HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

JC's profil

-

10 anmeldelser
1 Vibb-venn


Stemmer fra andre brukere:
38 Nyttig 5 Morsom 

Bruker siden:
Januar 2007

JC's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
JC's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

5Olivia(13)

20.02.2008
Olivia er et perfekt sted for en hyggelig venne- eller kjærestemiddag før kino på Saga eller Klingenberg (eller når som helst ellers egentlig). Lunt og koselig lokale med peis som varmer deilig på en kald februarkveld. Etter min mening et av de hyggeligste spisestedene på Aker Brygge. Stor meny med mange pizza- og pastaretter. Det er sjelden jeg bruker lang tid på å bestemme hva jeg skal spise, men her fristet det meste og valget ble for en gangs skyld vanskelig! Vi endte opp med å spise pizza og lasagne - begge deler kan anbefales!
Spesielt bra: Sentralt og hyggelig
Spesielt dårlig: Manglet papir på toalettet!

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

3Salong 10 (Stengt)(2)

16.08.2007
Kveldens middag med kollegaer ble en forholdsvis stor skuffelse på Salong 10. Vi valgte uteservering på Aker Brygge på grunn av de etterlengtede solstrålene som lyste over Oslo denne kvelden, men også fordi følgets minstemann trives best i barnevognen. Kveldens første minus ble notert i margen da vi fikk beskjed om at det ikke var "lov" å ha med vognen inn på uteserveringen. Men minstemann trives godt på fanget også han. Deretter tok det uforholdsmessig lang tid både før vi fikk mulighet til å bestille og ikke minst fikk servert både drikke og mat. Bordet var delt mellom kyllingburgere og hamburgere. Begge typer burgere var for så vidt velsmakende, men ble dessverre servert med usannsynelig hardt foccaciabrød. For ordens skyld nevnes også at det var dårlig oppfølging etter at maten var vel fortært. Det eneste som kom raskt på Salong 10 var regningen....
Spesielt bra: Hurtig tilbakemeling på spørsmål om regningen
Spesielt dårlig: Alt tok laaang tid og betjeningen manglet utstråling

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

5Brasserie Hansken(9)

19.05.2007
Skal du spise lunsj en lørdag du går og shopper i Oslo sentrum og vil at den skal smake bedre enn du er vant til og være flere hakk mer delikat enn hva du finner på en vanlig lunsjrestaurant i by'n - ja, da bør du ta deg en tur til Hansken.

Prisene ligger på 120-150 kr for en salat eller en sandwich. Altså noen kroner dyrere enn hva du finner en del andre steder, men ikke mer heller. Absolutt verdt pengene. De har en gourmet-cesar salat som bør prøves!
Spesielt bra: God atmosfære, hyggelige lokaler
Spesielt dårlig: Fikk litt lite brød sist jeg var innom

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

4Bord brasserie og bar (Stengt)(7)

05.05.2007
Var på Bord for første gang i dag for en hyggelig lørdagslunsj med kjæresten. Det var et vellykket besøk :) Vi spiste begge kyllingsalat. Kjempegod med masse kylling, fersk mozzarella, crispi salat og akkurat passe mengde god dressing. Stoooor porsjon! Kjæresten var i ekstase over at Bord kunne tilby eplemost fra Lien gård. Hyggelig betjening som ga ganske bra service, men litt mer engasjement kunne vippet terningen til en fem'er. Prisene er kanskje litt i høyeste laget, men man kan kanskje ikke forvente annet på turistfellen Aker Brygge?

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

6Filippa K - Skovvn.(4)

15.04.2007
Dette er abslolutt en av mine favorittbutikker når det gjelder klær! Jeg kommer svært sjelden tomhendt ut herfra (heller nedlesset av poser). Fantastisk snitt, kvalitet og utvalg. Deilig når man finner både basisplaggene og det litt mer ekstraordinære i samme butikk. Jentene som jobber her er koselige og servicemindede og sier hva de mener. Kult at det også finnes bra herreklær i samme butikk - gjør lørdagsshoppingen litt enklere :)
Spesielt bra: Alt
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

5Linen Factory(3)

15.04.2007
Fin butikk med stort utvalg av sengetøy, håndklær og andre interiør artikler av det mer eksklusive slaget. Butikken har jevnlig gode tilbud på sine produkter, noe som gjør at de forholdsvis høye prisene til tider er noe mer levlige. Min erfaring er at produktene som selgers har over gjennomsnittet god kvalitet. Veldig hyggelig betjening som har god kunnskap om det de selger.


Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

4Bruuns Bazaar - Frogner(4)

15.04.2007
Fin butikk med godt utvalg av trendy klær både til dame og herre. Min erfaring er at klærne fra Bruuns Bazar har god kvalitet og bra snitt. Oversiktlig butikk med veldig hyggelig og behjelpelig betjening. Et lite hjertesukk er at det kan se ut til at et stilskifte er på vei fra det mer klassiske til en noe mer ytrert stil.
Spesielt bra: Hyggelig og serviceinnstilt betjening

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

2Unik Brudestudio(1)

15.04.2007
Jeg tok en tur innom en lørdagsformiddag med håp om å finne sko til den store dagen. Butikken har kronglete beliggenhet; et stort skilt på fortauet varsler om brudesalong, men låst dør med callingsystem (tok litt lang tid før noen besvarte min henvendelse), heistur til tredje etasje og videre ferd gjennom flere korridorer og dører. Lite lokale (lite igjen for den lange turen opp!). Grei service, men likte dårlig at ekspeditøren forsøkte å prakke på meg flate bryllupssko med begrunnelsen "det er flate som er best å gå i en hel dag". Jeg vet faktisk selv hva jeg synes er godt å gå i. Greit utvalg i sko, pluss for å tilby å bestille andre modeller, størrelser fra katalog (men når jeg tenker etter er vel dette egentlig en selvfølge). Jeg så ikke på brudekjolene her, da dette valget allerede er tatt.
Spesielt dårlig: Beliggenhet, sær betjening

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

5Brudekjolen(3)

04.02.2007
Jeg fikk denne anbefalt fra flere av mine allerede godt gifte venninner. Også min opplevese er at dette er et must for alle vordende bruder! Utrolig godt utvalg i alt fra supertradisjonelt til supertrendy. Hyggelig betjening, men bestill time for prøving og hjelp til å finne frem i alle kjolene, ellers kan det nok bli vanskelig å finne det rette. Tilbyr både kjøp og leie av kjole. Godt utvalg av tilbehør som slør, sko og annet brudepynt.Butikken har også stor herreavdelig for den kommende brudgommen. Egen skredder som prioriterer butikkens kunder. Et lite trekk for en noe bortgjemt beliggenhet - vanskelig å finne dersom man ikke vet om havet av brudekjoler et par etasjer over bakkenivå på Egertorget!
Spesielt bra: Utvalget, egen skredder

Var denne anmeldelsen...? (7) (2)

5Eden brud(5)

04.02.2007
Ganske liten, men veldig hyggelig brudesalong på Günerløkka. Godt utvalg i elegante brudekjoler, kanskje en overvekt av de litt mer trendy i forhold til de mer tradisjonelle modeller. Utrolig hyggelig og hjelpsom betjening! Som i de fleste andre brudesalonger får man mest ut av besøket dersom man har bestilt time på forhånd. For uten brudekjoler har Eden Brud et godt utvalg av "brude-tilbehør" som slør, sko, vesker m.m. I tillegg finnes et stort utvalg av forloverkjoler/selskapskjoler. Jeg anbefaller alle vordende bruder å ta turen innom Eden Brud - kanskje finner du drømmekjolen!
Spesielt bra: Betjeningen

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)
 

JC's venner
Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 venner

HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste