HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Kvik - Alnabru

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!
(2.6) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Interiør (Bad og kjøkken), Shopping
Stikkord: Kjøkken, Baderom, Kjøkkeninnredning
Adresse: Strømsveien 273,0668 Oslo
Område: Alna (Stubberud)
Telefon: 22 90 59 20
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Kvik
  Kvik - Alnabru
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Kvik - Alnabru:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
25.02.2008
De har gjort det godt igjen. Og jeg er imponert! Ser at jeg tydeligvis mener en del mer om kjøkken enn gjennomsnittet her, men det får heller stå til.

Noe jeg ikke nevnte i min forrige anmeldelse er at vi har slitt med en vask med dårlig drenering siden vi installerte den på badet. Ser veldig fin, flat og firkantet ut, men fører ikke vannet til sluket. Dårlig vask. Men håpløs som jeg er, har jeg ikke fått ut finger'n og klagt på dette før i dag, etter over 1,5 år med irritasjon over denne vasken. Men i dag ringte jeg Kvik på Alnabru. Etter hvert kom jeg frem til innehaveren der og forklarte caset.

For det første så presterer han å kjenne meg igjen på telefonen! Fantastisk bra! For det andre beklager han og sier at "ja, vi har hatt noen problemer med de vaskene. Bare kom oppom en dag, så får du med deg en ny helt gratis..".

Det er slikt en får lyst til å gi masse skryt og kaste yatzi med 6'ere for!
Spesielt bra: Utrolig service!

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
12.02.2007
Kvik har truffet en riktig nisje i markedet. Kjøkken- og baderomsinnredninger som ser bra ut til rimelige priser. Prismessig ligger de vel i IKEA-segmentet. Designmessig et godt stykke over. Jeg har faktisk handlet både kjøkken og bad her og er fortsatt godt fornøyd - 1,5 år etter at jeg tok det i bruk. Jeg overraskes stadig av hvor mye kjøkkeninnredningen tåler av slag og spark uten at det blir riper eller går av skall. Det fortjener skryt! Patenten på overskapene deres er derimot tett opptil ubrukelige. Etter kort tid vil du oppleve at overskapene (med åpning oppover) ikke vil stå oppe.

Hvorfor da ikke mer enn en 4'er? Jo, det vil jeg gjerne fortelle. Vi bestilte en benkeplate i betong til badet vårt. Den hadde ganske lang leveringstid, ca. 5 uker. Jeg skulle hente platen selv og reiste opp til Kvik etter at de hadde ringt meg. Da jeg ble presentert for platen i butikken ser jeg at den er jo altfor kort - 120 cm istedenfor 160 cm. Ganske irriterende når man har ventet i 5 uker, men som den tålmodige sjel jeg er, gjorde vi avtale om at ny plate skulle bestilles og vi skulle få liten rabatt for den sene leveringen. Platen skulle nå leveres hjem til oss. Etter nye 5 uker kom platen. Jeg var på jobb, så den ble tatt imot og montert av mine håndverkere. Da jeg kom hjem fra jobb ser jeg at platen selvfølgelig er i feil materiale. Istedenfor matt grå betong er den nå nærmere terrazzo (grå og brun med masse synlig "småstein" i). Nå begynner følelsen å bli mer håpløs og jeg ringer og forklarer situasjonen. "Nei, beklager", sier Kvik. "Det eneste vi kan gjøre er å bestille ny plate til dere". "Det er ikke godt nok", sier jeg - "dessuten er platen blitt montert, så nå risikerer vi å skade armaturet også". Nei, det var ikke deres problem, fikk jeg høre da. Etter litt seriøs røstheving fikk vi til en grei ordning, men det krevde at jeg ble skikkelig forbanna. Så forbanna jeg sjelden har vært på en butikk noen gang. Det burde ikke være nødvendig når de har kålet så vanvittig.

Spesielt bra: Mye bad og kjøkken for pengene
Spesielt dårlig: Gjett en gang

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!

Pia K

Pia K

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.06.2010
Hold dere unner. KVIK er kjøkkenleverandøren fra helvede. Hos ikea får man i det minste et unnskyld og smil når man må retur for 10 gang for å hente ting som ble feillevert, ikke levert, ikke frest ut, feilfrest ut, feilinformert om, feiltegnet, feilmålt etc. ET PÅGÅENDE MARERIDT PÅ 11 MÅNED ... og sjefen ... en dame uten slagkraft eller handlingsevne. Altså helt med preben selger man ting til 80.000 pluss bør kunden forvente litt service, ansvar og kompetanse. Måtte eksempelvis bytte et 60 skap til 50 med halve skuffer fordi dama ikke kunne tegne som et av våre 10. For oss klart en dyrere løsning om vi hadde valgt IKEA, HTH eller drømmekjøkken. SJEKK VEDLIKEHOLDSSKRIVET - DET STÅR AT PROFILENE I KJØKKENET IKKE TÅLER VANN. TROR KVIK JEG SKAL BRUKE KJØKKENET MIT PÅ SOVEROMMET ???
Spesielt dårlig: Kompetanse, handlekraft, rutiner,rådgivning OG KVALITET

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!

Tommy

Tommy

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.10.2008
Dårligere service, mer rot og dårligere fagkunnskap skal man lete lenge etter!

Mye feil ved bestilling, og 'konsulenten' var gjorde mange feil, unnlot å informere om viktige ting, kjente ikke produktene hun var satt til å selge, og anbefalte løsninger som i etterkant viste seg å ikke passe sammen!

Og man kan forstå at firmaet opererer med forhåndsbetaling, for maken til dårlig ettersalg-service skal man lete lenge etter! Nær sagt ingen vilje til å kompensere for feil de selv har gjort!

Av ialt 20 skap var det feil på 12! På 4 av de var det opptil 4 feil som måtte rettes. Og utrolig mye fram og tilbake for å rette feil, da "løsninger" de presenterte viste seg enten å ikke løse problemet, førte til andre problemer, bare være halve løsningen etc. Dette førte til veldig langvarig kamp om å få et fungerende kjøkken!
Spesielt bra: Flinke til å ikke informere kundene om merkostnader!
Spesielt dårlig: Kundeservice etter salg, retting av egne feil.

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!

Siv

Siv

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.08.2012
Uff, uff, uff, hvor skal jeg starte.....Frustrasjon, sinne og frustrasjon er det eneste jeg forbinder med KVIK på Alnabru. Så synd jeg hadde lyst på og bestemt meg for høyglansa hvit Mano, for dette blir muligens min innfallsport til mitt første hjerteinfarkt. Jeg burde fulgt intuisjonen min etter første treff med kundebehandler og tips fra bekjente om at KVIK Alnabru kanskje ikke var det beste valget.

Er du glad i å vente, forsinkelser, feilsendt, slapp kundebehandler, så løp og kjøp, her kan du virkelig få bryne tolmodigheten din.

Som tidligere nevnt i andre tilbakemeldinger, så jammen bra for dem at de krever hele beløpet innbetalt på forhånd, for jammen santen hadde jeg aldri i lvet betalt regningene etterhvert nå når jeg ser hvordan de driver.

Hadde jeg hatt valget i dag, så hadde jeg dratt på IKEA, kjøpt noe høyglansa hvitt der, skrudd ihop, byttet det som måtte byttes, og fått et kjøkken som kunne brukes.......men her sitter jeg med mitt høyglansa Mano kjøkken og venter, og venter og venter på benkeplater som skal ta 2-3 veker ifølge kundebehandler, men prøv heller 2-3 måneder. Mitt tilfelle er IKKE enestående, har i ettertid møtt flere som har opplevd det samme med KVIK som jeg har.


Spesielt bra: INGENTING
Spesielt dårlig: SERVICE

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Kvik - Alnabru!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Kvik - Alnabru:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.8)Rimi - Alnabru

3.

-(2.0)XXL - Alnabru

4.

-(3.7)ULTRA - Alna

5.

-(4.8)Vinmonopolet - Alnabru

6.

-(4.0)HTH Kjøkken - AlnabruSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


INTERIØRBUTIKKER I OSLO
   Fem Sanser
En oase av en blomsterbutkk på St. Hanshaugen

   Stilverk - House of Oslo
En kul og litt anneledes designbutikk

   @home
Kule møbler, lamper og accessories du bare finner i denne forretningen på Grünerløkka

   Konzept-HP
Mange flotte tepper, lamper og andre interiørprodukter i Fredrik Stangs gate


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste