HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Come as you are (Stengt)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!
(3.7) (basert på 16 anmeldelser)
Kategori: Klær og sko (Dame, Herre), Shopping
Adresse: Bogstadveien 60A,0366 Oslo
Område: Frogner (Majorstuen)
Telefon: 22 46 26 30
Come as you are (Stengt)
Come as you are (Stengt)
Come as you are (Stengt)
Come as you are (Stengt)
Come as you are (Stengt)
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
16 anmeldelser av Come as you are (Stengt):
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
08.07.2008
Stor og åpen butikk med mye lett stoff til tunge penger. Her hjelper butikken deg med å heve standarden på hva du skal ha slengende rundt i klesskapet, og jeg takker ja, for hjelpen er jo velment.

Dette er en av de butikkene jeg venter mest på at skal begynne med salg. Noe er altså veldig dyrt, men trenger du noe anstendig priset til et bryllup, er dette et flott alternativ, hvis du er av den litt søte typen med perler som accessorier.

Servicen lar deg vær hvis du ikke er masete, og det setter jeg pris på.

Var denne anmeldelsen...? (8) (1)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
17.11.2008
Tydelig at de som jobber her har vært inne på vibb og fått opp terningkastene. Og siden dere tydeligvis leser det som står her: oppfør dere.
Det er lite som er så ubehagelig som å bli ignorert når du kommer inn i en butikk. Selvfølgelig skal dere ikke mase eller, men dere kan da vel ikke mene at alle som får service her inne, allerede skal ha på seg klær fra butikken deres. DEt må da være dårlig buisness?
Jeg husker nesten ikke hva slags klær dere selger her en gang, og det kan være to grunner til det. 1. at isfronten jeg møter i døra på vei inn i butikken deres tar så mye fokus at jeg har glemt det, eller 2. dere er kjedeligere enn vero moda. Både heldigvis og uheldigvis for dere, dror jeg mest på alternativ 1. det er det dere får i terningkast av meg også.

Var denne anmeldelsen...? (26) (10)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
21.01.2008
...lover alt annet enn navnet tilsier- her kan ikke hvem-som-helst gå inn.

Ta på deg finstasen og for all del styr unna H&M plagg når du skal hit, det er en sikker garanti for "Oss vs. Dem" øye-målinger fra betjeningen.

De har flotte designerklær til langt mer enn retail-prisen, og en del av det viste seg sist jeg var innom å være "wannabe/new" vintage hvilket virker poengløst i forhold til å kjøpe ekte vintage.

Gullspeil har de, den fineste Nolita kjolen du aldri kommer til å få råd til har de, men hjelpsom service er totalt fraværende.

Det kan hende at oppmerksomhet ikke er verdt å sløse på meg når frognerfruene kommer inn døra etter meg, men et enkelt "hei" hadde vært hyggelig uansett.Var denne anmeldelsen...? (27) (14)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Gucci girl G

Gucci girl G

14 anmeldelser
1 Vibb-venner
24.08.2011
En av oslos mere guffne høl!(om ikke det mest guffne av de alle,konkurrerer dog skarpt med voga om den tittelen)
Selvsagt takket være idiotene som jobber der.
ALT det negative som er skrevet om denne sjappa her på vibb gav gjenklang da jeg også har hatt endel negative opplevelser her.alt fra Bedreeeten service når du ikke er oppstylet til forsøk på sleske smil når du derimot er oppstylet og lukter penger.Kvalmt er det uansett hvordan man vrir og vender på det.Har faktisk gitt denne butikken en del sjanser da jeg bodde i området tidligere.Har kommet frem til følgende konklusjon:
DRIT i personalet og handle der når det er tilbud! :D
Ingenting er mere irriterende for dem enn at "fattiglus" handler hos dem på tilbud! :D :D
Ikke kjøp en dritt til full pris i den butikken er en gyllen regel her!Spesielt bra: noe bra utvalg av klær
Spesielt dårlig: Det bedritne personalet og alle deres sure oppstøt.

Var denne anmeldelsen...? (4) (4)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
05.09.2007
Oj da! Pompøs barokkstil skal det visst være. Come as you are har jazzet opp interiøret sitt med gullspeil og sortmalte gamle bord. Jeg skal ikke bruke det mot dem så lenge butikken holder et brukbart utvalg av klær fra American Vintage, Rare, Just Cavalli, Nolita og True Religion.
Spesielt bra: sted å handle alt fra party- til komfortable søndagskær
Spesielt dårlig: interiørsmak

Var denne anmeldelsen...? (10) (5)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Linn

Linn

116 anmeldelser
15 Vibb-venner
02.04.2008
Come as you are my ass!
Her studeres du fra topp til tå i det du kommer inn døra, og vurderes nøye. Veeeeldig nøye. Slank deg i 2 uker, ta på deg no fancy stæsh og du skal se du får service. Er du bare normal av utseende kan du bare glemme det.
Det er egentlig synd de skal være så oppesen i denne butikken for de har mye kult her (til en litt dyrer penge riktignok), men jeg legger ikke igjen en krone i denne butikken så lenge de oppfører seg så kjipt!

Spesielt dårlig: service

Var denne anmeldelsen...? (25) (12)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Lene N

Lene N

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.08.2009
Hei.

Tips til alle som føler seg dårlig behandlet av arrogante butikkmedarbeidere;

Husk at du tjener antagelig mer enn dobbelt så mye som de som jobber der, har mer utdanning og større formue, ellers hadde de ikke trengt å jobbe i en klesbutikk, men kunne handlet i en designbutikk isteden. :)
Spesielt bra: ?
Spesielt dårlig: ?

Var denne anmeldelsen...? (12) (10)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Obs

Obs

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.10.2009
Jeg åpnet bare døra og med en gang kom en butikkmedarbeider fløyende mot meg, med et bred smil "Hei! Kan jeg hjelpe deg?".
Jeg bare pekte på de sko jeg ville ha og sa "38", bare 10 sekunder senere stå han der med de mest fantastiske sko i min størrelse. Han hjalp meg med å bestemme meg hvilken størrelse jeg skulle ta, han vurdere hvordan de ser ut på meg og han spurte meg om det er noe mer jeg trenger da jeg sto ved kassen.
Jeg lå en liten bunk penger der, men gjett om det var verdt det. Produktene er topp kvalitet og servicen satset på at jeg som kunde føler meg spesiell.
Spesielt bra: Produktutvalg
Spesielt dårlig: Trang, utstillingen kunne vært litt mindre for å vise at produktene ikke er "masseproduksjon"

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Milleus

Milleus

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.04.2009
Come as you are, men ta med deg kortet til far!

Dette er så absolutt ikke en butikk for Ola Normann.
For de aller fleste blir det nok mer vindu-shopping.
Butikken er prakket med dyre designer klær. Det går for det meste i Met-bukser, Nolita og diverse andre eksklusive merker.

Når du kommer inn døren rettes ansiktet rett mot to personer som står ved kassen.
Førsteinntrykket var "luftig og oversiktlig", men med bak kassen til vestre har de et ganske så trangt område man må gå sidelengs om en annen skal forbi.

Før jeg skrev denne anmeldelsen leste jeg hva andre hadde skrevet.
La merke til at enkelte prøver å få frem at personalet er ganske så forskjellsbehandlende.
Har aldri lagt merke til dette, så tenkte jeg skulle oppleve dette selv.

Jeg rotet frem et par slitte uggs fra i fjor, en joggebukse og en helt alminnelig, plain genser og uten sminke.
Så ikke akkurat som noen moteløve.
Slik gikk ferden:
I det jeg går inn står to av betjeningen ved kassen og snakker(som vanlig), før jeg raskt ble møtt av to par studerende øyne. De kalde blikkene gransket meg fra topp til tå, før de gikk tilbake til snakkingen sin. Jeg vandret så rundt og sjekket utvalget. Sjekker så på de litt dyrere klærne og kjolene, før så det kommer en forferdelig slesk stemme bak meg og spør om jeg trenger noe hjelp. Det var nordlendingen(uff,det er en person få takler..). Jeg sier så ja, og tar opp en genser før jeg merker han stusser litt rart på meg, og før jeg rekker å si noe er han borte ved salgs stativet.(ja, jenter, de har hatt et salg(!))
Jeg så visst ikke ut som en som gikk rundt med pappas gullkort. hehe.

Forsøk nr 2; mer pyntet.
blir møtt av to store falske smil fra disken og et "hei". Jeg smiler tilbake, og går så videre. en lang tynn ting kommer susende bort til meg og spør om jeg trenger hjelp. jeg tar opp samme genser som sist, men denne gangen blir jeg tilbudt en enda dyrere og finere genser. ikke noe salgsvare akkurat. Denne gangen fikk jeg også et par lange blikk og et sleskt smil fra nordlendingen.

Hører stadig nye historier om denne nordlendingen, så han er, som dere sikkert har merket, ikke akkurat en av mine favoritter.

Det jeg i hvert fall kom frem til av egen erfaring, er at du virkelig trenger en god pappagutt/jente stil for å få oppmerksomheten du virkelig har lyst på. Følte meg ikke akkurat mye ønsket på forsøk nr 1. var nesten så man kunne høre de tenke "hva gjør hun her, hun har da absolutt ingenting her å gjøre! jaja, jeg får jo betalt for å tilby hjelp, så jeg får vel bare gjøre det".
Utvalget er selvfølgelig godt der, men alt for overpriset. Har byttet fra come-as-you-are til andre butikker som Zenon for lenge siden.
Da kan du lett spare et par lapper.
Spesielt bra: Bredt utvalg av merker.
Spesielt dårlig: Overpriset, personalet ( spesielt nordlendingen ), prøverommene-alle kan se inn fra sidene., atmosfære

Var denne anmeldelsen...? (19) (12)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Ingunn  r

Ingunn r

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.07.2009
Jeg var innom i går, og ble oversett akkurat som flere skriver her. Jeg smilte og sa hei til 2 jenter som jobbet der (og som snakket med hverandre om de klærne de hadde på!). Jeg fikk aller nådigst buksa jeg skulle prøve, og fant prøverommet selv. Der var det ikke speil, og når jeg gikk ut for å speile meg, var det ingen som hjalp meg.

Da jeg gikk spurte jeg om de hadde noe fint som passet meg som passer på høsten. Nei, sa hun.

Jeg er slank og høy og blid og pleier å få god service overalt. Men altså ikke her.
Spesielt dårlig: Man ønsker ikke legge igjen penger her

Var denne anmeldelsen...? (16) (3)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Berit

Berit

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
01.08.2008
Som et skritt inn i paradis: Dette er butikk utenom det vanlige, med hele reporuaret som tilbys deg som kunde. Her finner man ikke bare nydelige, fasjonable italienske moteklær og håndsydde mesterverker, men personalet og servicen var som jeg aldri tidligere har opplevd. Ikke for påtrengende, men alltid tilstedet når du trenger dem. Dessuten er lokalene luftige, romslige og særdeles ryddige. Dette er et sted, et paradis jeg ikke har noe imot å bruke litt ekstra penger på, man får det man betaler for og enn så det!
Spesielt bra: Flott betjening og lekre antrekk
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (6) (3)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Bente

Bente

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
03.08.2008
Denne butikken bare elsket jeg. Lør 02.08 var mitt første besøk innom Come as you are. Har ofte gått forbi, og hatt en inntrykk av at denne butikken er for de helt spesielle. Men så feil kan man ta. Jeg ble tatt imot av to vennlige, søte jenter og herfra gikk alt over mine forventninger. Eksklusive klær, rent og hyggelig med en spesiell atomsfære man trives i. Greit kortet fikk sin gjennomgang men jeg følte meg som en prinsesse på vei ut.

Var denne anmeldelsen...? (4) (4)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

heidi h

heidi h

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
01.08.2008
ser her at non mener servicen på come as you are er dårlig, noe jeg mener er totalt feil. søte og hjelpsomme uten å være for påtrengende er min mening. alltid god stemning i denne butikken. dessuten beste utvalge av merkene de fører,særlig nolita og american vintage, og vinterjakkene fra peuterey er en drøm!! absolutt ikke overpriset heller!! du får det du betaler for. min absolutte favoritt i hovedstaden!!
Spesielt bra: de søte ansatte
Spesielt dårlig: ingenting

Var denne anmeldelsen...? (6) (6)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Caroline Ø

Caroline Ø

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.06.2008
Det dere sier er over hode ikke sant. Har jobbet i butikken sammen med søstern min, på come as you are i bogstadveien nesen hver sommer jeg er i oslo.
Come as you are på majorstuen er en servic innstilt betjening som hjelper alle og hilser på alle som kommer inn i butikken. Tror du må ta deg en tur innom der på nytt i gjen!

Come as you are er en butikk med servic og utrolig hyggelige mennesker.

Var denne anmeldelsen...? (10) (15)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

Irene Marie R

Irene Marie R

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.12.2011
At det går ann ærlig talt

Gikk inn, fikk iskalde blikk og ble beskuet som om jeg var en ailien eller noe, helt til mamma kom inn døren, velstelt og lyser penger, da var jeg plutselig MEGA intressang fordi de så at det ikke var mitt kredittkort som skulle dras. Så på en jakke, en innpåsliten betjening som så og si nektet meg den, jeg kledde nemlig mye bedre en dyrere jakke (som så ut som møl btw)
Ble ikke noe jakke her, selvom mamma fortsatt snakker om hvor sinnsykt hyggelige folk her var. Nei de er ikke det, og det er alltid mange nok på jobb til å ekspedere de som er innom.
Glinser du ikke av vestkantpreg og tok på deg joggebuksen i dag kan du værsegod pelle deg ut. Har du penger derimot er du en Gud.

Betjeningen er dritt men klærne er greie, husk å ta med deg mamma, for all del!!!
Spesielt bra: Mamma
Spesielt dårlig: Sluske ekkle forferdelige folk.

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!

camilla

camilla

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.06.2012
Var en tur innom come as you are for noen dager siden og var på utkikk etter en festkjole. Ble møtt av en hyggelig og smilende betjening og det tok ikke lang tid før de spurte meg om hva jeg var ute etter og hva de kunne hjelpe meg med. Da jeg skulle prøve kjolene sto betjeningen utenfor og ventet i spenning, de kom med ærlige meninger og var bare utrolig søte, og denne tydeligvis så beryktede "nordlendingen" var jo den hyggeligste av alle! skuffelsen var derimot enorm da prisen tilsammen ble i underkant av 10,000,- litt flau, for ja, du føler deg litt dum i en slik butikk når ikke pængan er der når du trenger de! men alt i alt en utrolig herlig butikk-opplevelse! dit skal jeg tilbake!!
Spesielt bra: betjeningen
Spesielt dårlig: prisene

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Come as you are (Stengt)!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Come as you are (Stengt) finnes i følgende lister:
"Kule klessjapper", av Andreosa


Kartvisning for Come as you are (Stengt):
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Arina Hårstudio

3.

-(5.0)Ordning & Reda Majorstua

4.

-(4.4)Video Nova - Majorstua

5.

-(3.3)Coop Prix - Bogstadveien

6.

-(5.4)Sunpoint BogstadveienSiste 5 anmeldelser samme kategori
Michael R

Telebutikken - JernbanetorgetTelebutikken - Jernbanetorget

Hei.
Hadde bare lyst til å skrive noen ord, da det sikkert er sjelden noen sier ifra om noe som er positivt.
Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S 6 på lørdag med lader som ikke funket, som dere uten videre byttet for meg idag.
Jeg bestilte telefonen en måned i forkant, og dere fulgte meg opp m...

Les mer »


Anna A

Lefdal - AlnabruLefdal - Alnabru

Dårlig kundebehandling!!! hadde en playstation som var på reperasjon, og fikk beskjed om å hente det i butikken deres på STORO i og med at de ikke hadde noen på lager. Jeg dro til Lefdal STORO og der hadde de heller ikke noe på lager, så de sendte meg ned igjen til ALNA for å få pengene derfra. ...

Les mer »


Halvor M

Paléet KjøpesenterPaléet Kjøpesenter

Paléet har endret seg mange ganger i løpet av sin levetid og gjennomførte en stor oppgradering sist i 2014. Alt er ennå ikke helt på plass. Butikkene i 2. etg forbi The Room (kafeen), ligger litt klemt ut mot gaten eller opp etter veggene innad. Derimot er Paléet som helhet blitt mer tiltalende o...

Les mer »


Halvor M

Tilbords - House of OsloTilbords - House of Oslo

De startet så stort, men ligger nå litt bortgjemt på plan 2 i House of Oslo. Dette er en kompakt butikk som har litt av alt som kjeden fører. Konkurrentene Illums og Jernia ligger rett ved, så det krever sitt. En fattig trøst er at de fleste andre konkurrentene har gitt opp underveis siden 2006.

Les mer »


Halvor M

Hemtex - House of OsloHemtex - House of Oslo

Hemtex har vært lagt ned i Norge siden 2010 - det samme er butikken deres på House of Oslo.

Les mer »


DAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste