HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Zara

Skriv din anmeldelse av Zara!
(3.2) (basert på 31 anmeldelser)
Kategori: Klær og sko (Barneklær), Shopping
Stikkord: sara, Barneklær, Barnesko
Adresse: Bogstadveien 12,0355 Oslo
Område: Frogner (Homansbyen)
Telefon: 23 19 96 50
Kontakt: Hjemmeside
Zara
Zara
Zara
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
31 anmeldelser av Zara:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

caramba c

caramba c

97 anmeldelser
1 Vibb-venner
02.03.2011
kjempemye fiint hos ZARA! Anmeldelsen gjelder kun kjeden(bare vært på ZARA i utlandet), og har kun utelukkende positive erfaringer fra mine besøk på ferier!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
14.10.2007
HMs spanske, litt mer fargerike og kostbare kusine har slått seg til i Bogstadveien. Der glir hun rett inn.

Dette er to etasjer med litt dyrere HM-klær gone metrosexual. Det eneste jeg kjøper her, er t-skjorter og tynne, ensfargede gensere. Pluss for at disse har et toightere og tøffere snitt. Minus for sørvisen. Jeg prøvde å få hjelp av en feminin dansk ekspeditør her en gang. Det var VM i sur trutmunn og knappe svar. Lurer på om sørvisen ville vært bedre hvis jeg hadde hatt på meg en rosa Lacoste-skjorte istedenfor en svart band-t-skjorte...
Spesielt dårlig: Dårlig sørvis

Var denne anmeldelsen...? (8) (14)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
26.10.2007
Zara er vanskelig å skrive om, fordi den vekker like lite tanker, kreativitet og interesse som Martha Louise gjør. Butikken er stor, og folkelig, hvilket betyr ubeskrivelig kjedelig. Det er noe pent tøy, og på de rette menneskene fungerer Zara fint. De rette menneskene har et veldig spesielt utseende som må dempes ned, type albino og folk med sorte fregner,
Som alle andre også mener, er klesbutikken oppskrytt. Det er nå allmennviten og snart er zaradrømmen over.
Spesielt bra: Ida Fs anmeldelse

Var denne anmeldelsen...? (4) (12)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Hovedstaden

Hovedstaden

538 anmeldelser
19 Vibb-venner
06.05.2007
Makan til dårlig service har jeg aldri sett i norge, bare på alle de andre zara avdelingene i utlandet. Hva er det de tror de er? Aldri ett smil og hei, bare personale som peker, aldri føler opp og nesten gjemmer seg når en kunde tydelighvis trenger veiledning.
Om de ville jobbe så iherdig med å brette klær å rydde , å late som de var døv stumme kunne de valgt ett lager hvor de slapp å være imøtekommende! Klærne er ofte brilliante, men iskalde skuldere gjør meg irritert, treige folk i kassa, ingen som har oversikt...nei nei og atter nei. Handler på andre steder. Som søsterseleskapet Massimo Dutti litt enger nedi veien.
Spesielt bra: smarte klær, skoene.
Spesielt dårlig: service + DING DONG KAN DEN OG DEN KOMME TIL DAMEKASSEN :::DING DONG (skulle tro jeg var på OBS!Stormarked)

Var denne anmeldelsen...? (17) (10)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
09.10.2007
Hele Zara er en stor opplagt skuffelse.

Butikken er diger, utvalget er stort, men jeg får stadig assosiasjoner til sirkus, de gangene jeg har spottet hva som henger i dameavdelingen.
Kan ikke noen bare si det høyt ;
Her finnes det klær selv ikke Mariann fra Surferosa ville puttet på seg.

Masseproduserte klær betyr dårligere kvalitet.

Konseptet funker fordi saueflokken er lei av å sutte på H&M-puppen, og trenger noe "eksotisk".

Her får du klærne hele Oslo går med!
Løp og kjøp!

Jeg driver og lærer opp en Boarder Collie til å følge dere rundt i butikken as we speak! Bæææ

Det er stort utvalg da.
Skyter mange mange kuler ut, treffer man jo alltids noen...

Spesielt bra: stort utvalg
Spesielt dårlig: ufortjent hypa, misbruk av ordet "trendy", gruppementaliteten

Var denne anmeldelsen...? (3) (10)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
16.10.2007
At Oslofolket sto timevis i kø for å komme inn i denne butikken er for meg et stort spørsmål. Samtidig som jeg må le litt av det. Egentlig er det h & m som har tatt på seg brillene og ingen kjenner henne igjen. Som supermann. Bortsatt fra at på Zara er det ingen ting som er supert. Eller kjipt. Det er bare helt ok.

Var denne anmeldelsen...? (4) (10)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Magnus

Magnus

66 anmeldelser
1 Vibb-venner
02.03.2009
Zara.. Husker det fra avsluttningsturen i videregående til Mallorca, da var Zara den store snakkisen blant jentene i klassen. Som den jeg er blei jeg naturlig med innom denne Zara butikken i Palma by og blei nogenlunde overraska over det brede utvalget av ok klær. Noen moteriktige, sør-europeiske topper blei det på min nå forhenværende kjæreste.

Skipp frem til Oslo anno 2009. I grunnen kan jeg bare slutte her og henvise til de andre skribentene her, for hva faen er det med personalet på Zara egentlig? Er det en eller annen misforstått "vi er bedre enn deg" image dem forsøker seg på? De forsøker å svøpe seg inn i en eller annen "ekslusiv" aura som om de alle skulle jobbet i moteindustrien i Milano. Ikke bare gjelder dette de vestkantblærebertene som jobber på Bogstadveien, men også de ansatte i Zara avd. Karl Johan. For makan til dårlig service skal du faen se langt etter.

Var innom Karl Johan sjappa for å handle meg noe, husker ikke helt hva, og blei stående i en "kø" mens jeg hører på de fjonge ansatte prate på engelsk (er visst enda ett forsøk på å virke ekslusiv tydligvis) i fem minutter før de tok kunden foran meg. Jeg blir så ståendes mens to ansatte jabber videre og begynner så smått, og ja jeg blir kvalm av meg selv, å mumle forsiktig at dette tar jammen lenge samt at jeg begynner å titte sånn halvvei nedlatende på hu østeuropeiske i kort skjørt.. Håper at dette vil provosere frem no hjelp. Det hjalp ikke. 10 minutter senere står jeg fortsatt "alene" ved kassa og venter på å bli betjent! En liten stund til så får jeg endelig hjelp. Da blir jeg ståendes og vente mens en eller annen flyr av sted for å finne den andre skoen så jeg får handla det jeg skal. Intermezzo med enda mere venting. Han kommer tilbake og betjener neste kunde!! Jeg merker at jeg blir hissig og min bedre halvdel slipper det hun har i henda og tar med meg ut derifra.. Å handle på Zara er en tour i abstraktenes verden.. Jeg skjønner fortsatt ikke hva problemet til de ansatte er, for i mine øyne virker det som om de gir blaffen i deg og ikke har noen problem med å uttrykke dette ovenfor deg som kunde.

Kjøp klær på Zara om du vil ha H&M klær, bare dyrere og ispedd forrakt fra ansatte. Liker du selvpining og SM, dra på Zara og nyt smerten.
Spesielt dårlig: Ansatte!

Var denne anmeldelsen...? (11) (5)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Linn

Linn

116 anmeldelser
15 Vibb-venner
23.01.2008
Hva er det med Zara som gjør at nordmenn nærmest ligger i sovepose utenfor butikken på åpningsdagen, for å sikre seg et par plagg i HM-kvalitet?
Riktignok er de i Zara flinke til å få inn nye varer hver uke. Utvalget spenner fra joggebukser til blazere, og byttereglene deres er også supre -med 30 dagers returrett. Plaggene i seg selv er helt ok, men servicen suger! Personlig er jeg ikke interessert å komme inn i en butikk hvor jeg risikerer å måtte kommunisere med de ansatte på spansk eller engelsk!

Torsdag 24. januar åpner de nok en butikk, denne gangen på Karl Johan. Der blir iallefall IKKE jeg å finne med sovepose og liggeunderlag!


Spesielt bra: Nyheter hver uke
Spesielt dårlig: Habla espanol?

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
10.04.2007
Lenge ønsket de av oss som på utenlandsturer yndet å tråle Zara på jakt etter kles-scoop at kjeden med vennlige priser og hyppig forsyning av nye motevarer også skulle etablere seg i Norge. Etter Zaras eviglange jakt på de perfekte lokalene i Oslo gikk drømmen i oppfyllelse. Heldigvis og uheldigvis på en gang. Heldigvis fordi man med ett fikk man tilgang til Zaras kolleksjon uten å måtte reise langt og lengre enn langt. Uheldigvis fordi halve Oslo nå har uniformert seg i Zara både til hverdag og fest. Det kan ikke betegnes som stort annet enn et antiklimaks.


Spesielt bra: Kvalitet til hyggelig pris
Spesielt dårlig: Så altfor korte ermer på alle plagg med, nettopp, ermer

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Zara!

kirsti

kirsti

58 anmeldelser
1 Vibb-venner
04.12.2008
ZARA i Bogstadveien.
Stor butikk med godt utvalg til mann, kvinne og barn. Rimelige priser. Litt for lang kø utenfor prøverommene, men ellers bra.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Petronelle

Petronelle

103 anmeldelser
3 Vibb-venner
11.07.2007
Det var under et besøk i Madrid for noen år siden at jeg først stiftet bekjentskap med Zara. Hun virket som en moderne og stilig, men ikke altfor snoppete jente. Zara og jeg innledet et nært vennskap. Hver sommer møttes vi der det passet best, enten det var i Barcelona, Paris eller København. Det var alltid et hjertelig gjensyn, for Zara tok i mot meg like bra hver gang. En av årsakene til at vi passet så godt som venninner, Zara og jeg, var at vi fornyet oss i takt med hverandre. For hver gang jeg møtte henne, fant jeg noe som reflektere en del av meg selv. Da besøkene var over gledet jeg meg alltid til neste gang Zara og jeg skulle treffes igjen. Du kan tenke deg at jeg ble glad da jeg fikk vite at Zara skulle komme til Oslo! Jeg telte ned dager og timer til hun skulle komme. Men det ble ikke slik jeg hadde trodd. Det var ikke det at jeg ikke likte henne lenger. Hun var fortsattt en moderne og stilig kvinne. Men vi hadde visst ikke så mye til felles likevel. Det gikk plutselig opp for meg at det ikke var Zaras egenskaper som gjorde at jeg satte så stor pris på henne, men like fullt det faktum at jeg ikke var hjemme, men på ferie i spennende europeiske byer hvor jeg møtte noen som var annerledes enn Hennes, Donna, Massimo, Simona og alle de andre jeg pleide å treffe hjemme i Oslo. Da jeg besøkte Zara i Bogstadveien innså jeg at det ikke var stort som skilte henne fra mine gamle venner i gata, som alltid kler seg likt og ikke tør å være annerledes enn de andre. Det var solstikk og storbymystikk som hadde forledet meg inn i et vennskap jeg ikke lenger følte meg vel i....
Spesielt bra: Kjøp venstre sko i Oslo og høyre sko i Madrid.
Spesielt dårlig: Kø, uoppmerksom betjening, klærne går lett opp i sømmene.

Var denne anmeldelsen...? (10) (7)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Elvira

Elvira

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.02.2009
Jeg fatter ikke hvorfor alle handler her...
Zara har i mine øyne stygge, tantete klær, og etter hva mine mer Zaravennlige bekjente sier er også kvaliteten bedrøvelig. Det er mulig de får masse nye varer hver uke, men det hjelper ikke når alt ser ut som noe katten har dratt med inn.

Mulig jeg er litt fientlig innstilt - jeg hadde mer eller mindre akkurat samme opplevelse som Lise A. da jeg var innom butikken i Bogstadveien for ca et år siden. Etter å ha spurt tre surmulende kjerringer om hjelp traff jeg endelig(?) en som ikke var fullt så premenstruell. Hun forsvant med plagget mitt, ble borte rundt 20 minutter, og da jeg forsiktig spurte en av de andre ansatte (det var smertefullt for henne å i det hele tatt snu seg mot meg, helt tydelig) om hvorfor kollegaen hennes ble borte såpass lenge fikk jeg klar beskjed om at uhøflige kunder, det var de ikke interessert i! Jeg bet tennene sammen, ventet på at plagget mitt kom tilbake i riktig størrelse, og stilte meg i den evinnelige kassakøen. En ung jente som jobbet der kom bort og fortalte at i herreavdelingen, der var det mye mindre kø, så jeg og damen bak meg i køen trålet opp trappene. Der var det ingen kø (!!!!!!) whatsoever, så vi gikk bort til kassen - lettet og fornøyde begge to. Damen som sto der kikket morsk opp på meg, så ned på klærne mine, snudde på hælen og gikk hun sin vei. "Jeg tar lunch," skrek hun til en kollega som i ekte Zara-ånd hadde gjemt seg blant klesstativene (gud forby om man må hjelpe en kunde!!). Jeg og den andre damen sto der i gode fem minutter, ingen dukket opp, så vi kastet klærne på gulvet begge to og gikk i harnisk.

Hadde en hissig men hyggelig samtale med den andre damen på trikken hjem, og kan trygt garantere at ingen av oss skal tilbake på Zara. Noensinne.
Spesielt bra: Kan ikke se noe positivt med denne butikken...
Spesielt dårlig: Kan ikke se NOE positivt med denne butikken....

Var denne anmeldelsen...? (13) (3)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Sook

Sook

87 anmeldelser
19 Vibb-venner
05.05.2007
Zara har faktisk kjempefine og smarte klær. Bare så synd at det alltid er stappfullt og eviglange køer, og for et rot! Har kjøpt på Zara i utlandet, men på Majorstua blir det for slitsomt til at jeg i det hele tatt har orket å gå runden.

Et tips, er å gå opp noen trapper og betale i herre eller barneavdelingen, der er køen overkommelig.
Spesielt bra: billige men smarte klær
Spesielt dårlig: altfor stressende og rotete.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Celine Mee S

Celine Mee S

37 anmeldelser
10 Vibb-venner
23.02.2008
Når jeg ankommer en butikk liker jeg som regel å få gå i fred. Jeg forventer at betjeningen sier "hei" med et smil om munnen, men vil gjerne gå får meg selv, uten en Golden Retriverlignende ekspedient tråkkende etter meg.
Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor folk omtrent sov utenfor denne gigantiske butikken før åpning, men har forståelse for hvorfor folk liker å handle her. Fargene og snittene er alltid "in-style", og prisene ligger på litt over middels- noe som assosierer til eksklusivitet. Zara er smarte slik. Det finnes absolutt ikke noe eksklusivt i vanlig forstand over Zara, men de klarer å levere plagg det er lett å kombinere med spesielle favoritter, slik at du kan slippe unna med en fantastisk designerkjole og en blazer fra Zara.
Dessuten har de utrolig flotte skjorter til menn oppe i herreavdelingen. Nam....
Det skal også nevnes at Zara kjører salg på internasjonalt vis! De pumper ut omtrent ALT fra forrige sesongs kolleksjoner. Sånt blir det eget godt salg av! men, her gjelder det å ha tålmodighet og klørne ute for å få med seg noe som helst.
Servicen suger, med unntak av en meget blid dame jeg møtte i prøverommet en gang. Men, hva gjør vel det? Hvem liker å shoppe med en såkalt "bedreviter" som henger over deg uansett?! Er du usikker på noe hjelper allikevel betjeningen deg med det du lutrer på, sure miner dog...
Spesielt bra: størrelsen, klærne, musikken i butikken
Spesielt dårlig: Zara-hysteriet

Var denne anmeldelsen...? (9) (9)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Jonas T

Jonas T

82 anmeldelser
6 Vibb-venner
10.01.2007
Dette er motebutikken for deg som ikke vil bruke så mye penger. Butikken er nyåpnet, og kan skilte med priser som kan konkurrere ned jack&jones og H&M. Dette er klær i like god eller bedre kvalitet sammenliknet med butikker i samme prisklasse, men mye flottere å se på. Ta deg en tur hit!
Spesielt bra: Skjorter og genserne er spesielt bra til denne prisen
Spesielt dårlig: Buksene skal vistnok ikke være av beste kvalitet

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Anders

Anders

41 anmeldelser
9 Vibb-venner
24.10.2007
Jeg har kun kjøpt to ting på Zara: ett par grå jeans og ett par sokker...
Men hui som de sitter!!! Det er de flotteste buksene en man i sin beste alder kan ønske seg. Ikke få ganger har jeg hoppet inn i buksebeina og klakket hælene sammen i fryd. Kvalitetsmessig har jeg nok tapt litt, det har blitt noen hull her og der nå, men det bare føyer til litt ekstra fylde i stilen. Og sokkene... Ja, de er egentlig helt vanlige, vanskelig å skryte et par ordinære sokker opp i skyene. Men tilsammen lover dette godt for flere billige røverkjøp fra denne butikken.

Var denne anmeldelsen...? (4) (12)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Anette

Anette

50 anmeldelser
2 Vibb-venner
22.06.2007
Det er bra at Zara har kommet til Norge! For min del minner Zara om en litt mer sofistikert versjon av HM, med litt bedre kvalitet. Prisene er ikke ille i det hele tatt. Noen av klærne er ganske rare, mens andre er kjempefine. Størrelsene er det vanskelig å bli klok på. De varierer helt sinnsykt fra plagg til plagg, og jeg vet derfor aldri hvilken størrelse jeg skal ha. I tillegg hater jeg å prøve. Et annet minus er at det stort sett alltid er dødslang kassakø.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Kristina

Kristina

31 anmeldelser
2 Vibb-venner
03.09.2007
Butikken som til slutt kom til Norge.

Her finner du jobbklær, fine bukser, skjorter etc. De følger moten, men samtidig syns jeg ikke de skårer like høyt som H&M. Men ære til Spanias stolthet ( En hel region i Spania, La Coruña, jobber med og for Zara og de har butikker over hele verden) som klarer å få nordmenn til og desperat handle her. Jeg vil bare informere om at butikken blir, den flytter ikke på seg neste uke. Virker som om folk ikke har vendt seg til tanken at Zara er kommet for å bli i Norge.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Ann V

Ann V

23 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.02.2008
Endelig så kom den til Oslo! Men hei, da var jo halve gleden borte. I Norge blir det halv-veis priser for dårlig kvalitet. Og servicen til de som jobber der er IKKE bra!
Kan gjøre noen glade med barnetøy som er kuuult, men som du ikke trenger å elske så lenge.

Spesielt dårlig: Altid laaaaaaange kassa køer!

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Zara!

cecilie L

cecilie L

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.02.2009
love love love it!

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Anne E

Anne E

14 anmeldelser
1 Vibb-venner
12.02.2008
Jeg hadde lenge unngått å oppdage denne butikken de få gangene jeg hadde vært i utlandet, men venner og bekjente hadde alltid funnet noe der så jeg gledet meg litt til den skulle åpne her. Da den "endelig" hadde åpnet gikk jeg innom med håp. Velvillig gikk jeg rundt og rundt og plutselig trodde jeg at jeg var kommet til H&M... De får to poeng fordi de fungerte som et "kaninhull".
Spesielt bra: jeg fikk gå i fred for betjeningen
Spesielt dårlig: Jeg fikk gå i fred for betjeningen

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Jørgen

Jørgen

23 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.07.2007
Oppdaterte moteklær til svært hyggelige priser. Ofte nye leveranser,hyggelig betjening. Et mer europeisk utvalg enn H&M...

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Annika B

Annika B

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.05.2010
Prøvde å ringe dem angående noe jeg hadde glemt i butikken. De var sure på telefonen og var ikke interessert overhode å hjelpe meg. Får strykkarakter på service over telefon.
Spesielt bra: Noen av klærne
Spesielt dårlig: Service

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Karl

Karl

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
03.03.2011
Var innom herreavdelingen på Bogstaveien. Det er sjelden jeg har fått så god service! Fikk hyggelige nikk og et hei når jeg kom, men fikk gå i fred mens jeg tittet. De ansatte var oppmerksomme nok til å se når jeg trengte mer hjelp. Prøvde litt forskjellige jeans, og fikk faktisk ærlige svar fra de som jobbet der. Er så lei av kommentarer som "den buksen har jeg også; bla bla bla...". Hun som hjalp meg sa på en ordentlig måte at jeg burde velge en annen modell og den andre hun fant fram satt som et skudd! Og en prislapp på 299,- kan jeg ikke klage på:)

Ellers har de et utvalg av herreklær som dressmann og HM bare kan se langt etter!

Har tidligere handlet mest på butikken deres på karl johan, men skal virkelig ta turen opp til bogstaveien oftere. Det er verdt det!!
Spesielt bra: Utvalget og service
Spesielt dårlig: Mye folk på lørdager

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Frøken F

Frøken F

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.05.2008
Zara er bare nesten kult og nesten billig. Eller, det er strengt tatt ikke billig i det hele tatt, i allefall ikke i "kupp-klassen." Ikke er det påtrengende kult heller, det er alltid noen merkelige detaljer som ødelegger noe som kunne vært et greit plagg. Det kan være ekstremt lange, smale ermer, uhorvelig stygge knapper eller ekkelt stoff.

Dessuten er butikken i Bogstadveien rotete og betjeningen er i beste fall usjarmerende.

Det eneste som trekker opp, er at barneavdelingen ser fin ut..
Spesielt bra: Kanskje barneavdelingen.
Spesielt dårlig: Resten.

Var denne anmeldelsen...? (14) (11)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Helle S

Helle S

24 anmeldelser
2 Vibb-venner
08.02.2007
Jeg er litt skuffet. Har alltid vært innom Zara på utenlandsturer, og gledet meg stort til åpningen i Bogstadveien. Men det innfrir ikke forventningene. Laaange køer ved prøverommene, og minst like lange ved kassen. Jeg har forsøkt å handle der et par ganger, men har gitt opp. Det er ikke verdt tiden og stresset. Det er synd, men jeg skal prøve igjen når det verste hysteriet har lagt seg.
Spesielt bra: pene klær til en god pris
Spesielt dårlig: betjeningen

Var denne anmeldelsen...? (7) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Petra

Petra

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
22.12.2008
De har en stor butikk her med mye utvalg. Flotte klær til moderate priser. Derimot synes jeg personalet til tider er litt lite serviceinnstilte.
Spesielt bra: Utvalget
Spesielt dårlig: Personalet

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Patrick N

Patrick N

3 anmeldelser
13 Vibb-venner
06.11.2008
Zara ja..

Jeg var innom her og fant meg en jævli kul blazer på rest-salg. kjempefornøyd rusler jeg hjem og tenker at zara er en kjempe bra butikk.
og det skal de ha, det er en del kule klær der, som er et lite touch finere en f.ex H&M..
men når jeg kommer hjem er fortsatt alarmen på! BOMBE! så jeg drar ned for å fjærne denne shiten..
Etter å ha fortalt hva som har skjedd til damen i kassa må hun tilkalle sjefen. og hva får jeg høre da?.. jo dette er jo noe JEG burde ha sjekket før jeg dro HELT hjem.. Er de mulig å være så dum? eneste jeg har å si er det, neste gang (hvis det blir en) jeg skal inn her.. er det inn med propparna og på med ipod'en og ikke prøv å snakk til meg.. det er jo ikke vits?.. det er jo tross alt jeg som skal gi meg selv service her.. TAKK!
Spesielt bra: ?
Spesielt dårlig: SØRVISEN STINKER!

Var denne anmeldelsen...? (10) (3)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Lise A

Lise A

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.03.2008
Etter mange dårlige opplevelser på Zara prøvde jeg meg med nytt mot i helgen, for å sjekke hva som var nytt osv. Kom over en sykt fet skjorte som ikke var i min str, så jeg huka tak i en dame for å spørre.. det var jo som å åpne en dør til helvete, for å si det mildt. Det var en halvtime før sjappa stengte, og hun sa motvillig at hun skulle sjekke om de hadde den på lager.. så forsvinner hun, og jeg blir stående og trippe i et kvarter uten gjensyn med den ansatte... så spør jeg en annen dame og forklarer saken, at jeg har spurt en annen som bare forsvant, og at jeg har litt dårlig tid, har allerede ventet i 20 min.. så smeller hun til, and I quote: altså, hvis du har dårlig tid, kan du vel egentlig bare gå herfra, det kan ikke jeg gjøre noe med! så snur hun ryggen til meg og går.. det er f...meg det frekkeste..setter aldri en fot der inne igjen, dette var siste gangen med dårlig service! Ledelsen: det er litt for mye kritikk av deres ansatte til at det kan gå ubemerket hen...
Spesielt dårlig: service, nok en gang...

Var denne anmeldelsen...? (38) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Kristina

Kristina

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.06.2013
Meget dårlig service på Zara Karl Johan! Spesielt en jente som heter Betina innehar svært arrogant holdning, meget uhøflig og burde aldri jobbe i servicebransjen. Mister lysten å handle i denne butikken når blir møtt med av slike personer, som er sure og ikke interesserte i å hjelpe, men kommer med sarkastiske bemerkninger. Etter min oppfatning burde personer med slike holdninger aldri jobbe i servicebransjen.
Spesielt bra: Noen klær
Spesielt dårlig: Service

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!

Kristina

Kristina

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.06.2013
Ledelsen av Zara burde tenke på hvem de ansetter. Mange som har dårlig opplevelser med å handle på Zara i Karl Johan. Ansatte skal være imøtekommende, hyggelige og utøve god service. Det virker som de ansetter hvem som helst og ikke kurser folk i god service. det er jo slik at enten noen passer å jobbe i servicebransjen eller ikke, men alle kan bli bedre. De som ikke klarer jobben sin, burde absolutt får sparken.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Ansatte og service

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Zara!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Zara:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(1.0)Arts & Crafts - Bogstadveien

3.

-(3.4)MuchoMas - Majorstua

4.

Yazo Frisør

5.

-(5.3)Din Hud og Hårpleie Holtegata

6.

-(3.5)Urmaker BjerkeSiste 5 anmeldelser samme kategori
Michael R

Telebutikken - JernbanetorgetTelebutikken - Jernbanetorget

Hei.
Hadde bare lyst til å skrive noen ord, da det sikkert er sjelden noen sier ifra om noe som er positivt.
Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S 6 på lørdag med lader som ikke funket, som dere uten videre byttet for meg idag.
Jeg bestilte telefonen en måned i forkant, og dere fulgte meg opp m...

Les mer »


Anna A

Lefdal - AlnabruLefdal - Alnabru

Dårlig kundebehandling!!! hadde en playstation som var på reperasjon, og fikk beskjed om å hente det i butikken deres på STORO i og med at de ikke hadde noen på lager. Jeg dro til Lefdal STORO og der hadde de heller ikke noe på lager, så de sendte meg ned igjen til ALNA for å få pengene derfra. ...

Les mer »


Halvor M

Paléet KjøpesenterPaléet Kjøpesenter

Paléet har endret seg mange ganger i løpet av sin levetid og gjennomførte en stor oppgradering sist i 2014. Alt er ennå ikke helt på plass. Butikkene i 2. etg forbi The Room (kafeen), ligger litt klemt ut mot gaten eller opp etter veggene innad. Derimot er Paléet som helhet blitt mer tiltalende o...

Les mer »


Halvor M

Tilbords - House of OsloTilbords - House of Oslo

De startet så stort, men ligger nå litt bortgjemt på plan 2 i House of Oslo. Dette er en kompakt butikk som har litt av alt som kjeden fører. Konkurrentene Illums og Jernia ligger rett ved, så det krever sitt. En fattig trøst er at de fleste andre konkurrentene har gitt opp underveis siden 2006.

Les mer »


Halvor M

Hemtex - House of OsloHemtex - House of Oslo

Hemtex har vært lagt ned i Norge siden 2010 - det samme er butikken deres på House of Oslo.

Les mer »


BARNEKLÆR I OSLO
   Jacadi
Eksklusive barneklær på Frogner

Guttelus.no
Kvalitetsklær for gutter på Stabekk

   Polarn O. Pyret - Steen & Strøm
Kule klær til småttisene


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste