HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Far East

Skriv din anmeldelse av Far East!
(3.9) (basert på 14 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Asiatisk andre), Mat, drikke og events
Adresse: Bernt ankers gate 4B,0183 Oslo
Område: St Hanshaugen (Sentrum)
Telefon: 22 20 56 28
  Far East
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
14 anmeldelser av Far East:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Anna V

Anna V

30 anmeldelser
2 Vibb-venner
05.04.2011
Kjempekoselig sted, lo-fi, ekstremt billig mat, veldig god mat, trivelig personale.

Spiste Pad Thai, en meget vellykket variant; frisk og fin med scampi og kylling. Nam nam.

Rent og pent på do. Masse ulike typer folk.

Edit: Nå har jeg vært der 3-4 ganger. Like bra hver gang. Disse folka går fra 5 til 6 i boka mi.
Spesielt bra: Meget rimelig og meget god mat
Spesielt dårlig: Litt trangt mellom bordene

Var denne anmeldelsen...? (4) (4)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
23.09.2007
Var innom denne lille restauranten i går, og må si jeg ble ganske fornøyd med besøket. Maten var billig, veldig god og stedet er hyggelig. De har ris og nudelretter til 78 kroner og det er ganske mye å velge i mellom.
Verdt en liten titt!


Var denne anmeldelsen...? (8) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Ivar M

Ivar M

128 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.06.2008
Far East har blitt et stamsted for meg. Enkelt og greit fordi maten er god, du får den kjapt, det er masse av den og det er relativt billig (sammenlignet med tilsvarende steder i Oslo). Et koselig usossete sted å spise mat før en kinotur i sentrum.
Anbefales.
Spesielt bra: Limonaden

Var denne anmeldelsen...? (8) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Prima D

Prima D

19 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.08.2010
Her har de god og billig mat!
MEN... Prestasjonene servicemessig varierer med dagsformen. Sist jeg var her ventet jeg i 15 minutter, i halvfull restautant, på å få menyen. Så gikk jeg!
Lokalet er på mange måter ganske interessant innredet, her henger det mye rart og tilfeldig på veggene som ikke nødvendigvis matcher hverandre...
Maten er som sagt god og rimelig, men interiøret og servicen er noe ufresht.
Spesielt bra: Rimelig
Spesielt dårlig: Varierende service og ventetid

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Bella

Bella

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
21.02.2011
Jeg skammer meg ved å være en asiater selv ved å gå inn på dette stedet.

De ansatte kan ikke norsk og maten smaker ikke godt. Da stedet først ble åpnet var maten god, men etterhvert som de fikk nye eiere har de virkelig falt helt ned.

Jeg er allergisk for sitrongress, men dessverre er det noen retter som inneholder det. Jeg ber altid om å få retter som er uten, men får ALTID med hver gang. Og når jeg sier ifra så får jeg altid som svar: Men det er jo det som er godt!
Og hvis jeg spør hvilket retter som er uten sitrongress, ramser de opp de rettene som er med! Kan også få som svar: Du dør ikke av det!
Whats wrong with these people?????
Jeg blir så oppgitt at de ikke tar hensyn til slikt, min konklusjon er at jeg tror ikke asiatere vet hva ordet Allergi er. De skjønner ikke at folk faktisk kan dø av enkelte matvare. (vil forøvrig nevne at min venninne tåler ikke østers, legen sier at hvis hun får det i seg rekker hun ikke sykehuset).

En annen ting: jeg tåler ikke sterk mat, og liker det heller ikke. Dette har ikke noe med hvor man kommer fra, men hva man tåler. Det er mange som ikke skjønner det og jeg får altid som svar (fra både nordmenn og asiatere) Er ikke du fra asia? Skal du ikke spise sterkt mat?
-NEI ! Det finns mange nordmenn som spiser veldig sterkt mat, det er ingen som sier: Du er nordmann, du kan ikke spise sterkt mat! Eller at: Er ikke du viking og vant med kulden da? Slutt og klag!
See???Var denne anmeldelsen...? (8) (4)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Em

Em

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.11.2010
Enkelt sted med genuint god mat. Tom yum Kung suppen var nydelig (men stort minus da det bare var 2 scampi i suppen...) og Pad Thaien var som hentet fra en strandbar i Thailand. Servitøren er ikke kjempehyggelig, men jeg syntes han var litt kul! :-) Dette er et sted hvor man kan komme som man er - og maten er rimelig og god!
Spesielt bra: Maten, prisen
Spesielt dårlig: Kun to scampi i suppen... Litt skuffet!

Var denne anmeldelsen...? (3) (4)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Henning S

Henning S

58 anmeldelser
4 Vibb-venner
24.11.2007
Et fint sted å dra om du liker Thai/vietnam mat. Billig og godt. Stedet har sin helt egen sjarm, med litt variert interiør og en kelner i Ola bukse, som subber rundt omtrent som Quasimodo gjør i en fransk katedral kalt Notre Dame. Uten sammenligning forøvrig. Jeg kan på det sterkeste anbefale alle å dra hit å spise 1,2 ja gjerne 3 ganger. Som sagt, om du liker sånne orientalske gleder.
Spesielt bra: Prisen, smaken og Quasimodo

Var denne anmeldelsen...? (7) (6)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Ryanne A

Ryanne A

19 anmeldelser
1 Vibb-venner
19.05.2008
God, billig mat, med en så utrolig sur vert at det nesten er verdt besøket i seg selv! Han tøfler mutt rundt og bjeffer høyt, hvis ikke han står utenfor og røyker.
And og Svineduo med ris og grønnsaker blir man stappmett av til den nette sum av 98 kr, pluss at de har helt fantastisk god limonade.
Men styr unna sausen du får i en liten skål vedsiden av, hvis du vil beholde magen nogenlunde intakt fra innsiden og vennene dine.
Jeg tok med meg min bror dit, rett før vi skulle treffe noen venner på intimkonsert. Jeg glemte å advare mot sausen, som han danderte fint utover hele retten.
Den intime konsertkvelden led han av ekstrem magesyke, stygge raper, som tok knekken på alle i fem meters omkrets, pluss generell "illemående" et par dager etterpå. Akkurat som jeg gjorde første gang jeg testet sausen. Og vi tåler mye!
Han har ikke hørt fra sine venner siden.
Men jeg forstår ham, ååå jeg forstår ham.

Spesielt bra: God limonade fra sur mann.
Spesielt dårlig: Farlig saus.

Var denne anmeldelsen...? (15) (12)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Papillon

Papillon

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.09.2008
Første gang jeg smakte and var på dette stedet. Var litt skeptisk i og med at det er jævlig mye ender til overs rundt ved akerselva. Men skepsisen min forsvant så fort jeg satt tenna i det utrolig saftig andekjøttet, FANTASTISK!
Det er en rett med and og oksekjøtt av indrefilet hvor man får det servert i en liten keramikk gryte sammen med masse gode grønnsaker og ris ved siden av som anbefales på det sterkeste. Rundt 150 spenn for en stor og god porsjon er absolutt verdt det.


Ellers gir alle risrettene med kylling/svin/biff til under hundringsen god valuta for pengene.

Vært her og spist mye og eneste dårlige erfaringen jeg har er en jævlig tam halvliter jeg fikk en gang. Ikke mulig å drikke.

Bra med take-away!!
Spesielt bra: And, priser
Spesielt dårlig: ØL

Var denne anmeldelsen...? (8) (9)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Michelle

Michelle

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
14.10.2011
One of the worst pad thai I have ever tasted! Sat for over 15 minutes waiting for someone to take our order. One of the women working there sat right next to our table staring over our shoulder the entire meal - really uncomfortable. I wont be back. Try the other asian restaurant alternatives in the same street! Much better options.

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

josefine r

josefine r

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.11.2008
De hadde alt for mye å gjøre sist vi var å spiste.2 fikk ikke mat(glemte) svidd mat og hår imaten.Dette var ikke bra.
Spesielt dårlig: svidd mat dårlig service hår i maten

Var denne anmeldelsen...? (6) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Inger

Inger

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.02.2008
Hvis du har lyst til å spise ute hver dag men egentlig ikke har råd til det, så kan du gå hit. Supergod mat og mett for 78 kroner, det liker vi. Anbefaler vårruller, stekte nudler og alle risrettene. De har også en supergod sitron/appelsindrikk, be om å få den med mindre sukker.

Var denne anmeldelsen...? (7) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

kristin l

kristin l

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
21.07.2007
Billig og bra. Er her minst en gang pr mnd :-)
Gode middagsretter til 78,- - større hovedretter til 148,-

Har også take away!
Spesielt bra: Rett nr 8 er min favoritt

Var denne anmeldelsen...? (8) (3)

Skriv din anmeldelse av Far East!

Anders

Anders

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
11.10.2014
Var på Far East i september 2014, ca. ti år siden forrige besøk. Kunne lettet konstatere at stort sett alt var som før. Menyen, bordplasseringen og selvsagt de samme hyggelige prisene, for å nevne noe. De hadde til og med matretten jeg bestilte i 2004, som jeg ikke nølte med å prøve igjen. Nr. 28 hvis jeg husker riktig.

Ut fra prissegmentet Far East opererer i er maten temmelig god. Og med saus på smaker det rett og slett himmelsk. Porsjonene er store, og det skulle bare mangle siden det stort sett går i ris. Var på ingen måte umett da jeg forlot stedet.

Betjeningen er verken veldig blid eller veldig sur, verken pågående eller langt unna, og det er sånn jeg vil ha det på et spisested som dette. Helt normal service. Hos Far East kan en derfor stikke innom for et kjapt måltid uten å føle seg forpliktet til mer enn det.

Når restauranten er full kan det bli vel støyete der, med høylydt snakking som forplanter seg i det relativt lille lokalet. Passer med andre ord bra hvis formålet bare er å spise, og mindre bra hvis en f.eks. ønsker å føre en samtale. En tar ikke med daten sin dit for å si det sånn.

På tallerkenen min var det en flekk med størknet mat, den hadde tydeligvis overlevd oppvaskmaskinen. Jeg tok det som en del av opplevelsen. Med så rimelig mat må en ikke stille for høye krav.

Far East får terningkast 4 fra meg. Da har jeg både vurdert aktøren isolert sett, og sammenlignet med tilsvarende aktører.

Anbefales: JA
Spesielt bra: God mat til en fornuftig pris
Spesielt dårlig: Til tider støyete

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Far East!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Far East finnes i følgende lister:
"Mine stamsteder", av Ivar M


Kartvisning for Far East:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.9)Hai Cafe

3.

-(3.5)REMA 1000 - Calmeyersgate

4.

-(4.0)Kiwi - Storgata

5.

-(4.0)Ark - Storgata

6.

-(2.5)Elite Foto - GuneriusSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste