HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Milano Møbler

Skriv din anmeldelse av Milano Møbler!
(1.0) (basert på 2 anmeldelser)
Kategori: Interiør (Møbler), Shopping
Adresse: Motzfeldts gate 7,0187 Oslo
Område: Gamle Oslo (Grønland)
Telefon: 22 17 23 30
  Milano Møbler
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
2 anmeldelser av Milano Møbler:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

sol

sol

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.06.2010
Jeg og min mann ble utrolig overrasket over den gode behandlingen vi fikk da vi var innom butikken for å se på møbler. Vi ble lovet gull og grønne enger, og skulle det være noe problem så ville alltid Milano Møbler fikse det. Det var aldri noe problem. Dem skulle også gi oss en god pris når vi handlet så mye hos dem. Ja ja...vi måtte nok nøye oss med 10% til tross for at vi kjøpte varer til over 40000 kr for billigere enn det kunne dem ikke gi. Så avtalte vi at vi skulle få varene 2 uker senere, men de 2 ukene strakk seg til 3 måneder. Hver eneste gang jeg ringte fikk jeg nye unnskyldninger og at det ikke var dems skyld at leveransen ble forsinket, men da vi handlet varene fikk vi beskjed om at alt var på lager og at dem kunne levere omgående. Ja ja...prøve å smøre oss med tålmodighet. Så kom omsider dagen da vi skulle få varene våre...men gjett om de hadde tatt med riktig varer....nei denne gangen hadde tatt med feil farger på stolene og kommoden. Ja ja...da var det bare å vente 1 måned til for den kommoden vi ville ha, den var det stor etterspørsel etter. Ja ja...tiden gikk og så fikk vi tlf om at varene våre hadde kommet. En ny levering ble avtalt, men denne gangen så kom de med feil modell på kommoden. Skjønner ikke at et firma som påstår å være så seriøse kan gjøre feil så mange ganger. Denne gangen ble jeg ordentlig sinna, og istedet for å legge seg flate fikk jeg beskjed om at de ikke gadd å kjøre mer til oss og at vi bare kunne glemme den kommoden for den var ute av produksjon. Synes det er drøyt at en selger kan oppføre seg slikt og gå fra avtalen. Det hele endte opp med at jeg ba dem ta med seg alle varene vi hadde fått og returnere pengene. Nei det ville dem heller ikke og plutselig kunne de også levere kommoden, men når det hadde dem ikke oversikt over. Aner ikke hvor mange unnskyldninger jeg ble servert med. Men for all del...styr unna denne butikken. De har null kontroll over leveransen. De møter aldri opp til tide og de har heller ingen respekt for at du har ventet på dem en hel dag.
Bruk heller litt mer penger et annet sted, enn å handle hos Milano Møbler. Ringer du dem så legger de bare på røret, ellers så tar de ikke opp tlf.
Garantien på møblene er 2 år, men vi fikk jo møblene våre 4 måneder etter kjøpsdato. Så med andre ord en garantitd på 1,5 år som dem heller ikke følger. Garantien dems dekker ingenting. Er nok bare skrevet på papiret for at det skal se fint ut...

Var denne anmeldelsen...? (23) (4)

Skriv din anmeldelse av Milano Møbler!

sanja

sanja

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
12.07.2010
jeg har kjøpt hus milano 3+2+1 dama sier til meg det er ekte skin men de lurer meg etter noe månder de bler sliten og fargen bler borte de ga til meg garanti på 2 år men da jeg kontaktere med dem de sier nei det er ike sant at jeg odlegere sofa selv med vilje jeg har betalt det 17000 men jeg tapte det pengene
Spesielt dårlig: lurer mennesker ikke garnti ikke skin

Var denne anmeldelsen...? (13) (1)

Skriv din anmeldelse av Milano Møbler!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Milano Møbler:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(1.0)Peppes Pizza - Grønland

3.

-(3.5)Ali Baba

4.

Istanbul Jewellery

5.

Tanum Internasjonal Bokhandel

6.

-(1.0)Accessorize - Grønland BasarSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


INTERIØRBUTIKKER I OSLO
   Fem Sanser
En oase av en blomsterbutkk på St. Hanshaugen

   Stilverk - House of Oslo
En kul og litt anneledes designbutikk

   @home
Kule møbler, lamper og accessories du bare finner i denne forretningen på Grünerløkka

   Konzept-HP
Mange flotte tepper, lamper og andre interiørprodukter i Fredrik Stangs gate


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste