HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Toni & Guy - Grünerløkka

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!
(4.5) (basert på 17 anmeldelser)
Kategori: Skjønnhet (Frisører), Helse og skjønnhet
Stikkord: Frisør, Klipp, Hårklipp, Herreklipp, Dameklipp, Hårklipp, Hårvask, Hårfarging, Hårstriping, Barneklipp
Adresse: Thorvald Meyers gate 58A,0552 Oslo
Område: Grünerløkka (Grunerløkka)
Telefon: 22 35 02 00
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Toni & Guy
Toni & Guy - Grünerløkka
Toni & Guy - Grünerløkka
Toni & Guy - Grünerløkka
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
17 anmeldelser av Toni & Guy - Grünerløkka:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
18.10.2007
Senest i går hadde jeg noe av den flotteste frisøropplevelsen på lenge på kjæreste Toni&Guy. Som en student med 8 meter langt hår som bevis for min økonomiske tilstand, og forhold til frisørpriser, sier det seg selv at mitt besøk var nok en bursdagsgave fra mor.

Alle vil føle seg som en Wella reklame, og det vet frisører. Jeg tok turen innom fire ulike frisører for å finne den beste prisen for stuss og striper hos en lærling, og billigst ut kom faktisk Toni&Guy!

Drømmedagen begynte med hårvask i masasje stol, deretter en ytterst grunig gjennomgang med student og klippe-farge-guru-lærer, så en fantastisk klipp, og videre til en vidunderlig hårstripe- opplevelse på spa nivå.

Jeg kom gående ut av salongen og følte at jeg hadde blitt håndtert at selveste Dalai Lama i tre timer, for en ytterst rimelig pris.

Og ingen kan vel si imot en kongelig behandling av genier, vel?

Spesielt bra: Oppvartning, ekspertise, og glad folk!

Var denne anmeldelsen...? (23) (6)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Snø

Snø

34 anmeldelser
2 Vibb-venner
13.06.2009
En soleklar 6 til Kine på Toni&Guy!!!!!
Jeg står opp hver morgen og smiler til speilbildet mitt pga perfekt farge... hver dag faktisk!!!
Om du ikke er så flink til å forklare hva du egentlig er ute etter, så klarer Kine og forstå, hun starter ikke å farge håret før vi er helt enige og JEG BLIR ALLTID GLAD OG FORNØYD med fargen. Deilig, når håret mitt er som et klesplagg jeg går med hver eneste dag!!!!!
OM du er usikker på hva du ønsker eller er veldig bevisst .... gå til Kine ... Hun er dronningen av farge...
Spesielt bra: Kine til å farge hår...

Var denne anmeldelsen...? (7) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

BeeBee

BeeBee

28 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.03.2009
Å få lov til å komme til Tony & Guy er en stor fornøyelse. Hyggelige,dyktige og lyttende frisører gjør at jeg fortsatt går der etter 4 år og 6-sifrede beløp lagt igjen. Denne gjengen har peiling! Få alltid skryt for både farge og klipp etter å ha vært der. Og det lille ekstra i føningen gjør at du kan gå rett på byen - ikke hjem for å style det som vanlig er etter frisørbesøk.

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Ilse

Ilse

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.05.2009
De er mestere på farging der! og har reddet håret mitt. Tør ikke farge håret det noe annet sted.

Har klippet meg her en gang og ble ikke helt fornøyd... tror jeg havnet hos den samme frisøren som stella k har anmeldt lengere ned... Jeg sitter også med det samme intrykket at resten av frisørene er svært imøtekommende og dyktige.

Så hadde det ikke vært for denne ene frisøren hadde tony & guy vært en soleklar 6`er...
Spesielt bra: Nena

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Anders A

Anders A

27 anmeldelser
4 Vibb-venner
01.06.2007
Unge, hyggelige frisører - som sikkert kan sitt fag godt. Bare klippet meg her en gang, fornøyd med klippen da.

Litt over 500 kr for herreklipp er vel desverre et nivå man må akseptere i denne byen, men det finnes dyrere steder også.

Flink til å komme med forslag om du ber om det.


Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

victoria f

victoria f

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.04.2011
Jeg fikk nydelig behandling fra start til slutt! ble først farget & stripet av Simone, og resultatet ble perfekt. Hadde veldig tydelig ettervekst som jeg fikk mye mer naturlig overgang i, noe som slettes ikke er lett å få til! Etter det ble jeg vakset og massert (utrolig deilig massage) av en annen, og til slutt stusset og fønet av Malin. Jeg hadde altså 3 frisører som jobbet på meg (kanskje fordi de var eksperter på hver sitt område?). Denne salongen er ikke gjerrig på mengden produkt man får i håret heller, altså av balsam, shampo og sånt...

På toppen av alt dette ble alt gjot veldig effektivt og så kjapt som overhodet mulig.

Eneste negativt var prisen, ble kr 2450, men når det kommer til akkurat hår tenker jeg ikke så mye på pris, tenker på resultat. Håret er dessuten det eneste tilbehøret man ALLTID må gå med, og da spiller ikke pris så stor rolle for min del.
Spesielt bra: alt
Spesielt dårlig: ingenting (prisen kan være litt for stiv for noen personer kanskje)

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Mariann F

Mariann F

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.09.2011
Jeg synes ikke klippen var et godt nok håndtverk. Nederst så det ut som at håret bare var klippet tvert av - det så ikke bra ut. Luggen ble også skjev og ugjevn. Dessuten satt jeg i stolen i nesten to timer! Det synes jeg er altfor lenge for en klipp. Frisørene kan være så hyggelige de vil og by på te og kaffe, jeg ønsker meg bare en skikkelig god klipp! Jeg kommer ikke tilbake.
Spesielt bra: Hyggelig staff
Spesielt dårlig: Klippen!

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Ingvild

Ingvild

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.09.2008
Her kommer jeg, som har sittet i 6 timer dagen før og slitt med å få rastaflettene og restene av Afika ut av hodebunenn min, inn til Toni & Guy for å redde det som er igjen av håret mitt. Jeg ser ut som en hvit person med ekte afro (kødder IKKE!)og tenker bare at det var flaks jeg bodde like i nærheten så jeg slapp å vise meg offentlig i mer enn ca 30 sek. Og servicen starter i det jeg går inn døra. "Vil du ha noe å drikke? En kaffe kanskje?" Så klart jeg vil, tar gjerne en latte jeg. Og det er btw en av de beste kaffe lattene jeg har smakt i mitt liv. Og det i en frisørsalong. Og ja, man får mer enn èn hvis man vil

Jeg får håret mitt vasket og hodebunnen massert, det var alldeles nydelig. Hårkur fikk jeg også. Hun som klippet meg var lærling og var nøye med å spørre læreren sin om det var noe hun var usikker på. Hun skulle i alle fall ikke gjøre noe feil. Jeg har krøllete hår og har tideligere erfaring med at det er vanskelig å funne en klipp som ser bra ut på håret mitt, og som passer til ansiktet mitt. Men her hadde jeg ingenting å frykte. Håret mitt så fantastisk ut, klokka var rundt 12 på formiddagen og jeg følte jeg kunne gått rett på by`n! I joggings og det hele. Dagen etter fikk jeg farget det og det ble bare prikken over I`en, toppen av kransekaka....ja, du skjønner

Totalopplevelsen har jeg ingenting å utsette på, det eneste er jo at det koster litt. Men det er vel anvendte penger. Her kommer jeg mer enn gjerne igjen!
Spesielt bra: Service og resultat
Spesielt dårlig: Litt dyrt

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

marie

marie

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
29.07.2009
Etter jeg flyttet til Oslo har jeg vært hos frisøren fem ganger for å farge etterveksten min. De tre første gangene besøkte jeg ulike frisører og samtlige ganger endte jeg opp med så ulik farge på etterveksten at de ble nødt til å farge hele håret. Det var først da jeg endte opp på Tony and Guy på løkka at Simone endelig klarte å matche fargen på mitt nå veldig slitte hår. Etter det har jeg bare vært hos henne. Trass i stive priser etter min smak er servicen god og frisørene veldig hyggelige. Og veldig flinke.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

stella k

stella k

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.01.2008
Grunnen til at jeg valgte å klippe meg på Toni & Guy var fordi jeg hadde lest så mange positive anmeldelser av de. Tenkte skitt au, får betale 675 kr for en hårklipp men da blir jeg i det minste litt skjemt bort og får en kul sveis. Jeg la merke til at de andre frisørene var veldig høflige, håndhilste på kundene sine og var generelt hyggelige. Det var ikke min frisør, fikk verken et smil eller hodebunnsmassasje (!!) som jo skulle være inkludert i prisen. I tillegg klippet han meg ganske annerledes enn han sa han skulle (og selv om det ble ok resultat er jo poenget å få det man betaler for?) neida. hadde utrolig uflaks med min frisør, men som sagt, de andre på toni & guy virket veldig hyggelige.

Var denne anmeldelsen...? (13) (2)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Hodita

Hodita

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.08.2008
Jeg farget etterveksten hos Simone og hun klarte det! Denne frisoren anbefales paa det sterkeste hvis du skal farge haaret! Hun er kjempe hyggelig og utrolig profesjonell. Tro meg, for 90% av frisorer bommer alltid med aa matche riktig farge til moork ettervekst. Hurra SIMONE !

Hun som derimot skulle foone haaret mitt var utrolig gretten. Saa, som alle andre frisorer, handler denne om HVEM som er din frisor enn hvor kjent eller luksus det ser ut inne.
Spesielt bra: Frisor

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Martine V

Martine V

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
17.11.2007
Dyktige, hyggelige frisører og fantastisk hårvask/hodebunnsmasasje. Jeg har fått orden på håret mitt der de siste 2 årene og kommer ikke til å bytte, de skjønner hvordan håret mitt bør klippes for å se best ut og kommer med gode råd.

Det eneste å innvende er at de ikke er billigst i byen akkurat, men frisører er ikke rimelig i Oslo, og disse er verdt prisene sine!

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

amjad a

amjad a

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.09.2007
dårlig frisører. ble skamklipt. frisørem som klippet meg var ustødig og skalv på hånden. anbefales ikke.

Var denne anmeldelsen...? (14) (25)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Heidi

Heidi

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.01.2012
Jeg skulle kun farge håret hos Toni & Guy. Frisøren var blid og kom med tips og ideer rundt min farge og mine ønsker.

Det jeg ikke likte spesielt godt var at frisøren kun farget håret mitt og deretter, uten noen videre forklaring overlot meg til noe som virket som å være en lærling? Denne vasket, masserte og fønet håret. Da jeg var klar til å gå kom frisøren tilbake for å spørre om jeg likte fargen. Jeg syntes fargen kanskje kunne virke litt rosa og var derfor litt skeptisk. Siden frisøren egentlig var opptatt med en ny kunde måtte jeg altså uttrykke min skepsis foran frisøren, lærlingen OG den andre kunden som satt i stolen ved siden av. Derfor sa jeg veldig lite og ville bare dra hjem og se meg nøye i speilet for å finne ut om jeg burde ha klaget eller ikke..

Resultatet ble etterhvert en veldig fin farge..
Spesielt bra: Farget håret mitt i tre nyanser, det ble bra
Spesielt dårlig: At jeg plutselig ble overlatt til en ny person og ikke fikk avsluttet skikkelig med frisøren. Litt stive priser.

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

hanne

hanne

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.02.2013
Hyggelig salong, og hyggelig frisør. Bare synd hun ikke visste hva hun gjorde. Da jeg klippet meg på nytt (hos en annen frisørsalong) spurte de hvor jeg hadde klippet meg sist... Håret mitt var visst blitt klippet veldig ujevnt og jeg måtte klippe mye mer enn jeg hadde tenkt for å rette opp i skaden.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Ravn J

Ravn J

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.02.2014
Jeg stripet håret hos Nena som viste seg å være en svært dyktig frisør som virkelig kan farge! Har flere ganger vært uheldig med striping av hår hos andre frisører, da stripene ofte kommer i en merkelig farve og ikke ligger helt inntill hodebunnen. Det var ikke tilfellet hos denne salongen. Jeg hadde i utgangspunktet en mørk ombre og var usikker på hvordan jeg kunne bli lysere. Nena var svært ærlig og forklarte godt hva som måtte til og hvordan det burde gjøres for at jeg skulle ende opp med et best mulig resultat. Jeg setter svært stor pris på frisøren som er ærlige og våger å si i fra når du selv har en dårlig idé. Jeg stolte på frisøren og endte opp med et flott resultat!

Hos nettsidene deres kan man lese alt om hva slags erfaring de forskjellige frisørene på salongen har, så det kan være et tips før man tar turen innom.

Prisen ble ganske stiv, men resultatet ble også deretter.
Spesielt bra: Resultat og veiledning

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!

Ella

Ella

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
21.11.2014
Endelig har jeg funnet en dyktig frisør!! Jeg dro til Toni & Guy etter en svært mislykket fargebehandling hos en annen frisør. Frisøren på Toni & Guy måtte rette opp i alle feilene forrige frisør hadde gjort. Frisøren på Toni & Guy var superdyktig og hun forklarete hva hun kunne gjøre med håret mitt og hva hun ikke kunne gjøre med håret mitt for å rette opp i feilene og unngå at hårstråene skulle brekke tvers av. Jeg har aldri vært flink til å se selv hva jeg passer med (varm eller kalde striper farger) - men det så frisøren med en gang. Hun kunne fortelle hva som ble fint på meg. Er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk, alle som jobbet der var kjempehyggelige. Jeg har aldri hatt så fine striper (jevnt og naturlig) som jeg har nå. Hun klarte også å få frem en blondfarge som gav litt liv til min (for) bleke hudtone. Til slutt var det en annen frisør som fønte håret mitt kjempefint, så jeg følte meg fin da jeg gikk derfra - er kjempelykkelig for at jeg valgte Toni & Guy, kommer helt klar til å dra dit neste gang! Frisørene spesialiserer seg, så noen driver kun med farging, og noen driver kun med klipp. Jeg var kunn innom for farging denne gangen.
Spesielt bra: Svært dyktig på hårfarge
Spesielt dårlig: Ingen ting

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Toni & Guy - Grünerløkka!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Toni & Guy - Grünerløkka:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.8)Rimi - Th. Meyersgt.

3.

Optiker Költzow

4.

Kunst Med Puls

5.

Optiker Arne Køltzow

6.

-(5.0)Edvards kaffebarSiste 5 anmeldelser samme kategori
Dina

CosmobeautyCosmobeauty

Vil fraråde folk fra å bestille time hos cosmo beuty. Makan til dårlig service skal man lete lenge etter. Uproft og dårlig ledelse!!! Ikke la dere lure av letsdeal kuponger eller group on! Det er rett og slett lureri!!! De er kun ute etter pengene dine.

Les mer »


Sara B

Néroli HudpleieNéroli Hudpleie

Den bästa salongen med underbar personal! Här blir du omhändertagen av otroligt kompetenta och härliga tjejer som vet precis var de håller på med. Kände mig som en prinsessa när jag gick därifrån :)

Les mer »


Siri B

Dugg - GrünerløkkaDugg - Grünerløkka

Har brukt Dugg i omtrent et år, og vært veldig fornøyd frem til nå. Min frisør sluttet, og jeg fikk dermed en ny. Jeg ble ikke fornøyd med klippen, men sånn var det bare. Ingen kompensasjon, ingen unnskyldning.

Les mer »


alina s

CosmobeautyCosmobeauty

Helt grusom opplevelse, kjøpe Lets Deal her. Behandlingen først var helt grei (forming og farging av bryn/Vipper), men tror jeg fikk den eneste gode behandleren der. Ville likevel aldri betalt full pris. Man føler seg som en liten dritt når man kommer hit, nedlatende personale som er mest opptatt...

Les mer »


Bernt S

På Håret - BogstadveienPå Håret - Bogstadveien

Benyttet fritiden på jobbtur til å ta en høyst nødvendig klipp av håret. Søkte opp frisører i sentrum, og endte tilfeldig her. Veldig trivelig frisør som pratet akkurat så mye eller lite jeg la opp til.

Hårvask med massasje av hodebunn er alltid et høydepunkt hos frisøren, og her var det ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste