HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Stratos

Skriv din anmeldelse av Stratos!
(3.5) (basert på 12 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Nattklubb/diskotek), Mat, drikke og events
Stikkord: Utsikt, Uteplass, Røykeområde, Nattklubb, Diskotek, Disco, Uteliv, Natteliv, Party
Adresse: Youngstorget 2,0181 Oslo
Område: St Hanshaugen (Sentrum)
Telefon: 22 33 13 44
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Stratos
Stratos
Stratos
Stratos
Stratos
Stratos
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Stratos
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
12 anmeldelser av Stratos:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
09.10.2009
Var her i sommer, 2009. Litt kjip at heisen var varm, treig og liten...Jeg dro hit alene for å spise midt på dagen, og burgeren kom raskt og var himmelsk!!!!
Spesielt dårlig: at det ikke er åpent hele året

Var denne anmeldelsen...? (11) (11)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
08.08.2008
Ja. Her er det morsomt for en med høydeskrekk!
Vi skal ikke like godt sitte i et rom med tarantellaer da, eller ha en gjeng giftige kobraer under bordet mens vi drikker...

Synes det er et dyrt sted for å sitte med dødsangst.
Dette er vel strengt tatt et sommersted?
Kan ikke tenke meg det er noe flott sted å sitte når vinterkulda blåser sideveis inn over bygget...

Selv om jeg stort sett har vært full når jeg har vært her, har jeg alltid vært redd og mast om at vi skal stikke ned på mono igjen.

"skjerp dere daaaa. vi stikker ned på monoooooo"

Var denne anmeldelsen...? (3) (9)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Kenneth  P

Kenneth P

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.07.2011
Denne anmeldelsen gjelder matserveringen. Har ikke vært der på kveldstid på lange tider.

Servicen var midt på treet. Vi var dagens første gjester, men ble likevel ikke tatt i mot. Ved inngangen stod det et skilt som ba oss vente på å få bor, og som de sauene vi er ble vi stående. Etter en god stund gikk vi inn, og fant en liten flokk med ansatte rundt baren. Etter det gikk det relativt kjapt, men det skulle bare mangle, da det kun var oss to å ta vare på. Etter hvert begynte det å fylle seg opp med gjester. Jeg mistenker at mange av bordene var fylt av ansatte med fri, det var i hvert fall en i overkant vennskaplig tone, med gjester som tok seg godt til rette på både innsiden og utsiden av baren. Mistanken min om manglende rutiner på mottak av gjester ble også bekreftet, da det etter en stund kom en sjefsfigur stressende og spurte om det var noen som arbeidet, da det stod en stor gruppe i døra og ventet. Det hele hadde et snev av noe uprofesjonelt over seg.

Maten var god. Følget syntes lammeburgeren var altfor mye mat. Jeg mener derimot at det ikke kan bli for mye. Potetene ved siden av var.... poteter, men coleslawen var bra.

Etter måltidets slutt ble tallerknene aldri ryddet bort, selv om vi nesten satt oppi oppholdsstedet til de ansatte. Det var også vanskelig å få kontakt på en diskret måte for å få betalt. Som nevnt ovenfor, noe uprofesjonelt.

Konklusjon: Om Stratos hadde ligget 12. etasjer ville jeg vel antageligvis gått et annet sted.
Spesielt bra: Burgeren, utsikten
Spesielt dårlig: Uproff service

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
08.10.2007
Hørt mye om det. Men kun åpent om sommeren, ellers er det innimellom lukkede dører gitt. Kjipt, for Oslo trenger sårt ett godt sted. Savner Barock i gamledager.....

Var denne anmeldelsen...? (13) (11)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
12.03.2008
Stratos har en uforskammet bra utsikt, men hvis ikke du er en ørn, og kan bruke den gode sikten til å spise mus eller annet småkryp som beveger seg på Youngstorget (Og dem vet vi det er mange av), så blir det lite annet å juble for.

Hvis du allerede er kjæreste med en vakker dame som alltid går i ballkjole og kan se smakfull ut på en veranda så er dette et perfekt sted å henge på, men det er jo egentlig ikke derfor man går på byen.

Interiøret er greit nok, men ikke verdt inngangspengene. I bunn og grunn betaler du bare for å bruke øynene ekstra mye, og jeg personlig er nærsynt, så det blir fort ett dårlig balansert regnestykke.


Var denne anmeldelsen...? (3) (8)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
31.01.2008
Jeg vil, jeg vil, jeg vil like Stratos, men jeg får det bare ikke til! Stratos er litt som en nyttårsaften man har enormt store forventninger til, som kollapser i en undergrunn av kjedsomhet og åndenød. For det er et flott lokale plassert på toppen av Youngstorget, med bra utsikt og en super terrasse. Det er bare så synd at det ikke lever opp til sitt store potensiale, ved å ha dårlig service i baren, lite utvalg av drikke, kjedelig profil og generelt en salig blandig av folk (noe jeg igrunn ville hatt som et stort pluss, men her passer kombinasjonen merkelig nok dårlig). Litt som å flytte Cosmo til Grønland og arrangere juleball for videregående skoler her samtidig som aksjemeglerne drikker bort en dårlig dag på børsen. En snodig stemning? Kan hende jeg har vært uheldig, skal ikke se bort ifra det altså - så kanskje stedet skal få en ny sjans til sommeren! Èn eneste så det er sagt...
Spesielt bra: Lokalet er helt ypperlig for fest
Spesielt dårlig: Synd at festen blir et antiklimaks

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
31.01.2007
Stratos har uten tvil Oslos råeste beliggenhet - på toppen av folketeaterbygningen. Kombinert med fantastisk arkitektur og en gigantisk uteterrasse der du kan se ned på Youngstorget, blir Stratos derfor også et ekstremt stilig sted. Helt fantastisk utsikt over hele Oslo.

Jeg er usikker på om Stratos holder åpent for den gemene hop nå, men det er uansett mulig å leie til private fester/arrangementer.

Da vi var der hadde de gått tom for øl. Og sprit. Og blandevann. Det eneste de hadde var noen bittesmå flasker med rosa sprudlevann. Siden vi var tørste, måtte vi kjøpe oss en 3-4 slike hver. Det smakte forferdelig, forferdelig. Ikke så det spesielt mandig ut heller.

Var denne anmeldelsen...? (5) (6)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Iceberg

Iceberg

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.09.2009
Det er ganske merkelig hvordan en uteplass sin status stiger bare fordi man trenger å ta heis for å komme dit. Fordi Stratos er egentlig ikke så kul plass, hadde den ligget på gateplan så hadde den ikke vært noe utenom det ordinære. Men så er det denne balkongen da, fet utsikt og luftige omgivelser, men man er jo ærlig talt der for å se på damene og ikke utover youngstorget fra fugleperspektiv.

Plastglassene er kommentert ihjel, damene er greie nok, minus for en del advokatspirer med dårlige manerer som vanker der. (BTW, Cava er IKKE Champis, lærer dere ikke det på 1. avdeling juss?!).

er mange andre plasser som har like mye og mere å skilte med som har gratis inngang og minst like søte jenter.
Spesielt bra: Kline i heisen nedover, balkongen
Spesielt dårlig: Baren,

Var denne anmeldelsen...? (1) (5)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Baron Blod

Baron Blod

20 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.07.2008
Hadde hørt så mye om denne plassen at jeg var nødt til å dra hit forrige fredag for en etter-jobb-pils.

Heisen opp til toppen av Oslos tak er ikke noe for folk med et aldri så lite snev av klaus. Den er trang og går ufattelig sakte og rister litt småskummelt.

Vel oppe så kom vi inn i et helt tomt lokale. Folk sitter jo ikke inne når det er stekende solskinn og noen og tredve grader ute må vite.
Vi fant oss et ledig bord ute og fikk bestilt noe brunt leskende væske og når de ankom så fikk vi umiddelbart tre sjokk.

Sjokk nr 1: Plastglass. PLASTGLASS!!!
Sjokk nr 2: 0,4 l
Sjokk nr 3: Dette skulle de ha over 60 kr for

Etter å ha betalt og ha prøvd å se glad ut, bestemte vi oss for å nyte utsikten. En helt utrolig utsikt. Pumpa roa seg litt når vi fikk sett oss litt rundt.

Personalet så litt småstressa ut så det var litt vanskelig å få kontakt med dem. Du vet at 0,4 varer ikke så lenge for et par lett korpulente herrer med strupen tørrere enn Sahara. Og i tillegg så er det godt over tredve grader i solsteiken.

Da må det gå fort. FORT! Dehydrering er fali det!

Vi fikk da bestilt oss et par til og da hadde pumpa roa seg såpass og vi var så tørste at vi tok de tre sjokkene på strak arm.

Dette kunne ha vært så mye bedre. Med Oslos beste utsikt så kunne de lett,med et par små justeringer, ha fått en 6'er av meg.

Man serverer ikke pils i plastglass på en restaurant. Basta!

Og man tar ikke over 60 kr for 0,4 servert i et plastglass. Basta!

En soleklar 6'er for utsikten og en soleklar 1'er for 0,4 i plastglass til over 60 kr. Så da havner vi på en 3'er totalt sett
Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: 0,4 på plastglass til over 60 kr

Var denne anmeldelsen...? (4) (5)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

Mads

Mads

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.07.2009
Stratos, på taket av Folketeateret, har lokaler mange andre utesteder vil misunne. Dansegulv inne, åpne dører rett ut til takterassen. Takterassen er deilig, med mange sittegrupper og steder å gjøre av seg.

Stratos er et posørsted, et sted for å se og bli sett. Et sted med særdeles deilige damer i begynnelsen av 20-årene med spreke og spenstige kropper på sitt vakreste. Relativt høy jubafaktor (dum og deilig), og ikke stedet man går for å finne damer å diskutere utenrikspolitikk med. Men så er det heller ikke derfor man drar på Stratos. Eye candy er av og til deilig, det.

Bra electronica/disko, men skadelig høyt lydnivå. Hva er poenget? MÅ lyden være så forbannet sterk? For oss som ikke danser, er det slitsomt i lengden å skrike til hverandre. Ute på terassen er lydnivået heldigvis overkommelig.

Fy skam for å servere 0,4 l øl i plasbeger! Med tanke på at man betaler 100 kroner for å komme inn, er det eventyrlig frekt - og rent usivilisert. Festival og konsert er plast, utested er glass.
Spesielt bra: Utsikten, muligheten til å sitte utendørs, damene, musikken
Spesielt dårlig: 0,4 øl i plastbeger, damene, altfor høy musikk

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

stefan d

stefan d

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.09.2008
herlig sted med mye bra folk. er ikke godt med øl i plastglass, men grunnen til dette er at noen mennesker i fylla har klart å kaste glass fra takterrassen. så heller et plastglass enn et halvliters glass i 200 kmt fra 12 etg:)
Spesielt bra: trivselsvaktene

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Stratos!

EHW

EHW

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
04.08.2008
Stratos kunne vært et fantastisk sted - men dårlig service, lite utvalg i drinker, matservering som stenger merkelig tidlig (kl.20.00)- og støvete coctailglass gjør hele opplevelsen ganske kjip...
Lett å glemme fra sommer til sommer, men nå skal jeg faktisk ikke ta heisen opp en gang til : (
Spesielt bra: utsikten
Spesielt dårlig: service

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Stratos!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Stratos finnes i følgende lister:
"Stay-away's", av Tamara D
"Hipp i Oslo sentrum, mars 2010", av Andreosa


Kartvisning for Stratos:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.0)Subway - Youngstorget

3.

-(4.5)Sushi Sumo

4.

-(4.0)Apotek 1 Youngstorget

5.

-(5.0)Pizza Pancetta - Sentrum

6.

-(4.3)MonoSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste