HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Olympen Restaurant

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!
(4.1) (basert på 19 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Nordisk), Natteliv (Bar/Pub, Nattklubb/diskotek, Live musikk, Annet), Café og hurtigmat (Café, Lunch), Mat, drikke og events
Stikkord: Brun pub, Utepils, Uteservering, Konsert, Firmafest, Julebord, Bryllup, Bar, Pub, Nattklubb, Diskotek, Disco, Uteliv, Natteliv, Party, Trubadur, Livemusikk, Konserter, Kaffe, Coffee, Lunch, Brunch
Adresse: Grønlandsleiret 15,0190 Oslo
Område: Gamle Oslo (Grønland)
Telefon: 24 10 19 99
Kontakt: Hjemmeside
Olympen Restaurant
Olympen Restaurant
Olympen Restaurant
Olympen Restaurant
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
19 anmeldelser av Olympen Restaurant:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
30.11.2009
For å få den gjennomgående følelsen av en klassisk brun pub hvor sitteplassene er XL og bildene er XL og lengden på baren er av type "divebar". Godt øl er en selvfølge på dette stedet, ølet er GODT og et stort utvalg.
Maten er upåklagelig og tallerknene er store

Får en sekser av meg rett og slett for det er min type sted
Spesielt bra: Stedet, drikken, maten
Spesielt dårlig: Ikee alle som jobber der er like flinke dessverre

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Ivar M

Ivar M

128 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.03.2010
Her hadde vi bestilt bord til en fredags-middag med seks personer.... Bortsett fra at han som bestilte, hadde fått inntrykket av at vi kunne bestille fra en meny, mens Olympen hadde tre-retters med valg mellom fisk og kjøtt. Det blei kjøtt på samtlige, samt et variert utvalg av ulike pils og vinglass etterhvert.

Forretten og desserten var grei, men kanskje litt pregløs?
Hovedretten derimot... kjempegod, og i MENGDER
Spesielt bra: Betjeningen og hovedretten

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

caramba c

caramba c

97 anmeldelser
1 Vibb-venner
12.06.2010
eentlig vil jeg gi en 6 er, pga det fantastiske arbeidet som har blitt nedlagt i dette stedet! Desverre trekker dårlig oppførsel fra servitøren ned. Maten var god :)

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
14.12.2007
Oi her blei det fint. Hit er det o ingen sak å kose seg. Minnet litt om Onkel Donald, m kronene osv...Ellers er jeg imponert. Stappfullt med folk!
Spesielt bra: Overhallingen
Spesielt dårlig: Beliggenhet

Var denne anmeldelsen...? (13) (12)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Kenneth  P

Kenneth P

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
22.04.2011
Stedet ble besøkt tidlig i april sammen to venninner. Vi fikk vindusbord, og spiste dagens (månedens?) treretters. Alt i alt en hyggelig opplevelse. God forrett, veldig god hovedrett, og god dessert. Lammet virkelig smeltet på tunga. Servicen var også god, i motsetning til tidligere besøk. Smådetaljer som at de glemte bestikk og lignende kan det vel ikke legges for mye vekt på?

Gleder meg uansett til at takterassen åpner! Om den ikke har åpnet allerede :) Gleder meg også til en helaften med ølsmaking!
Spesielt bra: Prisgunstig 3-retters.
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Einar

Einar

13 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.07.2011
Bestilte dagens 3-retter som besto av en forrett med skagensalat m. tilbehør, valgfri hovedrett, samt vaniljeis med jordbær.

Forretten kom raskt, og var lekkert dandert med mye tilbehør til god skagensalat på brød. En rimelig voksen forrett, men det smakte utsøkt og alt gikk ned uten problemer. Jeg valgte en pølsevariant med potetsalat til hovedrett, mens mitt følge fikk servert noe svin med en fantastisk saus til. Litt i overkant mye potetsalat.

Desserten var vaniljeis med jordbær. En rett jeg var spent på, da dette kan være veldig kjedelig, men her var det skikkelig laget vaniljeis med nydelige jordbær.

Alt i alt var det et meget god måltid, og morsomt at kokken står ute å griller maten før det danderes på tallerkenen. Det eneste minuset var at det tok vel lang tid å få desserten, slik at vi til slutt måtte spørre etter den. Dette til tross for at det ikke var voldsomt mange gjester. Servitøren kunne med fordel gitt beskjed om at det var en liten forsinkelse, så man slipper å lure på om man er glemt.
Spesielt bra: Maten, lokalet

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Kari-Annesin

Kari-Annesin

55 anmeldelser
3 Vibb-venner
17.11.2007
KEISERNS NYE KLÆR. All ære til eierne for måten de har tatt vare på store deler av inntriøret på. De er seriøse drivere (som bl.a. også står bak Luna Park). Det er pent og smuud her nå, og kassa-apparatet stikker ut den svarte pengetunga si i ett kjør... Men sjela som var her, den er borte. Den innbarka følelsen, stemninga, klientellet. Dette er et nytt sted, sånn er det bare. Ros for de lange sittegruppene, som på Schoushallen i "gamledager". Ris for lysekronene som virker i overkant overdådige, nesten malplassert. Var der i går fredag klokka fire og da var det knapt mulig å få slengt nedpå skinka. Enten var det opptatt, eller reservert. Nyåpning av stedet paret med julebordsesong er åpenbart en bad combination...

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

A-C

A-C

28 anmeldelser
6 Vibb-venner
07.02.2008
Hmmmmm....maten var ikke noen spesielt, men masse folk, god stemning og fete lokaler. Greit nok at det skal være husmannskost, men det er liksom ikke det heller. Prøver å lage noe halv-gourmet, men det funker ikke.
Spesielt bra: Lokalene
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Schwei

Schwei

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.01.2009
Tradisjonsrike og flotte lokaler. Det er godt å sitte på langbenkene, da bordene er høye. Det er god stemning, og den skifter hele dagen - fra lunsjtid til godt påseilet kveldstid. Klientellet er meget variert. Alle kan føle seg velkommen.

Maten er "modernisert husmannskost" - og det meste smaker veldig bra. Kanksje litt mye smør og fett, og kanksje litt små porsjoner. Hovedrettene er mer tilpasset treretteren, muligens. Men en hovedrett og en øl til ca 200 kr er meget bra!

Olympen har et godt utvalg av øl, men jeg har opplevd smørsmak på pilsen et par ganger. Men de har bayer og Nøgne Ø på tappekran. Godt utvalg av utenlandsk øl også, selvsagt.

Stemingen er hele tiden avslappet, og man føler seg like godt tilrette om man spiser eller bare drikker.

Til Lompa kommer jeg igjen og igjen - alene, med kolleger, med venner, med besøkende utenbys fra, gjerne med foreldre og besteforeldre, om man ønsker.


Spesielt bra: Passer for alle - rimelig, men elegant
Spesielt dårlig: Til dels veldig treg og tafatt servering

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Anonym

Anonym

26 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.12.2007
Gigantiske lysekroner og malerier. Lutefisk. Halvliter til under 50 kr.

Dette er hva grand cafe egentlig burde ha vært.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Anne

Anne

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.01.2009
Som jeg sa når jeg var på Olympen: "Her likte jeg meg"!

Jeg har ikke vært der på dagtid, så matserveringen vet jeg ingenting om. Jeg kom inn dit en lørdagskveld og satte meg ned sammen med noen venner på en mørk trebenk med tilhørende bord og ventet på en øl kjæresten min skulle skaffe. Lysekronene var fantastiske og passet absolutt inn interiøret. Jeg følte meg litt som en Kristiania-boheme der jeg satt, og så faktisk en mann som lignet på Hans Jæger. Han stod å snakket intenst med en annen mann som så ut som en Joseph Beuys-kopi, og jeg tenkte at det passet på et sted som dette.


Spesielt bra: Lysekronene, stemningen, mange sitteplasser, enkelt å titte på mennesker
Spesielt dårlig: Utenfra ser det skikkelig fancy ut, noe som hindret meg i å tørre å gå inn ganske lenge.

Var denne anmeldelsen...? (3) (4)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Rune R.

Rune R.

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.12.2008
Imponerende lokaler - kjedelig mat og elendig service. Det er stikkordene etter mitt besøk den 8/12-08. Satset på Lompas tre-retters "julemeny" av pinnekjøtt. Måltidet smakte under middels og det ble heller ikke presentert på en appetittelig måte (pinnekjøttet var "slengt" på tallerkenen over kålrotstappen og poteten). Riskremen et sørgelig kapittel for seg, og det samme med humør og den skandaløse serviceinnstilling til personalet. Makan til frekkhet! STYR UNNA LOMPA
Spesielt bra: Lokalene er "stunning".
Spesielt dårlig: Service & attitude til personalet

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Lars-Erik B

Lars-Erik B

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.03.2010
Det beste stedet for å smake nytt øl i Oslo for tiden. Den desidert største flaskesamlinga, og i motsetning til steder lenger vest som folk skryter av at har stort utvalg er ikke alt ølet her 90% lys lager som smaker helt likt. Her er det kvalitet hele veien. Mye norskt, men også belgisk, amerikansk, tysk, britisk og annet. Ikke alle som jobber der har like god greie på ølet, dessverre. De som har, er glade i å snakke med deg om det, og flere ganger har jeg blitt servert smaksprøver. Interiøret er grandiost, med store lysekroner og lakkert tre. For meg blir det litt for enormt, og støynivået kan bli rimelig høyt utover kvelden når det er fullt av folk. Maten er forøvrig flott synes jeg, tradisjonsrik norsk mat til en rimelig penge. Et must hvis man liker øl utover lys lager.
Spesielt bra: Flaskeølutvalget, interiøret

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Håkon

Håkon

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.09.2009
Olympen har hyggelig og serviceinnstilt betjening, men toppkarakteren får de fra meg pga et fantastisk bra ølutvalg. Med Nøgne Ø fra fat, og et stort utvalg av kvalitetsøl på flaske, er dette et utmerket sted for den kvalitetsbevisste ølhund.

At stedet har en ærverdig og flott atmosfære, med stor takhøyde og lysekroner er heller ikke noen ulempe.
Spesielt bra: Utvalget av øl

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

silje G

silje G

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.01.2008
jeg var lykkelig når Lompa endelig åpnet igjen, var på åpningen og synes alt så fantastisk ut. har vært innom endel siden for å drikke forholdsvis billig øl i fantastiske omgivelser, men har aldri fått testet menyen før forrige uke.. sånn burde det kanskje forblitt, for kjedeligere mat skal man lete lenge etter.. Synd!

pluss for veldig bra og blillig Cava:)
Spesielt bra: interiøret
Spesielt dårlig: maten

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Georg M

Georg M

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
22.07.2008
Lompa ble liksom ikke det samme etter stedet ble pusset opp og tilpasset strøkets fornemmere befolkning. Fint og fjongt, men dessverre uten plass til dem som gjorde Lompa til kongen over Oslos ølhaller. Heldigvis er ikke Queens Pub langt unna.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Mia  Ø

Mia Ø

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
30.08.2009
Var på Lompa sammen med min mann for å spise lunsj lørdag 29/8-09. Vi ønsket å sitte litt skjermet fordi vi hadde med vår datter på 3 år som sov i vognen sin. Utenfor restaurantavdelingen er det en liten terrasse og som denne dagen var helt tom og vi ønsket derfor å sitte der. Den norske litt eldre kelneren var svært negativ til at vi ønsket å sitte i det han kalte røykeavdelingen fordi det egentlig ikke var her man skulle spise. Det var nesten ingen gjester og etter iherdig forsikring om at jo, det var her vi ville sitte pga barnet som sov i vognen gikk kelneren motvillig med på det men understreket at det kun gikk for denne gangen. Vel ute i den så kallte røykeavdelingen var det stille, fint og ingen røykere. Bare vi to, det sovende barnet og frisk luft. Kelneren kom motvillig ut å slengte på bestikk og servietter men nektet å tørke av bordet. Vi bestilte to dagens lunsj, en øl og ett glass alkoholfri hvitvin. Alkoholfri hvitvin hadde de ikke sa kelneren og jeg fikk nøye meg med vann isteden. Mens vi ventet på maten gikk jeg opp til uteserveringen og spurte om jeg kunne kjøpe ett glass alkoholfri hvitvin og det kunne jeg men den hyggelige bartenderen i baren på uteserveringen kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke kjøpte den nede der jeg satt. Når jeg forklarte at det ikke fantes ringte han ned og sa at det gjorde det visst fordi han hadde telt opp flaskene tidligere på dagen. Så fikk jeg beskjed om å gå ned igjen. Vel nede kom vår sure norske kelner med ett glass alkoholfri hvitvin og var nøye med å understreke at det var en halvflaske lengst inn i skapet allikevel. Så kom maten og det er den som reddet dette besøket. En fantastisk komposisjon med skinnstekt havabbor, sellerirotpurre, perfekte grønnsaker, mandel poteter og helt nydelige smaker. KJEMPEBRA, virekelig godt. All ære til kjøkkenet. Vi betalte kr. 129,- for en utmerket lunsj helt i toppklasse. Maten var ett fynd. Det er bare så synd at helhetsopplevelsen blir så svekket når du blir servert av en selvhøytidlig servitør som er mer opptatt av å få siste ordet enn å yte god service. Både jeg og min mann synes oppussingen har vært utrolig vellykket. Man må dra til Gamla stan i Stockholm for å oppleve noe lignende og vi lar oss ikke avskrekke av en selvhøytidlig servitør. Med mat i den klassen kunne vi fått maten servert av en gorilla og allikevel ville vi kommet tilbake men Lompa hadde virkelig tjent på en mer proffesjonell service.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Servicen

Var denne anmeldelsen...? (7) (6)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

S S

S S

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.01.2008
Gjennomsnittelig mat og dårlig service.

Vi var 13 stykker til bords. Servitørene var trege og uoppmerksomme. Det var utfordrende å bestille drikke. Det gikk lang tid mellom rettene og det var rot nå rettene endelig kom. Alle ved bordeet fikk den samme retten til tross for at fire stykker hadde bestilt fisk. Desserten ble servert til åtte av de tolv som hadde bestilt. Fordi vi ikke fikk oppmerksomhet av servitørene gikk en av oss til kjøkkenet for å formidle problemet. Kokken som hvilte seg på kjøkkenbenken var mer opptatt av å innta en truende holdning enn å undersøke hva gjesten ønsket. Skandaløs holdning, fyren burde vært sparket på dagen. En forbipasserende servitør ble informert om de manglender dessertene. Etter ytterligere ventetid kom det fire nye desserter.

Oppsummert:
Gjennomsnittelig mat, dårlig service, amatørmessig servering. Kjøkkenet trenger et kurs i normal folkeskikk.

Råd: Styr unna.
Spesielt bra: Ingeting
Spesielt dårlig: Service

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!

Håvar

Håvar

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
11.12.2011
Gikk hit for å ha en hyggelig kveld ute på byen. Dessverre ble det alt annet enn. Da vi kom dit fikk vi beskjed om at vi måtte opp i andre etasje for å finne oss en plass å sitte. Det var forsåvidt greit for oss det, sålenge vi kunne kjøpe øl i og ta med oss opp så var alt greit. Problemet starte sånn i 10 tiden da de stengte heisen, og jeg akkurat hadde kjøpt en øl til 250 kr som jeg ikke fikk lov til å ta med meg opp siden heisen var stengt. Jeg forsøkte å spørre om det ikke var mulig å ta med seg ølen ut og opp trappene, men det var fullstendig uaktuelt å gjøre. Så der stod jeg, alene i første etasje, med en øl og ingen å dele den med. Drittsted!
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Vaktene.

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Olympen Restaurant!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Olympen Restaurant finnes i følgende lister:
"Grønlandsrølp", av Andreosa
"Advarsel: brunt!", av Andreosa


Kartvisning for Olympen Restaurant:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.0)Pigalle

3.

-(2.5)Coop Prix - Grønland

4.

-(2.5)Oslo Kebab- og pizzahus

5.

-(1.0)Peppes Pizza - Grønland

6.

-(3.5)Ali BabaSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste