HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Lotte's profil

-
Litt om meg selv:
Studerer medievitenskap på NTN


6 anmeldelser
3 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
11 Nyttig 4 Morsom 

Bruker siden:
November 2007

Lotte's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Lotte's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

5Ramp Pub & Spiseri(10)

11.12.2007
Perfekt hvis du vil spise/drikke økologisk og innefor rimelighetens grenser, eller om du bare vil ha muligheten til å velge.
Ramp er drevet på dugnadsånd og dette gjenspeiler seg i interiøret, men ikke på en dårlig måte.Plassen er kjempekoselig og ligner litt på stua til bestemor. Rett og slett en trivelig cafe:)
Spesielt bra: Veldig godt utvalg av te,økologis mat og drikke,valgmuligheter
Spesielt dårlig: Litt lite lokale?

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

4Gina Tricot Trondheim Torg(7)

06.12.2007
Jeg er helt enig i den forrige anmeldelsen av Gina. Når jeg besøkte butikken i Oslo føltes det som å besøke mekka fordi jeg fant så mye fint!:) (med fare for å høres veldig teit ut) Men Gina i Trondheim har desverre vært en liten skuffelse.Mesteparten av plaggene er er veldig vanlige, ikke særlig iøyenfallede eller spesielle, men prisen er i hvertfall overkommelig. Jeg savner det man ikke kan finne på H&M eller Vero Moda for det er måte på hvor mange tricoter og tights en jente trenger.
Spesielt bra: Prisen, beliggenhet, en del fint undertøy
Spesielt dårlig: Utvalget

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

4Mormors Stue(36)

06.12.2007
Da jeg først kom til Trondheim var Mormors plassen der det skjedde.Der var det alltid folk og god stemning, billig øl hver dag etter 5 (33,-) og trivelig, hjemmekoselig atmosfære. Men dette var på sommeren. Nå som det er vinter er det ikke så trivelig lenger, dette hovedsakelig fordi cafèn er veldig populær og ikke så stor, så når uteserverigen ble for kald (pga de udugelige varmelampene)ble det fullt inne og man blir sittende ganske trangt og ubehagelig. Få av sitteplassene er særlig gode å sitte på, bortsett fra sofaen som bestandig er opptatt. Jeg må også klage på de skrøpelige stolene i bakgården som aldri står stødig på brosteinen og stadig tipper, samme gjelder også for bordene.
MEN for all del, Mormors er kjempekoselig og billig (når det kommer til øl), det er mulig jeg bare er kresen på hvor jeg plasserer rumpa :)
Spesielt bra: Koselig, billig øl, gode smørbrød, ofte fyr i peisen
Spesielt dårlig: Ubehagelige stoler, kald uteservering, bestandig dokø

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

6Panduro Hobby(9)

06.12.2007
Hobbybutikken som har ALT:)
Hvis du liker å jobbe med hendene finner du garantert noe du liker her, det kan være maling på diverse materialer, scrapbooking, søm, smykkelaging,leire,mosaikk osv. De har et fantastisk utvalg med mange gode hjelpemidler som gjør det enkelt å være kreativ :)
Spesielt bra: Utvalget!
Spesielt dårlig: Du kan fort blakke deg

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

6Indiska - Midtbyen(6)

30.11.2007
Indiska er ikke bare jalla, de siste årene har butikken utviklet seg og blitt en ledende mote- og interiørbutikk. Det som er så fint med Indiska er at du finner fint ting som skiller seg ut fra typisk H&M og Vero Moda, og prislappen er ikke så høy heller. Alt fra bukser og topper til tilbehør som smykker og ringer, de har rett og slett alt du trenger for å kle deg opp fra topp til tå. Hvis du går opp i andre etasje finner du en liten interiøravdeling med småtterier, kopper, gardiner og mye mer i fargerike fine farger. Hvis du vil sette litt farge på tilværelsen og skille deg bittelitt ut er dette en flott butikk.
Spesielt bra: Klær i fine farger og deilige stoffer.Søte interiørartikler som pynter opp hybelen.

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

5Rick's Cafe(14)

29.11.2007
Folk flest oppfatter Ricks som en "hip og trendy" plass, men hvis du på tross av dette oppsøker plassen vil du nok bli positivt overrasket.

For oss røykere er den ingen bedre cafe enn Ricks fordi de har sofa med pledd og mange varmelamper i bakgården, her kan man trosse høstkulda og kose seg med en røyk og kaffe i fine omgivelser. Sitteplassene ute er mange så du kan ta med alle vennene dine også.

Maten på Ricks liker jeg veldig godt, og mye koster under hundrelappen. De har selvfølgelig også et rikt utvalg av all slags kaffe og leskedrikker, ikke så værst pris på det heller.

Om kvelden blir Ricks forvandlet til et digert disco som rommer noen tusen stykker, og partyfaktoren er høy. I helgene spiller de forskjellig musikk i alle etasjene, så vidt jeg vet er det tre av dem. I kjelleren er det house/trance og her kommer de som virkelig liker å danse! I første etasje er det derimot litt mer avslappet og de spiller all mulig slags forskjellg musikk. Hvis du virkelig liker å vise deg frem har de en liten scene hvor man kan danse. Prisene i helgene er ganske høy, men de serverer det meste av drinker, sprit og øl. Altså noe for enhver. Hvis du vil ha billig øl og slippe trengsel er det best å komme på en hverdag. Glem at Ricks skal være så trendy, vær den du er og kos deg, du finner alle slags folk her hvis du leter godt nok.
Spesielt bra: Uteserveringen, hyggelig personale, masse sitteplasser og god mat og drikke.
Spesielt dårlig: Få toaletter, blir fort kø i helgene. Litt høyt prisnivå.

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)
 

Lotte's venner
Preben S

Preben S

236 anmeldelser
146 venner

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 venner

Anette H

Anette H

10 anmeldelser
6 venner

INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste