HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Pascal - St.Hanshaugen

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!
(4.2) (basert på 6 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Restauranter (Fransk), Dagligvare (Delikatesse), Mat, drikke og events
Stikkord: Gourmet, Kake, A la karte, Chambre separee, Brasserie, Gourmet, Delikatesser
Adresse: Ullevålsveien 47A,0171 Oslo
Område: St Hanshaugen
Telefon: 22 60 11 61
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Pascal
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Pascal - St.Hanshaugen
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Pascal - St.Hanshaugen
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
6 anmeldelser av Pascal - St.Hanshaugen:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
21.08.2007
"Nam nam! Her var det mye godt! Oi, kan jeg spise hva jeg vil, sier du? Kult! Jeg tror jeg tar den club sandwichen til 170 kroner, jeg! Dette var hyggelig, fattern! Oss to gutta, hæ? Skal vi ta oss en øl, eller? Skål´a!".

Jeg hadde aldri hatt råd til å spise jovial lunch her for egen regning. Club sandwichen var god den, altså (helt herlig faktisk - med ristet brød, ferske grønnsaker, pesto og kyllingfilet), og riktig nok ble jeg god og mett. Men rundt 170 kroner? Da får du vel så god mat andre steder, uten å måtte spontanslanke lommeboka. Ikke det at man aldri skal kunne unne seg noe, men nettopp derfor.

Betjeningen var ellers vennlig, dog noe i overkant kjølig og profesjonell. Dette stedet mangler personlighet. Hvorfor skal jeg gidde å komme tilbake?

... kanskje på grunn av fristelsene i kakedisken. De flørter nemlig vilt og hemningsløst med kakemonsen i meg. Dessuten får du gratis påfyll med kaffe.

Men summasummarum: delikatesse delikaschmesse.

Spesielt bra: Kakene
Spesielt dårlig: Prisene

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
29.12.2008
En parlunsj på Pascal er koselig, spesielt med den fantastiske burgeren jeg fikk! Dessverre var min lunsjvenn sin fiskesuppe ikke top notch, ettersom jeg har spist en del forskjellige fiskesupper i fiskesuppeland Kr.Sand. Det var vi begge enige om

Mens vi ventet på maten snakket vi løst å fast om hvordan vi skulle lage Absinth fordi vi egentlig tenkte oss på Cafe Arte, hvor vi hadde lest på vibb at det var et roman skrivende og Absinht drikkende sted. Derfor fallt samtaleemnet den veien.

Stedet hadde en fin stemning vi satt ved siden av ett par med baby som så ut til å ha foreldrene på besøk og ett par venninner på andre siden med hvert sit vinglass, koselig juletid..

Etter å være overbegeistret for min mat og min kjære ikke så fornøyd skulle vi ta ett par kaffe.

Så kom vi til ett problem jeg aldri har hatt før, kanskje fordi jeg ikke drikker så ofte kaffe. Min kaffe var greit varm så den drakk jeg i fin takt, men min kjæres kaffe var glovarm selv om hun fyllte på med melk, så jeg var ferdig når hun kun hade drukket litt. Så jeg kan spørre andre kaffedrikkere, skjer dette ofte? for det var nytt for meg.
Spesielt bra: Fantastisk burger og rask og god service
Spesielt dårlig: litt kaffeproblemer..

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!

Bjørn Y

Bjørn Y

34 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.07.2008
har aldri spist maten der. men kakene der der er meget gode og farlig for midjen.
absolut å anbefale.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!

jenny s

jenny s

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.02.2009
Vi spiste Pascals "dagens treretters" som besto av kamskjell med asparges og gulrotpuré til forrett. Hovedretten var fisk eller kjøtt, vi valgte stekt torsk med risotto. Til dessert kunne vi velge kake fra kjøledisken i vinduet.

Forretten var veldig god, synes jeg. Men det var ikke noe mer enn akkurat hva de lovte: stekte kamskjell, dampa asparges og most gulrot. Ikke noe spennende krydder, ikke noe spesiell aroma, rett og slett veldig streit mat. Litt skuffende fra en restaurant hvor de vet å ta seg klekkelig betalt.

Hovedretten var i samme stil: overkokt risotto, uten noe spennende krydderier eller grønnsaker. Svømmende i dette grøthavet lå en stekt torskefilet. Fin kvalitet på fisken og et sprekt valg å anbefale rødvin til hovedretten, men skuffende at servitøren ikke en gang kunne navnet på vinen og nøyde seg med å svare at det var en bordeaux.

Desserten var selvfølgelig god, dette er jo det Pascal virkelig kan. Men her også var det lite nytt under solen, for konfektkaker er jo noe man får over alt nå. Og å stå og lene seg over en kjøledisk og peke på kaka man vil ha gir det hele et litt IKEA-aktig preg. Og jeg må jo nevne at vi begge ble ganske så murrete i magen etter denne middagen.

Lokalene er fine, flott utsikt til St.hanshaugen. Koselig personal, men stort sprik i deres kunnskaper. En superflink servitør og en ny, fersk, koselig og kunnskapsløs. Til den prisen anbefaler vi dere å dra på Eik. Like dyrt, mye bedre, spennende, eksplosjon av smaker. Nam nam.
Spesielt bra: beliggenhet
Spesielt dårlig: maten og prisen

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!

Anders A

Anders A

27 anmeldelser
4 Vibb-venner
25.04.2007
Pascal er mest kjent for konfektsjokolade og kaker, men de satser stadig mer og mer på lunch/middag i tillegg. Maten her synes jeg varierer fra det jevne og opp mot meget bra. Variert meny. Har spist en fantastisk torsk og en bra hamburger her, men har også opplevd å få svært dårlig roastbeef på lunchtallerkenen. Prisene synes jeg ligger noen kroner for høyt i forhold til hva som blir levert.

Helt gull å ta med seg en date hit på kaffe og kake, eventuelt kjøp en eske sjokolade med deg hjem til filmen.
Spesielt bra: Sjokolade/kaker
Spesielt dårlig: lunchpriser

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!

Nerdine

Nerdine

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.08.2007
Pascal kan jo som kjennt dette med dessert. Jeg var uheldig å komme hit en dag rett fra parken (med litt gress i håret sånn å si), og fikk da oppleve at en nokså snobbete servitrise ignorerte meg og familien min gjennom hele oppholdet. Vi måtte si fra 2-3 ganger (i et tomt lokale) for hver del av prosessen. Jeg vet ikke hvis dette er et inntrykk de ønsker å gi? For øvrig kan det være skuffende at de ikke har kake i vanlig forstand, men sverger til forskjellige moussehybrider som for så vidt er fantastiske.
Spesielt bra: Sjokolade!
Spesielt dårlig: Ujevn service

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Pascal - St.Hanshaugen!
-

Tamara D

21.01.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Whohoooo! Kake fra Pascal! Det er alltid en fest å meske seg med et kunstverk i farger og smak fra vår franske konditor, jepp nemlig - gi kake til folket! Min teori er at alt som SER sunt ut, også er sunt - dvs. en kake formet som en gulrot må jo være supersunt (mulig den faller igjennom ved vitenskapelig testing, men vitenskapen kan ikke rokke meg i troen!) Nu vel, sunt eller ikke - prisene på Pascal tillater ikke akkurat daglige kakekick. Tvert imot er lommeboka mer puritansk av seg, lar teorier være teorier, og ser helst at den åpnes for å kjøpe kneippbrød. Tja - nå har de vel kanskje brød hos Pascal også, men jeg hadde stadig foretrukket en herlig kake...
Spesielt bra: Hver dag er en fest!
Spesielt dårlig: Dagen derpå er et herk

Var denne anmeldelsen...? (6) (9)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Pascal - St.Hanshaugen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Java Espressobar & Kaffeforretning

3.

-(5.0)Gutta på Haugen

4.

-(4.5)Baker Hansen - St. Hanshaugen

5.

-(3.5)Comix Antikvariat

6.

-(4.8)Schrøder RestaurantSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste