HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Strædet Pub

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!
(5.2) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Stikkord: Billig øl, Bar, Pub
Adresse: Vågsallmenningen 16,5014 Bergen
Område: Bergenhus (Torget)
Telefon: 55 55 96 55
  Strædet Pub
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Strædet Pub:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Sofie

Sofie

170 anmeldelser
3 Vibb-venner
21.05.2008
Strædet er for tiden stengt men åpner igjen etter sommeren. Med nye eiere og småny profil.

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!

Sofie

Sofie

170 anmeldelser
3 Vibb-venner
24.01.2008
Strædet var en gang i tida et småbrunt sted for menn i småbrune klær som drakk brunt. Interiøret etterligna bestemødrenes interiør, musikken var anonym eller fraværende, og det var jevnt over lite besøk. Så skjedde det noe. Noen begynte å snurre indieskivene sine der, og med ett var Strædet et sted for euforisk dansende unge mennesker. Slik er det fortsatt. Musikken endres etter klubbkonseptene, men nytt av året er det at Landmark har kasta ut de mest populære snurrerne sine som nå skal fylle Strædet i stedet med musikk og mennesker.

Bestemor og de brunkledde har måttet vike på veien, selv om førsteetagen har beholdt sitt brune preg. Oppe er det nå grått, med sorte, hvite og gjennomsiktige møbler som lett kan stues vekk når euforien fyller folket og folket fyller gulvet. Det skjer som regel nokså raskt, for Strædet har blitt Stedet.

Spesielt bra: Servicen er fin, og så har de Vice slengende rundt

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!

Ryanne A

Ryanne A

19 anmeldelser
1 Vibb-venner
19.05.2008
Jeg har sterke minner om en ekstra sur, kald Bergensdag med neglesprett, vrengt paraply og ellevetall under nesa, da vi dumpet inn på Strædet Pub, sank dypt ned i en god sofa på andre plan, og fant ut at; Goddammit, her hadde det gjort seg med en irish coffee!
Og gjett om vi fikk. Den herlige fyren som jobbet der da, og forhåpentligvis ennå, serverte den ultimate irishen, MED HÅNDPISKET, EKTE KREMFLØTE! Hva gir du meg... Så vidt jeg husker var den ikke så dyr heller.
Det er minner som aldri dør...

(Som en underhistorie kan jeg nevne at vi prøvde å gjenta suksessen på "Börst" som heldigvis ikke finnes i Oslo mer, og der betalte vi 95kr for en halvliter kald kremfløte i latteglass, med ekkel bismak av nescafe, og ikke spor av whisky. Og da vi kremtet en liten klage svarte bartenderen "Øøøøh, sorry meg, jenter, men hvem er det som er bartenderen her egentlig?")

Nei, ÆRE VÆRE STRÆDET!

Spesielt bra: Betjeningen og stemningen.
Spesielt dårlig: Det lukter litt rart der, men det gjøkkeno!

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!

Rasmus H

Rasmus H

21 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.07.2007
Strædet er en brun pub. Det som gjør Strædet helt særegent er at det samtidig er en av Bergens 2 scener for elektronisk musikk. I denne annmeldelsen tar jeg for meg Strædet som klubb, det vil si fredag/lørdag kveld.

Hver fredag og lørdag kveld/natt forvandles dette vakre og hjemmekoselige lokalet til dansegulv og tumleplass for det lekne menneske. Artistene er varierte, i likhet med klientellet. Normalt spilles det house av variert art, ispedd techno/Drum&Base om du er riktig heldig (og har mye energi å få utløp for).

Lokalet er rett nok lite, noe som gjør at det skjelden føles tomt her, men som desverre også merkes utover kvelden da det i mine øyne blir for fullt til å bedrive meningsfull bevegelse her.

Strædets bevertning er hyggelige og hjelpsomme og noe jeg setter spesielt stor pris på er at det settes frem vannmugger sånn at tørste Rasmuser slipper å stå i årlang kø for å få litt munngodt.

Strædet er ett sted alle kan føle seg velkommen, selv om det for mange er litt av ett kultursjokk å se folk virkelig rive seg løs fra norsk jantelov og bare danse løs til musikken. Her går alt fra bergens yngre kulturelite, studenter og rett og slett mannen i gata.

Det er 50kr cover på fredag, og 60kr på lørdag. selv om jeg er akutt motstander av cover så er dette ett av de ytters få stedene der jeg vil si at pengene er vel brukt. Ikke bare er det verd det, men deler av pengene går som regel til uetablerte musikkspirer som nok vil gi oss mye fint i fremtiden.

For å oppsummere er Strædet er koselig og unikt konsept, hvor du får høre kanonenergisk musikk og møter masse greie folk. Bra service er det også. Om det er noe å trekke på så er det at stedet er for lite seint på natta. Strædet er for meg Bergens nest beste utested, og ser du bort fra de trange omgivelsene så er det nr.1! Godt nok for en 6er.
Spesielt bra: Klientellet, musikken.
Spesielt dårlig: For lite.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!

Kasper Lygre G

Kasper Lygre G

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.02.2008
strædet er en brun pub, så hva er da poenget med å ha nattklubb der?

lokalet er totalt uegnet for nattklubb-drift da det både er lite og altfor åpent. uansett hvor man befinner seg i lokalet, er det tilnærmet umulig å føre en dannet konversasjon med andre personer enn seg selv, og hva er da vitsen med å gå ut?

det som derimot er positivt er at det er et av de få stedene hvor tilnærmet ukommersiell elektronisk klubbmusikk har fått et fotfeste med et fast klientell.
Spesielt bra: musikkprofilen og klientellet
Spesielt dårlig: lokalet

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Strædet Pub!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Strædet Pub:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste