HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Vinmonopolet - Storo storsenter

Skriv din anmeldelse av Vinmonopolet - Storo storsenter!
(1.0) (basert på 1 anmeldelse. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Dagligvare (Vinmonopolet), Dagligvare og takeaway
Stikkord: Polet, Sprit, Vin, Alkohol, Rødvin, Hvitvin, Tequila, Cognac, Rødvin, Hvitvin, Champagne, Sterkøl
Adresse: Vitaminveien 7,0485 Oslo
Område: Sagene (Sandaker)
Telefon: 04560
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Vinmonopolet
Se andre på kjøpesenteret Storo Storsenter
  Vinmonopolet - Storo storsenter
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
1 anmeldelse av Vinmonopolet - Storo storsenter:

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
11.08.2009
Dette monopolet er stort og fint, har et godt utvalg. Dette polet er altså ganske bra.
Grunnen til at jeg gir den en ener er etter en situasjon jeg hadde med kjæresten min her om dagen. Da vi kom til kassa, skulle hun betale og vi ble spurt om legimitasjon (jeg 26 hun 27) Det hadde selvfølgelig hun glemt og vi fikk dermed ikke kjøpt noe. Så gikk jeg tilbake for å se om jeg kunne få kjøpt uten henne da. Så jeg gikk til en annen kasserer. Da ropte den kassereren som spurte om legimitasjon at det ikke skulle bli solgt til meg fordi hun hadde tatt meg for langing og at jeg var en langer.
Jeg skjønte da at det ikke var noe vits i å stå og diskutere for det ville ikke lede til noe godt.
Det var to flasker vin og en øl så hun trodde faktisk at min kjære kunne være 17...

Poenget mitt er at jeg skulle kanskje ikke fått kjøpt der, men man henger ikke ut kunder på den måten.
Spesielt bra: utvalget
Spesielt dårlig: de som jobber der

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Vinmonopolet - Storo storsenter!
-

Korporalen

29.04.2009
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Får spasmer bare ved å tenke på vinmonopolet på Økern, hender stadig at de utbrente møkkdamene i kassen hviner ut "LEEEGGG?!?!, LEEGGG?!, LEGG!LEGG!LEGG" før tanken om å innkassere helgens godsaker engang har streifet deg.

Skal sies at jeg ved ett usedvanlig tilfelle faktisk møtte ett smil i kassen, helt fantastisk.

Sortimentet er dog ikke det beste, derfor foretrekker jeg vinmonopolet på Jernbanetorget eller Oslo City.
Spesielt bra: Aldri kø

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

-

Sofie

16.05.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Asparges. En vanskelig grønnsak. For hva drikker man til asparges? Rødvin er helt krise. Øl går til nød. Men det man egentlig bør ha er hvitvin, nærmere bestemt laget av en spesiell druetype som nesten bare ansatte på vinmonopolet veit navnet på. Og her ligger det store forsvar for monopolets eksistens: Kunnskapen. Ekspertisen. Det er befriende å ha den å lene seg til i virvaret av smakssammensetninger.

Javisst er det deilig i berlin og moskva og jegveitikkehvor. Alle disse byer hvor man får tak i sprit twentyfourseven. Men det er sørenmeg slitsomt i lengden. Takke meg til norske regler og vinmonopol så man omsider kommer seg i seng. Særlig i disse maitider trengs det jommen meg litt overformynderi. Og så utføres det tross alt hva vinmonopolet angår med service av ypperste kvalitet.

Var denne anmeldelsen...? (15) (9)

-

Eirik M

20.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

På den ene siden så kan man si: "Øy! Jeg synes at det suger maks at vi må ha et monopol på sprit! Hvorfor kan vi ikke ha sånne små vinsjapper på hjørnet som de har på Kos?"

Det kunne man sagt. Men da ville man også vært maks white trash.

På den andre siden synes jeg det er trivelig at vi har en offisiell standard som alle må overholde. De som jobber i butikken ser liksom så troverdige ut i de blå uniformene sine. Som om de var en slags "rusens håndhevere".

Før måtte man bestille vin fra en sur dame som stod bak en skranke. Som om man var i sovjetunionen på 70-tallet. Men nå har de åpnet opp lokalene og alt har blitt hyggelig.

Jeg synes vi skal gi dem noen år til før vi starter revolusjonen og raider butikkene deres. De har gjort en god jobb så langt.


Var denne anmeldelsen...? (1) (4)

-

Magnus

13.02.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Vinmonompol.. Smak på ordet monopol så skjønner man at noe i prinsippet er gærent, ett enkelt statlig selskap skal drive med salg av alt alkohol bortsett fra vanlig øl.

Det hersker liten tvil om at utvalget dems er bra, så synd at folk velger å nøye seg med skvip som "pusevin", den vinflaska forma som en pus vettu, Martini Asti eller ferskenvin til 70 kroner flaska. Men polet har alt, for dem som har ingen smaksløker og er mest interessert å bli drita fortest mulig og de som faktisk drikker alkohol for nytens skyld, det er noen av oss å.

En kuriositet er jo hvordan man blir behandlet av de ansatte, for en som ser betraktlig yngre ut enn han er så er jo dette en evigvarende.. "problem". Nå må det sies at jeg har en del erfaring innen servicenæringen, så jeg kan "min vin" for å si det mildt. Så når jeg ser på Grand Cru Classe viner fra Bordeaux og jeg blir spurt av en litt eldre herremann i polets uniform om jeg kanskje ikke finner fram til billig varene, "de er her borte" peker han.. Da føler man seg litt støtt, tatt i betrakting av at noen av de vinene jeg har drukket de siste årene koster mere pr. flaske enn hva 10 års forbruken til en gjennomsitts nordmann er, jeg ser muligens ut som en 18 åring, men det er ingen grunn til at man skal behandles dårlig av den grunn.

Det morsomme er jo når man kommer til kassa og han eller hun bak gliser bredt og skal til å spørre om leg da hun/han oppdager at de vinene jeg kjøper koster noen av dems dagslønner, da blir pipen noe annet og spørsmålene om hva jeg skal eventuellt spise med dette er, helomvendig fra den arrogante kassamedarbeideren som skal "ta" enda en 17-åring.

Norge har helt sinnsyke alkohollover og dette reflekteres i den nærmeste facistiske holdningen som er å få på Norges Vinmonopoler rundt omkring. Desverre, til vi kommer fordi denne pietistiske moralismen som er så godt inngrodd blant norske politikkere og byråkrater så er desverre polet det eneste legale stedet å kjøpe skikkelig drikkevarer.
Spesielt bra: Utvalget..
Spesielt dårlig: Fengselsfølelsen som omringer deg hver gang du er innom ett pol.

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

-

Aleksander

29.01.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

AI AI AI, vilken butiiik.

Jeg er egentlig glad for at Norge har et vinmonopol det gjør at de må inneha en fantastisk holdning ellers er det kroken på døra. Og er det noe Vinmonopolet har, så er det kunnskap, velvillighet og faktisk pris. I Norge er vi virkelig bortskjemt med god pris på enda bedre drikke. Og da er ikke Kalinka bedre drikke. Vi snakker kvalitetsvin.

Selvfølgelig kunne man innført vinsalg i dagligvaren I TILLEGG, for det må sies, det bør da være i tillegg, vinmonopolet har så mye peiling på det de driver med at jeg gleder meg som en unge på vei inn i godtebutikken hver gang. Og det er kanskje det det er? En godtebutikk for vininteresserte?

Dette er en generell beskrivelse av forholdene, og vinmonopolet tar dette til seg. De har hvis ikke jeg tar feil fått utmerkelser flere ganger for sin profesjonalitet, og kniver hvert år i toppen med blant annet flytoget. Og jeg tar av meg hatten for at de selv vil gjøre det norske folk til bedre vindrikkere, og ikke hviler på laubærene av å være de eneste som selger godterier for deg over atten
Spesielt bra: Service, kunnskap. Og det må være lov til å si at butikkene på vestkanten er bedre. De tar inn bedre produkter rett og slett
Spesielt dårlig: Har alltid lurt på hvorfor ikke det er lov til å sette opp et vinmonopol på hvert gatehjørne? Hvem bestemmer det, er det staten eller dem selv. Ihvertfall et på Skkøyen hadde vært bra snart

Var denne anmeldelsen...? (6) (5)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Vinmonopolet - Storo storsenter:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(1.0)Accessorize - Storo

3.

-(1.0)Glitter - Storo

4.

-(2.0)Bjørklund Gull & Ur - Storo

5.

Boys of Europe - Storo

6.

-(2.0)Carlings - StoroSiste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste