HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Galleriet Kjøpesenter

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!
(3.3) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Kjøpesenter/varehus (Kjøpesenter/varehus), Shopping
Adresse: Torgallmenningen 8,5014 Bergen
Område: Bergenhus (Torgalmenningen)
Telefon: 55 30 05 00
Kontakt: Hjemmeside
Se andre på kjøpesenteret Galleriet Kjøpesenter
  Galleriet Kjøpesenter
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Galleriet Kjøpesenter:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
28.01.2008
Stikker du til Bergen for å gjøre kjøp utenom det vanlige, ville jeg heller satset på en obskur bakgate enn Galleriet. God beliggenhet til tross, Galleriet er nok et kjøpesenter av den trause sorten: Kjedebutikker på rekke og rad, en kantineaktig kafé, barnevogner på hvert et hjørne og fjortiser i alle prøverommene. Når du i tillegg må karre deg opp i femte etasje og betale ti kroner for å gå på do, når du på den fysiske toppen bunnen av kjøpesenterlogikk. På pluss-siden så har heldigvis de nevnte kjedene er greit utvalg.
Spesielt dårlig: Traust utvalg av kjedebutikker og barnevognkjørende mammaer i fleng

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!

Stine B

Stine B

82 anmeldelser
5 Vibb-venner
25.03.2008
Galleriet er sentrum i Sentrum og Bergen hadde ikke føltes den samme uten.

Galleriet rommer det meste av tilbud du måtte ønske: apotek, parfymeri, klesbutikker, frisør, spisesteder, bokhandel, dagligvarer, fotobutikk, musikkforretning, interiørbutikker, blomsterforretning, sportsbutikk, telebutikk, ur- og optiskerbutikker og såklart den beryktede Brann-supporter-butikken.

Jeg synes det er positivt med et senter hvor man kan gå i en runde og som heller bygger i høyden enn lager kriker og kroker i hver etasje.

Men det irriterer meg er at du alltid må gå hele runden for å finne rulletrappene. Da er det som regel kjappere å ta trappen, selv om disse ofte er sitteplasser for folk som er slitne i bena. Benker rundt om på senteret er det få av.

Det er sjelden jeg går helt opp i øverste etasje, og synes det er et ork å besøke H&Ms dameavdeling. Det er allikevel ofte denne butikken som gjør at jeg i det hele tatt besøker senteret. Som regel går jeg innom noen av butikkene i første etasje fra utsiden av bygget. Positivt at disse butikkene har dører som går ut til gaten såvel som inn i senteret.

Jeg er ikke så begeistret for spisestedene på Galleriet. En travel Mix-kiosk med åpen løsning og fravær av sitteplasser i første etasje, en litt bortgjemt cafe (Augustins Kaffelade) i første, en liten internettkafe i samme etasje, konditoriet Augustus i femte etasje, Augustins Deli i femte, Holbergstuen restaurant i andre etasje og Kina-restauranten Yang Tse Kiang i femte.

Det er liksom enten cafe eller "restaurant" (eller pølse på Mix) man har å velge i. Jeg savner et sted som Subway eller Godt Brød på senteret, hvor det er god plass og ikke så altfor dyr mat.

Alt i alt et senter som er litt travelt å gå innom, særlig i helgene, men som rommer et bredt utvalg av butikker. Butikkvalget er derimmot ganske kjedelig, med unntak av butikker som Vita, Lerøy, Accessorize, P Koch Parfymeri og dameavdelingen til H&M.

Fint at de har informasjonsskranke i første etasje.

Positivt at også Galleriet nå har åpent til klokken ni på hverdager.
Spesielt bra: bredt tilbud av tjenester (mat, apotek, gullsmed, optiker, bokhandel osv.)
Spesielt dårlig: spisesteder og klesbutikker.

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!

Christian V

Christian V

96 anmeldelser
11 Vibb-venner
03.12.2007
Den frekke frekkasen i meg vil gjerne kalle dette kjøpesenteret en helvetes rulletrapplabyrint, og ja, siden det snart er jul, slipper jeg løs også mine mørkere sider. Enten er rulletrapp-plasseringene en bevisst luremus-taktikk som skal tvinge kundene til å gå så mye som mulig i kjøpesenteret eller så er det et resultat av arkitektonisk inkompetanse. Begge deler er uansett like håpløst og lite kundevennlig.

I tillegg til dette er det fort gjort å snuble i de ubeskrivelig stygge, lett skrånende teppegulvene i etasjene oppover (i alle fall for folk som er dårlig til bens eller generelt subbende). Og etasjer er det mange av. Hele seks. Jeg har ikke engang vurdert å finne ut av hva slags butikker de har i de øverste etasjene, for det ville ta meg en halv uke å komme meg til toppen ved hjelp av rulletrappene eller heisene for den saks skyld, hvor damer med barnevogn tilsynelatende kjører opp og ned for moro skyld eller for å roe ned barna i vognene. Jeg kan selvfølgelig gå trappene og stirre på de halvnakne reklamedamene som er slått opp på veggene der, men ellers takk, på kjøpesentre foretrekker jeg å komme fra A til B uten å bevege på meg. Tror aldri jeg har vært høyere enn i tredje etasje her.

Og jeg har neppe gått glipp av noe, for butikkene er trauste, men det er positivt at de ikke bugner utover i kjøpesenteret, men heller fremstår som egne avlukker oppover i etasjene og ut mot blant annet Torgallmenningen i første etasje. Gir et renere og mindre glorete preg totalt sett og gjør det triveligere å være inne i hver enkelt butikk.

Det koster ti kroner å gå på do, i femte etasje! Jeg trodde toalettfasiliteter på kjøpesenter til maks fem kroner på gateplan var et punkt i menneskerettighetene, men der tok jeg jammen feil, eller så er Galleriet bare umenneskelig. Basert på mine egne erfaringer har jeg dessverre mest tro på det siste.

Spesielt bra: Til dels koselige butikker
Spesielt dårlig: Brukervennligheten

Var denne anmeldelsen...? (3) (13)

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!

Elisabeth T

Elisabeth T

63 anmeldelser
3 Vibb-venner
10.10.2007
Galleriet er et greit senter med mange butikker og bredt utvalg. Her har du masse å velge i enten det er interiør eller klær du er på jakt etter. De har butikker for både gammel og ung.

Er du sulten så er det nok av steder å få tak i en liten matbit.

Var denne anmeldelsen...? (0) (3)

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!

Andrè  R

Andrè R

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.03.2009
Helt greit senter.
har noen gode butikker og en VELDIG dyr matbutikk.
Har gode shoppingmuligheter og ikke et senter med de samme butikkene som H&M og Cubus på.

Men vil heller velge å gå ute på torgallmeningen enn inne på Galeriet, det er veldig trangt der og dårlig luft er det også.


Spesielt bra: Har Brann butikken.. og en god del merkebutikker
Spesielt dårlig: Betale for å gå på do, dårlig luft og et trangt senter

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Galleriet Kjøpesenter!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Galleriet Kjøpesenter finnes i følgende lister:
"Kjøpesenter i Bergen", av Christian V


Kartvisning for Galleriet Kjøpesenter:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


LYD/BILDE/DATA I OSLO
   Hi-Fi Klubben - Grensen
Godteributikk for Hi-Fi interesserte

   Telebutikken - Oslo City
Telebutikk med god rådgivning og hyggelig service

   Stereofil
Kvalitets Hi-Fi på St. Hanshaugen


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste