Fotballbarer i Oslo Sentrum
Først på listen kommer de stedene som tas fullstendig over av folk som ønsker å se fotball når det er store kamper - Bohemen (VIF), Highbury (Arsenal), Belfry (Engelskmenn). I Sentrum Bohemen, Belfry, Scotsman, Paddys, Andys og Tempest. På Majorstua Highbury, Bjørungs, Store Stå, Katedralen

Kojak
Denne listen er laget av Kojak

68 anmeldelser

4 Vibb-venner


1 4

Bohemen

Natteliv (Bar/Pub)
Arbeidergata 2,0159 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Fotball, Sportsbar, Vålerenga, Enga, Klanen, Quiz, Bar, Pub
"her har jeg hatt mang en rølpekveld! Trives godt her, totalt uhøytidelig sted, høyt støynivå, og mye gææærne folk (i positiv forstand)!"

Les mer »


2 5

Belfry Pub (Nedlagt)

Natteliv (Bar/Pub)
Lille Grensen 7,0159 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Fotball, Sportsbar, Bar, Pub
"Byens beste fotballpub (gå hjem og legg dere, Bohemen) er selvfølgelig vaskeekte britisk. For dette minner mer om et public house i Storbritannia enn en liten pub i Lille Grensen, Oslo. Her går det i engelske gloser og vendinger + sosial kodeks, både fra bartendere og klientell - et lite stykke E..."

Les mer »


3 4

Highbury

Natteliv (Bar/Pub)
Bogstadveien 50,0366 Oslo
Område:Frogner (Majorstuen)
Stikkord:Fotball, Sportsbar, Arsenal, Utepils, Bar, Pub
"Elsker du Lyn og Arsenal har du funnet din syvende himmel i Highbury. Dette er den beste fotballpuben i området, men den fortjener definitivt litt mer konkurranse. Fotball-faktoren må utvides hvis Highbury vil måle seg med bautaer som Belfrys og Bohemen. Pluss for fin uteservering. ..."

Les mer »


4 2

The Scotsman

Natteliv (Bar/Pub)
Karl Johans gate 17,0159 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Fotball, sportsbar, Skottland, Bar, Pub
"Dette er på en måte norsk alkofylls svar på Disney World. La oss kalle The Scotsman ; The Drita World. Tormod K, hevder at dette stedet er for deg som er sosial, og det kan nok stemme, bortsett fra at definisjonen av "sosial", i denne settingen betyr "her kan du møte dine drita ..."

Les mer »


5 5

Paddy's

Natteliv (Bar/Pub)
Stortingsgata 28,0161 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Engelsk pub, Sport, Fotball, Fotballpub, Lyn, Bastionen, Bar, Pub
"Paddy's er en fin pub å ta en etter-jobben pils på en fredag. Her finnes alt som en god irsk pub skal ha; Greit utvalg i øl, greit utvalg av sterkere saker, hyggelig personale, vonde barstoler, passe stort lokale og passe lett bedugget klientell. Her lønner det seg å komme litt tidlig på en f..."

Les mer »


6 2

Andy's Pub Sportsbar - Sentrum

Natteliv (Bar/Pub)
Stortingsgata 8,0161 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Fotball, Fotballpub, Engelsk pub, Bar, Pub
"Hjælp, sier jeg. Og hjælp sier du. Og hjælp sier de som underholder. Hvor er mikrofonen, eller aller helst hvor er utgangen? Hjælp for et hælvete. Trodde disse stedene bare fantes i Rykkin. Og hjælp sier Rykking. Forferdelig folk, underholdning, pris, beliggenhet og stemning. <br..."

Les mer »


7 3

Tempest Cafe & Club

Restauranter (Annet), Natteliv (Nattklubb/diskotek)
Fridtjof Nansens plass 8,0160 Oslo
Område:Sentrum
Stikkord:Sportspub, Fotball, Nattklubb, Diskotek, Disco, Uteliv, Natteliv, Party
"Her lukter det inngrodd rulletobakk allerede på fortauet utenfor. Inne lukter det salig blanding av fyll og salmiakk. Snålt utslitt lokale. Blide vakter og rask barkeeper. Musikken er helt tilbakestående... Nesten så det frister å brenne det ned til grunnen å pusse opp til bedre se hverandre d..."

Les mer »


8 3

Bjørungs

Natteliv (Bar/Pub)
Parkveien 25,0350 Oslo
Område:Frogner (Homansbyen)
"Brune barer skal være billige. Men Bjørungs er highclass-brun. Det blir ofte sånn på vestkanten. Dyrt. Til gjengjeld har de flere forskjellige ølsorter. Hvorfor det egentlig? Alle de drita folka på 50+ kan umulig smake forskjell utover kvelden, så mye som de drikker! For i slik tilstand nytes ikk..."

Les mer »


9 4

Store Stå

Natteliv (Bar/Pub)
Thereses gate 51B,0354 Oslo
Område:St Hanshaugen (Fagerborg)
Stikkord:Fotball, sportsbar, Bar, Pub
"Jeg leser de andre anmeldelsene av Store Stå, og føler meg snytt. Har aldri fått med meg hverken fotball, blues eller et så vakkert og ungt klientell. Har vært her noen ganger, og da er det enten tomt, dyrt eller forpestet av få fulle skrukketroll. Gjerne uten musikk, smil fra baren eller..."

Les mer »


10 5

Katedralen Pub & Spiseri

Natteliv (Bar/Pub), Café og hurtigmat (Café), Restauranter (Annet)
Parkveien 13,0350 Oslo
Område:Frogner (Homansbyen)
Stikkord:Bordbestilling, Bordreservasjon, Fotballpub, Quiz, Julebord, Utdrikkingslag, Pub, Pubquiz, Fotball VM
"Foreigners: The place is easy to miss - you may spot it from the tram passing in Parkveien, but forget it by the time it has stopped. But don't be fooled by the name of the place. Despite its sacral furnishing, the menu has names Monthy Pyton could have created and football is the ruling ..."

Les mer »


11 5

Fru Burum's

Natteliv (Bar/Pub)
Skovveien 3,0257 Oslo
Område:Frogner (Skillebekk)
Stikkord:Utepils, Røyk, Fotball TV, Guiness, Bar, Pub
"Koselig sted. Nå skal det sies, at eg kun har vært her på mandager på pubquiz, men det inntrykket eg har fått der, er at dette er eit koselig sted. Blir kanskje ikkje det samme når ein drikker kaffe, istedetfor pils. Men eg likte meg, skikkelig brun pub. Her kan ein tilogmed risikere å dum..."

Les mer »


12 4

Forest & Brown

Natteliv (Bar/Pub)
Niels juels gate 31,0257 Oslo
Område:Frogner (Uranienborg)
Stikkord:Utepils, Røyk, Fotball TV, Bar, Pub
"God stemning og pene mennesker. Bra uteservering om sommeren. Et sted man får lyst til å komme tilbake til. Frogner-pub er egentlig en forholdsvis treffende beskrivelse. "

Les mer »


13

Andy´s Pub Sportsbar - Frogner

Natteliv (Bar/Pub)
Frognerveien 12A,0263 Oslo
Område:Frogner (Skillebekk)
Stikkord:Fotball, Fotballpub, Engelsk pub, Bar, Pub
"Her lå tidligere vinbaren til Mares."

Les mer »


14 4

O'Reilly's

Natteliv (Bar/Pub)
Markveien 35B,0554 Oslo
Område:Grünerløkka (Grunerløkka)
Stikkord:Irsk pub, Guiness, Kilkenny, Fotball, Bar, Pub
"Sportspuben O´reillys har et enormt støynivå. Et svært lokale med hauger av fotballsupportere, litt misvisende da egentlig at skiltet utenfor gir referanser til hells angels og bandidos. O´reillys har kanskje oslos vanskeligste quiz også. Her må man nøye velge ut kandidater til quizteam om man sk..."

Les mer »


15 6

Shamrock

Natteliv (Bar/Pub)
Schleppegrells gate 32,0556 Oslo
Område:Grünerløkka (Rodeløkka)
Stikkord:Quiz, Pubquiz, Bar, Pub
"Verdensserien del 4. I England er alle på pub hele dagen. Det går i pints, biljard og røde neser. Alle mannfolkene drikker Guinness, og det er nesten bare mannfolk her. De er nemlig av norsk vikingætt, det er derfor de drikker hver dag. Det er veldig populært å spille biljard i Eng..."

Les mer »


16 3

Naboens Pub

Natteliv (Bar/Pub)
Toftes gate 30,0556 Oslo
Område:Grünerløkka (Grunerløkka)
"Yndlingspuben til Turbonegers Hank von Helvete er en slitt, litt bulete utgave av Cheers, med påfølgende billig øl, biljard, stamgjester, alkoholoserte stamgjester, enda flere alkoholiserte stamgjester - you name it. Hvis NAV eller Sosialkontoret skulle satt opp revy, ville de garantert c..."

Les mer »


17 4

Two Dogs

Natteliv (Bar/Pub)
Brugata 5,0186 Oslo
Område:Grünerløkka (Sentrum)
Stikkord:Fotball, sportsbar, Dart, Pubgames, Quiz, Bar, Pub
"En dæsj engelsk pub-estetikk ved fyllestripa Brugata. 52 kroner for en halvliter, blottet for masete atmosfære - et greit nok stoppested på vei mot Grønland og videre inn i alkoholens uforutsigbare univers... "

Les mer »


18 5

The Times Bar

Natteliv (Bar/Pub)
Galgeberg 3,0657 Oslo
Område:Gamle Oslo (Vålerenga)
"ser det er gitt høye terningkast her tidligere! Totalt uforståelig for meg! Et av de aller værste stedene jeg vet om! Meget slitent publikum, og generelt shabby! Er det ikke mulig å lage noe mere stylish her i bydelen? Virker som mottoet er "dess værre, dess bedre"!"

Les mer »


19 5

Buddha Biljard

Arrangementer og aktiviteter (Biljard)
Storgata 25,0184 Oslo
Område:St Hanshaugen (Sentrum)
Stikkord:Biljard, Dart, Sportsbar, Fotball, Buddha, Biljardbord, Storskjerm, Turnering, Studentpris
"Vel, jeg vil anta at det er et stykke mellom de buddhistmunkene i verden som spiller biljard, men hva katta heter er vel ikke så nøye... Dette er et reinspikka sted for ibenholtkulediggere. 11 nye, gode bord, samt gode kuler og gode køer. Og tre dartskiver. Det er halvhøy chesterfieldfaktor, men ..."

Les mer »


20 4

Da Vinci Cafe & Bar

Natteliv (Bar/Pub)
Grensen 10,0159 Oslo
Område:Sentrum
"Da Vinci er sted der klientellet hovedsakelig er ungdommer som "vanker" i byen, eller den eldre drikkeglade garden. Restauranten har sånn passe autentisk italiensk mat, det vanlige pizza margarita og corbonara pasta utvalget. Hvis alle andre steder er fulle, og må sette deg inn et sted-..."

Les mer »


Var denne listen...? (1)

Lister i Oslo             Lag en liste
Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste 5 anmeldelser samme kategorier
boss b

boss b

Sir WinstonSir Winston

Natteliv (Bar/Pub), Café og hurtigmat (Café)
Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Marianne

Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Restauranter (Annet)
Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Trine H

Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Restauranter (Indisk/pakistansk)
Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

marvin l

marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Café og hurtigmat (Café, Gatekjøkken/Fastfood)
Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Bernt S

Bernt S

SmalhansSmalhans

Restauranter (Kontinental)
Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste