HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Z-Clubs

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!
(3.3) (basert på 8 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Annet), Natteliv (Bar/Pub, Nattklubb/diskotek), Café og hurtigmat (Café), Mat, drikke og events
Stikkord: Fotball, Bar, Pub, Nattklubb, Diskotek, Disco, Uteliv, Natteliv, Party, Kaffe, Coffee, Lunch
Adresse: Karl Johans gate 33B,0162 Oslo
Område: Sentrum
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Z-Clubs
Z-Clubs
Z-Clubs
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Z-Clubs
Beskrivelse:
Tidligere Harrys Bar & Sportspub

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
8 anmeldelser av Z-Clubs:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
02.02.2008
Her hadde endte jeg opp med å feire nyttårsaften, til min store misnøye.

Hele kvelden begynte på en veldig hyggelig vors, der stemningen var på topp og alle danset.
De jeg var hos hadde arrangert nyttårsfesten på Z-clubs og i deres forsvar pleier deres fester å være veldig bra, dessverre sviktet magien denne kvelden.

Jeg er av den sorten som mener nyttårsaften aldri kan være skikkelig smashing, for man har alltid bygget opp for høye forventninger til kvelden.
Denne gangen hadde jeg ingen forventninger, men Z-clubs knuste det lille håpet jeg hadde.

Lokalet i seg selv har kjempe potensiale, tre etasjer, flashy inredet og super kul unisex doløsning med en "øy" med vasker og speil.
Men stedet var overfylt med 18-åringer som ville vise seg frem.

Musikken var Cafè Del Mar- intetsigende, og ingen danset, alle stod bare i baren og poset eller satt ved bordene og flottet seg. Det var som å være på fest med et helt arsenal mannekenger.

Ettersom stemningen var så laber, sank fest stemninga fra vorsen, og jeg dro etter en drink for å redde kvelden på Blå.

Det å dra fra Z-clubs var det beste valget den kvelden, og har siden gitt lite mersmak på stedet.

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
12.10.2007
Den tidligere sportspuben Harrys er gjort om til en club/bar/cafe. Betydelig hippere enn Harrys. Lokalet er kjempesvært. I 1.etasje, som var der jeg befant meg, lignet innredningen litt det man finner på fru Hagen. Surfevideo på veggen. Et slags sports-konsept fremdeles. Et veldig bra sted å ta en kaffe på dagtid, ettersom sofa-/sittegruppene er plassert i perfekt avstand fra hverandre og er behagelige. Jeg har ikke vært her på kveldstid, men da stedets plassering så nærme midt i Norge man kommer (på Karl Johan - rett ved Stortinget, rett ved Grand hotell) vil jeg anta at det på kveldstid er oha-hela-natten-party-opplegg med gjester som ikke er fra Oslo.


Var denne anmeldelsen...? (10) (4)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
01.02.2008
På folkemunne heter Z-club fortsatt Harry's (selv blant de som jobber der) - men etter en tilsynelatende kostbar oppussing ifjor, har stedet brutt med sitt noe "harry-rai-rai" konsept og kjører nå hvitsnippstil for alle penga. Hmmmmm, du lurer ikke meg! Skraper man litt i lakken er limosinen fortsatt en folkelig Volvo, og bak de sotete rutene sitter en gjeng fjortisfyllaberter og ikke noen utenlandske rockestjerner. Karl Johan-syndromet er fortsatt synlig, dvs. fulle turister, utenombysfolk (les: bønder) og generelt tenna i tapeten. Men noe cred skal stedet ha, og det er at på dagtid er dette et ypperlig sted å spise lunsj/drikke kaffe. Til en rimelig pris serveres god mat og det er ganske så avslappet stemning. Dessuten er de som jobber her hyggelige folk, som gjerne slår av en prat når det er stille.
Spesielt bra: Hadde fått en solid 5'er hvis det ikke hadde vært på Karl Johan
Spesielt dårlig: Ligger på Karl Johan...

Var denne anmeldelsen...? (6) (1)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Aleksander

Aleksander

79 anmeldelser
13 Vibb-venner
31.01.2008
Dette er igjen et sted som mange har et ambivalent forhold til. Jeg har det også, mye på grunn av at de fleste gjestene faktisk ikke vet hva ambivalent betyr. De hadde ikke noe om det da de gikk maskin og mekk
Spesielt bra: stort
Spesielt dårlig: Karl Johan har en egen evne til å tiltrekke seg mye rart som skal ut å drekka schprit gitt

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Fornavn

Fornavn

36 anmeldelser
2 Vibb-venner
15.05.2008
Av og til kan det være lurt å bestemme seg for hva man egentlig vil være. Utested eller café? (Jeg har vært her på café og bedømmer Z-clubs etter det.) Når det gjelder å bestemme seg, mange interiørstiler er kult, men, det blir kanskje litt vel mange? Spesielt når det kan virke som om hver sin stil også har hver sin musikk. Fra hengekøyestolene (fantastiske å sitte i) et lite stykke inn i lokalet, i surfe/ferierommet etter videoen på storskjerm og hengestolene og bilhjulhusken (litt spesielt, men lekent) å dømme, hørte jeg tre typer musikk på en gang. De to andre som jeg ikke husker ble overdøvet av koselig gitar og tostemt synging fra inngangen til Z-clubs. Betjeningen er hyggelig. Lokalet sliter kanskje litt med at det er så innmari stort (sett fra caféperspektivet altså), når det er 50 meter til neste gjest, så føles det litt tomt på en kveld midt i uka.
Spesielt bra: Hengekøyestolene
Spesielt dårlig: Navnet, jeg takler det ikke. Har du blitt zett på zett-clubzzz? (Jeg vet ikke om det er Ari Behn parodier fra P3 eller bier som plager meg mest i den bokstaven og derfor ødelegger hele navnet.)

Var denne anmeldelsen...? (9) (4)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Marianne

Marianne

61 anmeldelser
1 Vibb-venner
20.12.2007
Jeg prøver som regel å holde meg unna Karl Johan en lørdags kveld. Men her om lørdagen endte man altså opp på Z-Club. Stedet er stort og går over tre etasjer slik jeg har fortstått det, selv var jeg bare i 1. og 2. etg. Stedet ble ikke stappfullt, og det var ikke plagsom tekno-helvete-musikk, så det var bra. Ellers var det trivelig betjening og luftig lokale. Men jeg synes vel stedet manglet litt personlighet, på en eller annen måte. Men altså, helt greit.
Spesielt dårlig: Beliggenhet

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

G

G

30 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.12.2008
Et utested på Karl Johan. Man vet jo forsåvidt hva man får. Klientellet er likevel ikke så fryktelig ille, lokaliseringen tatt i betraktning.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!

Mari F

Mari F

23 anmeldelser
17 Vibb-venner
22.01.2008
Preben har ikke vært her på kveldstid. Det har jeg. Jeg var både litt full og litt fordomsfull, og kombinasjonen gjorde at Z-club fremsto som et heller klysete sted en lørdags kveld. Men jeg er svak, og bukker under for gruppepress, så når Vibeke må inn og møte han typen hun egentlig møtte i går men som hun må møte igjen, ja da vet jeg at jeg allerede har tapt. Dette er offisielt et sted med 23 som nedre grense. Internt er en svart trang bukse nok til at man glatt glir inn som 86-modell. Ikke si det til noen. Det er nok en hemmelighet.

1 stk mojito koster 96, og smaker 20 Frisktabletter med mintsmak på en gang.
Interiøret ligner en avleggs tømmerhytte med en fersk expo-student på frifot. Paradoksalt nok ser det likevel ikke så verst ut. Veldig den-kule-nye-typen-i-gata-følelse. Stedet er også stort sett fylt opp av kule nye typer i gata, som faktisk kan danse, noe som er enda kulere. Kveldens største overraskelse kom først da jeg møtte en svensk ingeniør på nevnte dansegulv. Jeg merket fort at forbløffelsen skyldes at jeg hittil har vært overbevist om at man ikke kan være svensk og ingeniør på en gang. Akk. Så feil kan man ta.

Konklusjonen blir selvsagt at Z-club føyer seg pent inn i rekken av utesteder som bevisst utfordrer samfunnets normer og regler, og aktivt går inn for å gjøre verden til et bedre sted å leve. Siste pressemelding informerer også om at de har planer om å fikse fred på jord innen august 2009.


Var denne anmeldelsen...? (3) (8)

Skriv din anmeldelse av Z-Clubs!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Z-Clubs:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.1)TGI Friday's - Karl Johan

3.

-(2.3)Egon - Paléet

4.

-(4.3)Esthetique - Paléet

5.

-(4.8)Kiman Woman

6.

Urmaker ChristensenSiste 5 anmeldelser samme kategori
Magnus S

LemongrassLemongrass

Lemongrass er ett spennende tilskudd til Oslos restauranter og byr på mat fra Karibien. Annerledes og godt. På drikkekartet finnes det mye spennende øl, rom og annet fra Karibien
Lokalet er stort og koselig og servicen er kanskje Oslos beste. Vi var en gjeng på 7 stk som kom uanmeldt og måtte ...

Les mer »


Magnus S

RevolverRevolver

En venn av meg skulle spille konsert på Revolver så da falt det seg jo naturlig å spise på Revolver før konserten, som forøvrig var annonsert til 20:00 på nettsiden, men til 21:00 på plakatene på stedet, sistnevnte var den korrekte så det ble en del ufrivillig dødtid.
Men tilbake til kjøkkenet...

Les mer »


Magnus S

Døgnvill BurgerDøgnvill Burger

Gode burgere er blant det beste som finnes mener jeg, derfor gledet jeg meg stort til å besøke Døgnvill. Stedet ligger like ved Mathallen, men ser såpass anonymt ut at jeg slet litt med å finne det. Innsiden er også ganske kjedelig og anonym. Servicen derimot er veldig personlig. Servitøren var s...

Les mer »


Andreas

Trafalgar PubTrafalgar Pub

Kunne vært og var et hyggelig sted før den nye eieren kom på plass. Han liker tydeligvis hverken meg eller dama mi og tør ikke snakke med meg personlig om hva som er problemet. gjenglemt og bortglemt. de kan heller ikke lage irish coffee osv på riktig vis. absolutt ett trivlig men rævva sted. let...

Les mer »


ria I

L'oasis MazzeL'oasis Mazze

Kokken mistet noe av maten vår på gulvet inne på kjøkkenet, mens jeg og venninnen min så det!!. Jeg gikk bort for å se hva kokken gjør videre. Han prøvde å ta det opp og legge det tilbake, i det han så meg så stoppet han opp. 2min senere kom han bort og sa..at han lagde "på nytt". løgn...

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste