HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Vidar's profil

-
Litt om meg selv:
Filosofisk, gir nye perspektiver


10 anmeldelser
2 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
32 Nyttig 14 Morsom 

Bruker siden:
Juli 2008

Vidar's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Vidar's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

4McDonald's - Magasinet(1)

14.07.2008
Ren og ryddig McDonald´s. Fikk maten raskt her, selv om jeg bestilte en klønete meny uten dét og ekstra dét. Ingen sure miner fra han bak kassa heller.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5Liertoppen kjøpesenter(1)

14.07.2008
Over nitti butikker og Norges lengste kjøpesenter? Sannsynligvis. Og siden det er større i lengde enn i bredde føles det ikke så mye ut som et kjøpesenter, men mer som innendørs gater. Pluss for dette.

Var denne anmeldelsen...? (7) (4)

5Snappys Bragernes(1)

14.07.2008
Dette er kebaben sin! Norges beste på smak, og Drammens beste kebab-beliggenhet; to etasjer, i tillegg til at man kan sitte ute og nyte Snappys STORARTEDE kebabkunst. Blir nesten avhengig av dette her...

Var denne anmeldelsen...? (7) (0)

4Snappys Grill(2)

14.07.2008
Litt ukoselig beliggenhet, så ta en take away i stedet. NORGES beste kebab ligger i Drammen!
Spesielt bra: Kebaben

Var denne anmeldelsen...? (7) (1)

5Fellini Ristorante Strømsø(6)

14.07.2008
Hæ? Er jeg i Drammen? Kun Porn-Star Director t-skjorta hos en av de ansatte minner meg på nettopp det. For denne koselige bakgården har søte, sydlandske undertoner! Pluss for folkelig, litt eldre klientell og bokstavelig talt stor takhøyde. Hvis du først skal slappe av på andre sida av ælva, så gjør det her. Drammens beste utservering ANY DAY!
Spesielt bra: dritkoselig bakgård

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5Skutebrygga(6)

14.07.2008
Hadde jeg vært turist i Drammen, noe jeg garantert ikke blir i dette livet, hadde jeg spist middag på Skutebrygga. Både fordi dette er Drammens flotteste restaurantbeliggenhet (på brygga ved elva, like nedenfor brua i huset bortenfor huset), og fordi jeg hadde hatt råd til det (siden jeg tross alt hadde vært turist). Fikk ikke Drammen klengenavnet "Nordens Venezia" i en reisehåndbok fra åttitallet? Vel, jeg så ingen gondoler, men kan likevel anbelfale en middag ved ælva. Er man turist så er man turist. Og ekte turister spiser svenske kjøttbullar i syden. Blant annet.

Var denne anmeldelsen...? (3) (5)

4Magasinet Steen & Strøm(2)

14.07.2008
Official Capitol of the Mall-rats of Drammen, og andre typiske folk som du møter på det moderne kjøpesenteret; familier, turister, kjæresteparet (med den mannlige halvdelen som kjeder seg), etablert mann og kone på shopping etter klær til den etablerte livsstilen, postgravide, late damer med snekkerbukse som av en eller annen grunn klarer å slappe av med venninnene sine på dineren. Selv utstår jeg ikke kjøpesentere, men har forståelse for at mange synes det er praktisk å handle inni en svær kloss. Jada, det er mye som er praktisk. Allværsjakke hele året, for eksempel. Skjønner du hvor jeg vil?

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

4Norli - Nedre Storgt(3)

14.07.2008
"Oi, fin bokhandel", var det første jeg tenkte da jeg gikk innover i lokalet, som forøvrig bare går innover og innover. Dette er nemlig en stor bokhandel. Hastet riktignok kun innom i et travelt øyeblikk, rakk dessverre ikke å saumfare litteraturen, men på meg virket det som om de hadde mye annet enn bøker her også. Skrivesaker, spill, litt leker og annet stæsj som etter min mening er jalla men som andre garantert vil kjøpe.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

4SMIA Interiør & Kafé(4)

14.07.2008
Litt ovenfor torget ligger Smia, hvor jeg var så heldig å få spise lunsj like før de skulle stenge for sommeren. Ja, dette er et typisk lunsjsted, i en gammeldags og rustikk murbygning som minner meg litt om somrene mine i Danmark som barn og som jeg antar at en gang har vært en smie (derav navnet). Kan absolutt anbefale dette som et lunsjsted etter å ha fått servert smilende service og en saftig rekebaguette. Men, det må nevnes, dette er et typisk venninne/familiested. Jeg var vel den eneste hanen blant mange høner.

Smia har også en interiørforretning ground floor, som forøvrig er lite interessant for menn som ikke er homofile.


Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

5Taj Mahal - Indisk Tandori Restaurant(3)

14.07.2008
En av Drammens DEFINITIVT triveligste uteserveringer. I en liten hage rett over gaten til selve restauranten kan man sitte i varmt vær og spise deilig sterk mat, og, selvfølgelig, med en iskald indisk Kobra-øl attåt. 96 kroner for en 0,6 er ikke noe for gjerrigknarker, men man føler seg uansett som en livsnyter når man sitter her og koser seg gløgg i hjæl på en solrik lørdag formiddag. Garantert fint på kvelden også, tar gjerne med meg dama og gir henne nye perspektiver.
Spesielt bra: uterserveringa

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)
 

Vidar's venner
Idapid a

Idapid a

7 anmeldelser
2 venner

Marit

Marit

4 anmeldelser
0 venner

UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste