HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Tasty

Skriv din anmeldelse av Tasty!
(3.9) (basert på 16 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Kinesisk, Thailandsk), Café og hurtigmat (Café), Dagligvare og takeaway
Stikkord: Krydder, Eksotisk, Asiamat, Smak
Adresse: Trondheimsveien 162A,0570 Oslo
Område: Grünerløkka (Sinsen)
Telefon: 22222288
  Tasty
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
Kinesisk restaurant rett ved Rosenhoff fabrikker. De serverer tradisjonelle kinesiske retter, i tillegg til noe kontinental mat. De har også fondue, stekeplate, samt en spennende dessertmeny. Lokalene er delikate og moderne.

Tilbyr også take-away, samt at det er en kafè/kaffebar i den nederste etasjen.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
16 anmeldelser av Tasty:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Camilla

Camilla

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
22.01.2011
Ok lokale, rent og pent, men folketomt på en lørdagskveld, og med usjarmerende beliggenhet i Trondheimsveien. Vårrullene til forrett var gode, men resten av maten vi bestilte var veldig kjedelig. Sauser basert på soyasaus og maizena, tamt og pregløst. Høylytte pling fra mikroen var også litt forstyrrende, og understreket at maten vi skulle få ikke ville være kjempefersk...

Vi ba om flaskeøl, men fikk glass. Brus kommer heller ikke i flaske.

Kommer ikke tilbake.
Spesielt bra: Vårrullene. Hyggelig servitør. Rene toaletter.
Spesielt dårlig: Beliggenhet. Kjedelig mat. Pling fra mikroovn.

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

JaneHoussein

JaneHoussein

57 anmeldelser
2 Vibb-venner
20.04.2009
øl på boks+god mat+usjarmerende beliggenhet=naboen min som funker fett om du er sulten.
de scorer poeng på sjarm, dah.
Spesielt bra: god mat, det har de..nammm.
Spesielt dårlig: øl på boks.jeg vil ha KRAN!

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Oyvind H

Oyvind H

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.02.2011
Dette var årets beste spiseopplevelse (og jeg har vært på fire forskjellige allerede). Rolig atmosfære og kanskje litt få folk, som for meg er uforståelig. Veldig god sørvis av en koselig eldre dame. Maten smakte akkurat som den gjorde på ekslusive restauranter i Shanghai, og ikke var det mye dyrere heller. Jeg spiste frityrstekt and i akkurat passe sterk saus (ba om å få den sterk) og kona kjøpte indrefileen. Min var upåklagelig, dog hadde ikke trengt å legge til norsk salat til dette. Det som virkelig overrasket meg var kvaliteten på indrefileen som ikke pleier å være høy på en slik restaurant. Den var "well-done", men perfekt i så måte. Vi kommer til å dra hit igjen. Vi hørte ingen pling ;)
Spesielt bra: Sørvis. Mat. Atmosfære
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (0) (3)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Viggo H

Viggo H

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.07.2009
Høsten 2008
Litt rart å åpne enda en kinarestaurant vis a vis en godt etablert Chinatownrestaurant, men vi hadde ventet på åpningen av denne restauranten såpass lenge at vi allikevel ville prøve. Vi var der i går. Fantastisk flott interiør, det forklarer nok ventetiden, hele atmosfæren gir en følelse av luksus, selv om jeg ikke fant det varme vannet i servanten på det ellers flotte badet. Kona fant ut at man må vri videren til høyre. Da kommer det varme vannet..

Men så: Det helt tomme lokalet på en lørdags kveld kl 20:45 gav oss bange anelser, noe det skulle vise seg å være grunn for. Vi bestemte oss imidlertid for at det KUNNE skyldes at restauranten var ny at det var helt tomt, så vi benket oss og bestilte menyen.
Menyen var interessant nok den, med forretter rundt ca 60 og hovedretter i underkant av 200-lappen. Jeg bestilte Dim Sum og kona Ristede Kamskjell til forrett. Som hovedrett bestilte jeg en blanding av kongereker, rød og hvit fisk, kamskjell og oksekjøtt dandert på jernplate, og min kone bestilte Spøstekt And i søt saus. Og hvert vårt glass "husets" hvitvin, en tysk søt affære som i beste fall ville passet som terrassevin, hvis man liker søte viner.
Dim Sum bestod av 6-7 "dumplings" med diverse farse som garantert hadde vært frosne. Et par av dem var ganske gode, men de fleste var ihjelkokte i frityren, og gikk i oppløsning i det man satte gaffelen i dem. De ristede kamskjellene kom i en litt seig maizenajevnet saus men smakte godt i seg selv. Bare synd det kun var to på tallerkenen. Lettere satt ut blir man jo også når salatbladet det ”pyntes” med er brunt og halvråttent.

Da vi hadde kommet så lang hadde vi for så vidt skjønt at dette ikke kom til å bli noen lang affære, så vi bestilte fort hovedrettene av servitøren, som forøvrig ikke var nevneverdig interessert i å høre om vi satte pris på maten. Vi bestilte ikke noen ny vin til hovedretten, noe servitøren heller ikke la seg opp i. Hovedrettene kom kjapt på bordet, og kona sa med én gang at denne anda nok hadde sett bedre dager. Seig, feit og tørr. Har sikkert vært frossen sa jeg, og ja, kona hadde hørt plinget fra mikrobølgeovnen flere ganger under forretten sa hun.
Min fisk var for så vidt god, riktig stekt og saftig nok. De to kongerekene og det ene kamskjellet likeså. Oksefileten derimot var gjennomstekt til grensen mot svidd.
Vi spiste opp det vi syns vi kunne tygge, og kom oss ut i Konghellegata, relativt sikre på at det nok ikke blir lenge til vi finner en annen restautantør på dette hjørnet..
Spesielt bra: Flotte toaletter
Spesielt dårlig: Resten

Var denne anmeldelsen...? (1) (4)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Joakim R

Joakim R

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.02.2009
Ja, jeg vil faktisk gi dette stedet terningkast 6. Og nei, jeg strør ikke rundt meg med slike terningkast, løper rundt og er fullstendig ukritisk til alt her i verden. Maten på Tasty er virkelig god, delikat og pene porsjoner til en bra pris! I tillegg til å servere god mat med FERSKE grønnsaker, så gjør de det de kan for at maten skal se så delikat ut som mulig. Gjør deg den tjenesten å betill frityrstekt banan til dessert (bare 55 kroner!) og du får en dessert som ser ut som den kommer fra et gourmetkjøkken.

Man trenger ikke å bestille bord, for dette er en uoppdaget perle.

I motsetning til nesten alle andre kinarestauranter: toalettet var strøkent! Rent, delikat og moderne.
Spesielt bra: Maten, betjeningen, prisene, lekker trappeoppgang!
Spesielt dårlig: Billig vin, men ikke noe spenstig utvalg, ligger litt usentralt

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Silje S

Silje S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
31.12.2010
Er du keen på oppvarmet micromat er Tasty stedet å besøke! Jeg kjøpte et gavekort fra Groupon til kjæresten min og meg selv, stedet hadde jo fått grei kritikk her tidligere. Lokalene var helt ok, men så og si folketomme. Brusen serveres fra 1,5 l flaske. Kamskjellene er ikke ferske, det samme gjelder fisken vi fikk som tydelig var nytint. Biffen var altfor godt stekt, og den nybakte eplekaken til dessert var for søt og kom rett fra frysediske på Rema 1000. Gå heller til din lokale nærbutikk og kjøp frossen mat som du varmer i microen. Det er det de gjør på Tasty...
Spesielt bra: Helt OK anrettet bortsett fra en haug Thousand Island dressing...
Spesielt dårlig: Oppvarmet industrimat...

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Kristin

Kristin

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.05.2009
En liten perle av en restaurant! Maten er supergod, presentert på en lekker måte og hyggelig betjening. Restauranten er ren, moderne, pen og lys. Billige priser - forretter til 60 kr og hovedretter til litt over 100 kr - helt perfekt! :)
Spesielt bra: Maten, prisene, pen design, betjeningen, toalettene

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

mari c

mari c

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.12.2010
Kjedelig mat, uinteressant meny. Jeg fikk servert råtten fisk som smakte helt forferdelig- ga servitøren beskjed men hun bare ristet på hodet og forsvant- fikk ikke ny mat og måtte betale full pris. Fysj- for et sted!!!
Spesielt dårlig: både service og mat

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Ellen S

Ellen S

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.02.2010
Har spist her flere ganger og er godt fornøyd. God service og bra mat. Alltid ferske grønnsaker. Fint lokale uten juggel og diverse nips. Hyggelig betjening.
Spesielt bra: Maten og lokalet
Spesielt dårlig: Litt kjedelig meny

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Dan Y

Dan Y

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.11.2009
Har spist her 4 ganger og jeg må si meg meget fornøyd til hva slags smak dem kan tilby til en 2hundrings. God mat og meget pen lokal.
Spesielt bra: mat, service, lokal
Spesielt dårlig: beligenhet

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Daniel

Daniel

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
25.10.2009
Har spist 3 ganger der, har vært bra mat og service alle gangene.
Spesielt bra: Pen lokale og toalett

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

jan e

jan e

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
28.09.2009
Spist mange ganger der, flott sted, god god god mat og ok pris. Gir alltid xtra med tips til vår servitør! Blir alltid imponert av den råfine stilen der inne også, har mye å si at det er så lekkert der!

Spesielt bra: mat,sted.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Tove B

Tove B

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
31.05.2009
Tasty i Trondheimsveien er virkelig en uoppdaget perle. Topp smakfull innredning, betjening som kan service og maten : " Berre lekker "
Et prisnivå til å leve med også for gamle, pensjonerte damer som liker god mat og passelig prisgunstig vin til.
Den beste restaurantopplevelsen vi har hatt på veldig lenge. Fortsett på samme måte og vi vil stå på og anbefale til våre venner og familien.

Spesielt bra: Et toalett det var en fryd å frekventere.
Spesielt dårlig: Synd at det ikke er heis så vi kan ta med våre venner som ikke kan bruke trappen.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Thomas J

Thomas J

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
02.08.2009
En perle i oslo sinsen område.

altid blid betjening - god service og utrolig smakrik mat.

nb! fantastisk lokale.
Spesielt bra: maten og service
Spesielt dårlig: ikke nok sentralt

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Inge K

Inge K

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.09.2012
Etter 9 år på Chinatown i Konghellegaten bestemmte vi oss for å prøve noe nytt.
Første gangen på Tasty bestillte vi "Take away", noe som var en helt grei matopplevelse, verken mer eller mindre.
Derfor bestemte kjæresten og jeg oss for å spise der på søndag.
Litt skeptisk til de tomme lokalene en søndag ettermiddag, men vi tenkte vi skulle gi det en sjanse.
Kort fortalt blir det med den ene sjansen.
Sausen bar preg av maizenna som ikke var kokt ut, slik at det hang en smak av dette på all maten.
Hvitfisken var definitivt opptint i mikroen og ihjelkokt, den ble liggende igjen.
Laksen hadde nok ligget utildekket på kjølerommet, og det vitnet om åpenbar svak kunnskap om mat, når man ikke vet at fisk lett trekker til seg smak fra andre råvarer i et kjøleskap.
Scampien bare preg av at den var fryseprengt, altså at den var helt vassen i kjøttet.
Sausen var klumpete, grunnet den overnevnte maizennaen.
Kamskjellene var seige som viskelær, enda et eksempel som vitner om særdeles dårlig kunnskap om mat, de var kokt ihjel.
Brokkolien hadde brune flekker.
Den ene hvite servietten hadde brune flekker som om noen hadde brukt de før.

Det ble med dette besøket, og selvom vi syntes Chinatown blir litt "kjedelig", har de ihvertfall alltid servert oss god mat med jevn god standard.
Så Tasty blir det aldri mer.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Tasty!

Sølvi B

Sølvi B

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.09.2012
Maten er noe av det værste jeg har spist på lenge, greit nok så var interiør og betjening helt ok men man drar ikke ut og spiser for å kikke på interiøret.
Heller litt sjabby lokaler og plettfri, perfekt mat.
Maten bar preg av at spisestedet ikke har altfor mange besøkende og rotasjoen på råvarene blir derfor ikke den beste.
Derfor smakte maten "lagret for lenge på kjøl eller fryst og tint opp i mikroen".

IKKE BRA :-(
Spesielt bra: Den harry lyskronen i taket
Spesielt dårlig: Maten og "PLING"(lyden av mikroen når maten er ferdig tint)

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Tasty!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Tasty:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Brun og Blid - Sinsen

3.

-(5.0)SATS - Sinsen

4.

-(2.1)Peppes Pizza - Konghellegaten

5.

-(3.7)Elixia - Carl Berner

6.

-(2.5)ICA Nær - RosenhofSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste