HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Saga kino

Skriv din anmeldelse av Saga kino!
(3.2) (basert på 10 anmeldelser)
Kategori: Film, musikk, teater, mm (Kino og teater), Fritid og hobby
Stikkord: Film, Kinofilm, Kino, Kinobilletter, Teaterbilletter
Adresse: Stortingsgata 28,0161 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 82 55 00 01
Kontakt: Hjemmeside
Saga kino
Saga kino
Saga kino
Saga kino
Saga kino
Saga kino
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
10 anmeldelser av Saga kino:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
18.01.2009
Saga er den kinoen med flest saler av alle, og kinoprogrammet favner så bredt at her er det moro for hele familien. Familieorienterte steder er ikke alltid like behagelige for oss som enda ikke har startet en familie, men hey! Ingen barnefamilier kommer inn på 15 års aldersgrense, så hvem bryr seg? Etter renoveringen er ikke Saga Kino fullt så irriterende lenger. Og Kaffebrenneriet har flyttet inn! Barnefamilier med MacDonads-ballongene på slep er stort sett på kino samtidig, og hvor ofte møter man egentlig på disse? Og er de så irriterende? Vel. Jeg holder meg unna mammakino og barnevognbonanza, for å si det sånn.

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Morten H

Morten H

96 anmeldelser
11 Vibb-venner
14.12.2009
Ettersom det er kino det er snakk om og kino driver med visning av film skal jeg sitere Ian Holm fra Ringenes Herre-filmene:

"I feel... thin. Sort of stretched, like... butter scraped over too much bread"

Og det er det man får når man har for mange baller (i denne sammenheng saler) i luften samtidig. Man får ikke fokusert nok på hver ball noe som resulterer i at alle sammen blir middelmådig. Saga er ikke ille, men Saga er langt fra bra. Heldigvis kan jeg velge å se filmene jeg vil se andre steder, så dersom du synes at Saga er fantastisk å besøke og dekker ditt kinobehov så ønsker jeg deg en god tur og en god filmopplevelse.

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
19.02.2008
Saga er egentlig en hyggelig kino. Den vekker en rekke barndomsminner. Men hvorfor må de ha så himla mange saler? Det bare svekker kvaliteten på hver enkelt. Dere sprer dere alt for tynt, Saga.

Hvorfor i all verden skal man se en film som går på Saga 6? Det kan da umulig være noen god turnover på den salen? Hva med å bare slå ned noen bærevegger, ta fram nål og tråd, og sy 3-4 av de lerretene sammen? Jaja...

Dere kommer sikkert til å holde besøket oppe, grunnet sentimentalitet fra oss som gikk dit når vi var små, men kom an a... Jeg mener... Kom an... OK?


Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
07.09.2007
Saga kino er renovert. Jeg gleder meg til de nye salene, oppdatert sorround og deilige seter. Men etter inngangspartiet med kaffebrenneriet, der hvor billettlukene var, stopper makeoveren og det er bare Saga kino. Litt rar prioritering spør du meg. Men ingen spør meg. Kino er kino. Man må lide med folk. Terningkastet er basert på renoveringen, ikke kino-opplevelsen, siden jeg hater å se film med mange mennesker.Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Linn

Linn

116 anmeldelser
15 Vibb-venner
25.03.2008
Saga Kino har alltid vært barndomskinoen. Nå har den blitt "modernisert". Der det tidligere sto billettluker har kommersielle Kaffebrenneriet flyttet inn, så etter en espresso eller tre behøver du ikke lenger være redd for å sovne under den kjedelige filmen og risikere å snakke i søvne.

Det er alltid kø på kinodoene (som ikke er modernisert) før filmen begynner, uavhengig om du går på Saga, Colosseum eller en hvilken som helst annen kino. Derfor er det best å være ute i god tid, med mindre du har utstyrt deg med en Pampers eller Tena på forhånd..

Trappene ned til underetasjen bør bli modernisert. De har alltid irritert vettet av meg, da trinnene er av en merkelig useriøs dimensjon - akkurat for korte til at du kan ta to skritt på hvert trinn, akkurat for lange til at du slipper unna med ett..

Ellers, er Saga Kino en ren om ikke fullt så pen kino. I salene er setene som de pleier å være på en kino - ikke modernisert, verken mer eller mindre. Filmene er som sagt hovedsakelig på barns premisser, men disse innehar jo oftere og oftere en undertone også de voksne kan humre av - og som barna ikke vil forstå på enda noen år. Festlig..


Var denne anmeldelsen...? (10) (6)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
04.03.2007
Saga kino er en av de største og mest kjente kinoene i Oslo. Her er det en rekke saler. Lyd og bilde helt OK, men heller ikke mer.

Nå skal jeg fortelle hvorfor Saga kino får karakter 2 av 6 fra meg. Vi var fire stykker som skulle på kino en lørdags kveld. Filmen var The Good Shepard, av Robert de Niro, en film jeg hadde hørt mye om og gledet meg skikkelig til. Vanligvis kjøper vi billettene på Filmwebs ypperlige bestillingssystem. Denne gangen skulle vi forsøke å bestille billetter på forhånd (ikke kjøpe). Ikke mange grunner til å gjøre dette, bortsett fra i de tilfellene hvor du ikke vet hvor mange som skal bli med. Da vi kom for å hente billettene 2 timer før filmen startet, fikk vi beskjed om at vi mått ta første rad i Sal 2. Faen ta. Piss sure aksepterte vi, og gikk for å ta litt mat først.

OK, jeg var i utgangspunktet klar over at første rad pleier å være en dårlig plass og at jeg tok valget selv. De fleste vet nok det. Men at plassene skulle suge så enormt drømte jeg ikke om. For å gjøre en lang historie kort: filmen ble fullstendig ødelagt for meg, de 3 jeg gikk sammen med og mest sannsynlig alle de andre på første (og andre) rad.

Jeg forstår at Oslo kinomatografer har lyst til å presse ut de siste røde ørene av den kapasiteten de har. Men noen valg må de ta - f.eks har de valgt å ikke plassere første rad helt inntil lerretet. Det kunne de ha gjort, men har vel konkludert med at noe slikt ville være uanstendig. Da de beveget seg bakover fra lerretet for å finne ut hva som ikke ville være svindel, endte de altså opp med den førsteraden de har nå. Min mening er imidlertid at dette ER ren svindel og at det er uanstendig å kreve penger for slike plasser.

Så, Saga kino, Oslo kinomatografer eller hvem faen det som er ansvarlig: dere ødela The Good Shepard for meg og mange andre. Dere kommer til å fortsette med å ødelegge fine filmopplevelser for andre i fremtiden. Hvis ikke anstendigheten tar dere først.


Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Fornavn

Fornavn

36 anmeldelser
2 Vibb-venner
28.11.2007
Saga er kino. Og kinoer bør prioritere plass til billettluker mer enn plass til Kaffebrenneri. Synes nå jeg. Men nå: etter å ha åpnet igjen finner du dette etter å ha gått forbi nok et triks for å lure folk på kino: Ett knøttlite sted der man kan kjøpe billetter oppe, og tre luker nede. That's it. Men til tross for få skranker så går nesten køene kjappere enn tidligere da hele inngangspartiet til Saga var fullt av folk i kø og folk som lurte på hvilken film de skulle se. Men sjarmen, den fra barndommen, har forsvunnet litt med det nye, lysere interiøret. Men nede er alt omtrent som før. Like mange mennesker og like smårotete røde sofaer. Nei, man må nok til Klingenberg for å få den nostalgiske kiosken bak glass og kø til gamle skranker.

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Fra vest

Fra vest

13 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.02.2008
Kjekt sted å dra med barna. Saga Kino har et familievennlig program og mange forskjellige saler.

Saga har kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, veldig praktisk med tanke på mildt sagt elendige parkeringsmuligheter i Oslo sentrum.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Helga F

Helga F

4 anmeldelser
3 Vibb-venner
08.08.2007
Saga kino må være den kinoen alle jenter fra 12 - 16 år (les: fjortisser) bestemmer seg for å gå på når de skal
a) hviske høyt og hvinete om gutten de er forelska i
b) hviske høyt og hvinete om andre venninner
c) hviske høyt og hvinete om HVA SOM HELST
eller
d) fnise høylytt for å demonstrere at de gir f.. i alle andre, og deretter fnise av dette også.

Jeg hører med til skjeldenhetene at jeg har vært på Saga uten å ha denne typen jenter bak meg, foran meg, ved siden av meg - eller hvor som helst i salen.
(Og for å ikke være diskriminerende: jeg har en følelse av at det er her alle gutter i samme alder kommer for å hive popcorn til alle kanter og le rått av det etterpå).

Inntil kinovaktene på Saga har skjønt at det går an å kaste bråkete fjortisser ut av salen, går jeg på den ti ganger bedre kinoen nede i gata: Klingenberg.
Spesielt dårlig: BRÅKETE! HVER GANG!

Var denne anmeldelsen...? (4) (6)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!

Anna H

Anna H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
22.05.2008
Jeg - og mange med meg, er overlykkelige for at Kaffebrenneriet har fått plass i inngangspartiet til Saga kino. Endelig kan man nyte en skikkelig kaffe rett før filmen. Det har vært etterlengtet mange ganger.

Dessuten har jeg fått bemerkelsesverdig god service på akkurat denne av kaffebrenneriets avdelinger, gjentatte ganger. Jeg blir så glad av god service og god kaffe at jeg kan koste på meg å stå i kø for billetter og møte sure gamle gretne kinoansatte som har det for kjipt her i livet.
Var denne anmeldelsen...? (6) (3)

Skriv din anmeldelse av Saga kino!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Saga kino finnes i følgende lister:
"Kinoer", av Eirik M


Kartvisning for Saga kino:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Paddy's

3.

-(3.3)Burns Pub

4.

-(1.0)Nye Blue Note Bar

5.

-(2.0)LivingRoom

6.

-(1.3)Burger King - KlingenberggataSiste 5 anmeldelser samme kategori
Anders

Norli - UniversitetsgatenNorli - Universitetsgaten

Handlet hos Norli Universitetsgaten i oktober 2014, nærmere bestemt i rekvisitaavdelinga. Selv om det bare var to-tre kunder i butikken klarte betjeninga å lage mye stress bak disken, bl.a. ble ekspeditøren min avbrutt midt i scanninga fordi en annen ansatt kom og viftet med en telefon han måtte ...

Les mer »


Anders

Tanum - BogstadveienTanum - Bogstadveien

Handlet hos Tanum Bogstadveien i oktober 2014. Hyggelig betjening. Rent og ryddig lokale. Sortimentet er greit nok, men passer best for lesere av populærlitteratur. For lite kontorrekvisita, og manglet to konkrete, helt normale varer jeg etterspurte. Derimot mye spennende når det gjelder gavearti...

Les mer »


Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

Les mer »


182182

NasjonalbiblioteketNasjonalbiblioteket

Lite brukervennlig. Fint for akademikere, og andre som trenger historisk materiell. Men ubehagelig for normale brukere som bare vil inn og studere, eller finne seg en god bok.
Og det at du må legge fra deg PC-veske og lignende er mistroisk. Hva gjør du når du holder en PC og skal på do? Setter...

Les mer »


Eystein G

SkirurgeneSkirurgene

Var innom disse fantastiske menneskene hos Skirurgene for et par år siden, for å blokke ut alpinstøvlene mine, da jeg sleit med at støvlene pressa feil steder. Servicen når man kommer inn ?
Upåklagelig. Servicen generelt ? Upåklagelig.
De var kjempehyggelige og hjelpsomme hele gjengen. De ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste