HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Rimi - Bislett

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!
(3.1) (basert på 7 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Dagligvare (Dagligvare), Dagligvare og takeaway
Stikkord: Matvarer, Billig, Pils, Øl, Melk, Brød
Adresse: Pilestredet 73,0354 Oslo
Område: Frogner (Homansbyen)
Telefon: 22 60 95 85
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Rimi
Rimi - Bislett
Rimi - Bislett
Rimi - Bislett
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
7 anmeldelser av Rimi - Bislett:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Morten H

Morten H

96 anmeldelser
11 Vibb-venner
16.11.2009
ICA har bedre utvalg, butikk er kanskje pregløs og tydeligvis så har de sluttet å selge berlinerboller med syltetøy. Hva så? Ingen drar på Rimi fordi det er eksklusivt. Du drar dit fordi de har det du trenger til en billig penge.

Jeg liker å bo på Bislett. Jeg liker å ha en stor variasjon av dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet. Og selv om Rimi ikke er den som ligger nærmest hender det ofte at jeg tar meg turen opp for å handel de ukentlige posene med varene jeg trenger. For det er rimelig. Det er et greit utvalg.

Jeg trenger ikke at butikken jeg kjøper brødet mitt på har alskens fancy varer. Jeg trenger at de har ferskt brød og skinke.

Vel levert Rimi. Vel levert!
Spesielt bra: Rimi er Rimi
Spesielt dårlig: Rimi er Rimi

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
04.06.2008
En helt standard Rimibutikk, men man skulle nok tro at de kresne ganene på Bislett ville krevd noe mer eksklusivt.

ICA ligger ikke langt unna, så jeg vil tro at de fleste kundene som stikker innom her er enten litt smågjerrige, eller rett og slett ikke godt kjent.


Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
08.10.2007
Denne har vært ukentlig en god del for min skyld. Til jeg flyttet. Ok utvalg, ikke så stor plass når det er mange der. Rent og ryddig.
Spesielt dårlig: lite utvalg i frukt

Var denne anmeldelsen...? (9) (9)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
21.08.2007
Med mindre du er en lat bikkje, drar du hundre meter lenger opp i Thereses gate. Der finner du ICA. De har et bedre utvalg som stimulerer til lystigere matlaging. Og frukten er bedre.

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Marianne

Marianne

61 anmeldelser
1 Vibb-venner
26.07.2007
Veldig midt på treet, nesten litt dårlig. Utvalget er ikke akkurat for feinschmeckere, eller for vanlig matglade heller egentlig. Har liksom det mest nødvendige, men det er sjelden du blir gledelig overrasket over en spennende matvare. Prisnivået er helt vanlig. Nja. Gjesp.
Spesielt bra: Beligghenhet

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Mari F

Mari F

23 anmeldelser
17 Vibb-venner
16.09.2007

Rimi bygget hi og rede i Norge i 1977, og har siden da hatt den oppfatning av seg selv, at de er et friskt pust i en konservativ dagligvarebransje. Ettersom årene har gått har dette friske pustet anskaffet seg en grønnjævlig dårlig ånde. Antakelig liknende den du ville fått etter et stort måltid marinert hvitløk og kaviargrateng.


Eventyret om Rimi(ennå ikke avsluttet):

Rimi er på en måte en liten snøball. En liten snøball som dyttet seg selv utenfor en bakke uten å har noen peiling på hvor lang bakken var. Til å begynne med var snøballen pen og hvit, og rullet sakte og forsiktig. Den syntes selv at den hadde god kontroll og brisket seg i bakken. Men etterhvert som den la på seg, og bakken ble brattere, ble farten også større. "Se jeg ruller!", sa snøballen og var stolt som en hane. Snart var snøballen blitt kjempesvær og feit. "Se jeg har brødgaranti!", ropte snøballen og jublet da den rullet forbi andre snøballer som ikke hadde annet enn simple bleieavtaler. Farten var nå så stor at det var umulig å holde følge. Skitten var den blitt også. Til slutt rullet den ut i veien. Så kom det en trailer.

Spesielt bra: Rimi dør til slutt
Spesielt dårlig: Rimi lurer prinsesser og prinser til å tro at det er billig

Var denne anmeldelsen...? (2) (4)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!

Mari

Mari

15 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.07.2008
RIMI Bislett er en helt ok butikk.

Før hadde de berlinboller med syltetøy, nå har de bare med vanilje, og de er ikke så gode som de med syltetøy - dette er litt irriterende.

De har brøoppskjæremaskin, noe som er veldig bra. Og brødutvalget er slett ikke værst. Frukten er stort sett fersk og fin.

Men de har langt langt igjen for å bli en butikk man legger merke til og husker som noe annet en et sted man MÅ innom siden man nå engang behøver mat.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Rimi - Bislett!
-

Magnus

17.12.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Hvor ofte har jeg handla på en Rimi butikk..? Ikke så altfor jævla mange ganger egentlig, men nok til å danne meg en mening om stedet og dens aura.

Det er meg egentlig knakende likegyldig om det heter Rimi, Rema, Ica, Joker, Obs, det nå nedlagte og ekskommuniserte Lidl eller S-Nærkjøp for den saks skyld. Det er det samma trauste, kjipe og dårlige utvalget som vi har slitt med siden en gang etter krigen. Det hjelper ikke en drit at vi har fått noen flere "eksotiske frukter", eller at grønnsakene er hentet fra langtpokkeristan når prisene på "sunne" matvarer er -dyre-. Det ekke faens så rart at folk heller gomler Pizza fuckings grandiosa når sunn mat ikke er til å få til en overkommelig pris. Dette er hemmeligheten bak alle norske butikker, pump ut vomfyll til nordmenn så de blir for trøtte til å innse hvor jævla dårlig matutvalget i butikkene er.

Og ikke faen har jeg råd til å handle hver eneste dag på Jacobs eller. Men jeg holder meg unna Rimi, for de utpeker seg som hakket værre enn REMA, og det sier ikke rent lite.

Var denne anmeldelsen...? (18) (24)

-

Eirik M

21.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Inntill nylig så trodde jeg at Rimi var skikkelig billig. Men så viste det seg at jeg tenkte på REMA 1000. Agh! Det kan være så forvirrende. Nå har jeg sikker tapt nesten 13.50,- bare på det siste halvåret!

Poenget her er at disse to kjedene er ekstremt like. Rimi er kanskje litt mer kvalitetsorientert, men det er vanskelig å se noen merkbar forskjell. Da må du fram med mikroskopet.


Var denne anmeldelsen...? (2) (11)

-

Andreosa

13.02.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

(*pip-pip-pip-lyd á la Holmgang) Stein Erik Hagens livsverk er ikke sååå mye billigere enn ICA, i tillegg til å ha mye dårligere utvalg og tilbudskampanjer. Eiers intensjon er vel å ha penger nok til å arrangere fester hvor Fabian Stang kan bade naken...

Var denne anmeldelsen...? (1) (11)

-

Torstein G

22.04.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

At Rimi er så fantastisk billig er nok dessverre en myte. Jeg synes ikke lavpris beskriver denne matkjeden i det hele tatt faktisk. Noe lavere priser enn Meny, Ultra og Centra har de sikkert, men jeg tror ikke folk er så nøye på om en liter melk koster 11 eller 11,50 lenger. Det blir sikkert noen hundrelapper spart over et år, men en handletur på Rimi er til gjengjeld rimelig blottet for inspirasjon. Det blir fort fiskepinner til middag for å si det sånn.

Skal Rimi fungere fremover tipper jeg de må legge seg nærmere de tyske Lidl- og Aldi-butikkene. Det er reelle lavprisalternativer.
Spesielt bra: Bra navn (låter billig)

Var denne anmeldelsen...? (11) (6)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Rimi - Bislett:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.7)Tasty Thai

3.

-(3.0)Bislet Bilutleie

4.

-(3.5)Store Stå

5.

-(4.4)Cafe Nero

6.

-(4.5)Caymia - Asian DeliSiste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste