det garantert trangt om plassene. Dette er et populært sted, som vitner om god service og god mat og kaffe.
Det er mange sitteplasser her, både sofagrupper, krakker og vanlige bord og stoler.
Atmosfæren her inne er spesiell. Med god kaffelukt, litt lyd fra gjester og kaffemaskiner, samt de varme røde veggene. I ukedagene hvor det ikke er så mange gjester til samme tid, kan man vikelig nyte kafélivet her, slappe av med en avis og kaffe eller ta en matbit.
I og med at den ligger innerst på senteret, er det ikke like støyete fra utsiden, som det kunne ha vært om det lå midt i. Dette er jo en senterkafé, så man kan ikke forvente at det er musestille der uansett.

Menyen:
Mye godt i lunsjretter. Alt fra baguetter til toast og bagels. Både varme og kalde småretter. Småretter man blir mett av.
Ferskpresset juice, kakao, te samt flere kaffeslag. Kaffe'n er ikke av den beste i byen, men god nok. Maten er smakfull og fristende.

Service:
Jeg blir imponert av hvor bra disse som jobber her takler stresset fra kunder, kaffemaskiner og raske serveringer. De er veldig raske og har som regel et smil på lur.
Prisen er kaffe-pris, overkommelig.

En koselig kjøpe-senter-kaffe, hvor man kan slappe av i ukedagene og mellom slagene i helgene.


Spesielt bra: egnet for folk som bruker rullestol, i alle fall på det "nedre" planet.
Spesielt dårlig: fort fullt i helgene!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

4Jordbærpikene - Solsiden(7)

03.03.2008
Stedet:
Ligger i andre etasje og har et relativt stort lokale som mange av de andre Jordbærpikene ellers i T.heim. Dessuten har de uteservering, det vil si utenfor selve restauranten, men vi er fortsatt inne på senteret.
Synes selve stedet er ganske mørkt, men ellers helt ok. Det er egentlig mest koselig å sitte utenfor og kikke på folkene, eller eventuelt de kikke på deg.

Menyen:
Variert, god og sunn. God omelett. Men pass på, den er varm og ikke til å spøke med! Jeg brant meg stygt, men jeg var jo så sulten..
Ellers er den ferskpressede juicen veldig god.
Kaffen, teen og kakaoen også, men som hos de fleste andre. Ikke noe revolusjonerende.
Prisen er litt stiv synes jeg, for enkelte av maten. Men det er som sagt mye godt, så verd det en gang i blant om man skal kose seg med lunsj ute.

Betjening:
Absolutt gjennomsnittlig hyggelige, raske og greie.


Spesielt bra: Veldig godt tilrettelagt for rullestol og barnevogn. Det er stor og god plass og rampe.

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

3Bugatti(4)

03.03.2008
Dette er det lille hvite huset oppe ved Valentinlyst senter som ser ut som ei lita amerikansk matsjappe. Med sin "Drive Tru" for den som ikke orker å parkere rett utenfor å gå inn på egne ben.

Man blir faktisk overrasket over plassen der inne. Man kan se at det er et stort kjøkken, men allikevel er det stor plass til kunder. Men, dette er altså ikke sitteplasser. De er det ikke mange av. Men om sommeren for eksempel, kan man sitte utenfor. Men nå er vel heller ikke dette stedet man setter seg ned for å spise på, men heller ta med seg hjem eller inn i bilen.

Meny:
Storkiosk- eller fast-food-meny. Alt hva man bruker å få fra hamburgere, pommes frites, kebab, wraps, is, drikke. Wrapsen er ferdig laget, mens det andre må du eventuelt vente litt på. Men er det ikke mange andre der, går det relativt fort. Det bruker i allefall å være to eller tre stk der som arbeider bak kassa og i kjøkkenet.
Prisen er ok. Man blir mett av maten, det er ikke store menyer og alt er heller ikke spesielt smakfult. Har prøvd kebaben, den var overhodet ikke noe spesiell. Dessuten var den liten.
Wrapsen var ok, men man lager den best selv. Ble litt uggen i magen av dressingen der også.

Service:
De står jo bak disken og gjør sin jobb. Søte jenter.


Spesielt dårlig: ikke mye mat og smaken kan man overlegent fikse bedre ved å lage det hjemme hos seg selv

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

3Choco Boco Express - Trondheim Torg (2)

03.03.2008
Stedet:
Ligger midt i Torget på tvers av sin konkurent Big Bite. Og er som Big Bite, bortsett fra at her får man maten med det samme nesten. I alle fall så lenge de har ferdig påsmurt det nettopp du vil ha. Ellers må man ikke vente lenge hvis de skal mekke det for deg.
Ikke noe koselig belligenhet. Men for den som måtte like å enten sitte på de krakkene rundt der eller evt. å ta den med er dette gunstig.

Meny:
For eksempel grove eller fine baguetter med ca. fire-fem forskjellige fyll. Salat som de lager slik at man selv kan velge hva å ha i den.
Italiensk is, smoothies og kaffe.
Finnes også calzone og noe annet godt som de varmer opp til deg.
Prisen er den samme som hos de andre, og om det skulle være noe forskjell er det vel noen kroner billigere i og med at man ikke sitter der og spiser.

Betjening:
Hyggelige jenter og gutter som veit å smile selvom det er masete og mange forskjellige typer mennesker som handler der. Samtidig er de raske.

Ellers:
Jeg er alltid litt skeptisk til sånne "åpne" steder som dette med hensyn til renslighet og slikt. Men jeg tror de følger en viss standard disse choco boco-cafeene.


Spesielt bra: Flott hvis man trenger noe i en fei og må løpe videre med det samme
Spesielt dårlig: ikke like mye utvalg som hos chocos cafeer.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5Esito Wraps & Smoothies(3)

03.03.2008
Stedet:
Ligger i tredje etasje helt i enden, ved siden av ungdomsavdelingen til H&M. En egentlig kul liten "café" eller lunsjrestaurant om man kan kalle den det. Liten, intim (få plasser) og moderne.
Ikke så masete å sitte der, da den ligger i øverste etasje og handlerushet ikke er så ille som i etasjene under. God stemning og morsom musikk som spilles her oppe. Man kan også sitte utenfor, hvis man ønsker å kikke litt på andre mens man slapper av under parasollen!

Meny:
Som navnet tilsier får man kjøpt wraps her. Gjerne med meny hvor man kan få en brus ved siden av.
Som navnet også tilsier kan man kjøpe smoothie her. Fersk og fargesprakende smoothier med mange smaker og blandinger.
Smaker spesielt godt om det er varmt ute eller trenger en energibombe i mellom handletakene. Absolutt å anbefale.
Ellers er det å få kjøpt italiensk is, kaker og kaffe.
Prisen kan man ikke klage på.

Service:
Blide, hyggelige og hjelpsomme jenter som er flinke til å holde stedet ryddig. Og til å mekke smoothies:)


Spesielt bra: koselig sted å ta ti minutter på

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

5Sjokoladebutikken Gunnar Olsson As (4)

03.03.2008
Stedet:
Ligger jo utrolig dumt til. Vi som ikke forvirrer oss forbi tror jeg ikke oppsøker denne for å kjøpe sjokolade. Men samme det. Ja, er faktisk lett å overse den også om man går i gata.
Men kommer man seg inn hit, er man i himmelen (nesten) om man liker sjokolade og samtidig har råd til å "bruke penger" på det. For dette er mer eksklusivt enn den vi får kjøpt i butikkene ellers. Men verd det da, en gang i blant.

Utvalg:
Sjokolade i alle former, farger, i allefall før du tar av papiret, og fasonger. Sjokolade for store barn og små barn. Kjærester og single. Men selvsagt også annet godis og litt narvesen-artikler.
Man kan blande selv fra krukker, eller få kassadamen til å blande de fineste for deg. Eller kjøpe ferdige blandinger.
Man kan også få pakket de inn i fint papir om du skal gi det bort. Ja, for dette er jo virkelig gaven til den som har alt og ikke har sjokolade allergi..!

Men som sagt, dette er kostbar kos. Ikke hver lørdag kanskje, men gjerne i godt lag og sammen en kopp god kaffe for eksempel.

Betjening:
Koselige damer og jenter som gjerne gir informasjon om alle godsakene sine;) om vi trenger det.


Spesielt bra: sjoookooolade!
Spesielt dårlig: dyr sjoookooolade...

Var denne anmeldelsen...? (8) (3)

4Kaktus Kaffebar og Restaurant(5)

03.03.2008
Stedet:
Ligger i det koselige strøket på Bakklandet. Inne skal det vel se italiensk ut, og det klarer de med hell. Litt norskt preg er det jo selvfølgelig, men både koseligt, varmt og med en god atmosfære.
Ikke noe stor reastaurant, men man får ganske sikkert sitteplass. Men er jo uansett alltid lurt å forhåndsbestille om planen for kvelden er klar.

Meny:
Pizza i alle former, fasonger og med masse gode smaker. Vanlig italiensk, innbakt/calzone og halvt innbakt/dvs. med en god del mer skorpe.
"Vanlige" retter som biff med tilbehør samt noe annet.
Jeg var her med flere venner og vi bestilte alle ulikt. Jeg satset på den halvt innbakte og var veldig spent, men det var overhodet ikke noe spesielt med den. Mer skorpe vil jeg heller si, også var den oval. Smaker var ok.
Italiensk pizza fikk jeg inntrykket og både være god og mettende. Middagsrettene det samme.
Prisene er vanlige. Ikke noe som skilte seg ut dom verken spesielt dyrt eller billig.

Service:
Helt ok. En hyggelig mann, ikke av den altfor raske typen, men blid. Liker ikke at vi ikke får maten samtidig, men at noen måtte vente mens andre fikk maten. Ellers tok det noe lang tid før maten i det hele tatt kom i utgangspunktet.


Spesielt bra: Koselig plass og spise på, særlig når været ikke tillater deg å henge ute.
Spesielt dårlig: tar litt tid å få maten, samtidig som at man ikke får den samtidig.

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)
 

Lotte-M's venner
Preben S

Preben S

236 anmeldelser
146 venner

HERREMOTE I OSLO
   Herremagasinet
Norges største på herreklær i store størrelser ligger i Storgata

   Insomnia
Hippe herrklær som de fleste kan gå i finner du på Grünerløkka

   Menswear
En av de beste butikkene i byen for en ny dress finner du i Hegdehaugsveien


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste