HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Råkk & Rålls Brukthandel

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!
(3.9) (basert på 8 anmeldelser)
Kategori: Film, musikk, teater, mm (Musikk), Fritid og hobby
Adresse: Akersgata 39,0158 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 22 41 17 01
  Råkk & Rålls Brukthandel
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
8 anmeldelser av Råkk & Rålls Brukthandel:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
21.08.2007
Dette er steg videre fra den forrige Råkk & Rålls-sjappa i Torggata. Tre etasjer med enda flere skiver (vinyl & cd) - mest pop&rock - samt bøker, møbler, klær, ting & tang, dill & dall, mangt & meget, rubbel & bit etc. Ta deg god tid, rot rundt - dette er som et innendørs loppis, dog med en noe stivere pris. Betjeningen er too cool for school, men har til gjengjeld greie svar på det du spør om.

Råkk & Rålls er imidlertid ikke så veldig gavmilde når det kommer til å bytte bort CDene du er lut lei. Det må nevnes. Selv byttet jeg bort 30, etter min mening dårlige/kjedelige CDer med mer eller mindre anerkjente band, og fikk igjen... hold deg fast; seks (bra) CDer. Det vil si, jeg fikk velge seks CDer a kr 79, og fire CDer a kr 20 (jeg fant riktignok ingen CDer a kr. 20 som jeg hadde lyst på. I den avdelingen var det mye crap. Og da mener jeg MYE crap).
Spesielt bra: Musikk, musikk, musikk!!!
Spesielt dårlig: "Cocky" betjening og litt dårlig valuta for CDer du vil bytt bort

Var denne anmeldelsen...? (10) (5)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
17.07.2007
Samler du på LPer eller er dritt lei samlinga og vil selge den? Da er Råkk & rålls brukthandel stedet å gå. Her kan du rote frem alt fra førsteutaver av jimi hendrix til absolute music 15 på kassett. Har av og til møtt litt jeg-jobber-i-platekiosk-og-er-kulere-enn-deg-holdning fra betjeningen, noe som trekker stedet ned fra en sekser til en femmer. For butikken er skikkelig fin. Den har rotekasser og et hav av varer som man må blåse støv av for å se hva som står på coveret. Sånt digger jeg. At man kan lete for seg selv i mange timer og glemme alt annet.Kanskje finner man noe gull. Det er nesten meditativt.

Spesielt bra: Masse, masse musikk!
Spesielt dårlig: Litt "cocky" betjening.

Var denne anmeldelsen...? (13) (5)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Anders H

Anders H

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.08.2010
Fraråder folk å kjøpe noe fra denne sjappa. Uærlige og useriøse folk som driver stedet. Prisene er dessuten altfor høye for bruktvarer og ikke fastsatt i forhold til varenes faktiske verdi.

Jeg var innom og kjøpte LPer for over tusen kroner forleden dag. Jeg spurte selgeren spesifikt om platene jeg hadde valgt ut var originale førstetrykk da jeg kun ønsket å samle på dette. Han bekreftet, og prisene tatt i betraktning tok jeg ham på ordet.

I ettertid viste det seg imidlertid at dette var løgn. Halvparten av platene var nyopptrykk, og resten var førstetrykk fra Sverige... Jeg tok med meg tilbake den halvparten som var uoriginale, og som jeg ihvertfall mente jeg hadde krav på å returnere. Servicen som møtte meg var helt elendig. Til tross for at jeg hadde handlet for en tusenlapp var de ikke overhodet interessert i å være behjelpelige. Jeg påpekte at de hadde lurt meg, og hvilke krav jeg hadde som forbruker, uten at de hadde noe godt svar tilbake. Deres butikk tillot ikke kunder å returnere varer, og jeg burde ha visst at platene ikke var originale var svaret.

I ettertid har jeg snakket med mange andre som har hatt liknende opplevelser her. Det er visstnok ingen hemmelighet at de lyver om varer eller oppfører seg som drittsekker mot kunder.

Styr unna dette stedet, det er mange andre bra platebutikker i Oslo. Prøv Bjøn Ringstrøms Antikvariat, Lucky Eddie, Spøk og Spenning eller Big Dipper for nye plater.
Spesielt dårlig: Elendig kundeservice, høye priser, uærlige selgere.

Var denne anmeldelsen...? (27) (5)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Sune W

Sune W

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
04.08.2010
Kan overhodet ikke anbefale dette stedet.

Var innom forrige dagen for å selge mine gamle LP'er. Dette var en pen punke med 70-talls disco som Abba, Bee Gees og mye annet. Totalt ca 15-20 plater. Dette var nok ikke noen sjeldne greier som jeg ville få mye penger for, men hele hensikten var å sette min gamle samling i sirkulasjon.

Betjeningen var fullstendig krise. Hun tilbød meg 50,- kroner totalt og sa at det bare var rask som ingen hadde noen glede av.

Klarte å prute det opp til 79,90 (en brukt musikk-DVD)
hvorpå hun sa bare greit og viftet mot døra og himlet med øynene (ufattelig men sant).
Gikk ut av døra og følte at en barnehage hadde hatt mer glede av platene mine. De kunne jo brukt dem til å samle blomster på eller brukt som sendeplater!
Kjip følelse når man skiller seg med noe som man _vet_ har mer verdi..

Makan til uhøflig personale har jeg faktisk aldri møtt i Norge. Helt enig med hva andre folk sier her på Vibb om betjeningen med andre ord!

Skjønner faktisk ikke hvorfor man jobber i butikk når man kaller det man har for "gammelt rask" og rett og slett _ikke liker_ å forholde seg til kunder?
Ufattelig arrogant!

Kvittet med meg hele heavy/rock/hardcore samlingen min på neseblodrecords dot com (butikk nederst på Løkka) hvor jeg fikk kjempegod service og full info om hva platene ville bli solgt for og en kjempegod pris. Det ble avsluttet med en hyggelig prat og jeg gikk fra stedet med 2000,- grunker og en god "samlingen er i sirkulasjon"følelse!
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Betjeningen, rotete, innbyttepris, service, hyggelighet, betjeningen og service.

Var denne anmeldelsen...? (21) (5)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

michele

michele

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.04.2009

-Råkk & Rålls(musikkavdelingen):
Selve butikken er rotete,det er ingen system dette gjør at butikken trekker kraftig ned.
Det virker (nesten) som at det er all musikken som folk ikke liker og som ikke er noe og samle på som dokker opp i butikken.
Mye god Musikk som:Zappa,Gentle Giant,Yes eller gammel Genesis er umulig og finne i butikken.
Selv jeg som elsker 70tallet så er det svært lite musikk som jeg finner her,og jeg som har stor bredde i musikken min, plages med og finne de helt gode (beste) platene på Råkk & Rålls.
Det positive:Her kan du finne forskjellig som du(kanskje) ikke finner på nettet.

-Møbler (interiør):
Her er det sikkert mange som finner noe kult, og spesielt som (kanskje) ingen andre har.

-Betjeningen: Er helt grei ,men ikke over det normale.

-Prisene:
Noen Cder og Vinyler kunne godt ha vært noe billigere,man kan finne en god del som er billigere på nettet,og omvendt.så her gjelder det og holde hodet klart for og finne de rette kuppene!

Spesielt bra: at det er tilgjengelig
Spesielt dårlig: ingen system

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Andras

Andras

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
25.09.2010
Kjøpte plater her for ei stund sia, godt utvalg og god service, og utvalet er utrolig.
Spesielt bra: Utvalget
Spesielt dårlig: Ordenen

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Ivar

Ivar

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
22.02.2009
En fantastisk butikk! Det mest sjarmerende er at alt selges, ingen ting er i noe godt system, du kan tilbringe time på time blant instrumenter, gamle møbler, kasse på kasse med LPer og en hyggelig og hjelpsom betjening. Etter min mening en av Oslos elitebutikker innen musikk.
Spesielt bra: Utvalg av vinyl i alle sjangre
Spesielt dårlig: Nei

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!

Erik

Erik

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.09.2007
Et sant ræl av en "ekspeditør"!

Betjeningen hos RR er stort sett hyggelig, fleksibel og imøtekommende. Men det finnes dessverre ett unntak.
Onsdag formiddag 5. september var jeg innom og byttet inn noen CD'er. jeg byttet inn 20 plater som kjekkasen (presenterte seg ikke akkkurat, but you know who you are) bak disken kun omtalte som "ræl", men likevel tok imot. I bytte fikk jeg beskjed om å plukke seks plater til 79,- kr. Jeg fant fire til denne prisen samt en til kr. 89,- og en til 99,-
I mitt enfold trodde jeg at dette var i nærheten av å være greit. Men det var det så langt i fra ikke. Jeg kunne ta plater i 79- katogorien, og ingenting annet. I mitt videre enfold trodde jeg dette "problemt" kunne la seg løse ved at jeg betalte de 30 mellomleggskronene kontant. men, nei, det lot seg heller ikke gjøre. Ville jeg ha disse to konkrete platene, måtte jeg kjøpe dem i tillegg og betale hele summen for dem kontant.
Unnskyld meg, men jeg trodde at vanlig praksis i bruktsjapper var at man leverte inn varer som det så ble gjort en samlet verdivurdering av, slik at man der etter kunne plukke med seg varer tilsvarende denne summen ut av sjappa igjen (de andre ekspeditørene hos RR praktiserer stort sett dette prinsippet).
Men ikke for denne humørklumpen, nei.
Som ekspeditør i en butikk kan man i utgangspunktet velge om man vil møte sine kudner med fleksibiltet og vennlighet (et sikkert triks om man ønsker at de skal komme igjen), eller man kan, som denne minimalt elskverdige karen, være usakelig vrang, uvennlig, gjerrig og tverr.
Det er vedlig vanskelig å finne noe som på en tilnærmet saklig måte kan være med å forklare hvorfor en ekspeditør i en butikk, hvis oppgave er å selge å varer, og hvis livsgrunnlag er fornøyde kunder, ser seg påkallet til å behandle de samme kundene som lite annet enn hår i suppa.

Som sagt; RR er i utgangspunktet en glimrende butikk med stort sett veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening. Det forundrer meg derfor sterkt at butikkens innehaver likevel ser seg tjent med å ha ansatt mennesker som har som formål å forulempe og fornærme gode kunder helt uten grunn?
For hvis det virkelig er slik at butikken flyter over av "ræl" de ellers har store problemer med å få omsatt, burde de heller la være å ta imot disse platene i utgangspunktet.
Men det er vel kanskje for mye forlangt å gjøre seg forhåpninger om at enkelte vil være i stand til å tenke såpass langt på egenhånd?

Bruktsjappebransjens svar på Basil Fawlty, anyone?

Med ønske om god bedring:

Erik M.
Spesielt bra: Utvalg, betjening, imøtekommenhet
Spesielt dårlig: Et unntak innen betjeningen (nevnt over)

Var denne anmeldelsen...? (51) (29)

Skriv din anmeldelse av Råkk & Rålls Brukthandel!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Råkk & Rålls Brukthandel:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(6.0)Brandstad Akersgata

3.

-(6.0)Optikus - Synsam

4.

-(2.0)Dressmann - Akersgata

5.

-(5.0)Follestad - Akersgata 28

6.

-(2.0)Unik BrudestudioSiste 5 anmeldelser samme kategori
Anders

Norli - UniversitetsgatenNorli - Universitetsgaten

Handlet hos Norli Universitetsgaten i oktober 2014, nærmere bestemt i rekvisitaavdelinga. Selv om det bare var to-tre kunder i butikken klarte betjeninga å lage mye stress bak disken, bl.a. ble ekspeditøren min avbrutt midt i scanninga fordi en annen ansatt kom og viftet med en telefon han måtte ...

Les mer »


Anders

Tanum - BogstadveienTanum - Bogstadveien

Handlet hos Tanum Bogstadveien i oktober 2014. Hyggelig betjening. Rent og ryddig lokale. Sortimentet er greit nok, men passer best for lesere av populærlitteratur. For lite kontorrekvisita, og manglet to konkrete, helt normale varer jeg etterspurte. Derimot mye spennende når det gjelder gavearti...

Les mer »


Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

Les mer »


182182

NasjonalbiblioteketNasjonalbiblioteket

Lite brukervennlig. Fint for akademikere, og andre som trenger historisk materiell. Men ubehagelig for normale brukere som bare vil inn og studere, eller finne seg en god bok.
Og det at du må legge fra deg PC-veske og lignende er mistroisk. Hva gjør du når du holder en PC og skal på do? Setter...

Les mer »


Eystein G

SkirurgeneSkirurgene

Var innom disse fantastiske menneskene hos Skirurgene for et par år siden, for å blokke ut alpinstøvlene mine, da jeg sleit med at støvlene pressa feil steder. Servicen når man kommer inn ?
Upåklagelig. Servicen generelt ? Upåklagelig.
De var kjempehyggelige og hjelpsomme hele gjengen. De ...

Les mer »


DAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste