HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Deichmanske Bibliotek - Bøler

Skriv din anmeldelse av Deichmanske Bibliotek - Bøler!
(3.5) (basert på 1 anmeldelse (kjedeanmeldelse))
Kategori: Film, musikk, teater, mm (Annet), Fritid og hobby
Stikkord: Bibiliotek, bokutleie, bøker
Adresse: Bølerlia 3C,0691 Oslo
Område: Østensjø (Bølerlia)
Telefon: 22 26 23 50
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Deichmanske Bibliotek
  Deichmanske Bibliotek - Bøler
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Deichmanske Bibliotek - Bøler
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
Ingen anmeldelser av Deichmanske Bibliotek - Bøler
Ingen lagt inn enda. Vær den første!
Skriv din anmeldelse av Deichmanske Bibliotek - Bøler!
-

Terje O

11.06.2013
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Deichmanske bibliotek er ikke gratis. Deichmanske bibliotek finansieres av alt og alle som betaler skatter og avgifter og gebyrer. Det betyr at man som bidragsyter har krav på å få tilbake et tilbud av en viss standard og karakter, noe jeg ikke kan se er tilfelle hva gjelder Deichmanske bibliotek.

Bibliotekets utvalg av bøker må bli meget bredere og bedre. Det er på Deichmanske de samme bøkene idag som for 10-20 år siden. Dette gjelder særlig faglitteratur og annen litteratur med "alternativt" innhold i forhold til politikk, filosofi, og psykologi, m.m.
Hvor er alt som ble utgitt etter 1985?

Det kan i tillegg virke som om den Deichmanske "elite" bedriver sensur av ymse meninger ved ikke å ha noe politisk ukorrekt i sin utlånsamling. Den Deichmanske utlånsamling er trolig den mest politisk korrekte utlånsamling i den såkalt frie verden. Her er det åpenbart at befolkningens sinn ikke skal kunne korrumperes av noe som ikke eventuelt kan sendes i beste sendetid på NRK.

Videre er lånetiden for timelange TV-serier for kort. Det samme gjelder lånetiden for bøker med et høyt antall sider. Hvordan forventer biblioteket at man skal kunne se en hel sesong av en TV-serie på én uke? Har bibliotekets bestyrere ingen forståelse av begrepet tid? Det er absurd, om man da ikke er trygdet og ikke har annet å gjøre enn å se på TV dag og natt.

Et problem, gjeldende hovedbiblioteket spesielt, er at flere utgivelser ikke er å finne i selve biblioteket, men må hentes frem av bibliotekarer fra bibliotekets skjulte lager.
Man kan da søke opp en utgivelse og dens hylleplassering, for så å lete ved den aktuelle hylleplassering i det uendelige etter noe som ikke er å finne. Man må så ty til bibliotekarenes hjelp ved å trekke kølapp og vente på både hjelp samt at boken/bøkene skal finnes frem fra det ikke-allment-tilgjengelige lageret. Det kan og hende at det ikke finnes noe på lageret. Det hele er et særs bedrøvelig system.

Videre er det et problem at man blir stående på ventelister til evig tid. Dette er åpenbart et teknisk problem, og det forventes at dette utbedres.

Det etterlyses videre egne båser hvor man som unikt enkeltindivid kan lese/arbeide i fred, fremfor det åpne sosialistiske landskap - det begredelige forsøk på utopisk fellesskap - som kjennetegner dagens situasjon. Hvem vil egentlig se på andre mennesker som leser? Bygg lese-kokonger, nå.

Det etterlyses også maskiner hvor en kan kjøpe f.eks. nøtter i tillegg til leskende drikke. Trappene på Deichmanske (avdeling Hovedbiblioteket) fremkaller tørste, og det finnes intet tilbud annet enn å bestige nok en trappesats for å få slukket tørsten. Dette da kafeteriaen er lagt til institusjonens øverste etasje.

Til slutt kan det nevnes at det er ment å være stille på biblioteker. Dette gjelder også ved barns besøk, og da særlig for hele barnehager/skoleklasser. De ansatte ved Deichmanske bør bli flinkere på å holde stillheten i hevd, da atmosfæren minner mer om et hektisk kontorlandskap hos en travel bedrift enn om et bibliotek.

Spesielt bra: Gratis WC og internett
Spesielt dårlig: Bråkete atmosfære. Kort lånetid. Dårlig utvalg. Slitsomme trapper (Hovedbiblioteket). Altfor politisk korrekt.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

-

Eirik M

29.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Ja, hva skal man si? Man kan jo ikke stille seg negativ til informasjon og lærdom?

Biblioteket tilbyr gratis tjenester til fattige studenter som ikke alltid har råd til å punge ut 400,- for en bok.

Det eneste man skulle ønske var at de oppdaterte samlingen sin litt oftere.


Var denne anmeldelsen...? (9) (7)


Siste 5 anmeldelser samme kategori
Anders

Anders

Norli - UniversitetsgatenNorli - Universitetsgaten

Handlet hos Norli Universitetsgaten i oktober 2014, nærmere bestemt i rekvisitaavdelinga. Selv om det bare var to-tre kunder i butikken klarte betjeninga å lage mye stress bak disken, bl.a. ble ekspeditøren min avbrutt midt i scanninga fordi en annen ansatt kom og viftet med en telefon han måtte ...

Anders

Anders

Tanum - BogstadveienTanum - Bogstadveien

Handlet hos Tanum Bogstadveien i oktober 2014. Hyggelig betjening. Rent og ryddig lokale. Sortimentet er greit nok, men passer best for lesere av populærlitteratur. For lite kontorrekvisita, og manglet to konkrete, helt normale varer jeg etterspurte. Derimot mye spennende når det gjelder gavearti...

Hege A

Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

182182

182182

NasjonalbiblioteketNasjonalbiblioteket

Lite brukervennlig. Fint for akademikere, og andre som trenger historisk materiell. Men ubehagelig for normale brukere som bare vil inn og studere, eller finne seg en god bok.
Og det at du må legge fra deg PC-veske og lignende er mistroisk. Hva gjør du når du holder en PC og skal på do? Setter...

Eystein G

Eystein G

SkirurgeneSkirurgene

Var innom disse fantastiske menneskene hos Skirurgene for et par år siden, for å blokke ut alpinstøvlene mine, da jeg sleit med at støvlene pressa feil steder. Servicen når man kommer inn ?
Upåklagelig. Servicen generelt ? Upåklagelig.
De var kjempehyggelige og hjelpsomme hele gjengen. De ...
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Deichmanske Bibliotek - Bøler:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Coop Mega - Bøler

3.

-(6.0)Alliance Apotek - Bøler

4.

-(1.0)Hjemmebakeriet

5.

Bøler Brillesenter og Ur

6.

Pinnocio FrisørDAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste