HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Restaurant Eik Annen Etage

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!
(4.9) (basert på 9 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Fransk), Mat, drikke og events
Stikkord: Gourmet, A la karte, Chambre separee, Brasserie
Adresse: Stortingsgata 24,0161 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 21 54 79 70
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Restaurant Eik Annen Etage
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Restaurant Eik Annen Etage
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
9 anmeldelser av Restaurant Eik Annen Etage:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
23.10.2007
Jeg hadde den store glede av å nyte et 5-retters måltid her for ikke lenge siden.

Jeg ser at noen synes interiøret er harry. Jeg synes ikke det er harry - jeg syens det er drit kult! (Da kan du tro hva du vil om meg).

I det hele tatt mottok jeg en voldsom Stureplan-vibb her inne; akkurat som om dette stedet var for stort, og for fancy, for lille Oslo - at det var et slikt type sted som rike, svenske Stockholmare gikk på med sine rosa skjorter og sine glattslikkede hårmanker (jeg jobbet i Stockholm i 99/00; holder godt fast på inntrykket jeg fikk av menneskene der da).

Servitøren; svensk han også. Men gav oss god service, selv om han ikke klarte å imponere min vininteresserte, frankofile ex-sjef. Det endte med en Barbaresco som var helt fantastisk. Resten av vinene var også glitrende. Maten; utsøkt.

Dette er definitivt (fremdeles) et av de bedre spisestedene i Oslo. Konkurrerer ikke helt med Bagatelle og Stathaldergaarden, men det er pokker ikke langt unna. Et sted for de store anledningene for deg som har god råd, men ikke latterlig god råd, og som synes det er stas å føle seg litt posh og fin. Eller et sted for de helt vanlige, dagligdagse anledningene for deg som har altfor god råd, altfor dårlig klessmak, altfor mye energi og altfor langt opp til taket.


Var denne anmeldelsen...? (6) (8)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

Aleksander

Aleksander

79 anmeldelser
13 Vibb-venner
23.01.2008
Kult sted, flott interiør med mye sort, skinn og tunge ting.

Men maten er ikke helt på topp. Selve smaken er god, men å kun ha én meny uken før jul som ikke har noe som helst med jul å gjøre var en skuffelse, siden man må bestille bord ganske lang tid i forveien, er man mange. Hvorfor er foreksempel hummer, ost og østers i menyen, hvor er fancy stekt ribbe eller medisterpølser The Eik way?

Mye digge damer her, skikkelig venninnested. Servicen prøver å være bra, men når man er elleve stykker ble det en del rot. blant annet en som aldri fikk moe hver gang vi fikk.

Vinmenyen er heller ikke helt på topp. De safer med billige viner, som ofte blir ganget opp med nærmere fem. Les heller gjennom menyen og velg selv, de har masse bra liggende, det er sikkert. Lokalets flotteste sted er deres Chambre separee. Eget bord for tyve, i et eget rom. Flott dekorert med stilig skrift på veggene som dekorasjon. Bør oppleves
Spesielt bra: endelig et slikt sted i Oslo. et in.sted i restaurantverdenen kan du si
Spesielt dårlig: servicen blir litt uoversiktelig, dårlig vinmeny

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
26.02.2007
Merksniodig nok har Petter Stordalen fått aksept for å voldta gamle og ærverdige Annen Etage på Hotell Continental. Interiørarkitekten skulle i likhet med eieren hatt skambank for å male veggene svarte. Stedet ligner nå med all sin fløyel og alt sitt glitter mest på et disco-lokale for silkerampen på Oslo Vest. Det ufrivillig komiske er at Eik for det meste huser gråhårede middelaldrende menn i dress (som jeg mistenker for å gjøre opp regningen med sjekk.)

Maten og servicen er det gledelig nok ingenting å si på. Stedet kjører samme konsept som på Restaurant Eik; en fast meny med 5 retter, og du velger selv hvor mange retter du vil ha. Porsjonsstørrelsen reguleres etter antall retter, slik at du slipper å forbli sulten eller bli ubehagelig mett. Tilhørende vinmeny er også å få kjøpt. Med mindre du er på forretningsmiddag og spiser på andres regning eller har overdrevent restaurantbudsjett på privaten er dette økonomisk sett en restaurant for de litt spesielle anledningene.

Spesielt bra: Service og mat
Spesielt dårlig: Silkeharry interiør

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

Tredeel

Tredeel

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.03.2010
Det er sagt mye om interiøret på Eik Annen Etage, og det er nok slik at man enten elsker det, eller hater det. Jeg elsker det. Husker fortsatt "gamle" Annen Etage, med interiør i kremhvitt, gull og rød fløyel - det var flott, men ikke akkurat intimt og tidsriktig. Nå er det mørkegå vegger, glitter, sennepsgul og grå fløyel, og ikke minst store og iøyenfallende (sic!) bilder på veggene som gjelder. Kanskje ikke ideelt interiør når det er sol og sommer ute, men i den mørke årstiden blir det både intimt og hyggelig. Den enorme takhøyden i rommet virker mindre nå som interiøret er mørkere.

Vi var relativt tidlig ute denne onsdagskvelden i februar. Du skal være ganske sikker på hvor Eik ligger for å gå rett inn her uten å spørre deg frem; først inn hovedinngangen på fasjonable hotell Continental, så opp to trapper og inn en tung, lukket dør, gjennom baren, og DER kommer du inn i restautanten. Da vi kom var det heller glissent med folk, men utover kvelden skulle det dukke opp flere større og mindre selskaper (til og med en ex-statsminister). Det er hyggelig med nesten full restaurant en vanlig onsdagskveld, men dessverre var ikke betjeningen i stand til å yte topp service med mange gjester i lokalet.

Konseptet hos Eik Annen Etage er som i de andre restaurantene til Ole Johnny Eikefjord ("Eik" og "Fjord"): En fast meny med fem retter som byttes hver uke, høy kvalitet på maten, og relativt hyggelige priser. Så er det bare å velge hvor mange retter man vil ha, og om man vil la seg lure til å gå for en overpriset vinpakke... som man jo litt for ofte lar seg lure til. Uansett blir ikke totalprisen så gal: tre retter med tilhørende vin koster deg i skrivende stund under 800 kroner pr hode, og det er slett ikke så ille. Tar du full pakke med fem retter og tilhørende viner til hver rett, så havner du rett over tusenlappen. Rent kulinarisk sett er det god verdi for pengene, særlig når man vartes opp med rikelig av flotte appetittvekkere.

Det eneste som fungerte dårlig under vårt besøk var servicen. Til personalets forsvar skal det sies at det etter hvert ble mange ganske store selskaper i lokalet, men det haltet litt helt fra starten av. Først var det venting på menyer til de to sist ankommede, så var det venting på å få bestille. Maten kom effektivt og greit, men med stadig nye kelnere. Så var det ny og langvarig venting for å få betale, og så var det jammen også venting på å få tilbake yttertøyet fra garderoben - som for øvrig er satt opp på lite grasiøst vis. Det endte med at en av kokkene måtte finne tøyet, han var hyggelig og hjelpsom, men dette skulle vel strengt tatt vært kelnernes oppgave.

På pluss-siden skal det også nevnes at baren utenfor restauranten må være blant de stiligste i byen, og er verdt et besøk i seg selv!

Eik Annen Etage gjør det godt på å tilby god og spennende mat til en overkommelig sum, jeg velger å tro at vi var litt uheldige med aftenens skranglete service, og gir en litt svak 5'er - man befinner seg her i et knalltøft segment i Oslos restaurantverden.


Spesielt bra: Matkvalitet for pengene, interiøret, og ikke minst baren.
Spesielt dårlig: Servicen kan være haltende, pass på at du ikke skal rekke noe etter middagen!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

A-C

A-C

28 anmeldelser
6 Vibb-venner
19.03.2008
Fy faen for et frekt sted, og ikke minst kanskje Oslos mest undervurderte bar. Mange tror man må spise for å sitte i baren, men det stemmer ikke. Først om fremst er det et utrolig kult lokale ift bilder og materiale, men drinkene er veldig gode, musikken er deilig og avslappende og det er sjelden stinn brakke, samt at lydnivået er på en nivå som gjør at man enkelt kan føre en samtale

Har vært her flerfoldige ganger og like fornøyd hver gang. Mat og vin er på høyt nivå, lokale er uslåelig og services er bra (kunne kanskje vært bedre for å komme helt til topp)

Spesielt bra: Lokalet
Spesielt dårlig: Ingen ting

Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

tor m

tor m

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.09.2009
mine nye favorit resturant
meget bra mat og syntes stedet var stilig
litt bortgjømt så de må gjøre seg billige
Spesielt dårlig: ingen

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

Dumle

Dumle

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
25.01.2009
Var her og feiret min fars 50-årsdag, og spiste da naturlig nok 5-retteren med tilhørende vinpakke. Mat og service upåklagelig, ikke for snobbete noen av delene :) Nokså popmpøst lokale, men det passet da engang ganske bra da vi var der i en festlig anledning. Mye forskjellig folk å sitte og utstudere også ;)
Eneste minus måtte være at bordet vi ble plassert ved var ca 30 cm bredt og med en smal, ikke så behagelig sofabenk der halvparten av oss måtte sitte.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: 30 cm bredt bord

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

Carl A

Carl A

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
11.04.2007
Det er jo nesten et mål i seg selv å ikke støtte den "miljøbevisste" værstingen Petter stordalen. Synes plassen var greit nok, litt enig med en anmeldelse jeg leste for en stund siden, hvis man bare skal konsentrere seg om 5 retter i en uke, hvorfor er det ikke bedre...var helt greit, ikke noe mer, og da nytter det ikke at det er ok pris..

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!

S.M. S

S.M. S

8 anmeldelser
3 Vibb-venner
05.09.2007
Trendy atmosfære, upåklagelig service, nydelig mat...fantastisk gode coctails og et meget bra vinkart.
Spesielt bra: baren

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Restaurant Eik Annen Etage!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Restaurant Eik Annen Etage finnes i følgende lister:
"BibGourmand Oslo", av Vibb
"Dagbladets oversikt over de beste restaurantene i Oslo ", av Vibb


Kartvisning for Restaurant Eik Annen Etage:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(1.9)McDonald's - Klingenberggt

3.

-(3.0)Expert - Klingenberg

4.

-(3.7)Platekompaniet - Stortingsgt.

5.

-(4.5)Accessorize - Stortingsgata

6.

-(3.5)Gant - StortingsgatenSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste