HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Deli de Luca (kjeden)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!
(4.2) (basert på 10 anmeldelser)
Kategori: Café og hurtigmat (Gatekjøkken/Fastfood, Iskrem), Dagligvare og takeaway
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Deli de Luca
Deli de Luca (kjeden)
Deli de Luca (kjeden)
Deli de Luca (kjeden)
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
10 anmeldelser av Deli de Luca (kjeden):
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
19.05.2008
Deli er gode på å okkupere Oslos flotteste gatehjørner, men kan IKKE kunsten å varme opp en calzone - i den grad dét er en kunst.

Deli har sørget for høyere fastfood-standard her til lands, men det er for mange de Lucaer i Oslo sentrum. Irriterende mange, så mange at det fucker opp bybildet. Litt dyrt er det også, men pluss for to 1,5-liter brus for rundt 30 spenn.

Var denne anmeldelsen...? (7) (6)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
06.01.2009
De startet med et brak, Deli De Luca. Smørte på med spennende varer, ny hurtigmat og masse energi...Butikkene poppet opp, som kviser på et tenåringsansikt. Men nå...AFTERMATH

Jeg var blind veldig lenge. Syntes faktisk Deli De luca var spennende, men nå skyr jeg disse butikkene som pesten.

Deli De Luca er en forferdelig oase for oljerennenende fett.
Alle produktene drypper. Si ÉN ting som ikke er usunn her inne. én ting. ( det er ikke lov å si Sushi, for selv om DDL selger SUSHI, så kjøper man vel for faen ikke SUSHI på deli de luca??????)
Var denne anmeldelsen...? (5) (4)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
07.03.2008
Deli de Luca er et perfekt eksempel på at man kan ta noe som har sjarm og kvalitet, systematisere det, kopiere det og redusere kvaliteten på det - helt uten at noen reagerer på det.

Bill Hick sa "I fremtiden kommer alle kjøpesentre til å være koblet sammen" - litt som et enormt nettverk av blodårer. Bare at de transporterer lav kultur i stedet.

Kanskje Deli kan gjøre det samme? De er i hvert fall eksperter på å effektivisere og å hypnotisere.


Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
07.10.2007
Jeg elsker Amerika. Amerikansk godteri, kaker, masse mat fra andre land, og selvfølgelig at det er et enormt utvalg tilgjengelig alle timer i døgnet. Deli de Luka er det nærmeste jeg kommer USA. For det å komme inn i Amerika er jo et jævla slit, med rulleblad, og den lange flyreisen, flykvotene, prisen og, ikke minst, språket.

Var denne anmeldelsen...? (5) (15)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Sofie

Sofie

170 anmeldelser
3 Vibb-venner
21.05.2008
Deli de Luca er den litt mer anstendige, norskættede lillebroren til 7 eleven. I løpet av kun fem års levetid har de rukket å okkopere et imponerende antall av særlig osloske og bergenske gatehjørner, hvilket også gjør at de blir en viss dose frustrasjon til del fra nostalgiske byborgere som savner sine gamle stamkafeer som har måttet vike på veien. Men skal det først være slik at de beste hjørnene går til nattmatlangere er deli de luca tross alt ikke klassens værsting. Calzonene er tross alt delvis stekt, isen god og utvalget artig. Gjennom fokus på amerikanske produkter tilbyr deli en rekke merkenavn de er alene som i norge. Og så kan man jo også hate amerika så mye man bare vil, men det er nok av dem som det ikke gjør til at deli går seirende ut av det hele.


Var denne anmeldelsen...? (12) (1)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Aleksander

Aleksander

79 anmeldelser
13 Vibb-venner
05.09.2007
En femmer av meg fordi det alltid er gøy å gå inn å handle noe du aldri har smakt før.

Hva med Hawaiian punch eller noe sånt. Smaker dritt, men artig boks...

bra sted for nattmat, kveldsmat, morramat og ta med mat.
Spesielt bra: Mye gøy å smake på
Spesielt dårlig: litt dvask sushi

Var denne anmeldelsen...? (3) (10)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Christine S

Christine S

30 anmeldelser
4 Vibb-venner
21.05.2008
I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
Cause you're there for me too

Jeg er her for deg hele døgnet rundt, overalt i byen, når du har vært på fylla og trenger noe billig, men dugelig å stappe i deg. Hos meg får du blant annet 4 røstipoteter med bacon til bare 20 spenn. (Sitat fra en venninne: "Dette er det billigste og beste dere har".) Visst er dette kaloribomber, men herregud, i blant kan dette være som manna fra himmelen. Jeg er her for deg når du er sulten søndag formiddag, men dessverre har glemt å handle inn mat på lørdag. Hos meg får du brød, pålegg og juice, eller deilig varm mat og brus for den som er i bakrus. Ok, pizzastykkene her er ikke så gode som på 7-eleven, men bollene jeg kan tilby deg er noe for seg selv, og vaflene er i grunn ikke så verst de heller. Jeg er her for skoleeleven, studenten,husmoren, forretningsmannen, dagdriveren og pensjonisten.

Gi meg de sultne og tørste som vandrer rotløst rundt i storbyen - Jeg skal tilfredsstille deres lyster. Armene mine er alltid åpne. Kommersiell og suspekt ja, men akk så hendig og tilgjengelig. Det er meg.
Spesielt bra: Døgnåpen, tilbyr blant annet 4 røstipoter til 20 spenn
Spesielt dårlig: Kommersiell kjede som har okkupert store deler av Oslo

Var denne anmeldelsen...? (6) (12)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Tina

Tina

35 anmeldelser
8 Vibb-venner
27.08.2007
Deli De Luca har spredd seg som skogbrann over hele Oslo de siste to årene. Og har man vært på jobbintervju der, vet man at Deli De Luca synes at de selv er den beste kiosk-kjeden i hele verden.

Deli redder verden ved å importere mange småprodukter fra USA, litt England, og ellers noe smått fra andre land. Dette åpner for internasjonal dialog og viktig informasjon om utenlandske godsaker som "Reeses" og "Jelly Beans" og sjokolader vi kanskje faktisk har her, men som kommer til Deli i form av den spennende smaken "mint".

Kakedisken til Deli er ikke noe å baksnakke om, kakene smaker ganske herlig. Orekaken er ingen akkurat alene om å gi løøv. Bollene er litt tamme, den oppskriften burde de friske opp, men vannbakkelsene er saftige og deilige som fy, og størrelsen er perfekt til en munfull. Det varierer litt fra kiosk til kiosk, men de har ofte mye spennede småplukk av godsaker som ja er vanskelig for viljestyrken å la være og plukke med seg.

Deli De Luca har også et ganske fristende varmmat utvalg. Kylling, pizza, pasta, gryteretter og kinesisk, thai og lasagne.
Røstipotetene er veldig gode, hvis du ikke har smakt dem, burde du.
Deli metter mange mager til fulle hoder på fredager og lørdager og redder nok herved mange fra å våkne opp med kebab-vom.

Apropo-baloo:
De skryter av å alltid kunne tilby kundene sine ferske varer. Vel, Deli, jeg skal bare si at det er ehm feil. For hvis man kommer til Deli etter klokken si to til tre til fire på natten, varierer fra ukedag til helgedag, men da er hele matdisken ryddet og vasket. Og "Ukens Tilbud" er i alle fall bare å glemme. Bare for å det på det riktige.

Men det er da mye hyggeligere å handle på en Deli De Luca enn på en av de andre type kioskene. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje jeg bare er manipulert.

Spesielt bra: Det ser veldig fresht ut, jeg tror betjeningen drives hardt!
Spesielt dårlig: Ofte er det lite igjen av ferske ting utpå kvelden, og det er jo helt naturlig hvis Deli IKKE hadde skrytt på seg og alltid ha godt utvalg av ferske varer til kundene sine.

Var denne anmeldelsen...? (9) (6)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

Vanessa V

Vanessa V

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
11.11.2008
Bra og ekslusivt utvalg av godteri. Grei, rimelig og lettvin mat.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!

sommerjente

sommerjente

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.10.2012
De har en del varer man ikke finner andre steder og det setter jeg pris på - men de bakevarene, calzonene, sandwichene o.l kunne de spart seg for! Har hendt litt for mange ganger at jeg har kjøpt f eks en calzone med mugg på, inntørka rosinboller og faktisk sett at noe av maten i disken på display har hatt mugg på seg! Ekkelt!
Spesielt bra: Varer de ikke har andre steder
Spesielt dårlig: Dårlig kvalitet på maten

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Deli de Luca (kjeden)!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Deli de Luca (kjeden):
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber


Siste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste