HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Indiska - Storgata

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!
(4.0) (basert på 7 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Interiør (Tekstil), Shopping
Adresse: Storgata 1,0155 Oslo
Område: St Hanshaugen (Sentrum)
Telefon: 22 41 38 00
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Indiska
  Indiska - Storgata
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Indiska - Storgata
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
7 anmeldelser av Indiska - Storgata:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
22.04.2009
Jeg trålet hele Oslo på utkikk etter en lue. I februar! Og det var først på Indiska at jeg fant noen som i det hele tatt kunne brukes. Nå behøver ikke lueutvalget å være symptomatisk for resten av utvalget, men har finner jeg alltid noe fint! Enten det er interiør, klær, stæsj, ja til og med fine sokker har de! Designmessig er det litt hippie, litt laidback og fargerikt mikset med mye svart og hvitt. Dette er kanksje ikke butikken for alle, men om du liker den avslappe stilen så finner du garantert noe å kle deg i her. Fortrekker du lyseblå strøkede skjorter, må du nok gå et annet sted. Om du ikke vil skeie ut med noen hvite blondetopper da. For de har dét og!

Beliggenheten er også god, ofte ikke så mye kø, så her er det bare å stikke innom, enten du er på vei i retning Stortinget, Oslo S eller Youngstorget.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
03.05.2007
Jeg liker interiør-avd best, og handler i ny og ne.
Når smykkene er på salg hender det jeg kjøper noe av det oxo. Det er ikke helt spesielt Indisk, synes nå jeg, heller en blanding av østen.

Var denne anmeldelsen...? (9) (9)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
10.06.2007
Fin butikk idet du går inn, siden innser man at nesten hele utvalget er ting du kunne funnet på marked, eller loppis til en mye billigere penge. Og når det kommer til interiør avdelinga, hvorfor ikke kjøpe noe som FAKTISK kommer fra India på Grønnland til halve prisen? Beklager, men jeg skjønner virkelig ikke helt hva som skal få meg til å komme tilbake til denne butikken...
Spesielt dårlig: Gå heller på marked, loppis, eller Grønnlandstorg- samme tingene, dobbelt så billig!

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
10.04.2007
Jeg kan ikke for det, men jeg har helt siden jeg var småfolk hatt et anstrengt forhold til butikker med rare lukter. Som røkelse, duftlys og andre rariteter. Indiska er en sånn butikk. Det lukter altfor mye, og det er en drøy overrepresentasjon av kunder med store gevanter i eksotiske mønstre, sandaler og skjerf. Fornemmelsen av å befinne seg på førskolelærertreff, overbefolket basar, loppemarked og røkelsesmesse på en gang er mer enn tilstrekkelig for å fremtvinge ubehagelige hetetokter og åndenød hos meg. Det er mulig man kan finne både fine klær og gøyale ting til hjemmet her, men jeg har aldri maktet mer enn tre steg over dørterskelen før jeg i revers har navigert meg ut igjen.

Var denne anmeldelsen...? (1) (11)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Petronelle

Petronelle

103 anmeldelser
3 Vibb-venner
11.07.2007
Før Indiska kom til Norge var innkjøp av ekte hippie-stuff i en av denne kjedens filialer et av høydepunktene på mine Karlstad, Stockholm og Gøteborgs-turer. Men i likhet med da Zara fant veien til Oslo, så sluttet jeg nesten å kikke på Indiska da de kom til Norge. For det første er utvalget mye dårligere her, prisene er høyere enn i Sverige, og er det først salg så er det bare på de kjipe tingene. Noe skal de imidlertid roses for: Billige og lekre tekstiler, fine shabby- chic prylar til kjøkkenet, og smykker under hundrelappen.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Hilde  V

Hilde V

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
09.07.2014
Her finner jeg alltid noe. Løse, deilige sommerklær, for eks.
Man skal bare passe på å vaske klærne som inneholder viskose på riktig temperatur, særlig kjoler, obs.! Viskose har lett for å krympe.
Helt uenig i surmaget kritikk av kjeden og stilen. Føler slett ikke at Indiska er passe', outdated, fordums, etc., og at det ble prakket på nordmenn av smarte svensker i en tid det var på vei ut i Sverige. Synes heller ikke kvaliteten er det grann dårligere enn hos Gina Tricot, Bik Bok, Cubus, H&M, med flere. Dessuten er Indiska mye morsommere, og ti ganger mer sjarmerende i stilen.
Jeg håper Indiska er kommet til Oslo for å bli.

Spesielt bra: Løse deilige plagg.
Spesielt dårlig: Pass på at man vasker klærne litt forsiktig , særlig de som inneholder viskose.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!

Bent H

Bent H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
23.08.2014
For en butikk og for en butikksjef, oser av lykke for jobben sin.Var innom Indiska Storgata 1 for ca 14 dager siden, sammen med min Kone, i kassen sto en bli veldig hyggelig selger, jeg ba henne gi butikksjefen ros for en velfungerende, spennende og utrolig flott butikk. Selger ropte på butikksjefen, som ble litt brydd for mine gode ord om butikken. Hun sa sånn blir resultatet når vi samarbeider godt. Jeg har har veldig flinke jenter rundt meg. Jeg fortalte henne at det alltid er en god sjef i bakkant når resultatet blir så bra. Hun takket for komplimenter å strålte vidre med arbeidsoppgavene sine. Man blir lykkelig når man ser innsats.
Spesielt bra: Vareolassering

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Indiska - Storgata!
-

Marit

21.10.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Du hører på navnet at det er et forferdelig konsept. Det var en gang en trend for noen år siden som var litt indiskinspirert. Dette var bare en trend, og noen smarte svensker gjorde den evig. Alt dette kom som selvfølgelig kom for sent til Norge, og hele hysteriet burde ha forsvunnet nettopp rundt den tiden det kom til Norge. Forferdelig. Lekmannen ler av formingslærerinnene som gjerne kler seg i turban, og mønstrete sjal de plukket opp fra keramikk-turen sin til Mali. Men ingen ler av seg selv når de snuser litt på Østen i Skandinavias pinligste klesbutikk.
Jeg trodde virkelig ikke at butikken kom til å vare lengre enn tunikaer varte i motebildet, men butikken popper opp overalt, og konseptet holder seg til sine rammer som er 'fake indisk fake'. Og nordmenn gjør som nordmenn gjør, og synes det er eksotisk og morro med klær og nips i samme butikk. Dette er altså svensker som tar det styggeste fra indisk mote, eller det svensker tenker er indisk, og selger det i farger som passer bleke, fregnete sjenerte elskere av det 'eksotiske'.
Det er ikke overraskende få indere som handler her, et lite vink til kvaliteten, som er like skjør som det interessante ved butikken.


Var denne anmeldelsen...? (8) (17)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Indiska - Storgata:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.0)UFF Underground

3.

-(2.0)Dolly Dimple´s - NAF-huset

4.

-(3.8)Kaffebrenneriet - Storgata

5.

-(4.1)XXL - Sentrum

6.

-(1.6)Tiger TigerSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


INTERIØRBUTIKKER I OSLO
   Fem Sanser
En oase av en blomsterbutkk på St. Hanshaugen

   Stilverk - House of Oslo
En kul og litt anneledes designbutikk

   @home
Kule møbler, lamper og accessories du bare finner i denne forretningen på Grünerløkka

   Konzept-HP
Mange flotte tepper, lamper og andre interiørprodukter i Fredrik Stangs gate


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste