HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Dana W's profil

-

5 anmeldelser
0 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
29 Nyttig 87 Morsom 

Bruker siden:
Mai 2007

Dana W's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Dana W's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

6Spasibar (Stengt!)(12)

13.06.2007
Har du en ustoppelig trang til å bytte bort den ødelagte kopimaskinen din mot en utstoppet hvalross fra Murmansk er det bare et sted i byen som kan være aktuelt. Moskovittene, som de liker kalle seg, bak Spasibar, er så skrudde i hodet at de får Pushwagner til å fremstå som Per Kristian Foss på en god dag, og nettopp derfor kan du regne med at en kveld på dette stedet aldri ligner det minste på den forrige.

Er du heldig kan du ende opp på nachspiel du aldri kunne drømme om fantes i denne byen, med forgylte dverger og frukttrær som vokser opp av gulvet, men er du tilsvarende UHELDIG våkner du opp lenket til en barnevogn sammen med elleve ukrainske sirkusartister som du visstnok har lovet husrom ut sommmeren.

Spasibar er rett og slett uteliv-Oslos svar på David Lynchs filmunivers, og selv om gamle Bar Moskva (i leiligheten til en gammel dame (!?) i Torggata) var enda mer syrete kan jeg foriskre deg om at dette fortsatt er et av de mest eksotiske utestedene i Tigerstaden.

Lurer du på hvor mye det koster for ølen, hvor det ligger, om det er bra sjekkemuligheter der og om du kan få mikset en ordentlig White Wine Spritzer???

Pføy! Kom deg på Onkel Donald ditt A4-ark, det er der du hører hjemme.
Spesielt bra: At dvergen fikk plass i barnevogna
Spesielt dårlig: At jeg fortsatt har ukrainere i stua

Var denne anmeldelsen...? (4) (39)

1Tiger Tiger(7)

12.06.2007
Etter en trivelig aften på Tiger Tiger skjedde det noe besynderlig da jeg gikk hjem. Jeg fikk plutselig et voldsomt ønske om at innehaveren opplevde noe slikt som dette i nærmeste fremtid:

http://youtube.com/watch?search=&mode=related&v=YY1VTuUY9YQ

Var denne anmeldelsen...? (3) (12)

2Grønland Basar(12)

12.06.2007
Basar og basar, fru Hussein. Det ser nå mer ut som et kjøpesenter for meg.

Grønland Basar har som mål og mening å være det eksotiske, orientalske kjøpesenteret for deg som elsker det som er annerledes. Hva skjuler seg bak inngangen med mosaikkflisene? Røkelse? Myrra? GULL??? Nei. Nei. Og nei.

Det første som åpenbarer seg er Peppes og polet. Orientalsk? Hm.
Hva mer har basaren å by på?
Blant annet noen tilfeldig spredte boder som skal illustrere et arabisk marked, der glorete neglelakk, fake Dior og glassdyr kan fåes kjøpt for en slikk og ingenting. Når dette utgjør 50% av alle tilbudene på senteret, skal jeg innrømme jeg forstår at O. Thon i sitt navnevalg unngår ordet kjøpesenter. For det er fryktelig tomt på basaren. Både for folk og butikker. Og det er en unødvendig overrepresentasjon av spisesteder, jeg mener, ærlig talt - hvor mange ganger får man lyst på curry på det minuttet det tar å å gå gjennom senteret? Ihvertfall ikke 4.

Allikevel, noe skal innflytterne på basaren ha - for et billigere og mer fredelig kjøpesenter fins antakeligvis ikke i hele verden. Kubbelys går for ti kroner, kvalitetstomatbokser for to. Grønlands innbyggere er sikkert også fornøyd med å ha fått Indiska og Dixie Chicken innenfor umiddelbar rekkevidde. Jeg syns jeg ser for meg herr og fru Kahn gå på Indiska, liksom...

Men perlene finnes. Er du lei av Hennes og Mauritz, stikk innom Sattelite, der de har billige og fine basisklær. Dessuten har sjappa Bollywood et stort utvalg av indisk film og musikk, og Lille Harmin Deli byr på godt, østlig snadder.

Å ta turen innom senteret skader ikke, i verste og beste fall får du røsket med deg en flaske hvitvin til din Grønlands-safari
Spesielt bra: Billig og særdeles rolig til kjjøpesenter å være.
Spesielt dårlig: Utvalget står ikke til basarforventningene...

Var denne anmeldelsen...? (4) (19)

6Taste of China(11)

12.06.2007
Taste of China lyder navnet sitt som en kinesisk hårløs hund. Glem Biff Chop Suy og innbakt svinefilet i sursøt saus. Her får du kinesisk på kinesernes vis.

I et stort, grellgrønt lokale i en annenetasje i Torggata finner du Taste of China. Finner du bordet som passer perfekt for deg og dine, så se ikke bort i fra at en kinesisk servitør heiser deg resolutt opp fra stolen og vifter iherdig med fingrene på et annet bord. Til tross for at restauranten er tom. Men fortvil ikke. Gjør som de sier, det er uansett ikke utsikten du har kommet for.
For Taste of China disker nemlig opp med en mangesidet meny der dumplings er hovedattraksjonen. Dumplings med reker. Med svinefilet. Med biff, med grønnsaker, med alt i ett. Dumplingsuppe, dumplings stekt og dumplings dampet.
Hva er dumplings? Kjære vene. Kom deg ut. Dumplings er en slags risdeig, som er fylt med herligheter nevnt ovenfor, siden dampet eller stekt. De er ikke større enn en svensk kjøttbolle, noe som gir potensiale for 10-15 varierte munnfuller. Kinesisk tapas, rett og slett.
Servicen er upåklagelig, og de manglende norskkunnskapene er like sjarmerende som ordelingsfeilene i menyen.
Allikevel, prikken over i'en er prisen.
Du overspiser, ingen overpriser.

Hvis du er lei av ovnsbakt steinbrød med aioli, ta turen til Torggata for en kulinarisk smaksopplevelse. Passer best med en god, kinesisk flaskeøl. Spør betjeningen!


Var denne anmeldelsen...? (12) (13)
 

Dana W's venner
Ingen lagt inn enda

UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste