HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Mucho Mas - Grünerløkka

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!
(3.9) (basert på 31 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Restauranter (Meksikansk), Mat, drikke og events
Stikkord: Taco, Tex-mex, Taco
Adresse: Thorvald Meyers gate 36A,0555 Oslo
Område: Grünerløkka (Grunerløkka)
Telefon: 22 37 16 09
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Mucho Mas
Mucho Mas - Grünerløkka
Mucho Mas - Grünerløkka
Mucho Mas - Grünerløkka
Mucho Mas - Grünerløkka
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
31 anmeldelser av Mucho Mas - Grünerløkka:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
04.01.2011
Maten var god, vinen var god, servicen kjapp. Lokalet var slitt og gammelt. Og lite, mye mindre enn på Majorstuen.

Hvitvin glass 58 kr! ;D
Husets Quesadilla 145 kr
Cola 34 kr
Kaffe 20 kr

Merket at dette oxo ble brukt til mye take-away.

Var denne anmeldelsen...? (8) (6)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
20.06.2008
Verdensserien del 1.

I Mexico har de ikke råd til å ha så mye på veggene. Der spiser de taco til frokost, fajita til middag, og så spiser de ikke lunsj fordi de sover. Siesta, heter det. De fleste mexikanske måltider kommer fra Santa Maria, og noe kommer fra Bunnpris. I Mexico er de så fattige at de spiser mest bunnpris.

Var denne anmeldelsen...? (7) (6)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
31.03.2008
Hola a todos!

Mucho mas es un restaurante en Grünerløkka.
Es muy muy muy bueno! La comida es excellente!
Men det er alltid sinnsykt mange folk her, og stedet er lite, så man står i kø.

Uansett er det verdt det.

Iallefall på sommeren, når solen steker og man kan ta seg en sigg utenfor når man venter.

Maten er kjempegod. Tortillas, Quesedillas y mas.

Hasta luego!
Spesielt bra: maten, ventetid på sommeren
Spesielt dårlig: ventetid om vinteren

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
02.12.2008
Null stress, joggedress - faktor:) Litt som i Mexico, maten kommer når det passer, akkurat passe langt nedi ølen, akkurat passe inn i praten - og metter passende nok utenlands-sultne mager. Liker stedet godt, det er avslappet og hyggelig, men kunne med fordel vært litt mindre nabobord-intimt. Det er noen ganger man ønsker å slippe "verdensproblem-diskusjonen-fra-smartiser-ved-siden-av" situasjonen. Skulle dessuten de hadde mer selvimportert Mexico-øl, som f.eks Indio, Modelo especial, Victoria og Modela Negra. Da hadde vi snakket! Ikke hadde de pulque eller mescal heller, men det syns kanskje magen var like greit med tanke på formen dagen derpå...:D

Es todo - et kurant løkkasted med rolig atmosfære!
Spesielt bra: Stemning&mat - og ikke minst rene toaletter med papir og såpe.
Spesielt dårlig: Litt vel intimt, litt fullt til tider og øl-utvalg.

Var denne anmeldelsen...? (8) (8)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Kenneth  P

Kenneth P

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.12.2010
Jeg har ikke spist på jevnlig på Mucho Mas i mange år, men jeg har vært innom nå og da.

Det er ikke noe veldig galt med stedet, men det er ikke helt topp heller. Kvaliteten og prisen på maten stemmer ikke helt overens. Hadde jeg ikke hørt det frese i panner på kjøkkenet kunne jeg mistenkt kjøttet for å være mikrovarmet. Porsjonene derimot er store, så man blir ordentlig mett.

Ikke stedet for kos, eller en bedre middag. Det er heller en plass for en litt dyr hverdagsmiddag. Innimellom. Ikke toppscore, ikke bunnscore, så legger meg på midten.

Men så skal det også sies at jeg ikke kommer på noe bedre alternativ i Oslo når jeg er ute etter den typen mat.
Spesielt bra: Store porsjoner
Spesielt dårlig: Pris vs.kvalitet.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

JBS

JBS

118 anmeldelser
14 Vibb-venner
17.01.2008
Foreigners: If you despice - or pretend to despice - the conformity of capitalisme on the west side, you go to arty Grünerløkka. And possibly to Mucho Mas if Mexican is your urge. The food is really good, and the staff efficient - maintaining high turnover by the tables; you rarely have to wait long. But expect a wait. The premises are simple, but then again, material stuff supposedly doesn't matter in this part of town.
----
I tråd med Grünerløkka-kulturen er Mucho Mas et sted uten de store opplagte snobbefaktene, i alle fall materielt sett. Lokalene er enkle, men med høyere andel av alternative folk enn du normalt ser vest for elven. Prisene er heller ikke av det eksklusive slaget, men maten er god. Det er ofte vanskelig å få bord om kvelden, men betjeningen er effektiv og det blir sjelden lenge å vente. Likevel gjør Maset med turnover og de enkle lokalene at du liksom ikke blir sittende å pjalle etter siste bit, det plasserer MM på en 4-er for min del.

Spesielt bra: God mat til anstendig pris
Spesielt dårlig: Venting

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
18.01.2007
Plaine og gode fajitas, quesadillas, tortillas, nachos til greie priser. Glimrende personale og god stemning i lokalet. Tror aldri jeg har vært der uten å måtte stå i kø for å vente på bord, så de holder populariteten bra oppe. Om vinteren kan det være skikkelig kaldt der inne, så da gjelder det å skaffe seg bord innerst i lokalet og/eller beholde dunjakka på.
Spesielt bra: Sikker vinner
Spesielt dårlig: Mangler vindfang

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Elvira

Elvira

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.09.2008
Dette må jo være Oslos beste texmex...?

Mucho Mas er på ingen måte en fine dining-restaurant; her får du gigantiske porsjoner av himmelsk soulfood servert i et gult og nakent lokale som tilsynelatende ikke er endret siden restauranten åpnet.

Servitørene er alltid like naturlige og hyggelige - ingen divanykker eller hovne svenske flickor - et friskt pust i forhold til de fleste ande stedene i Thorvald Meyersgate. Men i mine øyne er det aller beste med dette stedet kanskje det aller enkleste; her finnes det ikke kjøttdeig i NOEN av rettene - kun rent, deilig kjøtt...:) I tillegg til dette kan man velge kylling, vegetar, biff, reker, tunfisk og aubergine(!) i alle(?) retter.

Mucho Mas er perfekt for søndagsbrunch, romantiske middager, øl og enkel mat med jentene, lørdagslunch, middag i parken, dagen derpå, bursdagsfeiringer, en slapp kveld på sofaen (så lenge noen gidder å hente maten), en stor, mektig frokost - tja...dette funker i de fleste anledninger! Jeg blir i godt humør når jeg kan få så god mat til så lite penger, og med et smil atpåtil:)
Spesielt bra: Mat, service og beliggenhet.
Spesielt dårlig: Hmm...Det må jo være noen av naborestaurantene!

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Andreas  R

Andreas R

42 anmeldelser
4 Vibb-venner
16.12.2007
God meksikansk mat. Quesedilliaen er bra lunsjmat, men ikke bestill "husets quesedilla". Husets spesialitet er tydeligvis og putte masse ris oppi og ikke gi deg rømme til.

Betjeningen når jeg er der er vanligvis en meget sjenert brillete fyr. Så sjenert at jeg enda ikke vet om han er svensk eller norsk. Men han er for så vidt hyggelig nok.

På travle kvelder er det altfor mye folk og man må vente på bord. Dette er bare å glemme. De serverer tross alt ikke "kilden til evig liv" eller andre ting det er verdt å stå i en halvtimes kø for.

Prisene faller i kategorien jeg ganske så snertent kaller "fair enough". Hva jeg mener med det er vel rimelig "self explanitory". Jeg kan engelsk.


Var denne anmeldelsen...? (2) (11)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Marius W

Marius W

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.12.2008
Spiste på Mucho Mas for første gang, i håp om at det i hvert fall fantes én meksikansk restaurant av kvalitet i Oslo. Resultatet var skuffende.

Noe lenger vekk fra det meksikanske kjøkkenet kommer du ikke. Jeg spiste husets quesedillas og bestilte dem sterke. Retten jeg fikk servert var alt annet enn sterk. Til og med pølser og lomper er sterkere.

Quesedillaen var for det meste fylt med ris og litt grønnsaker, og delt opp i utradisjonelle ruller, når de egentlig skal være brettet.

Familien min bestilte andre retter, blandt annet en tacotallerken, hvor kylling som medfulgte ikke var stekt i noe annet enn olje. Ingen krydder, og ingen chili. Veldig fargerik og stor tallerken, men lite smak.

Meksikansk mat er kjent for å bruke mye chili, mens her var det ikke én. Det eneste som medfulgte var noen hermetiserte jalapenos. Ja, slike som du bruker på din hjemmelagde taco. Det er uansett det beste alternativet. Spis heller Santa Maria enn å gå på Mucho Mas. På denne restauranten serverer de smakløs mat.

Jeg klager ikke bare på at den ikke var sterk nok, men maten er så smakløs at den er kjedelig å spise. Kaken jeg fikk til desert var tørr etter å ha stått i kjøleskapet altfor lenge. Den hadde de selvølgelig kjøpt utenifra også.

Stedet ser heller ikke meksikansk ut. Kokkene så ut til å være nordmenn, og det var ikke en eneste ting på veggen som så ut til å være fra Mexico. Her skal jeg aldri spise igjen.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Restauranten hevder at de serverer meksikansk mat. Det gjør de ikke.

Var denne anmeldelsen...? (11) (8)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Peter

Peter

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.12.2010
Jeg har spist på mucho mas i alle år. Og må bare si meg svært uenig med mange av dere som ruller lavt tall på terningen.

Til du som trenger et rolig avslappende sted som du kan spise middag, lunsj eller til og med frokost på, dra på mucho mas.

I tillegg til alt dette er maten deres super sunn. Nesten ingen usunt fett, salt eller annet dritt, men maten smaker utrolig godt fordet. Til dere som klager over maten og ikke synes den er autentisk nok, så har jeg en bare en ting å si. LES MENYEN ORDENTLIG. Det står california style. Ikke LOs mexiano trabacho resturant de Veritas .

Spis på mucho mas, det er DIGG. De har forresten fått ny dør:)
Spesielt bra: Maten, service, at alt kan tas med som take away.
Spesielt dårlig: Alle de som klager. Bortskjemt.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Marte S

Marte S

8 anmeldelser
1 Vibb-venner
28.06.2009
Maten er helt ok, men mistenker at det som kan kjøpes ferdig, kjøpes ferdig! Ikke mye lagd fra bunnen av med andre ord, og det forventer man jo når man går ut og spiser. Prisene er stive i forhold til hva man får servert. Servitørene er hyggelige. Synes lokalet var litt i minste laget, og man satt ganske oppå de andre som var der.
Spesielt bra: Service, beliggenhet
Spesielt dårlig: Dyrt, ikke noe mer enn ok mat, trangt

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Bamse Mums

Bamse Mums

8 anmeldelser
1 Vibb-venner
28.06.2008
Mucho Mas har veldig god mat. Pleier å spise mat som ikke inneholder melkeprodukter eller mel. Much Mas har et fantastisk utvalg av mat for folk med allergi og vegetarianere.

En gang klarte de å ta ost opp i maten min - Jeg la merke til det fra første bitt. Ansatte beklaget innmari. De var kjempe hyggelige og lagde en helt ny rett til meg itillegg slapp jeg å betale. En slik service får man BARE i utlandet. Har aldri opplevd det i Norge tidligereog var veldig overrasket. Dette kaller jeg Service - hvor kunden står i sentrum.

Tar av hatten min til Much Mas gjengen og spesielt de hardtarbeidende kokkene som alt smiler og hilser når jeg stikker innom.
Spesielt bra: Hyggelig service, utmerket mat, har mat for allergikere, store porsjoner
Spesielt dårlig: iskaldt om høst/vinter, dårlig lukt på badet, ofte tomt for papir

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Walter H

Walter H

23 anmeldelser
1 Vibb-venner
27.06.2007
Mucho mas serverer alltid nydelig mat, mine favoritter er husets quesdilla, burrito eller nachos (med ris isteden for bønner og "sterk" styrke).

Veldig flott å spise lunsj her, for da slipper man å vente på bord, som man litt for ofte må gjøre på kvelden, men den som venter på noe godt..

Betjeningen er alltid smilende og lokalet er koselig, men kanskje litt for lite?
Spesielt bra: mat og personalet
Spesielt dårlig: litt for lite lokale, bråkende trikk når man sitter utenfor

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Ole

Ole

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.12.2009
Jeg liker dette stede veldig bra. Spiser som regel Burrito med Okse eller kylling. Du får masse mat for pengene og det er koselig. Det går ikke å reservere bord her, men man kan ta en øl i baren mens man venter. Bestiller også take-away herfra når jeg ikke gidder å lage middag :-)
Spesielt bra: billig, god mat og hyggelig
Spesielt dårlig: kan være lang kø til tider

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Petter

Petter

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
09.07.2011
Mucho Mas, reddet nok en dag.
Jeg og gjengen drar alltid ned til mucho dagen der på eller før vi skal ut. Jeg spiser som regel burrito med biff, men prøvde tunfisk tacosalat sterk forrige søndag og ble positiv overrasket!
Maten har perfekt mengde chilli og er laget av renskåret okse eller kylling! Fant det ut av en bekjent som leverer mat kjøttet til dem, så til dere som mener de varmer maten i microen, nope nope. her grilles det!

Genialt konsept som bør oppleves av alle i Oslo, har du ikke spist her er du ikke fra Oslo, enkelt og greit!
Spesielt bra: Oliven , burrito ja maten generelt! Og servicen
Spesielt dårlig: Man må bestille et hakk sterkere mat enn hva man tror en får!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Espen F

Espen F

25 anmeldelser
1 Vibb-venner
06.01.2007
Super meksikansk mat til OK priser. Pleier å bli fullt hus her.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

caroline

caroline

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
22.05.2008
Take away var ikke en suksees. Kjempe lite mat til prisen av 70-80 kroner for en taco. quesadillaen har jeg hørt mye bra om, men den skuffet likevel også. Den med kylling var ikke så ille, men biffen var tørr, kjedelig og fikk aldri tygget igjennom kjøttet. Mais tortilla'en var ikke sprø men sliten og vått.
Det beste var da jeg bestilte en rett med svart oliven i, og jeg fikk 1 oliven til sammen i hele retten!!!
Det kan hende at min opplevelse av Mucho Mas var så dårlig pga vi bestilte take away, men likevel regner man med både mer mat og bedre kvalitet for en av de få og mest populære meksikanske stedene i Oslo. PLuss prisene var stive i forhold til porsjonene.
Spesielt bra: kylling quesadilla
Spesielt dårlig: prisene, størrelsen på porsjonene, biffkjøtt, og presentasjonen.

Var denne anmeldelsen...? (8) (2)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Sunday's Worst Enemy

Sunday's Worst Enemy

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.11.2007
Love it. God mat, bra service.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Emma

Emma

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.05.2008
Vad har hänt med Mucho mas? Mina första besök på denna restaurant var posititva. Massor av mat, rikligt med godsaker (läs krydder, ost, rømme, kjøtt etc.)och trevlig atmosfär. Men nu ett drygt år senare...

Under mitt sista besök beställde jag en Tostada med kylling. Den var smaklös (skulle inte mexikansk mat innehålla lite krydder?). Kyllingen var torr, förmodligen färdigstekt från prior fast UTAN krydder, minimalt med rømme, ost, salsa och guacemole. Massor av (billiga) bønner!

De andra i mitt sällskap var också missnöjda med maten. En av oss beställde extra spicy men icke sa nicke, den var lika mesig som de andra.

Nej sådan mat gör vart fall mig deprimerad...
Spesielt bra: Dåtiden... Det var bättre förr.
Spesielt dårlig: maten, smaklös

Var denne anmeldelsen...? (6) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Nerdine

Nerdine

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.08.2007
Mat for de som er glad i å spise vanlig mat tilberedt med hjerte. Litt må man nok berede seg å vente, men verdt å vente på. Tips - er man veldig sulten er det mulig å ta med maten eller sitte i baren og spise.
Spesielt bra: Maten! Nesten alltid i topp.
Spesielt dårlig: Folk som sitter og drikker vann i timesvis etter at de er ferdige å spise, mens jeg sitter og venter,

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Tande

Tande

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.02.2008
Digg med ett sted med god mat, svart kaffe og hvor det ikke er plass til barnevogner!!!
Her slipper man småbarnsmødrene og dertil klin med barnemat og grøt. Har heller ikke opplevd hverken gulp eller kolikk her.

Jeg foretrekker quesadilla og blir aldri lei.
Sett deg på bordliste litt før du dør av sult...
Maten kommer raskt og servitørene er søte og flinke.
Spesielt bra: Quesadillasen og ikke plass til barnevogn!!!
Spesielt dårlig: tja, litt venting her som alle steder med ok mat på løkka

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Fredrik N

Fredrik N

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.01.2008
En gastronomisk opplevelse der du garantert ender opp mett,fornøyd og god når du forlater stedet.

Kan på det varmeste anbefale deres Burritos. Min favoritt er Chili Con Carne..

Anbefales !
Spesielt bra: God og mye mat, hyggelg miljø og personale
Spesielt dårlig: Ofte mye folk, så tar noenganger tid å få bordplassering.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

randi b

randi b

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
07.02.2009
Hva har skjedd med Mucho Mas? Dette var skikkelig skuffende. Var der på onsdag. Min samboer bestilte middagstallerken, og jeg bestillte en burrito. Begge deler var fullstendig uten smak. Det eneste det smakte var i grunnen bønner. Det kan umulig ha vært kokker som lagde den maten, heller ikke noen som har noen som helst interesse for mat. Bestilte takeaway derfra for et par uker siden og var ganske skuffet da også, men forventer jo bedre når man får den servert i restauranten, det var det ingen grunn til. Håper de de gjør noe med dette, for vi trenger et sted med bra meksikansk mat på denne kanten av byen, og jeg liker stedet og konseptet.
Spesielt bra: Ganske billig, og mye mat, ble i hvert fall mett.
Spesielt dårlig: Maten smakte ingenting, kunne like gjerne spist havregrøt

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Bjørnar

Bjørnar

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.07.2007
Dette har vært mitt stamsted i et par år og er en av mine absolutte favoritter i Oslo. Et par av servitørene er helt i særklasse, maten er generelt god og prisene svært overkommelige. Burritoen er *diger* og smakfull, men kanskje noe lunken enkelte ganger. Men, det er jo en Burrito..

Det er ofte fullt, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg vel aldri har ventet mer enn 15-20 minutter på bord.

Innredningen er grei men kunne kanskje vært noe mer kreativ. Det er uansett en koselig atmosfære og lydnivået sånn passelig.

Spesielt bra: Service, Burrito

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

tonje r

tonje r

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
12.01.2008
Maten er super, men betjeningen er ikke på sitt beste. Ikke særlig imotekommende eller kjappe på meny utdeling osv..
Lokale kunne kanskje vært litt større, men ellers så er dette en bra plass å spise en avslappende matbit.
Spesielt bra om sommeren!
Spesielt bra: Maten og uteserveringa om sommeren
Spesielt dårlig: betjeningen og lokale

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Meg

Meg

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.01.2012
Uff slitsomt sted. Trangt og fullt med unger. Vi hadde bord rett ved baren, men ble ignorert av kelnerne hver gang de gikk fordi. Mye bedre i bogstadveien
Spesielt bra: grei mat, store posjoner
Spesielt dårlig: service

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Max W

Max W

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.01.2012
Vært her maaange ganger. Alltid god mat, Store porsjoner, 12" tortillaen har jeg ennå ikke sett noen spise opp, favoritten er enchiladas.
Man må ofte vente på ledig bord, har dog aldri ventet mer enn 20 min.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Pølsa

Pølsa

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.01.2013
Ordinær mat, servert i et ordinært lokale til en ordinær pris.

Vanskelig å ha noen sterke synspunkter om et sted som hverken er bra eller dårlig. For meg er det ikke verdt pengene å dra ut for å spise på et slikt sted. Derimot hvis jeg har venner som har veldig lyst til å dra dit er det helt OK for meg.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

sara a

sara a

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.03.2013
Maten var smakløs. Spiste en quasadilla med noen venninner som også bestilte det samme . Virket nesten som de hadde "glemt" krydderet . Å det smakte ingenting . Mexicansk mat har mange smaker men det fikk jeg ikke her . Vi var misfornøyde og vi spiste ikke opp . Jeg drar nok ikke dit igjen .

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!

Eivind O

Eivind O

20 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.02.2014
Min gyldne standard for burritos er La Taqueria i San Francisco og selv om det er to år siden jeg var der, så sitter smaken fortsatt i munnen. Mine smaksløker må imidlertid si seg imponert over dagens burrito på Mucho Mas. Jeg snakket med servitøren og fikk vite at stedet nettop har fått ny meksikansk kokk. Anbefales.
Spesielt bra: Velsmakende burrito til 120,- (uten ekstra fyll)

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Mucho Mas - Grünerløkka!
-

Pingu

21.01.2010
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Spiste middag en torsdag på Mucho Mas i Uranienborgveien på Majorstua, hvor de har et ganske trivelig lokale. Forretten, en meget enkel (men også veldig rimelig) halv avocado med en klatt salsa på en seng av isbergsalat kom raskt. Hovedrettene lot heller ikke vente lenge på seg, men var vel heller skuffende. Min burrito med biffkjøtt var OK, men heller ikke mer. Hadde bestilt "sterk", men det var ikke noe å spore av det. Min bordvenninnes vegetar-quesadilla så trist ut og smakte visst slik også. Drar neppe dit igjen.

Gir terningkast 3 for god service og rimelige priser. Maten står nok bare til 2.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Mucho Mas - Grünerløkka:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Hotel Havana

3.

-(5.5)Påfyll Lunsj og Kaffebar

4.

-(4.8)Godt Brød - Grünerløkka

5.

Optimal Optikk

6.

-(4.3)Aku Aku Tiki BarSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste