HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Shalimar Tandoori Restaurant

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!
(2.9) (basert på 17 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Indisk/pakistansk), Mat, drikke og events
Adresse: Konghellegata 5,0569 Oslo
Område: Grünerløkka (Sinsen)
Telefon: 22 37 47 68
  Shalimar Tandoori Restaurant
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
17 anmeldelser av Shalimar Tandoori Restaurant:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
07.11.2007
Maten er ok. Pris er ok.

MEN: Jeg ventet på mine venner, dette skjedde i mens jeg satt der.

Jeg ble bedt om å flytte meg til ett annet bordenn hva jeg først hadde blitt tildelt, da det jeg satt på plutselig ble reservert.

Jeg flyttet meg, og der var det ikke dekket på til flere enn 2 og vi var 4 på det nye bordet. Og når de omsider dekket på brettet de ikke serviettene, la ikke bestikkene på siden, eller snudde glassene slik at alt på bordet var likt.

Nei da, 2 glass vanlig, 2 glass opp ned, to bestikk på hver sin side, 2 bestikk på tallerkenen over de to serviettene som heller ikke var lagt ut. De lå sleng oppå tallerkenen bare.

Så...De fant ut at de skulle bytte spotter. Imens jeg ventet på mine respektive venner, å drakk Chai(pakistansk tea), så la en mann alle spottene på bordet hvor jeg satt, å begynne å skifte ut, som om jeg ikke satt der i det hele tatt. Sånnt Gjør man bare IKKE!

Forstod at de som hadde plutselig bestillt bordet jeg egentlig satt ved måtte være viktige folk eller noe. Men når de omsider kom hadde noen av dem avbestillt så det bare var 3 venninder der.

Når mine venner kom, å de satte seg ved det stygge halvdekkede bordet sa jeg; se på dette fæle bordet...Her har de hatt 45 minutter på seg til å gjøre jobben sin, og ikke f**n om jeg gjør det for de. Hva synes dere om det? De ble satt ut når jeg fortalte om hasteflyttingen, spottene, og la da merke til hvor jævelig det faktisk så ut...Uproffe til de grader denne kvelden!!!!!!
Maten kom, og det var ikke noe å si på den. Godt noen på kjøkkenet gjør jobben sin.

Men makan til behandling da, skal ikke bli utsatt for sånnt på en restaurant, hadde jeg sitti i en kebab-sjappe så, kanskje...
Spesielt bra: mat
Spesielt dårlig: uproffe

Var denne anmeldelsen...? (17) (13)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Knut

Knut

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.03.2011
Hadde noen takeaway-runder her og det startet ganske bra. Dessverre ble vi etter hvert skuffet og nå har vi nok hentet på Shalimar for siste gang. De skal ha pluss for store porsjoner og godt nanbrød, men resten er dessverre ikke like bra. Ingen stor smaksopplevelse og kyllingen var flere ganger temmelig seig. Også minus for at det nesten alltid ble ventetid, servicen i restauranten ved henting imponerer heller ikke. Det virker ganske kaotisk og som det er veldig stor gjennomtrekk av personalet. Synd, for stedet burde ha potensiale.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Siva

Siva

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.04.2011
Bestilte mat med kjøring til 4 personer.
Det tok nesten 2 timer før maten kom.
Smaken var middels og levde ikke opp til våre forventninger.
Likevel pluss for at de har hjemkjøring.
Spesielt bra: Hjemkjøring.
Spesielt dårlig: Lang ventetid.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Travis

Travis

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.09.2011
Vi bestilte mat levert på døren. For de relativt sett rimelige prisene, så synes jeg maten var bra. Porsjonene er meget store og.

Tok bare 25 minutter fra bestilling til maten var levert! Det er imponerende.

Oppdatert mars 2012: Den andre (og siste gangen vi bestilte mat fra dem), så ble vi begge to i husstanden syke av maten. Dessuten var styrken på maten plutselig skrudd opp mange hakk, så det var på grensen til at det var spiselig.
Spesielt bra: Leveringstid. Mye mat for pengene.
Spesielt dårlig: Hygieniske problemer (?)

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Sook

Sook

87 anmeldelser
19 Vibb-venner
14.11.2007
Jeg er meget glad i indisk mat, og jeg synes Shalimar har god mat til en billig penge (ca 450 kr for to retter inkl. kjøretillegg). Min ynglingsrett er Lam Karahi, og denne bestiller jeg også her.

Man får dessuten en kupong for hver gang man bestiller, og etter x-antall kuponger, får man en gratisrett.
Spesielt bra: Lam Karahi
Spesielt dårlig: har smakt bedre nanbrød. Stedet er akkurat så koselig at det er hyggeligere å bestille take-away

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Benjamin

Benjamin

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.08.2010
Jeg vet ikke helt hvor jeg hadde det i fra, men jeg trodde Shalimar var et slikt sted det kunne være verdt å dra litt out of my way for, men jeg ble skuffa.

Har prøvd to retter der, palak paneer og en mix dal av noe slag. Palak Paneeren var med tomat, noe som kanskje er litt rart, og mix dal-en var såvidt jeg kunne se bare med en type linser som jeg ikke helt kunne bestemme. Men begge rettene smakte ganske sterkt røyk, som om det var en slags tandoori-rett, og begge rettene smakte egentlig ganske likt og veldig uinteressant.

Ellers ikke så trivelig atmosfære med skitne duker, speilsøyler og greier.

Så alt i alt, ikke helt til forventningene, ikke verdt pengene: langt fra den beste maten i kategorien i Oslo og heller ikke spesielt billig.
Spesielt bra: Ganske rask og oppvakt betjening
Spesielt dårlig: Alt i alt en uinteressant opplevelse som ikke frister til gjentakelse.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

HP

HP

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.08.2008
Her er det maten som står for nesten hele terningkastet alene.

+ Topp 5 i Oslo på Tandoori-retter!
+ Det søte nan-brødet
+ Hyggelig eier - som også lot oss få se på tandooriovnen på kjøkkenet
+ Veldig bra som takeout-restaurant
- Meget variert nivå på språkkunnskap blant servitørene - påvirker servicen fra gang til gang
- Lite sentral beliggenhet

Alt i alt et veldig bra sted dersom man fokuserer på maten.
Spesielt bra: Tandoori-rettene
Spesielt dårlig: Beliggenhet

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

pedro r

pedro r

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
01.06.2011
Dette er, hands down, det mest ekstreme jeg har opplevd av service i Norge. Inkludert utlandet også, når jeg tenker meg om..

Shalimar Tandoori har hatt en kupong ute på sweetdeal, med tre retter for to personer til ca 200 kr. Vi var fire stykker som skulle benytte oss av dette. For enkelhets skyld hadde vi kjøpt to kuponger samtidig, Det burde jo ikke være noe problem.

Svindelforsøk nummer en: Kupongene leveres før vi ser på menyene. Etter ca 3-4 minutter kommer kelneren tilbake. Det mangler et ID-nummer på et av arkene. Etter ca 15-20(!) minutter med frem og tilbake, hvor vi til og med viste han hvor ID-nummeret sto på det andre arket, ble vi lei av hele opplegget. Det manglet noe. Det ville ikke la seg gjøre. Vi kunne bare bruke den ene kupongen. Vi bestemte oss heller for å forlate stedet. Det er tross alt en meget god kinesisk resturant på andre siden av gaten.

Nei, vent litt. La meg prøve en gang til. Kelneren går bort til datamaskinen, trykker litt, kommer tilbake. Sett på maken, det fungerte denne gangen! Resturanten får tross alt bare betalt om kupongene benyttes.

Vi får maten. Den var det ikke noe å utsette på.

Svindelforsøk nummer to: Det som ikke var inkludert i sweetdeal sin kupong var ting som drikke, ekstra nanbrød osv. Da regningen skal gjøres opp, består regningen av følgende: 2 stk cola, et glass rødvin, en farris og 2 stk nanbrød. I tillegg er det en linje med en søndagsmeny til kr 139. Ved spørsmål om regningen går kelneren gjennom linje for linje, men hopper elegant over denne søndagsmenyen. En annen i selskapet har da allerede trukket kortet uten å tenke seg så mye om. Igjen dukker spørsmålet opp: Hva er denne søndagsmenyen. Da går kelneren bort til kassen og henter 139 kr og gir det tilbake til han som trakk kortet.

Selve kronjuvelen i det hele er holdningen gjennom hele besøket. Late som ingenting, ikke beklage deg når du vet du har tatt feil, ikke si ha det, ikke smil.

For å oppsummere skal du gå på Shalimar Tandoori om du liker å bli svindlet og setter pris på uhøffelige kelnere.

Til slutt: Vi var alene i lokalet. Det kom inn et annet par som satte seg ned. De gikk igjen etter å ha spurt etter menyer de aldri fikk.

Spesielt bra: Maten var bra
Spesielt dårlig: Svindelforsøkene

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Johannes H

Johannes H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
24.06.2011
Vi besøkte Shalimar en søndag kl 18. Vi skulle rekke kino kl 21, men sa ikke ifra om dette til servitrisen. Det angret vi på til slutt.

I restauranten satt det én pakistansk familie og et par på et annet bord, i tillegg til oss. I nabolokalet i tilknytning til restauranten hadde vi en følelse av at det ble arrangert et bryllup - noe som kan forklare at servicen var treg denne søndagen. Men vi ble aldri fortalt av servitrisen vår om det egentlig var tilfellet.

For det første tok det 20 minutter fra vi kom inn i lokalet til vi fikk bestille. Når vi da hadde bestilt satt vi i 1 time og 30 minutter (!) uten å få mat. En fra bordet vårt oppsøkte personalet to ganger (vi fikk ikke kontakt med servitrisen og måtte faktisk reise oss og oppsøke dem) og ba til slutt om at de to forrettene skulle bli servert samtidig med de fire hovedrettene. Fem minutter senere fikk vi servert to hovedretter og to foretter.

Etter å ha mast oss til også de siste hovedrettene kunne vi konkludere med at Lammekormaen ikke var korma. Da hadde vi ikke tid til å sende det tilbake til kjøkkenet, men måtte til slutt la den stå fordi den var så vanvittig overkrydret. Butter Chicken var derimot fullstendig smakløs, osv osv.

Konklusjonen var at vi bare måtte kaste i oss halvdårlig mat og be om regningen - noe som ble møtt av et knis fra servitrisen som lurte på om vi skulle gå allerede (selv om vi hadde vært tydelig på at det begynte å haste de to gangene vi purret på maten).

Regningen derimot viste helt annen drikke enn vi hadde bestilt, og servitøren (vi gav opp servitrisen) påstod hardnakket at det var korma vi hadde fått (det var det ikke!). Dermed: ingen rabatt, ingen beklagelse, ingen service, og ikke så god mat.

Fullstendig mislykket! Min dårligste restaurantopplevelse noensinne.
Spesielt bra: Ikke stort
Spesielt dårlig: Servicen!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Rune R.

Rune R.

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.02.2009
Bestilte take-away (for to personer) med levering. Maten ankom Torshov som bare er et steinkast fra restauranten først 2 timer etter bestilling og var naturligvis kald. Maten var skuffende på smak - bortsett fra Pashwari nan-brødet som var nydelig
Spesielt bra: Pashwari-nan
Spesielt dårlig: Ble levert kald mat - TO timer etter bestilling

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Buzybi

Buzybi

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
22.01.2010
Her kommer en fersk anmeldelse, for jeg bestilte ikveld levering hjem fra Shalimar. Spiste Chicken Tikka Masala m/ris, Raita, hvitløksnan. (Minus for at det ikke fulgte med Mango Chutney, myntesaus o.l. Nå har jeg det i hus så det gikk greit.)

Men det som ble levert kom i rikelige mengder, og det smakte bra! Jeg hadde bestilt sterk, og det smakte både godt og sterkt! Nanen var god, men var jo litt myk, men jeg forventer ikke at det skal være like ferskt som i restauranten heller... Det var ikke kokvarmt men greit nok,- noe jeg knapt har opplevd med levering ellers heller...

Prismessig er det helt bra (sjekket bl.a. Mister India, men de henviste til Room Service som er dyre!) Nå er jo Shalimar rimeligere totalt sett uansett, så altså: prismessig bra.

Også kom det når det ble lovet. Dvs. jeg spurte spesielt når det ble levert pga. det jeg har lest bl.a. her, og det kom innen 1 time som lovet. Så kan hende det er lurt å spørre om det med en gang. Total pris ble heller ikke oppgitt automatisk, så spør om det evt. Jeg sjekket for ordens skyld, og prisen stemte med det som står på nettsiden.
Spesielt bra: Smak, mengde og levert på tid.
Spesielt dårlig: Manglet mango chutney ol.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Ingunn  r

Ingunn r

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.02.2009
Vi dro innom spontant etter trim på Elexia. Vi spiste 4 ulike hovedretter; 34, 36, 14 og 28. Alle smakte så godt at vi helt sikkert kommer tilbake! Et perfekt måltid i behagelige omgivelser. Gode stoler og servicefolk som var akkurat passe tilstede.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: ingenting

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

kjetil h

kjetil h

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.10.2008
Jeg spiser mye takeout, så jeg har brukt Shalimar etpar ganger, selv om jeg bor like ved en bra indisk restaurant (Gandhi). Etter tre forsøk, har jeg innsett at Shalimar slett ikke er bra (Ja, jeg er enten treg i oppfatningen eller liker å gi ting en reell sjanse).
Selv om jeg altså har bestilt flere ganger, har de ingen form for lagring (hva med en datamaskin med data knyttet til mitt telefonnummer?).. Så jeg slipper å gjenta (og stave) adressen min + ramse opp kortnummer, utløpsdato etc.. Hver gang jeg bestiller. Maten er også godt under middels. Levering til meg (Majorstua) tar opptil 1t15min.. Sist gang tok det halvannen time.. og det eksisterer ingen leveringsgaranti og evt rabattering ved forsinkelse. Da jeg ringte for å purre på levering sist (etter 1t20 min), fikk jeg en lett syrlig respons om at jeg måtte ha tålmodighet. Da maten ble levert, fikk jeg samtidig en rabattkupong, som (om jeg hørte rett) ville gi meg litt rabatt etter 6 bestillinger.. Jeg har neppe bruk for den.
Eneste grunnen til at de ikke får 1, er at jeg har smakt verre indisk.
Spesielt bra: Pausemusikken mens jeg ventet på svar på tlf var ganske funky.
Spesielt dårlig: Ingen system for å lagre kundedata. Ofte sen levering og ingen kompensasjon for det.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Tove R

Tove R

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.10.2008
Forventingene ble skapt ut ifra anmeldelsene fra de fleste av de riksdekkende avisene. Disse lå ute på hjemmesidene til restauranten. Om de er ekte så er det i beste fall svært lenge sidene de ble skrevet. Lokalene var nitriste, servicen forsåvidt grei, men ingen ting ekstra. Takeaway servicen foregikk høylydt over telefonen og hørtes godt i restauranten. Hentingen av mat medførte mye uro for de få gjestene som var der. Maten ...veeeel. En stor skuffelse. Vi kommer IKKE igjen.
Spesielt bra: Ingen ting
Spesielt dårlig: takeaway forretning midt i lokalene, svært lite koselige lokaler med papirduker på bordene

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Kristin

Kristin

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.06.2012
Har vært stamgjest her i mange mange år. Får alltid god mat og god service. Jeg bestiller nr 14 eller nr
16. Det er chicken tikka med eller uten hvitløk. Bestiller alltid rikelig med saus enten medium eller sterk. Den eg kjempegod. Nanbrødet er topp. Alle de som jeg har tatt med til restauranten opp igjennom årene er av samme oppfatning. Hyggelig service og god mat. Eieren er alltid blid og hyggelig også. Jeg er kresen ang. mat, og jeg har aldri fått dårlig mat her. De stakkarene som har spist her, og gitt dårlig terningkast har nok vært uheldige. Kjenner ikke igjen det de beskriver ut i fra hva mine gjester og jeg har opplevd. Det er også bra at restauranten ligger utenfor sentrum. Stille og rolig er det. Rene og pene lokaler alltid. Det er viktig.
Spesielt bra: maten og ikke minst sausen. Meget god. Hilsen en kokk. Mye mat for pengene.
Spesielt dårlig: ikke noe jeg kommer på.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

Jes

Jes

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
14.07.2012
Maten er helt ok, men ikke verdt prisen!

Det som ødelegger hele denne opplevelsen er servicen. Dårligere service skal du lete lenge etter.

Spesielt dårlig: Service!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!

PAKI BOY G

PAKI BOY G

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
31.08.2012
Jeg var der med et par venner for å spise mat, og eiern var mer stressa for en fest som foregikk i hans lokale ved siden av, der var det full musikk og dans. det var veldig ubehagelig/ støy bråk derfra. det var ubeskrivelig dårlig service, servitør skrev orde og kom flere ganger for å dobbel sjekke om hva vi hadde bestilt. det tok over 1 time nesten før vi fikk mat. maten virket som rester fra den festen. huff alt luktet så vondt og vi gadd nesten ikke spise det. vi klagde på maten og eieren som er så frekk at han sier rett ut at det er ingenting galt med maten, dere er for kresne og at vi kan gå andre steder og spise mat. Men vi må betale regningen.
huff så frekk og elendig service de har.
ANBEFALER INGEN PÅ DET STERKESTE.
SPIS HELLER NED I BYEN PÅ MR INDIA, VILLAGE BOMBAY OG NEW DELHI. DE HAR VELDIG GOD MAT OG TOPP SERVICE.
ALDRI ALDRI SHALIMAR. MØKKA STED MØKKA FOLK.
Spesielt dårlig: EIERN

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Shalimar Tandoori Restaurant!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Shalimar Tandoori Restaurant finnes i følgende lister:
"Verdens beste liste", av Pablo R


Kartvisning for Shalimar Tandoori Restaurant:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.1)Peppes Pizza - Konghellegaten

3.

-(5.0)SATS - Sinsen

4.

Mester Rammer - Hovedkontor og verksted

5.

Artgate.no

6.

-(3.7)Elixia - Carl BernerSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste