HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Lanternen Mat og Vinhus

Skriv din anmeldelse av Lanternen Mat og Vinhus!
(2.5) (basert på 2 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Kontinental), Mat, drikke og events
Adresse: Huk Aveny 2,0287 Oslo
Område: Frogner (Fredriksborg)
Telefon: 22 43 78 38
  Lanternen Mat og Vinhus
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
2 anmeldelser av Lanternen Mat og Vinhus:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
02.05.2007
Tenk å være restauranteier og ha adresse aveny. Ikke gate. Ikke vei. Men aveny. Seriøst folkens; det forplikter. Det nytter ikke å tro at det faktum at selveste Kongen og noen av Norges mest pengesterke menn har parkert båtene sine en ankerlengde unna skal veie opp for slett og treg service. Ei heller synet av kontainerhavna i det fjerne. Selv på en godværsdag var dette besøket en gedigen nedtur. Rekene var seige, serveringsdamen surere enn sitronen som fulgte med rekene og måkene ubehagelig nærgående. Takke meg til bevertningshuset Hemma Hos, like i nærmiljøet, der hage- og shabby chic-idyllen råder.
Spesielt bra:

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Lanternen Mat og Vinhus!

Markus V

Markus V

14 anmeldelser
1 Vibb-venner
18.06.2009
Potensialt her er stort. Nydelig beliggenhet, og greie lokaler. Hadde maten vært fantastisk ville dette vært en sørlandsperle av en resturant på østlandet.

Hadde Scampi for forrett og hjortemedaljong som hovedrett. Ostekake som dessert.

Scampi er da 4 stk scampi marinert i en ellers så smakløs marinade litt vel godt stekt. Medfølgende får du 3 salatblader, to "streker" kunstnerisk pushwagner inspirert dandert pesto og balsamico utover tallerkenen. Ikke sexy, og ikke smaker det veldig mye heller. Men det trekker opp med tilsynelatende hjemmelage focaccia som var god.

Pris for denne retten var ca litt vel mye, ca 145,-kr. ( sett iforhold til kvalitet)

Hjortemedaljongen var veldig bra stekt, mørt kjøtt, og varm..(joda varm er et pluss i boka). Men sausen var heller smakløs (litt salt, men det kan ikke kalles smak) og aspargesene og bønnen bar prag av kjedelig saus. Ellers greit.
245,- kr for dette... Sikkert ok med tanke på at det var gode rådvarer, men var tydeligivs laget av en med mindre kjærlighet for faget.

Ostekaken..... Den enkleste kaken i verden å lage god. Smør, gode keks, "smøreost" etc. Dette er enkelt! Men NEI da, denne dritten er kjøpt på supern. Tørr og kjedelig. tynn slapp og heller smakløs bunn og fyll, og med et passe harry lag av gele og jordbær på. (muligens dette var noe de hadde dyttet på selv, men gud hjelpes så kjedelig.) 75,- kr rett ut av vindu.

Det er så synd at kokken ikke liker å lage mat, synd at han ikke gidder å lage ting fra bunnen og tar seg til tid å smake på maten.

Vinen var god, servitøren lettere forvirret og maten var skikkelig skuff sett iforhold til prisen. Ølen var kald, og kom i rene glass, så pluss for den.

Skal du ta deg en kald en, slappe av på bygdøy, så er dette en hyggelig plass. Dersom du har lyst på god mat, så er dette ikke plassen. Det finnes mange langt bedre alternativer i byen med like hyggelige utsikt, god mat, osv. Bruk pengene et annet sted. Enkelt og greit.Spesielt bra: Kald øl, grei mat hadde den vært på tilbud til halv pris, beliggenheten.
Spesielt dårlig: Maten, prisen, kvaliteten.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Lanternen Mat og Vinhus!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Lanternen Mat og Vinhus:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Lille Herbern

3.

Rodeløkken kafé

4.

-(5.0)Korn

5.

Trine Parfymeri

6.

-(6.0)JacadiSiste 5 anmeldelser samme kategori
Magnus S

LemongrassLemongrass

Lemongrass er ett spennende tilskudd til Oslos restauranter og byr på mat fra Karibien. Annerledes og godt. På drikkekartet finnes det mye spennende øl, rom og annet fra Karibien
Lokalet er stort og koselig og servicen er kanskje Oslos beste. Vi var en gjeng på 7 stk som kom uanmeldt og måtte ...

Les mer »


Magnus S

RevolverRevolver

En venn av meg skulle spille konsert på Revolver så da falt det seg jo naturlig å spise på Revolver før konserten, som forøvrig var annonsert til 20:00 på nettsiden, men til 21:00 på plakatene på stedet, sistnevnte var den korrekte så det ble en del ufrivillig dødtid.
Men tilbake til kjøkkenet...

Les mer »


Magnus S

Døgnvill BurgerDøgnvill Burger

Gode burgere er blant det beste som finnes mener jeg, derfor gledet jeg meg stort til å besøke Døgnvill. Stedet ligger like ved Mathallen, men ser såpass anonymt ut at jeg slet litt med å finne det. Innsiden er også ganske kjedelig og anonym. Servicen derimot er veldig personlig. Servitøren var s...

Les mer »


Andreas

Trafalgar PubTrafalgar Pub

Kunne vært og var et hyggelig sted før den nye eieren kom på plass. Han liker tydeligvis hverken meg eller dama mi og tør ikke snakke med meg personlig om hva som er problemet. gjenglemt og bortglemt. de kan heller ikke lage irish coffee osv på riktig vis. absolutt ett trivlig men rævva sted. let...

Les mer »


liv

SmalhansSmalhans

Det er lenge siden jeg har hatt en så dårlig opplevelse av en restaurant. Vi var tre stykker som hadde bestilt i god tid og skulle treffes etter fire måneder for å hygge oss. I restauranten var det så tett med bord at det var vanskelig å bevege seg. Bordet vårt hadde så vidt palass til 3 tallerke...

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste