HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Patricks Pub & Restaurant

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!
(5.0) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Amerikansk), Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Adresse: Markens gate 10,4611 Kristiansand S
Område: Kristiansand S
Telefon: 40001958
Kontakt: Hjemmeside
  Patricks Pub & Restaurant
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Patricks Pub & Restaurant:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
29.12.2008
Rettog slett beste stedet å site og pilse med kompiser i hele Kristiansand. Alltid god stemning og alltid en pils i baren du ikke har smakt og er du i tvil er det bare å spørre klientellet, de har alltid en øl som kan passe en hvemsomhelst.

Uteområdet er perfekt for en tobakkrullende og røykende i den bitende vinterkulda. Med vegger, tak og varmelamper kan du ikke klage på kulde, vind eller regn.

Maten er slik mat på en brun pub skal være, mye på tallerkenen som alt har en tyngde i smaken som du dytter inn i snakkemaskinen med en øl fra forskjellige glass som kjøler ned ganen.

Dra dit og finn deg ett brunt bord og vent på at stemningen er i taket på kvelden, men bare frem til kl 02.00 for da stenger hele byen dessverre.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!

Nico

Nico

66 anmeldelser
4 Vibb-venner
15.01.2009
Patricks Pub & Restaurant er ikke bare en brun pub, det er en Irsk brun pub med stil. Stedet har alltid liv, selv om det skulle være på en søndag morran, er det alltid folk der.

I det man entrer døren, møter en alltid et smilende tryne bak baren som dør etter å severe deg en, eller fler, av de mange sorter øl eller sprit som dette stedet serverer. På dagen er det vanligvis bordservering, så det er bare å plassere baken på en ledig stol og vente på disse serveringsmenneskene.

Og om du er sulten, så har de et veldig bra kjøkken som serverer nydelig, typisk (brun)Irsk-pub mat. Og klarer du å fortære all maten de serverer, så blir du positivt overasket over hvor hyggelig prisen er når regningen kommer.

Ute er det "sommer" hele året. Med behaglige sitteplasser, varmelamper og vindskydd. Og på kvelden koker det med liv, både inne og ute.

Så ta deg en svipp tur. Ta med deg kompiser, mor, far, kjæresten, bror, onkel og resten av den fjerne slekta og ta dere en matbit og noe godt i glasset. Det er ikke mulig å bli skuffet!
Spesielt bra: Drikkeutvalg og atmosfære.
Spesielt dårlig: litt mørkt inne om du ønsker å lese avisen uten briller.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!

phariid

phariid

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.06.2011
Sommer 2010. Veldig god mat! Desserten... ja, helt utrolig at en pub serverer så god sitronterte, sjelden smakt noe så godt! Hyggelig betjening. Og nå til sjokket... vi fikk varme våtservietter før maten ble servert, har bare opplevd dette på luksusrestaurant!
Spesielt bra: Desserten!
Spesielt dårlig: Litt for mørkt lokale, men det er jo en irsk pub da...

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!

Reinert B

Reinert B

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.06.2011
Ølutvalget på dette stedet må være etter alt jeg kan skjønne det beste i Kristiansand. Lokalet er jo passe trivelig med masse krimskrams på veggene som vistnok skal framme Irsk stemning. Men det en det er burgeren på Patricks sammen med ei Nøgne Ø som gjør at jeg stadig vender tilbake!
Spesielt bra: Holy Cow

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!

Heisann sveisann

Heisann sveisann

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.01.2010
Først må jeg jo spørre om de andre som har anmeldt Patricks jobber der begge to? Makan til rosenrød omtale er jo ikke til å tro.

Først og fremst må Patricks beskrives som blodharry. Det lokale publikummet er vant med dårlige utesteder, og Patricks tar dette konseptet videre.

Maten er gjennomført middels og helt uten smak eller kvalitet av noe slag. Hvordan det er mulig å svi hamburgerbrødene hver gang jeg har spist der er for meg en gåte, men jeg har i det minste lært etter hvert.

Selve drikkeutvalget skal en ikke klage på, men prisene er ikke helt i takt med at dette skal være en pub. Kanskje eieren tror Patricks er en trendy bar i NYC?

Musikken må jo også kommenteres grundig. Den kan dessverre ikke beskrives som annet enn helt ute å kjøre. Det er som å være til stede i en parodi av hva noen sørlendinger tror om irske puber. De lokale sørlendingene setter imidlertid pris på denne blandingen av irske drikkeviser i det uendelige blandet med hits fra de siste tiår. Musikalsk kan det kanskje beskrives som en litt mer moden variant av Harveys.

Publikum er en salig blanding av folk som dessverre må ta til takke med det som finnes av puber i byen, alternativene er jo Tollboden som er enda verre. Eller fyllikkbuler som Victoria, Møllepuben og Telfords.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Mat, priser, stemning, musikk

Var denne anmeldelsen...? (6) (9)

Skriv din anmeldelse av Patricks Pub & Restaurant!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Patricks Pub & Restaurant:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerSiste 5 anmeldelser samme kategori
Magnus S

LemongrassLemongrass

Lemongrass er ett spennende tilskudd til Oslos restauranter og byr på mat fra Karibien. Annerledes og godt. På drikkekartet finnes det mye spennende øl, rom og annet fra Karibien
Lokalet er stort og koselig og servicen er kanskje Oslos beste. Vi var en gjeng på 7 stk som kom uanmeldt og måtte ...

Les mer »


Magnus S

RevolverRevolver

En venn av meg skulle spille konsert på Revolver så da falt det seg jo naturlig å spise på Revolver før konserten, som forøvrig var annonsert til 20:00 på nettsiden, men til 21:00 på plakatene på stedet, sistnevnte var den korrekte så det ble en del ufrivillig dødtid.
Men tilbake til kjøkkenet...

Les mer »


Magnus S

Døgnvill BurgerDøgnvill Burger

Gode burgere er blant det beste som finnes mener jeg, derfor gledet jeg meg stort til å besøke Døgnvill. Stedet ligger like ved Mathallen, men ser såpass anonymt ut at jeg slet litt med å finne det. Innsiden er også ganske kjedelig og anonym. Servicen derimot er veldig personlig. Servitøren var s...

Les mer »


Andreas

Trafalgar PubTrafalgar Pub

Kunne vært og var et hyggelig sted før den nye eieren kom på plass. Han liker tydeligvis hverken meg eller dama mi og tør ikke snakke med meg personlig om hva som er problemet. gjenglemt og bortglemt. de kan heller ikke lage irish coffee osv på riktig vis. absolutt ett trivlig men rævva sted. let...

Les mer »


liv

SmalhansSmalhans

Det er lenge siden jeg har hatt en så dårlig opplevelse av en restaurant. Vi var tre stykker som hadde bestilt i god tid og skulle treffes etter fire måneder for å hygge oss. I restauranten var det så tett med bord at det var vanskelig å bevege seg. Bordet vårt hadde så vidt palass til 3 tallerke...

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste