HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Felgen Sykkelverksted

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!
(3.2) (basert på 9 anmeldelser)
Kategori: Sportsutstyr og klær (Sykkel), Shopping
Adresse: Maridalsveien 155,0461 Oslo
Område: Sagene
Telefon: 222 33 888
Kontakt: Hjemmeside
Felgen Sykkelverksted
Felgen Sykkelverksted
Felgen Sykkelverksted
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
9 anmeldelser av Felgen Sykkelverksted:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Eivind O

Eivind O

20 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.01.2011
Har hatt sykkelen inne her endel, men må si at jeg er blitt litt skeptisk til stedet. En gang skifttet de bremseklosser etter at jeg spesifikt hadde gitt beskjed om at de IKKE skulle skiftes, fordi jeg hadde nye bremseklosser hjemme.

Neste gang jeg var inne med sykkelen, oppdaget de at bremseklossene var satt på feil, noe en triumferende ansatt kunne fortelle meg. Han ble ikke fullt så fornøyd da jeg kunne fortelle at det var dem som hadde montert bremseklossene, noe det virket som han ikke trodde på, men jeg fikk da kranglet meg til at de skiftet bremseklossene gratis denne gangen.

Desverre virker ikke kvaliteten på arbeidet å stå i stil med prisen. Mitt girsystem ble for eksempel ikke 100%, etter at de hadde skiftet hele stasen.

Jeg har benyttet dem mye og fått mye dårlig arbeid, som jeg har klaget på og fått fikset igjen. Jeg går nok til noen andre for større reparasjoner neste gang.
Spesielt bra: Hyggelig atmosfære, bredt utvalg av sykkelvarer
Spesielt dårlig: stive priser, variabel sykkelkompetanse

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

Marthe

Marthe

14 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.01.2011
Synes dette stedet har fått ufortjent dårlig kritikk. Et helt ok sykkelverksted for hverdagssyklister.

Måtte riktignok levere tilbake sykkelen min etter første gang men dette rettet de opp i uten ekstra kostnader og ingen sure miner. Ellers synes jeg det var god service.

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

Vigleik N

Vigleik N

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.07.2011
Fornøyd med å ha hatt to forskjellige sykler på reparasjon her - en ølsykkel som måtte sveises og en Specialized hardtail som trengte full overhaling, justering og utskiftning av de fleste slitedeler.
Spesielt bra: Hyggelig pris, trivelig betjening og kort leveringstid. Gratis trykkluft på utsiden av butikken.
Spesielt dårlig: Ikke noe spesielt, men vær ekstra tydelig på hva du vil ha utført.

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

Anders A

Anders A

27 anmeldelser
4 Vibb-venner
25.04.2007
Sykkelverksted, som ligger klemt inne i skyggen av Sagene Lunchbar. For de som finner frem dit venter en svært hyggelig betjening, som yter god og rask service. Var selv og leverte inn sykkelen der i fjor vår da den trengte litt behandling etter lengre tids forfall. Det å skifte dekk, kjede, klosser og justere gir er jo tross oppgaver forbeholdt folk med tung bakgrunn i faget.

Prisen var ok. Greit utvalg av nye og brukte sykler til salgs hadde de også, samt alt av nødvendige deler til vanlig sykling. For high end - reis et annet sted.

Var denne anmeldelsen...? (11) (2)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

chrstian m

chrstian m

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.08.2009
jeg synes det hadde vært gal å gi karakter "1", fordi min opplevelse hos felgen var akkurat det, bare én opplevelse, men...

..jeg leverte sykkelen min for reparasjon, og når jeg skulle hente den etter et par dager, hadde de ikke gjort noe med den i det hele tatt, og likevel skulle gi meg regning på nærme 300 kroner. Jeg insisterte at det var galt, og at problemet kunne ha vært undersøkt grundigere, og når jeg viste til den, så virka det som de som jobbet der ikke hadde peiling på hva det var jeg hadde oppgitt som problemet, og heller ikke noe form for råd om å reparere det, bortfra å kjøpe nye deler fra de. jeg reagerte også på måten de behandlet sykkelen, når jeg ba de se på den med meg tilstede. jeg synes det var virkelig uproffesjonelt, og om de er byens eldste verksted, så betyr det lite når det er slik de behandler kunder. jeg registrerer også en annens anmeldelse 'high end - reis et annet sted' - det kunne de ha sagt til meg med en gang, i stedenfor å klø seg på hodet i et par dager og gi meg regningen.
Spesielt bra: ...at det finnes andre sykkelverksteder man kan dra til.

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

clinique g

clinique g

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.10.2008
Butiken stenger kl 17.00 Da jeg og en kamerat kom innom fem minutter før de stengte for å kjøpe lappesaker, så ble vi regelrett kastet ut av de ansatte! "kom dere ut - vi har stengt"! "ja hørte dere ikke hva vi sa?? - ja kom dere ut med en eneste gang!!!" Det sier sitt.....

REDAKSJONEN I VIBB.NO HAR VALGT Å VIDEREFORMIDLE EN BESKJED FRA BEDRIFTEN:
"det er upassende å skrive så negativt uten å oppgi sitt navn. vi er klart byens eldste verksted , 30 år i 2009. vi hadde ikke vært byens ledende verksted med slik oppførsel. hilsen Olav Berve"


Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

Ine

Ine

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
27.09.2010
Vært innom to ganger på 2 uker.. fikset diverse, bla kjedet.som røyk dagen etter jeg hadde sykkelen på rep!
Ellers synes jeg betjeningen er sur og lite imøtekommende og prisen er høy!!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

A.Thoresen

A.Thoresen

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.10.2009
Dårlig kundeservice da jeg etter å ha hentet sykkelen min fra reperasjon, kom tilbake for å klage på at noe var ødelagt. Noe det ikke var da jeg leverte den inn. Betjeningen starter først med å unnskylde seg med at det vet han ikke noe om, det var jo ikke han som hadde jobbet med sykkelen... Så begynner han å mene ting, noe som er til liten hjelp for meg! Mener først at delen er defekt pga vanlig bruk. Mener deretter at det, passelig nok, var noe jeg hadde ødelagt selv etter at jeg dro ut fra butikken. For den var garantert ikke sånn da jeg hentet den en time tidligere sa han. Merkelig at han la merke til dette da han tydelig sa at det var jo ikke han som hadde hatt noe med den å gjøre... På spørsmål om han er åpen for at når sykkelen har stått 2 uker hos dem, og at dette er mulig kan ha skjedd hos dem... NEI, det kan han ikke si seg enig i. Det er mange meninger i denne butikken om ting man sier at man ikke har noe med å gjøre i utgangspunktet.
Men, men... da får han som betjente meg MENE noe om dette og håper jeg.
Forøvrig var det litt uforsiktig håndetering av syklene de hadde stående, så ut som fallende dominobrikker på rekke da jeg var innom :) Utrolig morsomt å se på!

Det som var ødelagt hadde liten betydning utenom det estetiske, men dro nå tilbake for å høre hva de hadde å si. Noe som for min del ble en morsom affære selv om jeg ikke møtte noen forståelse.
Spesielt bra: Flott underholdning mens jeg ventet på å bli ekspedert :) Ellers fornøyd med at det som skulle bli ordnet , ble det.
Spesielt dårlig: Tydeligvis litt røff håndetering av min sykkel. Ellers er det for mange meninger som var til liten hjelp. Og reperasjonen som skulle ta 2-3 dager, tok 2 uker. Ringte heller ikke for å gi beskjed når den var klar.

Var denne anmeldelsen...? (3) (5)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!

Espen S

Espen S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
25.04.2012
Husk å avtal pris på forhånd. De tok 1130,- for å stramme bremser, pumpe dekk og en skjerm.

XXL tar 149,- for samme jobben.
Spesielt dårlig: Prisnivået de har er ren og skjer galskap

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Felgen Sykkelverksted!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Felgen Sykkelverksted:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.8)Sagene Lunsjbar

3.

-(5.1)La Casa Cafe & Spiseri

4.

-(4.0)Den Lille Kokosbollefabrikken

5.

-(2.8)Bunnpris - Sagene

6.

-(2.8)Super GrillSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


HERREMOTE I OSLO
   Herremagasinet
Norges største på herreklær i store størrelser ligger i Storgata

   Insomnia
Hippe herrklær som de fleste kan gå i finner du på Grünerløkka

   Menswear
En av de beste butikkene i byen for en ny dress finner du i Hegdehaugsveien


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste