HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Marius W's profil

-
Litt om meg selv:
Glad i å lage mat. Har stor peiling på mat etter mye reising i verden, og flere titalls leste kokebøker i hylla.


12 anmeldelser
0 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
40 Nyttig 19 Morsom 

Bruker siden:
Desember 2008

Marius W's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Marius W's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

3Hell's Kitchen(26)

23.10.2009
Pizza til 150 kroner bør være større enn Grandiosa. Det er den ikke. Smaken er heller ikke mye å skryte av, men toppingen skiller seg ut som god. Tam tomatsaus og helt grei bunn.

Vi var tre sultne vikinger som hadde hørt flere anmeldere hevde at denne "restauranten" hadde byens beste pizza. Vi tenkte at to stykker holdt, og skuffa da vi så de små eskene som lå og ventet på oss.

Dette er et drikkested, og etter og ha spørt oss frem hvor det lå hen, konfronterte vi bartenderen som sa at "vi har aldri hatt skilt på døra, og kommer aldri til å få det heller". Neivel, de vil tydeligvis ikke bli funnet, og det kan jeg skjønne når de driver med svindel.

I Oslo har vi en kultur hvor vi får kjempestore pizzaer for denne prisen, noe Hells Kitchen prøver å gjøre opprør mot av en eller annen grunn. Dra heller 50 meter ned til torggata og kjøp pizza der.
Spesielt bra: god topping, rask betjening og kort ventetid per pizza
Spesielt dårlig: høye priser, altfor liten pizza til 150 kroner, tam og kjedelig smak på pizzaen, når ikke opp til italiensk kvalitet, dette er en drikkebule, ikke en pizzeria, bråkete brunt lokale med en italiener gjemt bak i hjørnet, teit konsept

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

2A'Delora Pizza & Kebab Delshad Aziz Ahmed(2)

05.10.2009
Her mistenker jeg flere falske "brukeranmeldelser". Pizzaen her smaker nanbrød med masalasaus og ost på. Det har ingenting med det italienske kjøkkenet å gjøre.

Den store kebaben til 55 kroner er ikke mer mat enn én pølse og lompe. Irriterende service, hvor de ikke forstår hva du sier.

Jeg ba om mat til å ta med hjem, og fikk svaret om at "all mat her tar du med". Og fikk ikke kebaben min pakket inn. Jeg måtte derfor bære den åpen hjemover.

Ikke la deg lure av flott interiør og stor bemanning. Det er det eneste Adelora har å gå på. Dra heller på Kebabtoppen eller Spicy.
Spesielt bra: Fint interiør, de lager pizzabunnen/nanbrødet selv
Spesielt dårlig: Falsk pizza som smaker masala, nanbrød og kebab, for lite mat for pengene, dårlig service

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

4Asian Sushi Garden - A. Kiellands plass(2)

05.10.2009
Restauranten som fikk drahjelp av Eivind Hellström har god asiatisk mat. Men de serverer desverre for lite mat til å bli mett av.

Etter å ha konfrontert kokken flere ganger, får jeg svar som at "man skal ikke bli mett av gourmetmat". Neivel, da skal ikke dere få penga mine heller.

Her kan du ikke regne med og få mer enn fire biffbiter i en kjøttrett. Takeaway-maten kommer i små plastikkbokser som ikke engang er halvfulle. Dette hadde ikke gjort en kineser mett en gang.

De bruker ferske råvarer og tilbereder dem godt! Det skal de ha. Sausen har identitet og skiller seg ut fra mengden av de falske kinarestaurantene i Oslo. Men den er ofte for tynn, og renner av kjøttet. Det hadde vært stryk i den kinesiske kokkeskolen.

Greit å prøve ut, kanskje som lunsj, helt OK priser, men disse folka er mest ute etter å tjene penger på å være gjerrige. Ikke servere måltider.

Kort sagt, over middels kinamat til Oslo og være. Hadde aldri overlevd i Kina.
Spesielt bra: God mat, over middels som skiller seg ut fra mengden, helt OK priser
Spesielt dårlig: Mangler typiske asiatiske lunsjretter, gir deg for lite mat for pengene, stort forbedringspotensial i selve maten

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

1Gio bar og restaurant(8)

05.10.2009
Kan ikke denne restauranten se å forsvinne fra Kiellands Plass for godt?

Det største problemet er maten, som er umulig å knytte til noen som helst nasjonalitet. En blanding av vietnamesisk, japansk, kinesiske retter, og noen av dem med franske navn - smaker kjedelig. Det betyr kort og enkelt at det er for dårlig mat å betale for. Kokkene er ikke flinke nok.

Jeg har mistanke om at dette er en leilighet i foreklær. Sist gang jeg gikk inn, våknet det opp forskrekkede vietnamesere som lå og breiet seg rundt i sofaene og stolene. Det så ut som de aldri hadde sett en gjest før.

Om dette hadde vært den eneste asiatiske restauranten igjen på jorda, hadde jeg aldri spist her. Det smaker rett og slett posemat.
Spesielt bra: Ingenting er bra her, få dere vekk fra Kiellands plass og la noen andre ta over med konkurransedyktig tilbud
Spesielt dårlig: Smakløs mat, en rar atmosfære i restauranten, kjedelig interiør, manglende profesjonalitet, og nok en gang - dårlig mat.

Var denne anmeldelsen...? (0) (3)

1Deli de Luca - Alexander Kiellandsplass(4)

05.10.2009
Emily P og Eirik M, dere har NULL peiling. Man kan absolutt klage på Deli, og denne kjeden er det totalt motsatte av det en DELIkatesse forettning skal være.

De lager ikke maten selv, og den smaker full av konserveringsmidler. Prisene er for høye, betjeningen er ofte treig og fraværende fra kassen. Noe som forårsaker unødvendig ventetid selv når butikken er tom.

Største problemet er maten. Den er ikke bra nok, og prisene er uforsvarlige. Sleip markedsføring som at en halvliter brus koster like mye som 1.5L lurer ingen kunder, og er en åpenbar irritasjon.

Jeg har helt sluttet å kjøpe kaker her fordi de som regel har tørket ut.


Spesielt bra: Spennende utvalg for øyet, men der stopper det
Spesielt dårlig: Dårlig masseprodusert mat med konsveringsmidler, treg service, dårlig tilbud i forhold til konkurrentene i området, altfor høye priser

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

2Succé(1)

28.09.2009
"Rykende fersk mat" er slagordet til Succé. Det kunne ikke vært lenger fra sannheten. Den italienske pizzaen er alt annet enn italiensk. Deigen gir et godt førsteinntrykk som luftig og har fin farge. Det virker som de lager den selv, men den er desverre litt for seig, og toppet med hermetiserte råvarer og pakkis-tomatsaus. Ingredientsene varierer fra hermetisert ananas, noe de fleste bruker, men så er desverre skinken hermetisert også (bogskinke). Kjøttbollene ligner utvilsomt på Peppes sine kjøttboller som selges på supermarkeder, og osten er av typen Norwegia eller Jarlsberg. Altså ikke ferskvare, og ikke Mozarella. Enda verre blir opplevelsen når du kjenner smaken av masala og kumin i sausen. Det er ingenting italiensk over denne pizzaen, og kvaliteten er så dårlig at enhver italiener ville dasket kokken ut av kjøkkenet og stengt han ute. Vil du ha den typiske "pakkispizzaen" med masala, norwegia og hermetiserte råvarer - får du dette fra Succé. Men du får det også fra nesten alle gatekjøkken i Oslo. Desverre var det ikke noe annerledes med en kjede som lyver om sin "rykende ferske" mat. Ikke la deg lure av en flott hjemmeside og høye priser - dette er søppelmat. Jeg tørr ikke en gang tenke på hva de har i kinamaten sin.
Spesielt bra: Pappeskene pizzaen leveres i kan brukes til å fylle søppelkassene med
Spesielt dårlig: Den italienske pizzaen, hermetiserte råvarer, tomatsaus med masala, manglende bruk av mozarella

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5Dinner Bar & Restaurant(45)

25.09.2009
Dinner har vært mye opp og ned de siste årene, nå er de definitivt på toppen over Norges beste restauranter.

Her er det enorm kvalitet over maten, og det smaker som det gjør i Kina. Dog ikke like bra som på de beste restaurantene i Beijing.

Flere moderne retter som røkt Lammecarre i chili-XO saus setter denne restauranten på kartet over de som går egne veier og leverer 100 prosent.

Jeg anbefaler alle å spise her.

Det som trekker ned er flere enkle retter som Kung Pao Kylling er litt for dyre. Flere sittesteder i denne restauranten er irriterende nærme andre bord, og ødelegger privatlivet. Her må du rett og slett være heldig for å få de bordene med ordentlig skjerming. Service kan noen ganger være _litt_ treg, men ikke utilgivelig.

I tillegg har Dinner mestret problemet mange kinerestauranter har - desertene. Spennende orginale deserter som Petit Four er kulinariske opplevelser.
Spesielt bra: Enorm kvaliteten på maten, unik kinesisk kvalitet bedre enn alt annet i Norge, orginale retter, flott interiør - alt som trengs for en perfekt resterantopplevelse
Spesielt dårlig: Litt for høye priser på de "vanlige" rettene, noen bord er irriterende dårlig plassert og ubehagelige å sitte på, noen ganger treg service.

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

2Bislett Kebab House - Øvre (Stengt)(26)

25.09.2009
Her får du maten kjappere enn noe annet sted i Oslo. Men der stopper det.

Bislet Kebab har for mange blitt et fenomen fordi en haug med fjortisser mener de lager verdens beste kebab. Dette er bare tull.

Kjøttfarse i masseproduserte pitabrød med en saus som er dynket ned med masala er ikke godt. Det smaker rett og slett søppel, og jeg føler meg uvel etter å ha spist her. Det gjelder alle kebabsjapper i Oslo.

Slutt å spis denne maten. Og slutt å snakke om forskjellene mellom hvert kebabsted. Det er det samma kjøttet overalt. Det produseres som regel av Kanda Food, én av to hovedgrossister for all ferdigmat Oslo.
Spesielt bra: maten er fort ferdig, du får med masse brus, du blir garantert mett
Spesielt dårlig: kebaben består av kjøttfarse, og dette har blitt en særnorsk vane. Drar du til kebabens hjemland vil du innse hvor dårlig dette faktisk er.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

4Pizza Pancetta - Bjølsen(11)

25.09.2009
Jeg har vært stamkunde hos Pancetta helt siden de åpnet. Derfor anbefaler jeg alle å gi denne pizzaen en sjanse.

Den er utvilsomt noe av det bedre du får i Oslo. Her lager de bunner selv, tomatsausen selv, men desverre bruker de ikke ferskt mozarella. Til gjengjeld er Pizzaen billig, og ENORM. Den er faktisk så stor at den ikke får plass i esken en gang.

Pancetta har derimot forverret seg den siste tiden. Jeg har mistanke om at de vanner ut sausen til bristepunktet, slik at den nesten ikke smaker noe som helst lenger. Enkelte pizzaer som "Napoli" er totalt smakløse. Pancetta er ofte gjerrig med ingredientsene sine. Derfor utfordrer jeg alle til å telle hvor mange purrebiter de faktisk får på "Napoli"

Andre smaksrike pizzaer som "Strischi, Barbeque, Tacopizzaer" er sikre vinnere du garantert vil spise på nytt.

Pancetta kaller pizzaen sin for byens beste, de er absolutt inne på noe - tatt i betraktning at Pizzakvaliteten i Oslo er ELENDIG. Men fra en som har reist mye er det langt ifra noen topp-pizza det er snakk om.

For opplysningens skyld er det tyrkere som driver kjeden, ikke italienere. Og ingen av ingredientsene er fra italia en gang.
Spesielt bra: Pizzaen overbeviser med en rykende fersk smak. STOR pizza gir masse mat for pengene
Spesielt dårlig: Tendens til å være gjerrige med ingredientser. Vanner ut sausen. Ikke fersk mozarella.

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

2Peppes Pizza (kjeden)(7)

25.09.2009
Peppes har gått fra å være landets beste Pizza, til landets største svindel. I menyene deres, på nettsiden og i reklamer skryter de av "de beste råvarene". Dette er grunnlaget deres for å servere det som er NORGES DYRESTE PIZZA.

Ferske råvarer er tydeligvis mangelvare for tiden. Peppes har nå gått over til å bruke frossne bunner, frossen paprika, maskinprodusert rømmedressing, maskinproduserte kjøttboller, overraskende vond bacon og mer.

Og få servert en amerikansk pizza på døra koster nå over 300 kroner. Denne Pizzaen er uttørket etter esken har vært åpen i fem minutter.

Pizzaen smaker generelt ikke godt nok lenger. Peppes driver med svindel. Er du i tvil, ring og spør hvilken som helst Peppes om de bruker frossne bunner, du vil få en bekreftelse. Det er unødvendig og forklare hvorfor Pizzaen er vond.

Peppes sine kokker er stort sett klysete 17-åringer som har null peiling på matlaging. De lærer absolutt ingenting i "restaurantene" de er ansatt i. De får nemlig alt ferdig levert, og matlaging i deres forstand er som å bygge lego.

Klassikere som Knock Out Pie har mistet sin sterke smak, fordi jalapenoene er frossne. Rømmedressingen man brukte for å lindre den sterke smaksopplevelsen, smaker mer soyaolje enn rømme.

Send Eivind Hellstrom til Peppes!

I et fruktbart land som Norge, er det ikke forsvarlig å bruke frossenmat og kalle den fersk. Selv noe så særnorskt som rømme viser seg vanskelig for Peppes og skaffe.

Gjør et opprør mot landets dyreste frossenpizza! Boikott Peppes i dag!
Spesielt bra: Sausen er vel det eneste som har beholdt smaken. Men selv den smaker ikke ferskt lengre.
Spesielt dårlig: Pizzaen er tørr som følge av at deigen og "råvarene" er frossne. Mye av toppingen lider av dette. Rømmedressingen smaker hverken rømme eller hvitløk.

Var denne anmeldelsen...? (9) (5)
 

Marius W's venner
Ingen lagt inn enda

UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste