HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Gutta på Haugen

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!
(5.0) (basert på 15 anmeldelser)
Kategori: Dagligvare (Delikatesse), Dagligvare og takeaway
Stikkord: Ostedisk, Kjøtt, Ferskvare, Sjømat, Gourmet, Delikatesser
Adresse: Ullevålsveien 45,0171 Oslo
Område: St Hanshaugen
Telefon: 22 60 85 12
Kontakt: Hjemmeside
Gutta på Haugen
Gutta på Haugen
Gutta på Haugen
Gutta på Haugen
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
15 anmeldelser av Gutta på Haugen:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Kristin

Kristin

36 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.10.2011
Det er farlig å ha disse gutta i nabolaget. Det er ALLTID noe som frister - de har de herligste oster, de flotteste skinker, nydelige blomster (alltid 3 for 200 på alt av snitt), masse morsomt utvalg av alskens herligheter.
Spesielt bra: Beliggenhet, service og utvalg

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
14.02.2008
Wow... Man kan kanskje lure på hvordan i all verden de har fått plass til så mye varer i et lokale som tilsynelatende er på størrelse med en guttehybel fra 60-tallet.

De få gangene jeg våger meg inn i dette ferskvare-mekkaet, så har jeg alltid en smule angst for at hele butikken skal kollapse over mitt uhippe selv, og straffe meg for at jeg ikke har tatt til meg ideologien av det å bo på st.hanshaugen.

Bare krydderhylla får meg til å føle at jeg burde lage mer mat enn jeg gjør, og da må man vel kunne si at strategien deres fungerer, om enn på en litt sadistisk "se hva du går glipp av" måte. Få butikker har gitt meg lyst til å øke årsinntekten min som denne.

Men moro å titte da...


Var denne anmeldelsen...? (4) (5)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
05.10.2007
Gutta på Haugen, er Kongen på Haugen!
Vil du bort fra Oslos tjas og mas, stikk innom Gutta på Haugen, og vips får du følelsen av å leve for hundre år siden, med kjøpemanndisk, kvalitetsvarer, spennende oster, oljer og annet digg.

Dette er butikken hvor man plutselig slår av en prat med en totalt ukjent, for å preike litt om den nye paprikaen som har kommet, eller den rare løken som må prøves.

De som jobber der, har forstått hva en God Handel er. Virkelig!
Spesielt bra: Sjappa, utvalget, auraen og karmaen til folka bak disken
Spesielt dårlig: nada

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
27.08.2007
Hei, her kommer gutta som har vaska seg! Lukten og smaken av denne butikken er eksotisk og ekte. Store oliven fylt med digg, gode brødvarer, rare pølser og skinker, freshe grønnsaker. Får vann i munnen av bare å tenke på det. Skal du ha middagselskap, kjøp varene her, da gjør det ikke noe om du ikke kan lage mat, det smaker godt uansett.

Var denne anmeldelsen...? (6) (8)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

John P.

John P.

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.08.2011
Gutta på Haugen har alltid vært et herlig sted å besøke, og jeg drar aldri derfra uten et valnøttbrød. En av de beste tingene har vært sjokoladeutvalget, Gutta på Haugen har vært legendariske (kanskje bare hos meg) for å tilby Valrhona lenge før det ble gjengs i dagligvarebutikker av en viss kvalitet, superprodusenten Domori og mye annet rart. Nå er Domori dessverre borte, men de har begynte å føre Amedei (og Caffarel) i stedet. Dette er signifikant, siden Amedei lager Verdens Beste Melkesjokolade(TM). Tips: Gå aldri forbi St. Hanshaugen uten å ta med deg en bunke Amedei Toscano Brown.

Drømmesituasjonen hadde vært at Gutta kuttet ut Caffarel, tok inn igjen Domori, og utvidet med et par kvalitetsmerker til. Hva med franske Bonnat og Pralus, italienske Amano eller amerikanske Patric og Askinosie? Eller kanskje skjeggete og høyprofilerte Mast Brothers?
Spesielt bra: Amedei, generelt utvalg
Spesielt dårlig: -

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Lars R

Lars R

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.06.2011
Service er et norsk ord som betyr (kunde)betjening, hjelp. Gutta på haugen ønsker bare en viss type kunder. Sorteringen skjer ved å gi gjennomført dårlig service til potensielle kunder de ansatte ikke synes passer inn. Betjeningen smiler riktig bredt og servicen er på topp når TVNorge kommer for å filme til 4-stjerners middag.

Jeg oppsøkte denne butikken en søndag formiddag, iført slitte klær, noe bakfull, og med kaffe-ånde. Da jeg stilte meg i kø, ikke for å betale, men for å spørre noen spørsmål, fikk jeg inntrykk av at de to som jobbet der hadde mest lyst til å be meg forlate stedet. Hvis mine spørsmål, som handlet om syltetøy fra Telemark-fabrikanten Heistad, hadde blitt fullstendig ignorert, ville jeg kanskje ikke ha reagert, men jeg fikk faktisk et slags svar, i form av et tydelig FNYS!!!!

Butikken er trang, er ikke rullestolvennlig eller tilrettelagt for synssvake og blinde. Servicen jeg mottok var, som sagt, horribel. Vareutvalget imponerer kanskje nordmenn vant til lav standard (Rimi), men ikke meg. Snobbe-Gutta selger ikke engang aioli!

Min anbefaling til Gutta, er å begynne med inngangspenger. Krev 200 kroner for å slippe inn i butikken. Da kan dere kose dere med nøyaktig den målgruppen dere ønsker: Rike idioter.
Spesielt bra: Plommer til under en femtilapp pr. kilo
Spesielt dårlig: Diskriminering av kunder

Var denne anmeldelsen...? (21) (8)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
03.05.2007
Gutta på Haugen er en klassiker blant de kondisjonerte på St.Hanshaugen (og ikke minst blant de som ønsker å bo der). Her finnes eksklusive godsaker som ost, spektakulært bakverk, mørt kjøtt, førsteklasses grønnsaker, alskens glass og krukker med fancy digg, olivenoljer med stiv vestkantpris og spreke blomsterbuketter.

Med gjennomsiktige poser kan du vise hele Haugen og resten av Oslo hvor god smak du har.
Spesielt bra: Utvalget. Åpent på søndager

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Johannes R

Johannes R

73 anmeldelser
2 Vibb-venner
14.03.2008
Den som var rik! Her gjelder det å ha økonomien i orden. Gutta på Haugen tar seg betalt! Når jeg går inn i sjappa går jeg ut med noen sexy bananer, digge appelsiner og noen sinna chilli og er 300kr fattigere. Kvaliteten er selvfølgelig upåklagelig og smakene er utrolige. Men prisene er hinnsides, det virker som de smeller på 30 spenn ekstra på alle varer.

Og hva skjer med å ikke ha noe økologisk? Det er ekstremt lite økologiske varer på Gutta på Haugen. Økologisk er jo som oftest av høyere kvalitet og smaker mye bedre, så det er merkelig at det er så lite av det. Heng med i utviklingen liksom ...

Oljer, ost og pølser er jo digg i kjeften. Kjøp de her. For Gutta kan dette. Spør deg frem og få noen nye smaker inn i livet ditt!Spesielt bra: Kvaliteten på råvarene, kunnskap
Spesielt dårlig: pris og lite økologisk

Var denne anmeldelsen...? (13) (6)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Travis

Travis

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.12.2010
Denne butikken har humørfylte, kritt-skrevne reklameslogans på utsiden, som jo forøvrig er annerledes på en sjarmerende måte. Her er allikevel et forslag fra undertegnede til et nytt slogan: "Slow food. Slow service".

Noen som jobber her elsker å prate lenge med kunden, selv med mye kø. Og jeg sverger på at forrige gang jeg var der, så måtte jeg bare gå derfra, grunnet en kvinne bak disken som jeg innbiller meg hadde 0,001 i blodprosent og blodsukker. Hun pakket varene til de foran meg så sakte at det går ikke an å forklare i ord.

Jeg får følelsen at mange som jobber der går på tomgang, fordi de har opparbeidet seg et solid rykte blant mat-fiffen, og dermed surfer på det. Andreas Viestad kommer jo hit ofte. Oj, Stopp Pressen!

Greia er at det finnes så mange andre steder i Oslo som er bedre totalt sett. G.P.H. har et stressende, klaustrofobisk lokale. Man er redd for å rive ned ting fra hyllene etc., dytte borti noen eller stå i veien for andre kunder. Alle varer er meeget fasjonabelt og vestkantlig overpriset.

Utvalget er ikke spesielt bra av naturlige årsaker (plassbegrensing). Men det er klart at gode råvarer er viktig her.

Challenge: Prøv en uhøytidelig blindtest med ulike varer fra dette stedet, mot rimeligere gode råvarer fra andre steder. Så ser man kanskje at det ofte ikke er dyrest som er best. Placeboeffekten her går mye på image og rasjonalisering av valg. Når man bruker mye penger ønsker man jo virkelig at det skal være utmerket. Og da blir det gjerne det.
Spesielt bra: Se over
Spesielt dårlig: Se over

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Marianne

Marianne

61 anmeldelser
1 Vibb-venner
24.07.2007
Gutta på Haugen er en trang men sjarmerende butikk med et virkelig assortert vareutvalg. Her finner du gode oster, vakre blomster, fantastisk iskrem blandet med friske frukter og grønnsaker, spenennde sauser og nydelige nøtteblandinger.. blant annet. Det er litt dyrt her.. ellers hadde jeg vært her hver dag! Prøv koskossorbeten.. tres bien!
Spesielt bra: vareutvalget
Spesielt dårlig: trangt og av og til mye kø

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Anders

Anders

41 anmeldelser
9 Vibb-venner
15.08.2007
Det er en sann fryd å handle ferskvarer hos Gutta på Haugen. Grønnsakene er faktisk grønne og de har masser av spennende sauser, krydder og oljer å by på. I tillegg til en flott grønnsaksavdeling har de også en kjøyydisk og en ostedisk. Lokale er akkurat passe lite og jeg føler meg som Trond Moi hver gang jeg handler her (som er ofte rett etter at studielånet kommer).
Hvis det er noe du lurer på kan de som jobber her sakene sine og hjelper deg så godt de kan. Det lønner seg nok å vite hva du er ute etter på forhånd da mye av det de selger her er en smule sært og du har sikkert ikke hørt om det før.

Det er hit du drar etter du har åpnet opp kokeboka og funnet ut at du mangler alt du trenger til å lage noe som helst.

Var denne anmeldelsen...? (5) (5)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Anders H

Anders H

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.04.2011
Ingen over, ingen ved siden. Her finner du alt du trodde ikke var mulig å få tak i. Semi-dry-tomatene er episke - prøv dem.

Dette er ikke et sted for den utålmodige. Her må man ha god tid.
Spesielt bra: Utvalget, atmosfæren, servicen, betjeningen, kvaliteten, smakene.
Spesielt dårlig: Får ikke lov å selge vin. Imagine!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Sindre

Sindre

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.09.2010
Selv ikke de høye prisene på endel varer greier å vippe Gutta ned fra en 6'er. Dette er virkelig en butikk som inspirerer til matopplevelser, og å handle der er en fryd. Muligheten til å smake seg fram til favorittosten/skinken/oljen og kombinere smaksprøvene med en hyggelig matsamtale med de ansatte gjør at man alltid forlater butikken med godt humør.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Semifreddo

Semifreddo

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.03.2011
Stedet du går for å kjøpe de små gleder. Evt større ting når kjøleskapet er tomt på søndag.

Kanskje det fresheste utvalget av frukt og grønt i hele byen. Stor ostedisk. Utrolig hvor bra de har utnyttet den lille plassen de har. Her har de plass til flere ting sansynligvis ingen andre i byen fører.

Oslos viktigste 60 kvadratmeter. Soleklar sekser.
Spesielt bra: Frukt og grønt, trøfler, olivenolje.
Spesielt dårlig: Høye priser, men de må ta disse prisene for å overleve.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!

Tove

Tove

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.02.2008
Ingen søndag uten Gutta! Super service, her kan betjeningen mye om mat. Og de kommer gjerne uoppfordret med en oppskrift eller to over disken.
Flott kvalitet på både ferskvarer, grønnsaker og alt annet jeg har prøvd. Og jeg finner alltid det lille ekstra som jeg ikke ante at jeg måtte ha. Det fører riktignok til at jeg har altfor store mengder av uåpnede glass og bokser på kjøkkenet, men som sikkert kommer til nytte en dag.
Skulle bare ønske at ferskvaredisken var større - og dermed med enda flere gode oster og skinker.


Spesielt bra: Søndagsåpent. Betjeningen.
Spesielt dårlig: Litt trangt, skulle vært større

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Gutta på Haugen!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Gutta på Haugen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.5)Baker Hansen - St. Hanshaugen

3.

-(4.2)Pascal - St.Hanshaugen

4.

-(5.0)Java Espressobar & Kaffeforretning

5.

-(3.5)Comix Antikvariat

6.

-(4.8)Schrøder RestaurantSiste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste