HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

La Dolce Vita

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!
(4.3) (basert på 14 anmeldelser)
Kategori: Café og hurtigmat (Iskrem), Dagligvare og takeaway
Adresse: Prinsens gate 22,0157 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 22 42 23 36
Kontakt: Hjemmeside | Epost
La Dolce Vita
La Dolce Vita
La Dolce Vita
La Dolce Vita
La Dolce Vita
Legg inn dine egne bilder
Kontakt La Dolce Vita
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
14 anmeldelser av La Dolce Vita:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

caramba c

caramba c

97 anmeldelser
1 Vibb-venner
16.04.2011
Liker konseptet. Isen er supergod, smørbrødene mindre gode.... Personalet er meget hyggelig. Midt på treet blir derfor karakteren fra meg..... PS: lite hyggelig lokale trekker ned....

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

aurora s

aurora s

36 anmeldelser
1 Vibb-venner
16.04.2011

syns isen er oppskrytt! digger sorbet og det meste av is egentlig,men det her er ikke bedre enn andre steder. maten er veldig plain og kjedelig. jeg bestilte iskaffe, SKUFFA!! fra dispenser a la slush... masse sukker og sikkert ferdigblanda driiiiit.....
samboeren min drikker ikke kaffe så han ville ha kakao, måtte velge mellom forskjellige kakaopulvre som de blanda med melk og varmet. smakte rart. servicen var og veldig rotete,men det er jo veldig italiensk. på min relativt enkle bestilling måtte jeg betjenes av 4 forskjellige servitører!

OG i fjor når vi var innom,samboeren skulle ha is,jeg orka ikke eller ville ikke ha. han spurte om han kunne få ETT bjørnebær på isen sin for han ville overraske meg for jeg digger bjørnebær og det var bursdagen min eller jubileumet vårt, (de har frukt ved isen som de bruker til pynt og smoothies). NEI! var svaret.... jeeeeeez.....

bra beliggenhet og pluss for liten uteservering.
hvis kun skal ha en is til å ta med ,er denne plassen grei.
Spesielt bra: beliggenhet,grei is
Spesielt dårlig: service,kvalitet,dåååårlig kaffe og kakao!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
08.07.2008
Jeg elsker sitronsorbet. En gang jeg var alene hjemme kjøpte jeg én liter (1,0 liter - du leser riktig) med sitronsorbet og spiste alt sammen på en gang. Dagen etter hadde jeg fått et blødende sår i halsen på grunn av all syren. Det sier litt om hvor glad jeg er i sitronsorbet. Jeg er så glad i sitronsorbet at jeg igjen-og-igjen kan spise til jeg blør ut av munnen. Mmmmmmm.

La Dolce Vita har jeg hørt mye bra om, så jeg måtte innom for å sjekke sitronsorbeten deres. Min konklusjon - og jeg kan litt av hvert om sitronsorbet (har til og med laget det selv!) - er at den var fantastisk bra. Godt er det at jeg ikke spiste den opp der og da, men gikk så langt unna at det ble for vilt å gå tilbake etter mer.

Jeg smakte også på jorbærsorbeten for å få litt variasjon. Den var ikke like god, synes jeg. Men så var det da heller ikke sitronsorbet.


Var denne anmeldelsen...? (4) (12)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
25.02.2008
En skikkelig italiensk café som holder det low key, og ikke slår seg på brystet hele tiden, men leverer med stor L!

Byens beste italienske is, og høylytte middelhavsfraser høres til stadighet inne i lokalet.

En smule trangt, men det får man bare leve med. Det er uansett ikke noe stress å ta med seg isen på en spasertur rundt i byen.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Camilla

Camilla

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.06.2011
Vi har prøvd å spise på Dolce Vita tre ganger i løpet av den siste tiden.

Første gang var det stengt, uten at de hadde opplyst om dette på hjemmesiden sin.

Andre gang var det helt tomt for sandwich, enda vi kom i femtiden og de stenger kl 22.

Tredje gang vi prøvde, hadde de både åpent og sandwich. Dessverre ikke spesielt godt, synes jeg.

Mange italienere der som stimler sammen rundt baren slik de gjør i Italia. Så hvis du synes det er sjarmis i Italia, kan du oppleve det her også. For meg blir det litt trangt og stressende.

Men isen! Å, den er god!
Spesielt bra: Isen
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
15.03.2007
Tror vi snakker byens beste is. Nydelig, hjemmelaget italiensk, sommerlig, lett og smakfull is i mange varianter. Vaskekte italianos som driver stedet gir cred. I dag skinner solen, så nå innser jeg at jeg blir nødt til å legge omveien innom Dolce Vita på vei hjem fra jobb.
Spesielt bra: Isen, den fantastiske isen

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Geir

Geir

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.10.2010
Nydelig italiensk is. Står ikke tilbake for det man stort sett får i Italia.

Det som gjør at toppkarakteren ryker her er stolene. Det er svært få plasser og ytterligere færre der man faktisk kan ha beina på gulvet. Jeg kan ikke fordra sånne nymotens forvokste kaffebar/tapasstoler der man liksom skal hvile beina halvveis ned på stolbeina i stedet for å få lov til å ha dem på bakken. Problemet er kjent fra mange tapasbarer og kaffebarer, og eksisterer altså også hos Dolce Vita.

Men isen er og blir fortreffelig. Nam :)
Spesielt bra: Fantastisisk god italiensk is! :)
Spesielt dårlig: For få noenlunde komfortable sitteplasser.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Kristin

Kristin

39 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.03.2009
Når jeg står på Karl Johan, i Grensen eller på Stortorvet og lurer på hvor jeg og mitt følge skal hvile beina og innta en kopp kaffe kommer svaret ofte til meg så veldig klart: Kan vi ikke gå til Dolce Vita! Følget er alltid med på det, uansett hvem det er.

Kun et steinkast fra shoppingmylderet i Oslo sentrum finner du et lite stykke Italia i Oslo. Inne på caféen finner du alltid noen italienske gjester, som bidrar til følelsen av å være ikke så altfor langt fra dette deilige, eksotiske landet. Isen er fantastisk god, man vil bare ha mer og mer og mer... Her får du aldri iskrystaller i isen din! Kaffen er også veldig god. Den eneste måten Dolce Vita av og til skuffer på er når de stenger så altfor, altfor tidlig...
Spesielt bra: Iiiiiiissss og kaffe og mat
Spesielt dårlig: Stenger kl. 18.00 på søndager

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Fornavn

Fornavn

36 anmeldelser
2 Vibb-venner
12.11.2007
Velkommen til Italia. Her kan du late som at du er på ferie, for på denne kafeen, eller skal vi kalle den isbaren, er det lite som minner om Norge. Lite norsk språk, Dolce Vita er nemlig et yndet åsted for turister. (En gang var jeg og en venninne eneste som ikke var fra Italia på hele Dolce Vita.) Ingen norske produkter å se, bare italienske fristelser. Tiramisu, panini, og herlig frappé (dessverre litt for norsk i prisen), men hovedsaklig IS. Byens beste italienske is. Gjerne servert med en fiffig liten språklek, eller no. Første gang jeg bestilte sjokoladeis sa mannen bak disken: "Med brunost?" Jeg bare så rart på ham, lo og sa: "Sjokoladeis." "Med brunost," sa han, lo og puttet en stor skoop (har vi et norsk ord for dette?) med sjokoladeis i pappkoppen. Klattet den pent på toppen og satt den på disken med en liten fargesprakende plastskje (flat, selvfølgelig, de leker ikke utlandet) oppi. Og over disken rakte jeg mine 28 kroner. Ikke veldig billig, men verdt det. La vita e bella.
Spesielt bra: Flukten fra kuleformet norsk isvirkelighet
Spesielt dårlig: Italiensk is smelter litt for kjapt i varmen, men det er ikke no problem nå akkurat. Og uansett, du klarer ikke å spise den sakte.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Liis McNiis A

Liis McNiis A

35 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.03.2008
Tips til miniferie:
Dra på horesafari (=observasjon av kvinner i besittelse av verdens eldste yrke, og deres liv og levnad) med en venninne i området rundt festningen. Trist, men veldig spennende og en anelse eksotisk. Avslutt seansen med nydelig, ekte iskrem på Dolce Vita.
Jeg mener det.
Spesielt bra: Ordentlig god is

Var denne anmeldelsen...? (4) (7)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Jarle P

Jarle P

24 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.09.2008
Beste iskremen i Oslo, selv om de ikke putter nok frukt i iskremen (hvorfor må det beste i Oslo alltid være dårligere enn i utlandet?)

Et av de eneste stedene som faktisk klarer å lage espresso riktig i Oslo
Spesielt bra: Riktig espresso og iskrem
Spesielt dårlig: At det ikke er flere steder som kan det

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

Flø

Flø

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.04.2009
Bedre iskrem får man ikke tak i andre steder enn på La Dolce Vita. Jeg har prøvd nesten alle sortene og spiser alltid de samme om og om igjen: Hasselnøtt og kokosnøtt. Jeg blir aldri lei og jeg elsker stedet, selv om det er trangt og dårlig med sitteplasser. Betjeningen er hyggelig og blir ikke utålmodig eller irritert om man bruker lang tid på å bestemme seg for en smak. Dessuten får man smake på isen før man kjøper den.
Spesielt dårlig: Trangt

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

André S

André S

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.11.2009
Dolce Vita har byens beste is; -krem eller sorbet! Helt fantastisk. Køen strekker seg langt nedover prinsens gate på 17. mai.

Hyggelig og god stemning med italienske gloser fra vennlig betjening og italienske pop-videoer fra en tv.

Jeg ble forelska i dette stedet første gang jeg gikk inn gjennom dørene for mange år siden. Det var som et lite stykke Italia i Norge. Foruten den himmelske iskremen og fantastiske espressoen, så var maten også skikkelig god. Det var noe ekte italiensk med focaccia'ene deres. "Parma": god parmaskinke, ruccola, tomater, fersk mozzarella. Eller "Pugliese": Focaccia, ruccola, tomatpesto og en pikant "hot" napolitansk salami. Dessverre er sistnevnte nå blitt forvandlet til en tørr ciabatta med rapidsalat (?) og en kjedelig salami som jeg lurer på er italiensk i det hele tatt.

Fra å være en av Oslos beste adresser, med en kjærlighet for god mat som bare en italiener kan vise, er det nå noe mer mekanisk over Dolce Vita.

Men det er fremdeles verdt å ta turen innom for iskremen!

Spesielt bra: Gelato italiano og espressoen!
Spesielt dårlig: Maten var bedre før!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!

nick o

nick o

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.03.2008
la dolce vita er ikke lenge la dolce vita............ikke lenge italiener som driver kafe,men cineser,araber,mange ansikter som ikke smiler,mange som kan ikke lage kaffe lenge,,,,,,og iskrem ikke alltid det beste,,,,,,,,,,,,,DOLCE VITA KOMM TILBAKE
Spesielt bra: IS KREM
Spesielt dårlig: HUN LILLE CINESER SOM IKKE SNAKKE NORSK...alltid sint

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av La Dolce Vita!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for La Dolce Vita:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.3)Urmaker Alf Lie

3.

-(3.5)Urmaker Bjerke - Prinsens gate

4.

Lemon frisør

5.

-(4.7)Mirawa Barbeque

6.

-(5.0)Celeste Hair DesignSiste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste