HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Cosmobeauty

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!
(2.2) (basert på 32 anmeldelser)
Kategori: Skjønnhet (Frisører, Skjønnhetssalonger), Helse og skjønnhet
Adresse: Akersgata 16,0158 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 990 82 222
  Cosmobeauty
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
32 anmeldelser av Cosmobeauty:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

BYo

BYo

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.10.2011
Vært her to ganger, begge ganger pga. Groupon som disse er flittige brukere av. Hyppige tilbud på Groupon er jo ikke akkurat noe kvalitetsstempel og det oser vel ikke av kvalitet av denne salongen heller. Jeg synes den virker litt harry i stilen, i tillegg er det trangt og rotete og du har ingen steder å henge fra deg jakken din, men må kun slenge den i en stol i "kaffebaren" nede i kjelleren. Første gangen var jeg her for en facial, andre gangen for øyenbrynsforming. Begge ganger var behandlingen helt grei. Den unge jenta som nappet øyenbrynene mine var veldig søt og hyggelig, så det var helt ok, men jeg jeg hadde kanskje ønsket at hun var litt tryggere istedet for at jeg måtte si nesten akkurat hvilke hårstrå hun skulle ta... venninnen min var her en stund senere hos en annen behandler og var absolutt ikke fornøyd - hun måtte stå og gni vekk svart øyenbrynsblyant i et kvarter etterpå visstnok...oppsummering - OK hvis groupon-tilbud, men ville ALDRI betalt full pris her.
Spesielt bra: Sentral beliggenhet, hyggelig jente som fikset øyenbrynene mine.
Spesielt dårlig: Rotete, virker useriøst!

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Elisabeth R

Elisabeth R

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.02.2012
Jeg pleide å gå til Cosmo Beauty før de byttet lokaler, da de holdt til i 3. etasje og var avhengige av et godt rykte. Nå holder de til i 1. etg og har tydeligvis prioritert kvantitet over kvalitet. Hadde en vippetime i dag og det ser allerede (bare etter 3 timer) som om jeg har lagt de i fylla selv. Pleieren kløp meg flere ganger med pinsettet, stanget lyset i hodet på meg og snakket ustanselig om relativt pinlige temaer. Glad jeg kun brukte en groupon-kupong her, ellers ville jeg følt meg enda mer lurt...
Spesielt bra: Beliggenhet og lokaler
Spesielt dårlig: Service. Kvalitet. Yrkesstolthet.

Var denne anmeldelsen...? (12) (3)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Siri

Siri

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
12.05.2012
Trange lokaler, rått og fuktig, sure og uproffesjonelle ansatte som kjefter på hverandre foran kundene, rot i timebestillingene, umuligå komme gjennom på telefonen, ubehagelig behandling uten synlig resultat. Og sånn kan man jo bare fortsette og fortsette. Jeg kommer i allefall ikke tilbake!

Var denne anmeldelsen...? (13) (4)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Nini

Nini

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.05.2012
Slenger meg på her jeg. IKKE besøk denne salongen. Umulig å komme gjennom på telefon, vanskelig å få time og masse rot i timebestilling. Uhøfflige og nedlatende kvinner som jobber der. Jeg følte meg som en mindreverdig liten dritt der. Uten synlige resultater på Liporeduction. Kjøpte heldigvis gjennom groupon.
Spesielt bra: ingenting
Spesielt dårlig: alt

Var denne anmeldelsen...? (11) (4)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Linn

Linn

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
18.05.2012
Jeg kan ikke gjøre annet enn å advare mot Cosmobeauty.
Som de andre har nevnt er det umulig å komme gjennom på telefon, de svarer ikke på e-post og det er konstant tull med timebestillingene. 2 ganger har jeg hatt en bomtur fordi de har rotet med timene. Resepsjonisten som var der de gangene jeg var der tror hun ikke er i stand til å gjøre feil og svarer nedlatende og frekt når du påpeker at det er de som roter med timebestillingene.

Jeg har vært der tilsammen 3 ganger for vippeextensions. Ett produkt som jeg i utgangspunktet liker, men jeg fikk forskjellig resultat hver gang. Det var tydelig at hver behandler hadde sin prosedyre.

I tillegg følte jeg meg lurt av denne prosedyren:
Første gang anbefalte de meg en sminkefjerner som var "veldig god, og helt oljefri". 2. gang jeg kom dit sa hun som behandlet meg at "nei, den er det oljer i, den kan du hvertfall ikke bruke når du har vippeextensions". Nei vel...flott! Hvorfor i f... anbefaler dere den da?


IKKE GÅ HIT! De kaster bort tiden din og pengene dine, og behandler deg dårlig.
Spesielt dårlig: Måten de behandler kundene sine på.

Var denne anmeldelsen...? (12) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Randi

Randi

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.05.2012
Føyer meg inn i rekken av misfornøyde kunder, dette er stedet er det bare å styre unna!!

Ble møtt av unge uprofesjonelle ansatte med møkkete uniformer og kundeservicen generelt var elendig.

Mens jeg ventet i noe som var et rotete, mørkt og lite innbydende lokale, fikk jeg oppdatering på alle eksene til en av de ansatte, som la ut til en tydelig uinterresert kunde. Endte hele besøket med at jeg gikk derfra uten behandling fordi de hadde rotet med timebestillingene og jeg ble bedt om å vente 30 min. på min time.

Kjenner ei som brukte de i forbindelse med bryllupet sitt og var svært misfornøyd, og med dette forferdelig dårlig førsteinntrykket kommer jeg ikke til å gå tilbake selvom jeg ikke fikk min behandling.

Som nevnt i tidligere anmeldelser har de benyttet seg så mye av Groupon at de har mistet kvalitetstempelet og virker bare desperate etter kunder.


Spesielt bra: Ingenting!
Spesielt dårlig: Servicen, lokalene.

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Elizabeth H

Elizabeth H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.06.2012
Litt rart at ingen skriver noe positivt her. Salongen kan ikke ha blitt populær uten grunn.

Men her er min erfaring:

Resepsjonisten var ikke akkurat favoritten hos meg.

Lokalet: veldig moderne og veldig pent, jeg krever ikke stort heller, er ikke droning Elizabeth for å si det sånn. Men det var kjempe pent synes jeg.

Behandlere: utrolig hyggelige. Merker at mange her har skrevet at behandlere var unge og det samme trodde jeg om behandleren min også.(hadde lipo) trodde hun var max 20 år, men fant ut at hun var 32. Så ikke la øyet lure deg, som man sier.
3 uker senere, (som det ble anbefalt),hadde jeg en annen behandler. En veldig søt utenlandsk jente, hun var hyggelig og vi pratet om litt av vært, og tiden flydde ifra oss.

men i telefonen var det umulig å få tak i noen.
bedre å prøve via mail, fant jeg ut.


Spesielt bra: behandlere, lipomaskinen , lokalet, mail
Spesielt dårlig: resepsjonisten, telefonen

Var denne anmeldelsen...? (1) (4)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Hege

Hege

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.06.2012
Jeg syntes dette er en kjempe fin klinikk. Spesilt moderne og ser utrolig bra ut. Jeg var der en gang på Oxygen behandling , huden min ble kjempe fin og den glødet flere dager etter. Bruker også hudpleie serien fra cosmo, og må si den passer min hud bra. Var også på Lipo 3000 hos Silje. Kjempe søt jente og dyktig i faget sitt.

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Kine

Kine

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.06.2012
Jeg var her i dag på Oxygen behandling og er meget fornøyd med hvordan behandlingen var og jentene som tok meg i mot. Jeg var hos ei hyggelig og dyktig jente som utførte Oxygen behandling . Huden min ble god og myk med en gang. Jeg ble også fortalt om produkter jeg skulle bruke hjemme og fikk mange gode råd med meg. Tusen takk til Hege Nyhus Rækken for god behandling og mange gode råd. Her kommer jeg tilbake,

Var denne anmeldelsen...? (0) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

kira r

kira r

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.06.2012
Har sett at det er mange som sier mye negativt om Cosmo Beauty, og som Elizabeth H sier så er det jo rart at de er så populære hvis det bare er driten. MEN, jeg har vært her både før og etter de byttet lokaler og før og etter de begynte med groupon dealer - og det er stor forskjell.

Jeg tror de hadde ett veldig godt rykte før de begynte med groupon dealer, og i begynnelsen av dealene så ble de nok KJEMPE populæe og fikk en HAUG av kunder. Noe som selvfølgelig resulterer i at det ALLTID er fullt. Jeg satte på vipper hos en av jentene som jobber der og hun fortalte mye om den store forandringen. At hun ble nødt til å jobbe mye lenger dager, måtte ta med datteren på jobb, og at det var så mange som ringte at de rett og slett ikke hadde kapasitet til å ta imot samtalene.
Hun sa også at de ikke hadde en reseprjonist på det tidspunktet, som også betydde at så lenge alle de ansatte var med kunder, så var det ingen til å ta telefonen.

Etter dette har jeg satt på vipper igjen, hos Kajsa, det var kjempe hyggelig time, og vippene så fantastiske ut - i en uke, så så det ikke bra ut lenger, mange hår falt av, jeg fikk masse problemer med øynene og endte med å måtte ta de av etter to uker (har tatt vipper både før og etter dette andre steder hvor resultatet har vært mye bedre på sikt. )

Så har jeg bleket tennen, også his Kajsa. Har lest at mange har måttet ligge i "lobbyen" og bleke tennen, det er kanskje litt ubehagelig, men det gjør jo at de får tatt flere kunder på en gang, som igjen er possetivt. Jeg derrimot fikk eget rom.
Var egentlig litt missfornøyd med resutatet, jeg betalte bare 1000,- fordi det var en deal gående, men behandlingen koster 4200,- i følge hjemme siden deres, og jeg så ikke forskjell!! Likevel har jeg (når jeg har vært ute) fått kommentarer og spørsmål om jeg har bleket tennene, så de er nok hvitere enn jeg ser selv.
Denne gangen ble jeg også tatt godt imot, og behandlingen gikk som forventet.

I går var jeg der igjen, og tok en liporeducer3000 behandling.
De har vist fått en (eller to ) resepsjonister, to gutter de var hyggelige og imøtekommende men han ene virket litt fersk - det er jo lov.
Denne gangen var jeg hos Amina. Kjempe hyggelig jente. Det eneste jeg har å si negativt denne gangen er at da jeg bestillte på nettet, så stod det at hvis det var første gang jeg skulle prøve liporeducer3000 måtte jeg velge en enkelt time (som jeg da gjorde) og da jeg kom dit, sa hun at magen var egentlig det eneste man kunne ta på enkelt time (på kroppen) Jeg var ikke intr i å ta noe på magen, og det var hun helt enig i, så vi ble enige om å ta det ene låret, også at jeg skulle bestille en ny enkelt time for det andre låret, det var jo også helt fint.

Men da jeg kom hjem og skulle bestille så viste det seg at jeg ikke kunne få time igjen før 19.juni, og siden man må vente 2,5-3uker mellom behandlingene på samme område så kommer jo dette til å ta veldig lang tid.
Jeg har prøvd å sende forespørsel på mail (går jo ikke å ringe ;) ) ang om jeg kan ta innside og framside samtidig som jeg tar bakside på det siste låret, eller om jeg da må vente 2,5 uke for å ta dette siden det er "samme område" ..

Mine timer har aldri blitt avbestillt, har maks blitt forsinket noen minutter og jentene jeg har vært hos har alltid vært hyggelig.

se også at noen har skrevet at det var frekkt av behandleren å fortelle kunden hva hun skulle spise og at hun måtte mosjonere etter liporeducer3000, men dette er jo veldig nødvendig infrmasjon. Blir ikke dette gjennomført riktig kan man legge på seg isteden, ett annet steden... det er det jo ingen som vil.

Jeg er i det store og hele fornøyd med behandlingene og personellet, men vanskelig at man MÅ bestille på nette, og at det er umulig å spørre om spørsmål med mindre man er i salongen da verken telefon eller mail blir besvart,
Spesielt bra: Hyggelig personell.
Spesielt dårlig: Telefon og mail.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Coraline

Coraline

14 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.07.2012
Elendig!! Kjøpte Groupon kupong her. Fikk aldre time, men de sa det ikke gjorde noe om datoen på kupongen gikk ut. Jeg var der en gang og da ventet jeg nesten en time før de sa at de hadde gjort en feil og at timen var avlyst!! Og det selv om jeg hadde spurt flere ganger om hvor lenge jeg måtte vente. Når jeg først fikk time klarte de å si at kupongen ikke gjaldt lenger. Da ble jeg så sint! Et helt elendig sted som ikke fortjener de kundene de får, for de har INGEN kundeservice. Skulle gått an å gi 0.
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: ALT! Det verste er NULL kundeservice

Var denne anmeldelsen...? (8) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Sina

Sina

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
25.07.2012
Huff da! Jeg har vært der på hud og hudpleien var så dårlig at jeg ble bekymret! Kjedelig å bruke penger på noe som jeg lett kan gjøre hjemme... Hun var sikkert borte fra meg i 20 min iløpet av den tiden, og hadde lite til ingen kunnskap om hud...Jeg spurte om hva serumet gjorde i forhold til krem, og hvor opptaket av næringsstoffene i huden skjedde, heller var det ikke noe ekstra. Kun rens, peel, maske og serum, krem, fikk heller ikke krem under øynene! Lot det gå sin gang, men kommer ikke tilbake! En venninne kjøpte denne slanke behandlingen, lipo3000 på Groupon, hva er det med folk, tror de som har kjøpt det at man vil gå ned og få strammet opp huden med en HUDPLEIEMASKIN???? Lettvintmetoden:) Dette er en ren løgn og bedrageri! Er trening, sunn kost, og fettsuging som fungerer og som tar det overflødige! Mange sier de merker resultater av slike behandlinger, men man hopper ikke i en slik kur med lipo3000 til tusenvis av kroner, uten å forandre livstil, så det er nok livstilforandringen de merker! Ring å spør en lege eller kirurg som sitter med det vitenskapelige rundt kroppen vår, de ville sagt at det har lite til ingen virkning! Siste...Hva gjør en hud og frisør salong innen for tannpleie yrket nå plutselig! La tannleger og tannpleiere ta seg av sitt yrke. Verdi 4100, for bleking av tenner hos de, hos en tannlege der du får laget og tilpasset blekingen perfekt for deg koster det 3500! Når man skal bleke tenner, så må emaljen, tannkjøtt og tenner være friske, dette er ikke noe de på Cosmo kan eller skal vurdere! NEEEI, styr unna folkens, dette er useriøst! Hjelper ikke med et pent ytre,god beliggenhet når innholdet er slik som det er!

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

lise

lise

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
30.07.2012
Kjøpte groupon kupong for hair extensions hos cosmo beauty i juni, og allerede nå (slutten av juli) er håret en eneste stor flokeball, tørt og grusomt, på tross av bruk av frisørprodukter beregnet for hair extensions og moroccan oil. Ved kjøpet av kupongen stod det at merket var "hairtalk" noe jeg har brukt i mange år, og er veldig fornøyd med, men da jeg kom i salong var håret fra en "underleverandør" av hairtalk, ikke samme hår, men samme system.. Jeg ble med en gang veldig skeptisk til dette og følte det misvisende, men det var ifølge dem ikke mulig å avbestille timen siden jeg allerede hadde møtt opp. Ekstremt skuffet
Spesielt bra: Frisøren som satte på
Spesielt dårlig: Hårkvalitet

Var denne anmeldelsen...? (7) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

May

May

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.10.2012
Maken til lite kundevennlig sted! Har tatt tannbleking hos tannlege for en del år siden, og hoppet på Groupon-tilbud om tannbleking hos cosmobeauty. Joda, tennene ble lysere, resultatet var helt fint, men: Jeg har aldri følt meg så lite velkommen noe sted, i noen butikk eller salong som jeg gjorde da jeg kom inn døra hos cosmo. Jeg er kunde, for f**n, det er sånne som meg dere lever av, hvis dere synes jeg er for stygg, gammel eller bare generelt gjerrig (dét er jeg jo, har tross alt brukt Groupon..) til at jeg er verdt et smil eller et hei, et blikk i det hele tatt, så er jo det litt kjipt for meg, men det er dere som mister kunder og rykte. Etter å ha venta på anvist plass i nesten 20 minutter kommer ei og kjefter på meg for at jeg..Har kommet når jeg skulle? Hæ?
Å føde barn foran et kobbel medisinstudenter var mindre ekkelt enn å ligge der midt i glaninga på alle som kom ned trappa, med utbretta kjeft og oransje solbriller. Hørte masse jentunger som kom forbi på sightseeing eller noe, og «her er tannbleking da» og noen «herregud, skjønner» som svar. Kult.. Så kommer ei som trykker de oransje brillene ned i øyet på meg med albuen mens hun tar vekk blekinga og tørker tennene mine med noe som smakte og kjentes ut som kleenex. Og prøver å prakke på meg blekepenn til 600 kroner og blir sur når jeg sier nei takk. Ekkelt! Minus hyggelig sted. Kommer aldri tilbake, samme hvor hvite tenner jeg får av det.
Spesielt bra: Bra? Hahaha!!
Spesielt dårlig: Kundebehandling, stemning

Var denne anmeldelsen...? (8) (4)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Ano-nym

Ano-nym

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
20.01.2013
AMATØR + USERIØST = STYR UNNA

Umulig å komme gjennom tlf, og hvis man var heldig møter en da en svært lite hyggelig reseptsjonist-dame som svare frekt tilbake. Skal du nå dem på mail? Bare glemme det. Mailen er bare til pynt. Dem svarer deg ikke. Lover å ta kontakt, men det er bare ord. Ord er ord og handling er noe annet.

Dårlig første inntrykk. Virker som dem ikke har kontroll på noe verken av time-bookingen, listen og salongen går ikke bedre når ansattene sykemelder seg over lengre tid.

Jeg beit jo selvfølgelig på agnet deres gjennom lets deal. Synes at jeg fikk en kjempe bra deal sammenlignet ordinær pris og slo derfor til noe jeg angrer bittert over i etterkant.

Vanskelig er det å få en time og mere irritert når du får sms at timen din er avlyst pga sykdom og må ombookes på egen hånd. Vanskelig er det å få til en ny time siden det alltid er fullbooket.
Når du endelig ha fått booket ny time som er først ledig flere uker etterpå og får den samme magiske "dagen før" sms'en igjen.  Timen er avlyst pga av sykdom bla bla bla... Når du har ventet flere uker på behandling og får den beskjeden like før dagen.. Hva tenker man da?? Skal dette gå ut over oss kunder??

4 av timene som jeg booket tidlig i desember for januar 2013 er blitt kansellert pga sykdom.
Om dem ikke klare å ta imot flere kunder hvorfor bruke groupon/lets deal???
Spesielt bra: Fint lokal
Spesielt dårlig: Reseptsjonisten og dårlig ledelse.

Var denne anmeldelsen...? (7) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Jorunn

Jorunn

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.02.2013
Kjøpte Grouponkupong for sminkekurs. Var sen med å bestille time så kupongen var i ferd med å gå ut på dato, men det ble ikke noe problem. Var litt forsinkelse, men dette beklaget min "kursholder" Liv med forklaring om sykdom. Liv er svært hyggelig og dyktig, jeg er veldig fornøyd med det hun lærte meg og håper jeg klarer å praktisere dette. Eneste jeg ikke var helt fornøyd med var plassering av stol som var ut mot vinduet i Akersgata.
Spesielt bra: Make up artisten Livs gode evner både til å sminke og formidle
Spesielt dårlig: Plassering på utstilling ut mot vinduet i Akersgata,

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

yin z

yin z

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.02.2013
Elendig service. Etter 10 min uten så mye som et blikk fra resepsjonisten (som sto i tlf), spurte jeg en annen om hva jeg skulle gjøre. Hun registrerte meg inn og sendte meg ned i loungen. Når du står i resepsjonen så bør du i det minste sende kundene som kommer et lite smil..!!! Nok om det! Vippeextention skulle ta 2 timer, men overdriver ikke når jeg sier at kundebehandler var borte i minst 1 time. Viktige tlf og sladder.. Hun snakket kun om alle mennene hun drev på med, skrøt av at hun ikke visste hvem som var hvem når de sendte mld eller ringte. Dette stedet er det verste jeg har vært på.. rene barnehagen. Null privatliv, alle går forbi benken man ligger på og spør "hva er det de holder på med da"? Det verste er at jeg ble fortalt at folk kommer langveis fra for å få satt på vipper, makan til dårlig kvalitet og service skal man lete lenge etter.. Hun som satte vipper på meg var ikke spesielt trivelig mot sidemannen heller (var visstnok søsteren, men allikevel...). Utrivelig å ligge der å høre på henne.. rett og slett! Ikke nok med det, de andre jentene fløy rundt og småkrangla og snakket nedsettende til hverandre hele tida. Neeei, styr unna!!!!!!!! Groupons eller ei, er ikke verdt det. Men unntak av Liv (som definitivt burde jobba ett annet sted) så er det en håpløs gjeng!!!
Spesielt bra: LIV
Spesielt dårlig: Alt unntatt Liv

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

hilde b

hilde b

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
01.03.2013
Kjøpte en group on deal. Betate 1500 og kunne få en kupong i verdi av 6000 kr. Kom dit og vlle ha produkter, men de hadde ingen kunskap om poduktene og kunne neste kke uttale orden krem. Kuponge ka ku brukes å behandlinger. De har asatt en fyr som tar restylan , men har kun arbeidet med dette ett år. Synes at stedet er uproffisjonelt og det gir ikke tillit til stedet.
Spesielt bra: fikk e produkt deal til 1000 kr som var vedt mye mer. Gode produkter
Spesielt dårlig: service, kunnskap,

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Anna

Anna

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
30.05.2013
Jeg var på Cosmobeauty for å ta tannbleking. Da jeg kom inn i lokalet stod Resepsjonisten og en annen ansatt og pratet sammen, jeg var rett foran dem og ventet på at de skulle spørre om jeg trengte hjelp. Jeg stod der og følte meg veldig ignorert og etter 5 minutter ble jeg lagt merke til. Tilslutt sa resepsjonisten at jeg kunne bare gå ned og vente på hun som skulle gi meg behandling. Lokalet var fint innredet. Det var en veldig ubehagelig behandling siden alle så at jeg tok tannbleking. Det er altså ikke noe dør der man har behandlingen. Man har behandlingen på resepsjonen nede !! Damen som bleknet tennene mine var alltid borte og måtte gå og kjøpe engangshansker i butikken !! Hun brukte heller ikke så langt til , kun 30 min for å bleke tennene mine!! Jeg så ikke noe resultat i det hele tatt ! . Jeg anbefaler alle til å ikke dra dit , det er veldig bråkete og man får ikke slappet av! Man hører ansatte baksnakke andre personer til og med, og hva som skjedde i helgen som var!!

Minus - : dårlig service , grettne ansatter , dårlig resultat, bråkete, ubehagelig

Pluss: interiøret


-
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Alt

Var denne anmeldelsen...? (7) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Kristin

Kristin

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.06.2013
Av og til burde terningen vært uten øyne for denne salongen fortjener ikke å få 1 engang. De er uprofesjonelle, avlyser timer hele tiden slik at dette rett å slett er svindel. Jeg anbefaler ingen å kjøpe groupons, gavekort eller klippekort på noen av behandlingene. Man bør i det hele tatt unngå å forhåndsbetale for noe som helst der. Gjør du det blir du garantert svindlet på den måten at de hele tiden avbestiller timene dine og at det er umulig å bestille nye tider i rimelig tid.
Anbefaler alle å klage de inn for forbrukerradet.no.
Spesielt dårlig: Alt..

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Prima D

Prima D

19 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.06.2013
Ser fresht ut fra gata. Men skinnet bedrar! Var dum nok til å kjøpe groupon på tannbleking her... Kunne like gjerne ha brettet sammen pengene til en papirbåt og sendt den nedover Akerselva.
Kom i motsetning til mange andre igjennom på tlf, fikk time. Var masse forsinkelser pga. "Sykdom". Ble henvist til å STÅ og vente i resepsjonen nede sammen med en gjeng med andre folk. Fikk til slutt plass på en benk som alle kunne se at jeg lå på. Hun som satte i gang behandlingen glemte å gi meg beskyttelsesbriller, noe jeg måtte prøve å forklare med munnen på vidt gap og tenna bokstaveligtalt på tørk! Kunne ikke se noe som helst resultat av behandlingen etterpå. I dagene etter kunne jeg derimot kose meg med noen skikkelige flotte brannsår og store blemmer på innsiden av underleppa, ettersom behandleren hadde sølt med "gelen".

Anbefales ikke!
Spesielt bra: Ikke noe i det hele tatt!
Spesielt dårlig: Absolutt alt!

Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Turid B

Turid B

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.08.2013
Jeg må si jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk på cosmobeauty . Ble tatt i mot av ei hyggelig jente . Jeg tok hudpleie behandling med oxygen behandling . Huden var så fin etterpå, fikk masse tips til min hud . Kan virkelig anbefale Hege på Cosmobeauty .
Spesielt bra: Behandlingen , Dyktig Behandler

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

SusannLouise A

SusannLouise A

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.10.2013
Har ALDRI opplevd noe mere USERIØST og ufyselig sted enn cosmobeauty!
Dette stedet bør bli anmeldt for svindel.
Kunne skrevet en hel roman om jeg skal begynne åramse opp alt det negative med dette stedet og menneskene som jobber der,men de er rett og slett ikke verdt tiden min.
sier kun en ting til potensielle nye offer for denne forferdelige salongen:STYR UNNA!

Spesielt bra: INGENTING!
Spesielt dårlig: KUNDEBEHANDLING,SVINDEL,SKITNE LOKALER,ROT,ARROGANT OPFØRSEL FRA UNGJENTENE SOM JOBBER DER,DÅRLIGKVALITET PÅ BEHANDLINGENE...AND THE LIST GO ON AND ON... STYR UNNA SÅ SPARER DU DEG FOR MYE DRITT!!!!!

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Susanne W

Susanne W

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
24.10.2013
Aldri igjen, uprofesjonelt på alle plan
Jeg kjøpte behandlinger gjennom Let's deal. Fikk ingen informasjon/planlegging i forkant av behandling, minimalt med informasjon ved spørsmål, og et generelt inntrykk av at terapeuten hadde svært begrensede kunnskaper om hva hun drev med (er selv sykepleier og har en del kunnskap om kropp/helse). Jeg prøvde å møte det hele med smil og velvillighet, og håpet på bedring neste gang. Men neste time var forsinket med 10-15 min fra deres side og utstyret var ødelagt. Jeg ble derfor bedt om å komme tilbake om en halv time. Jeg var selv 5 min sen til ny tid, men fikk da beskjed om at hun ikke kunne gjennomføre hele behandlingen fordi JEG var sen. I tillegg opplevde jeg å få viktig info om behandlingen i ETTERKANT av at den var gjennomført, noe som gjorde behandlingen meningsløs i mitt tilfelle.

Jeg valgte å klage skriftlig på behandlingen, men fikk aldri svar, selv etter flere henvendelser. Jeg ringte ca tre uker etterpå, men fikk heller ikke da beklagelse for noe som helst, bare forklart at de har "problemer" med mail. Ser at dette er gjentakende i mange anmeldelser her, så hvorfor ordner de ikke opp i noe så enkelt (men viktig!) som en mailkonto? En seriøs bedrift kan ikke drive virksomhet uten mailkontakt. Jeg ba om et skriftlig svar (burde være unødvendig å be om) på min klage, men mange uker etter har jeg fortsatt ikke hørt noe.

Det forundrer meg at et konsept som Cosmobeauty, som liker å markedsføre seg som kundevennlig og seriøst, ikke er i stand til å svare
på en skriftlig klage. Klagen var formel, seriøs og velbegrunnet med mange eksempler. Da forventer jeg i det MINSTE en skriftlig beklagelse. Personen jeg snakket med i telefon virket nærmest uinteressert i det jeg forklarte, og nærmet seg ikke engang en profesjonell beklagelse. Alt i alt må jeg si at dette er noe av det verste jeg har opplevd innen service. Styr unna.

Spesielt bra: ingenting
Spesielt dårlig: elendig kommunikasjon

Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Caty I

Caty I

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.11.2013
Har tatt tannbleking på Cosmo Beauty og er 100% fornøyd. Proff behandling & topp resultat!

Var denne anmeldelsen...? (0) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Sunshine

Sunshine

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
24.04.2014
Oslos verste salong.
Jeg bodde i moss og holdt på med flytting og trengte en avslappende skjønnhets behandling for å freshe meg opp litt mellom all jobbingen med opp pussing av ny bolig og flytting.
Dro ens ærend fra moss kun for å ta en times behandling jeg hadde kjøpt gjennom lets deal.(Dvs buss 15 min,gange til buss 20 min ,tog til oslo 1 time,gange fra tog til cosmo 20 min=ca 2 timer reisetid EN vei)
Da jeg kom til cosmo ble jeg mottatt av sure ungjenter som var stressa med kaoset på salongen.Ingen visste noenting og etter mye om og men ble jeg surt fortalt at jeg kunne vente nede.
Ok,tuslet ned til mer kaos og masse folk som løp rundt som fis i pisspotte.
Jeg henvendte meg til ei eldre dame som sto i baren nede og spurte om jeg kunne få ett glass vann.Jeg hadde stresset for å rekke denne timen,reist langt og ikke rukket å kjøpe noe på veien.(hadde jeg visst at jeg måtte sitte 25 minutter å vente så hadde jeg tatt meg tid til å kjøpe noe på veien)
Damen jeg hadde spurt var sur og gav meg aller nådigst et glass(skittent champagneglass) med lunkent gråaktig vann.
Begynte å miste tolvmodigheten etter det.
Endelig kom hun som skulle behandle meg.Etter det useriøse inntrykket av denne salongen ville jeg bekrefte førvi startet hva slags behandling det dreide seg om og spurte hvor lang tid dette tok.Jeg hadde forhåndsbetalt for en time av verdi 2700kr gjennom lets deal.Fikk til svar at nei det var kun snakk om 15 min med den aktuelle behandlingen og 15 min til å fjerne sminken først,så max en halvtime.Dette var ikke det som sto i dealen på letsdeal.
Da jeg spurte å få snakke med noen av de ansvarlige på salongen var ikke noen tilstede og de var veldig opptatt så skulle ikke forstyrres.(sjekket facebook profilen til daglig leder samme kvelden og så der at hun hadde bare vært på shopping og cafe hele dagen he he )

Jeg bad om daglig leder eller innehaver kunne ringe meg og de sa de la igjen beskjed.Har ikke fått telefon enda.

Jeg tok aldri den 15 minutters behandlingen på cosmo "til verdi 2700 kr" og pengene jeg betalte til cosmo ser jeg på som tapt.Dette er et meget useriøst sted som egentlig burde legges ned.Makan til forferdelig behandling av folk har jeg aldri sett tidligere.
Har masse erfaring fra ulike skjønnhetssalonger i både inn og utland så har plenty å sammenligne med uten at det trengs her.
Hele salongen fra du setter føttene innenfor døren skriker dårlig service og kvalitet.

På toppen av det hele så skylte ungjentene på cosmo på lets deal,at det var de som hadde skrevet feil.

Jeg gadd ikke bruke mer tid på det søpplestedet og bare dro der ifra.

Fikk heldigvis en drop in time på Eger så fikk heldigvis litt ut av dagsturen min til oslo.

Min konklusjon: STYR UNNA cosmo,
med mindre du liker å bli behandlet som dritt.
Spesielt bra: Ingenting.Interiøret som en gang i tiden var fresht var skittent og slitt.
Spesielt dårlig: ALT.

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Sandra

Sandra

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
14.06.2014

100% MISFORNØYDSGARANTI HOS COSMOBEAUTY

Vippe extensions hos Cosmobeauty til kun 660kr med lets deal! Eeh..nei, snarere 2360kr. Fordi du får beskjed om etter at vippene er satt på at du MÅ ha ulike produkter for at de skal sitte på og at uten så vil dine egne vipper slites av.

De kan heldigvis tilby deg en pakke som inkluderer påfyll av vippene samt disse produktene til 1700kr. Greit nok hvis du ble super fornøyd og tenkte at ja..ja.. det var verdt de ekstra 1700, men hva om du som meg lider deg gjennom en totimers behandling hvor tape blir plassert så tett opp til øyeepplet ditt at det gnager deg nærmest til blods. Rødheten og irritasjonen gikk ikke vekk og ble så ille at jeg måtte ta av meg linsene og bruke brillene som jeg ellers aldri gjør.

Jeg tok vippe extensions for første gang fordi jeg to dager senere skulle til syden og ville slippe unna mascara i to uker. Dumt var det derfor at jeg to dager før avreise satt med sviende og illrøde øyne. Men pengene tilbake for pakken med produkter og påfyll som jeg aldri ville benytte meg av kunne jeg vel få? Jeg møtte jo opp akkurat da de åpnet dagen etter med røde øyne og kvittering. De så jo selv at dette ikke var vellykket. Nei, INGEN PENGER TILBAKE hos cosmobeauty!!

Det var ikke noe galt med servicen fra jentene i salongen, men heller en policy laget av en kynisk ledelse. Det er ingen fornøyd garanti hos cosmobeauty. Da jeg stod og ventet i salongen kom det inn en annen kunde som også ville klage. Hennes timer ble avlyst og hun fikk ingen ny innen hennes deal gikk ut. Det var ikke noe større gehør for hennes klage enn min. Sjefen var det heller ikke mulig å få tak i. Hun hadde dagen før ligget på behandlingsbordet ved siden av meg for å få påfyll på sine vipper og da tok hun seg også tid til å stanse i sin egen behandling for å fortelle meg om disse produktene jeg måtte ha!

Jeg håper hun med sin rosa joggedress og lange vipper koser seg med mine 1700kr! Du trenger de nok mer enn meg. Jeg håper at folk som leser dette forstår at hos cosmobeauty er risikoen større enn andre salonger hvis du ikke blir fornøyd. For det bryr de seg ikke om. En skulle tro at med så mange dårlige anmeldelser på nett over lengre tid at sjefen ville gjort noe for å bedre rykte, men nei.... At ingen kommer tilbake plager dem ikke fordi da kan de bare legge til flere tilbudsdealer på letsdeal eller groupon for å fylle bookingen.

Det finnes så mange andre salonger!!! Cosmobeauty er ikke verdt tilbudsprisen!!
Spesielt bra: Jentene i salongen
Spesielt dårlig: Ledelse og kynisk policy

Var denne anmeldelsen...? (8) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Astird N

Astird N

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
23.09.2014
Har vert her to ganger. Ene gangen for påsetting av glenegler, andre gangen for etterfyll. For det første var fikk jeg blodsår på alle neglebåndene, noe som gjorde kjempevondt, for det andre ble resultatet kjempedårlig og etter et par dager begynte neglene å falle av. Jeg kom inn igjen etter noen dager for å vise resultatet men fikk beskjed om at dette var noe jeg måtte regne med så måtte batale nytt sett påfyll for å få fiksa neglene. Jeg fikk ny time to dager etterpå og da jeg var tilbake igjen hadde enda flere negler falt av og fik beskjed om at jeg i utgangspunktet måtte betale et par hundre kroner ekstra for det, men det fikk gå for denne gang. Neglene falt av etter et par dager igjen.
Med en gang man har satt foten innenfor døra skal de prakke på med det ene hudpleiesetet etter det andre. Jeg ga klar beskjed om at jeg ikke var interisert i noe, men gav seg fortsatt ikke. Jeg skulle få en helt spesiell pris osv....

Min konklusjon: styr unna. Du får ingenting for pengene og tvert imot en god opplevelse av å være der.
Spesielt dårlig: De som jobber der har ingen opplæring i kundeservice og man føler seg overhode ikke velkommen der. De som jobber der prøver altfor hardt å være noe de ikke er.

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Hilde

Hilde

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.11.2014
KJEMPEGO SERVICE! Fin lokal, god bemøtning i receptionen. Jag var på Cosmobeauty for 1 år siden og likte ikke de alls.
Men de har endret seg fullstendig, og salongen er nydelig!!!

Kan virkelig anbefale Nadia som gjør neglene mine eller Sara gjør massasje, de andre jentene synes hyggeliga, men har ikke gjort noen behandling til dem en.

Jeg synes det er trist at de får en så dårlig respons fordi det er et veldig bra sted å gå til.
Spesielt bra: Jenterna!

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

pe

pe

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
16.02.2015
Styr unna. Uhøflig og nedlatende personale, som gjør at kunder aldri kommer tilbake. Svindel og dårlig kundeservice.
Spesielt dårlig: Svindel

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

alina s

alina s

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
27.03.2015
Helt grusom opplevelse, kjøpe Lets Deal her. Behandlingen først var helt grei (forming og farging av bryn/Vipper), men tror jeg fikk den eneste gode behandleren der. Ville likevel aldri betalt full pris. Man føler seg som en liten dritt når man kommer hit, nedlatende personale som er mest opptatt av mersalg og ikke din opplevelse. Masse rot med timebestilling - jeg kunne ikke regne med å få timene rett etter hverandre selv om det stod det på timebestillingsverktøyet! Bikinivoks behandler kom inn med kalde hender og stinkende av røyk - hun oppførte seg som om jeg måtte være sjeleglad for å bli behandlet av henne. Fikk voksrester på undertøyet og måtte fortsatt gjøre selv mer hjemme for å bli fornøyd.
Spesielt bra: Natalie
Spesielt dårlig: Alle andre

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!

Dina

Dina

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
28.04.2015
Vil fraråde folk fra å bestille time hos cosmo beuty. Makan til dårlig service skal man lete lenge etter. Uproft og dårlig ledelse!!! Ikke la dere lure av letsdeal kuponger eller group on! Det er rett og slett lureri!!! De er kun ute etter pengene dine.
Spesielt bra: Ingenting!!!!!!!!!!!!
Spesielt dårlig: Alt! Ansatte, daglig leder spesielt!!! Kundebehandling. Voksing

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Cosmobeauty!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Cosmobeauty:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.0)Kaffebrenneriet - Akersgata 16

3.

Krogh Synssenter - Akersgata

4.

-(5.0)La Bionda Frisør - Sentrum

5.

-(3.5)Gaia

6.

-(3.4)Sentrum Renseri, Skomakeri og NøkkelserviceSiste 5 anmeldelser samme kategori
Sara B

Néroli HudpleieNéroli Hudpleie

Den bästa salongen med underbar personal! Här blir du omhändertagen av otroligt kompetenta och härliga tjejer som vet precis var de håller på med. Kände mig som en prinsessa när jag gick därifrån :)

Les mer »


Siri B

Dugg - GrünerløkkaDugg - Grünerløkka

Har brukt Dugg i omtrent et år, og vært veldig fornøyd frem til nå. Min frisør sluttet, og jeg fikk dermed en ny. Jeg ble ikke fornøyd med klippen, men sånn var det bare. Ingen kompensasjon, ingen unnskyldning.

Les mer »


Bernt S

På Håret - BogstadveienPå Håret - Bogstadveien

Benyttet fritiden på jobbtur til å ta en høyst nødvendig klipp av håret. Søkte opp frisører i sentrum, og endte tilfeldig her. Veldig trivelig frisør som pratet akkurat så mye eller lite jeg la opp til.

Hårvask med massasje av hodebunn er alltid et høydepunkt hos frisøren, og her var det ...

Les mer »


Halvor M

Interoptik - House of OsloInteroptik - House of Oslo

Som mangeårig kunde har jeg opplevd god service og oppfølging av briller og linser. Veldig bra plassering, stille og rolig for det meste.

Les mer »


Halvor M

Perry Frisør AS - PilestredetPerry Frisør AS - Pilestredet

Jeg har vært kunde hos Perry's frisør siden 1999. Har ikke alltid vært like trofast kunde, har shoppet litt rundt innimellom, men klippen og servicen er god. Frisørene er flinke på å veilede kunden for å skape variasjon og et godt resultat. Perry's er populær blant de ansatte rundt og på ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste