HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Heidi's profil

-

15 anmeldelser
0 Vibb-venner


Stemmer fra andre brukere:
116 Nyttig 23 Morsom 

Bruker siden:
Februar 2008

Heidi's favoritter
Ingen lagt inn enda
 
Heidi's anmeldelser:
Kategori:   Sortering:

4Krishna's cuisine(8)

14.05.2008
Jeg liker valgfrihet. På vegetarrestauranter som Krisna er det desverre altfor liten valgfrihet. Man kommer med brettet sitt og får maten servert på tallerken fra aliminiumsbeholdere som holdes varme. Ha du sett på Gordon Ramsey vet du at mat er best hvis det er "made to order", altså laget når det blir bestilt. Man får litt følelsen av å være i en kantine, hadde det ikke vært for det veldig hyggelige personalet. Krisna er det vegetarstedet i Oslo med finest interiør så vidt jeg har sett, men det er desverre også for mye kantinepreg her. Nå spørs det riktignok hvor mye man kan sitte på bordet og forlange og forlange når maten er så billig og egentlig også ganske god.
Spesielt bra: beliggenhet

Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

3REMA 1000 - Calmeyersgate(2)

02.04.2008
Rema 1000 har flyttet grønt avdelingen sin nærmere inngangen som gjør at man dras inn i lokalet. Med en gang man kommer inn er alt oversiktelig og fint, men jo lengre inn i lokalet du kommer, jo trangere blir det. Trenger du for eksempel litt rengjøringsmiddel må du gå en del ned i vegg, skvise deg mellom to hyller, klatre over en haug av pappesker og når du først kommer fram er du heldig hvis du kan se hvor mye produktet koster. Det skal sier at Rema har ommøblert i det siste, så det er muligens derfor..

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

4Taxi Take Away(3)

02.04.2008
Det fineste med Taxi Take Away er tirsdager når Djer fra radiOrakel fm 99,3 inntar lokalet. Da er det god musikk og god stemning. Lokalet er lite, men har alltid sitteplasser. Hyggelig betjening og bra stemning!

Var denne anmeldelsen...? (7) (2)

5Blitz(7)

02.04.2008
Cafe Blitz serverer billig, men veldig bra mat! Baguettene med tofu eller potetkaker er nydelige! Middagen er vegansk på mandager og fredager og smaker himmelsk! Baguetten får du for 15, en stor porsjon middag for 30. Anbefales!
Spesielt bra: billig og godt

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

5Blings(9)

02.04.2008
Med lavt blodsukker kan turen på Blings bli en utfordring. Klok av skadet valgte jeg derfor idag å ringe på forhånd for å sjekke at de faktisk hadde veganske baguetter. Til min overaskelse ble jeg møtt av en veldig hyggelig fyr som sa at jeg bare skulle komme ned så fikset de det. Slike holdninger varmer mitt veganerhjerte. Baguetten med hummus og oliventapenade er noe av det beste man kan få tak i i kategorien brød. Da får det heller bare være at den koster 60 (!!!!) kroner. Blings har også helt fantastisk nypresset juice (også disse med en literpris som overgår flytende gull). Det er alltid lang kø på Blings, men køen går veldig fort. Men ettersom perfekt ikke eksisterer er det også noe galt med denne sjappa. Det er ingen sitteplasser. eller.. det er 6 siteplasser hvor man kan hive i seg baguetten mens menneskene rett bak det står som gribber og venter på at du skal bli ferdig med sete, så de kan sette seg for å fortære sitt bytte. Hadde Blings hatt større lokaler, med skikkelige bord med skikkelige stoler rundt, slik at man kunne sitte der og spise i ro og mak mens man slo av en prat med en kamerat, da hadde Blings vært perfekt.
Spesielt bra: maten
Spesielt dårlig: liten plass, dyrt

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

5Meny - Oslo City(6)

25.03.2008
Meny på Oslo city har et nydelig utvalg. Her er en hel kjøledisk full av veganske produkter, som jo er helt fantastisk! Dette er den dagligvare butikken i Oslo sentrum med best vegetarutvalg av de jeg har besøkt.

Det negative med denne butikken er at det alltid er veldig mange mennesker her (kanskje ikke så rart når man beveger seg på Oslo city), og køene er laaaange. Ellers er Meny ganske dyrt, så jeg vil ikke anbefale å kjøpe grønnsakene her, bare veggisproduktene du ellers bare får på helsekost.

Jeg har vært innom en del meny butikker i livet, og denne er den minst vakre av dem, men alikevel, bedre enn mange andre dagligvarebutikker.
Spesielt bra: godt utvalg
Spesielt dårlig: trangt, mange mennesker

Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

5Sunkost - Gunerius(2)

25.03.2008
Sunkost på Gurnerius har alt man forventer å finne på en helsekostbutikk. Veganske burgere, soyamelk, soyafløte, soyais, soyayoghurt, vaskemidler som ikke er testet på dyr, sjampo som ikke er så forurensende som vanlig og masse annet fantastisk for folk som er opptatt av slike ting. Som alle helsekoster er alt fabelaktig dyrt, men det koster å få god karma. Betjeningen på Sunkost Gurnerius er veldig hyggelige og imøtekommende. Det er et pluss at denne butikken ligger ganske nærme Brugata, så man kan poppe innom på vei til trikken. Fin butikk, god service, deilige varer

Var denne anmeldelsen...? (13) (0)

4Kiwi - Storgata(2)

25.03.2008
Kiwi Storgata ligger rett ved Brugata trikkestopp og er derfor genial når man står og venter på trikken og ser at man har 4 minutter igjen til den kommer. Det holder akkurat til å hoppe over gjerdet, beine inn, rive med seg et brød og soyamelk før man løper tilbake igjen (det er urovekkende hvor mye man rekker å gjøre på 4 trikkeminutter i forhold til i det virkelige liv). Kiwi har godt brød, her vil jeg spesielt fremheve Grovbrød og Ruget. Kiwi Storgata får et stort pluss for å ha både soyamelk, rismelk og soyayoghurt med jordbærsmak! Jeg håper at Kiwi Storgata går videre som et godt eksempel og tar inn flere vegetariske og veganske produkter.Spesielt bra: soyayoghurt!
Spesielt dårlig: av og til litt lange køer

Var denne anmeldelsen...? (10) (4)

6Izmir Mat(1)

25.03.2008
Izmir er en av de beste grønnsakshandlene i byen. her får du ferske grønnsaker til en rimelig penge. Utvalget av sauser, krydder, oljer og annen boksemat er enorm og er man interessert i å prøve noen nye smaker er Izmir et fantastisk utgangspunkt. Betjeningen på Izmir jobber konstant, men er alltid like hyggelige for det. Hvis man ber om anbefalinger, får man det, sist jeg var innom fikk jeg en anbefaling på ferskenjuice som var veldig spennende og godt! Izmir er åpent 7 dager i uken, og selger også ferskt brød. Hvis du vandrer bortover torggata en dag og kjenner sulten mase, men har kun 15 kroner i lomma kan du ta turen innom Izmir og kjøpe fantastisk potetbørek! Et stort pluss med Izmir i min bok er at de ikke selger kjøtt (iallefall ikke som jeg har sett). Dette gjør at veganere som meg får en enda større grunn til å handle her. Izmir anbefales på det sterkeste!
Spesielt bra: godt utvalg, billig, selger ikke kjøtt

Var denne anmeldelsen...? (18) (0)

2Bunnpris - Bislett(13)

25.03.2008
Bunnpris på Bislett har elektroniske prislapper under varene i hylla. Bare det å se elektroniske prislapper som ser ut som små kalkulatorer gjør det verdt å ta turen innom Bunnpris på Bislett. Hvorfor de i alle dager har elektroniske prislapper forstår jeg virkelig ikke.. hvis ikke det er for å skru prisene betraktelig opp på søndager. For det kan vel ikke være sånn at prisene er like høye hele uka?

På søndager er butikken stappfull. Utvalget er minimalt, her finner du ikke engang soyamelk! akk og ve. I tillegg er det veldig veldig veldig trangt, og det er garantert noen effektive supermennesker som allerede er ute og panter falskene fra kvelden i forveien uten å tenke på oss stakarer som nettopp har slept oss ut av senga og som spontanspyr bare ved synet av en ølboks.
Spesielt bra: åpent på søndager
Spesielt dårlig: resten

Var denne anmeldelsen...? (7) (3)
 

Heidi's venner
Ingen lagt inn enda

UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste