HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Tandoori Hut

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!
(3.3) (basert på 11 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Indisk/pakistansk), Mat, drikke og events
Adresse: Maridalsveien 154A,0461 Oslo
Område: Sagene
Telefon: 22 58 01 50
Tandoori Hut
Tandoori Hut
Tandoori Hut
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
11 anmeldelser av Tandoori Hut:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Liv

Liv

53 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.11.2009
Her har jeg kun spist take-away, men den var kjempegod og til en helt ok pris. Fin beliggenhet og lokaler som ser superslitne ut, men er helt ok på innsiden. Anbefales.
Spesielt bra: maten, prisen

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Sigrid

Sigrid

14 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.01.2010
Spiste nettopp på Tandoori Hut. Kjøttet smakte gammelt og var på forråtnelsens vei. Krydderet var dårlig og klarte ikke engang å dekke over det dårlige kjøttet. 250 kroner ble det for det desidert verste måltidet jeg har kjøpt noensinne.

Aldri spis på denne restauranten!
Spesielt dårlig: Mate, prisene

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Sook

Sook

87 anmeldelser
19 Vibb-venner
01.05.2007
Restauranten gir et inntrykk av hjemmehygge på en enkel måte, nærmere pakistansk på norsk vis. Lokalet er lite og intimt, ikke fancy eller flott, men det bærer preg av stolthet likevel. Med en gang man kommer inn døra blir man hjertelig og høflig tatt i mot. Betjeningen (jeg tror det kun er en som serverer) er både høflig og komfortabel, og man føler med en gang at dette var et riktig valg. Man får, som også er vanlig på indiske restauranter, litt "snacks" før man bestiller, og man merker at her kommer gjestene i første rekke. Maten er kjempegod! Forretten, som var en kyllingrett, overgikk all forventning, antageligvis den møreste kyllingen jeg har smakt noen gang. Kongerekene var det heller ingenting å utsette på. I hovedretten som vi delte på to personer, da pakistansk mat er veldig mektig, var typiske spennende smakene representert. Maten var akkurat passe sterk, og vi var takknemlige for at kelneren spurte hvilken sterkhetsgrad vi ønsket. Med is til dessert, trodde vi prikken over i'en var satt, helt til vi fikk pakistansk te, og nå skjønner vi hvorfor noen bare sverger til Thaie. Kjempegod service og takknemlige verter som setter pris på at gjestene velger å gå dit. Vel, vi setter pris på at de har restaurant i vårt nærmiljø.

Anbefaler at man deler hovedrett, da den er mektig (en del fløte i maten). Ellers var det akkurat passe med hver sin forrett og dessert på deling. Prisen var overkommelig, og man hadde en god følelse da man mett og god forlot restauranten.
Spesielt bra: Tandoori-forretten
Spesielt dårlig: Stolene kunne vært bedre. Hadde likevel vært hyggelig med litt finere lokaler

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Knut

Knut

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.12.2009
Har selv hatt sans for Tandoori Hut, selv om prisene absolutt er i overkant og maten varierer litt. Men nå tror jeg det blir veldig lenge til neste besøk. Klart et sted kan bli stengt en gang pga litt tilfeldigheter og kanskje uflaks. Men to? Nei, da går jeg heller et annet sted! Synd for denne bydelen bugner ikke akkurat over av kurante spisesteder.

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Skilpadden

Skilpadden

15 anmeldelser
1 Vibb-venner
28.06.2008
Antallet gjester skulle tilsi at dette er en alle tiders bydels-restaurant med god mat og gode priser. Vær advart først som sist, her ligger prisnivået godt over hva du forventer og rettene er langt fra så eksepsjonelle som man da kunne tro.

Lovende service med snacks og raita når du kommer. Servitøren er hyggelig, om enn noe opptatt av mersalg ... litt som på elkjøp. Ettersom vi ble litt overrasket over prisene, valgte vi en kjøtt og en vegetarrett. Alle kjøttrettene koster fra 180-240 kr. Vegetar 130. Vi burde nok ha tatt hintet da servitøren forsøke å få oss fra vegetarrettene, men hun sa da ingenting om at de kom til å servere amerikansk blanding (erter, riflet gulrot og blomkål) med litt tomatsaus og et par biter fetaost. Den er drøy. Et forsøk på å klage avstedkom i en "det var det jeg prøvde å si til dere"-beskjed. Kyllingen var det ingenting å si på - men ikke bedre enn du og Toro kan lage sammen hjemme på kjøkkenet. Det er heller ingen grunn til å si ja til raitaen som blir forsøkt pushet. Den koster 40 kr og smaker helt ordinært. Vi ga oss her, syntes vi ble flådd på pris da vi betalte over 500 kr for to enkle retter, nan og to indiske øl (60kr).

Når det er sagt, så ser menyen innholdsrik ut, og er man klar for å bruke litt penger så er det bare å slå seg løs.

Spesielt bra: Godt utvalg av retter på menyen
Spesielt dårlig: Grusomme vegetarretter, pushy servitør, høye priser

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Rik J

Rik J

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.12.2009
Stengt av mattilsynet 24.11.2009 p.g.a. dårlig hygiene

http://mattilsynet.no/aktuelt/34_spisesteder_stengt_etter_fellesinspeksjoner__74978


Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Thomas

Thomas

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
03.01.2010
Var med dama på tandoori hut på sagene,, Var kjempe deilig spiste kylling Jalfrazi vet ikke helt hva det betyr , men skal si en ting det var en fornøylse for smaksløkene,, Dama bestilte Fisk Masala og det var den beste fisken noen gang jeg har smakt. Prøvde en ny indisk øl idag og høyest anbefalt av meg,,

Ville Anbefale restauranten til alle spesielt folk på date .. Skal du ut med dama stikk innom Tandoori Hut På sagenee,,
Spesielt bra: Kjempe Hyggelig Service
Spesielt dårlig: Kunne vært litt større,, men ikke særlig stor problem

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Snorre K

Snorre K

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
07.06.2009
Restauranten er passe liten, men med stor og rikholdig meny. Man kan også få tilpasset maten hvis man spør og betjeningen er fantastisk hyggelig. Dette er et sted der man spør om noe er i veien hvis du ikke har vært der på en stund.
Maten er svært god og kommer i rikelige mengder. Noen ganger kanskje i overkant.
Et av de få stedene i Oslo som kan være fullt av pakistanere, noe som burde være grunn god nok til å gå hit. Kan til tider (ganske ofte faktisk) være stappfullt.
Anbefales på det sterkeste hvis du liker pakistansk mat. Vi kommer igjen og igjen.
Spesielt bra: Tandoori rettene. Spesielt mixed grill
Spesielt dårlig: Kan være trangt i lokalet når det er fullt

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

stian

stian

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.01.2012
Jeg har bare spist take-away her, men det må jeg si var skuffende. Jeg betalte 257 kr for "Lam Tikka". Det synes jeg var utrolig dyrt i forhold til det jeg fikk.

Det første som slo meg var at bare sausen og risen var varm. Jeg tror ikke kjøttet var varmet opp en gang og smakte ikke bra i det hele tatt. Synd!!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Ingrid V

Ingrid V

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2012
En positiv overraskelse! Flotte, intime lokaler som var veldig koselige. Maten smakte nydelig, her fikk man servert mye mer enn man forventet. Deilig sterk mat, og en servitør som sørget for at vi alltid hadde nok å drikke. Han var veldig hyggelig uten å være for påtrengende, maten smakte himmelsk og jeg likte atmosfæren på stedet. Samboeren min er ekstremt kresen på mat og matlaging er hans store lidenskap, og han bøyde seg i støvet for de deilige sausene og det nydelige tilbehøret. Hit skal vi tilbake!
Spesielt bra: Maten, betjeningen, utvalget
Spesielt dårlig: Den samme sangen gikk om igjen, om igjen, og om igjen.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!

Kjetil T. H

Kjetil T. H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
09.10.2012
Bestilte take-away, kylling tikka masala og kylling jalarezi. Det seier sitt at vi aldri vart einige om kva som var tikka og kva som var jalarezi. Uncle Ben's tikka masala smakar betre enn begge...

Kjøtet hadde ein ubestemmeleg konsistens, minte nesten om bollar av kjøtfarse, men det var "ekte" kjøt. Kanskje føltest det slik fordi det var kutta i små stykke og hadde kokt lenge. Det var også relativt lite kjøt, synest eg. Det eg *trur* var jalarezi hadde sprø og fine grønsaker, så den var nok nylaga.

Kan hende det ville smake betre med "sterk", eg bestilte "medium" som brukar å vere passe hot for meg på andre restaurantar, men her vart det veldig mildt. Er nok lurt å gå opp minst eitt hakk på styrken.

Spesielt bra: Kjapp og hyggeleg service
Spesielt dårlig: Smaklaus mat

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tandoori Hut!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Tandoori Hut:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.8)Bunnpris - Sagene

3.

-(2.8)Super Grill

4.

-(3.7)Video Nova - Sagene

5.

-(3.8)Sagene Lunsjbar

6.

-(3.5)Apotek 1 SageneSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste